Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

Τι ακριβώς συγκρίνουμε? 

Δράττομαι της ευκαιρίας να δείξω με απλά παραδείγματα, πως μπορεί ο Ηennessy να φτιάχνει καλό κονιάκ, αλλά από σουπερκαρς είναι απλά μυρωδιάς.

Αναφορά σε κείμενο

Τον hennesay τον ξερεις; 1800 ιπποι και ουτε κολοσσος ειναι ουτε πολυεθνικη εκατομμυριων.

1800 άλογα μαξ ο Χένεσυ, ΑΠΟ 2000 άλογα η βασική έκδοση του Χάος. 1-0 Πανόπουλος.

Αναφορά σε κείμενο

Hennessey® has modified more than 10,000 cars and trucks since opening in 1991.

Ο Πανόπουλος έχει καγκουρέψει πάνω από 1000 αυτοκίνητα και υπεραυτοκίνητα τα τελευταία χρόνια και έχει και ρεκόρε με το ΕΒΟ με μια τουρμπίνα ίσα με jumbo jet. Τι καγκουρορεκόρ έχει ο Χένεσυ; Ας μας δείξει τα μίζερα τουρμπάκια που χρησιμοποιεί. 2-0 Πανόπουλος.

Αναφορά σε κείμενο

Hennessey® Performance is a team of 70+ dedicated co-workers. 

10+ ΈΛΛΗΝΕΣ έχει ο Πανόπουλος, που όλοι ξέρουμε ότι 1 ΈΛΛΗΝΑΣ=10 ξένοι, οπότε 100+ άτομα ο Πανόπουλος μόνο για το Χαος. Κάνει τον Χένεσυ να μοιάζει καφενείο της γειτονιάς μπροστά στην Nestle. 3-0 Πανόπουλος.

Αναφορά σε κείμενο

Hennessey® Performance is a team of 70+ dedicated co-workers. 

70+ άτομα ο Χένεσυς, που όμως τους πληρώνει. Οι 10 ΈΛΛΗΝΕΣ του Πανόπουλου είναι χωρίς μισθό (έχουμε δει τα οικονομικά του και δεν έχει έξοδα σε μισθούς) γιατί ξέρουν ότι μετά την δημιουργία του Χάους έχουν άνετα θέση τουλάχιστον σαν CEO της Toyota, Tesla κ.τ.λ. 4-0 Πανόπουλος.

Αναφορά σε κείμενο

Our Texas facility boasts a massive workshop with more than 30 service bays, 24 hydraulic lifts, two in-ground dynamometers, laser alignment racks, and the latest tools and technology. We have a dedicated R&D facility and a state-of-the-art design studio on our campus, which allows our team of expert engineers and technicians to do both design and testing on-site.

Απλά γελά ο Πανόπουλος με την φάμπρικα του Χένεσυ. Τι να πρωτοαναφέρω;

Θάλαμο αποσυμπίεσης από τον Κουστώ; Autoclave που το ζηλεύει και η Ferrari;

Ψυγείο από την ΕΒΓΑ για τα παγωτά; Ειδικό ψυγειό που φτάνει θερμοκρασίες πιο κάτω από τις φυσικά δυνατές;

3D printer από το aliexpress ίδιο με αυτό της NASA που φτιάχνει εξαρτήματα για δορυφόρους;

Διώροφο κτήριο στο Μενίδι και ποιος ξέρει τι υπόγεια bunkers έχει από κάτω; Ο Χένεσυ μια σιδεροκατασκευή σε κάτι χωράφια.

Workstation PC με RTX4090Tii και κουτί με LEDακια;

Τέσσερις (4) οθόνες στον τοίχο να βλέπουν όλοι το demo του τους real time υπολογισμούς του open foam;

5-0 Πανόπουλος.

Ας μην το συνεχίσω καλύτερα.

TL;DR, ο Πανόπουλος τον Χένεσυ

sourotiri-tsoukalas.gif

Επεξ/σία από NT1G
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, teodoreh είπε

Κατ΄αρχάς συγνώμη, αλλά κάπου σήμερα είδα σε ένα από τα portals να αυξάνει το μέγεθος. Έδινε κάπου συνέντευξη και έλεγε πως ένας Έλληνας ίσον εκατό ή κάτι. Δυστυχώς δεν κράτησα το link. Από την άλλη μιλώντας για παραμύθια, βρήκα αυτό:...

Ευχαριστώ για την πληροφορία και σκεφτόμουν να ενημερώσω το κείμενο μου, αλλά χωρίς πηγές δεν μπορώ να το κάνω γιατί δεν θέλω να μας πούνε κιόλας ότι κάνουμε πλάκα με αυτά τα πράγματα χωρίς να μπορούμε να τα στηρίξουμε. :(

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, DimitrisBugatti είπε

Syrostoday να μια απο τις ´αποδειξεις ´ . Και συ οτι πεις θοδωρακη

Απαντάω πρώτη φορά σε εσένα. Εάν ανατρέξεις σε μια από τις πολλές σελίδες του συγκεκριμένου θέματος, υπάρχει αναφορά για την εταιρεία του Πανόπουλου βάση ΑΦΜ και βγήκαν τα στοιχεία της εταιρείας στη φόρα.

Περιληπτικά 0 έσοδα, 0 έξοδα, 0 εργαζόμενοι πέραν του Πανόπουλου, έδρα της εταιρείας ένα μικρό συνεργείο στο Μενίδι.

Στο LinkedIn του Πανόπουλου τα προφίλ που ακολουθεί είναι σε Πακιστάν και Ινδία. Όλα τα προφίλ έχουν φτιαχτεί το ίδιο χρονικό διάστημα και εντελώς τυχαία όλα τα προφίλ έχουν σχεδόν όμοιες πληροφορίες ως προς τις γνώσεις και όλα αυτά τα προφίλ εργάζονται στην εταιρεία του Πανόπουλου. (Ψεύτικα προφίλ προφανώς καθώς δεν υπάρχουν δηλωμένοι υπάλληλοι στο ΑΦΜ της εταιρείας.)

Επίσης αποκλείεται οι υπάλληλοι εάν υπάρχουν να πληρώνονται μαύρα. Μιλάμε για επιχείρηση κατασκευής αυτοκινήτου, άρα φοροδιαφυγή, πόθεν έσχες κλπ.

Το αυτοκίνητο θεωρητικά (σύμφωνα πάντα με τα λόγια του Πανόπουλου που μπορείς να ακούσεις και να δεις στο youtube) είναι έτοιμο από το 20. Η αποκάλυψη έγινε ηλεκτρονικά το 21 με σκοπό να ετοιμάσει το έδαφος για την μεγάλη αποκάλυψη επίσης το 21 σε εκθέσεις αλλά και το 22 από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Γενικά εάν δεν είσαι troll και γράφεις ό,τι γράφεις σοβαρά θα σου πρότεινα οπότε και  εάν μπορείς να κάτσεις να διαβάζεις το thread από την αρχή. *ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΩ, ΑΠΛΆ ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ*.

Δημοσ.

Ενημέρωσε τον Σανόπουλο να έρθει σε εμάς τους δέκα είκοσι πενήντα που γελάμε με τις μαϊμούδες του, να μας τραβήξει μια αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση. Έχει περισσότερες πιθανότητες να βγάλει κάνα φράγκο αν τον δικαιώσει το δικαστήριο από το να ψάχνει κορόιδα και χορηγίες στα ξεφτυλικια Πη-αρ-ηλικια που έχει κάνει τόσα χρόνια με τις ικανότητες του στο φωτοτσοπ στα κλεμμένα 3d renders και στα μονταρισμένα πλάνα και φωτογραφίες από τις εγκαταστάσεις του. 

Σε αυτόν πέφτει το βάρος της απόδειξης και εμείς άσε τι ρόλο βαράμε. 

Αν είχε τσίπα έλεγε αλήθεια και φόραγε παντελόνια για το όλο εγχείρημα, θα είχε ήδη κινήσει διαδικασίες να μας τρίψει στη μούρη τις αποδείξεις και να βγάλει και λεφτά στη πλάτη μας.

Αλλά ξέρεις τι πιστεύω;

Μια χαρά διαβάζει το ξεσκέπασμα. Μια χαρά ξέρει ότι δε τον παίρνει να κουνηθεί γιατί άπαξ και μπλεχτούν οι αρχές και γίνει κάνα ξεσκονισμα θα ψάχνει διαβατήριο για νήσους Φερόε  ή καμία φαβελα να κρυφτεί στη Λατινική Αμερική.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Καλά, έμενα στην περιοχή. Δεν μπορώ να πω ότι είναι και η καλύτερη δημοσιογραφία του κόσμου. Κάνουν μέχρι τις ανακοινώσεις των απαγορευτικων, μιας και από εκεί τα έβλεπα άμεσα. Κατά τ άλλα... 

Αλλά ξέρω, δεν σου αρκεί η γνώμη μου. 

Αν δεν του αρέσει το syrostoday, τότε να του βρούμε μια άλλη πηγή βρε αδερφέ:

https://www.hellasdirect.gr/blog/chaos-elliniko-ultra-car-aftokinito/
2-11-2021: "Σύμφωνα με τον Πανόπουλο της SPA, το πρώτο Chaos έχει ήδη πουληθεί και αναμένεται να παραδοθεί στις αρχές του επόμενου έτους. Αύριο, μεθαύριο δηλαδή!"

https://www.sport24.gr/auto24/autokinito/chaos-i-timi-toy-ellinikoy-yperaytokinitoy-poy-perimenoyme-na-doyme-en-kinisei-kai-live.9409535.html
2-11-2021: "Σύμφωνα με τον ίδιο τον Σπύρο Πανόπουλο, το πρώτο Chaos έχει ήδη πουληθεί και θα παραδοθεί στον ιδιοκτήτη του στις αρχές του 2022."

Να μην ψάξω να βρω άλλα 15 sites που κάνουν copy/paste τα δελτία τύπου του Σπύρου...

Άραγε τί έχει να πει τώρα ο οπαδός;

Δημοσ.

Ποια δικα μου στοιχεια? Εγω βλεπω μια μηχανη και ερχεται ο αλλος και λεει πως ειναι ψευτικη. Εγω τι στοιχεια να χω? Περιμενω την παρουσιαση να δω. Εσυ τι στοιχεια εχεις οτι η μηχανη ειναι κατι αλλο? Μια φωτο και μια εικασια.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DimitrisBugatti είπε

Ποια δικα μου στοιχεια? Εγω βλεπω μια μηχανη και ερχεται ο αλλος και λεει πως ειναι ψευτικη. Εγω τι στοιχεια να χω? Περιμενω την παρουσιαση να δω. Εσυ τι στοιχεια εχεις οτι η μηχανη ειναι κατι αλλο? Μια φωτο και μια εικασια.

Μια φωτό=χίλιες λέξεις.... Αν ξέρεις τι βλέπεις.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, DimitrisBugatti είπε

Ο χρονος θα δειξει αν δικαιωθειτε και ελπιζω να μη δικαιωθειτε γιατι εγω θελω να βγει το αυτοκινητο ενω εσεις βγαλατε το πορισμα οτι ο ανθρωπος ειναι απατεωνας

Πρέπει να καταλάβεις ότι τα γεγονότα και οι αποδείξεις μέχρι τώρα αυτό δείχνουν. Έπρεπε να έχει έτοιμο αμάξι και ακόμα εκτυπώνει όχι μόνο καθίσματα (που έως έναν βαθμό θα το δικαιολογούσα ως τελευταίες εκτυπώσεις μιας και κανείς την ίδια δουλειά (πχ δοκιμές) με οποιοδήποτε άλλο κάθισμα), αλλά ακόμα εκτυπώνει μηχανικά μέρη. Έπρεπε να είχε έτοιμο αμάξι τον 2021 για παρουσίαση στην Γενεύη (Μάιο? Ιούνιο?), άρα είναι ήδη σχεδόν 2 χρόνια πίσω. Και μην μου πεις ότι ο κορωνοιος επηρέασε, αφού τα παράγει όλα ο ίδιος, δεν έχει σημασία αν οι υπόλοιπες αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν ελλείψεις. 

Μακάρι να πέσουμε τόσο έξω, και όντως να είναι αλήθεια. Όμως, μέχρι τώρα δεν φαίνεται έτσι. Οι μοναδικές σου αποδείξεις για την ύπαρξη αμαξιού είναι 20 εκτυπωμένα μέρη. That's all. 

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NT1G είπε

Για ποια μηχανή λέμε τώρα πάλι; Έχασα κάτι;

Ανέβασε σήμερα και εχθές στο ινστα κάτι εξαρτήματα, μέσα σε αυτά ήταν και ένας κινητήρας. Προφανώς από τη δομή του ποστ υπονοούσε ότι είναι του Χαοζ. Δεν είναι σελίδα 160 αποδεικνύω ότι είναι μακέτα. Ένα κουφάρι από τελείως άλλο κινητήρα, παραποιημένο να μοιάζει με κάτι άλλο. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DimitrisBugatti είπε

Εχεις στοιχεια ?

Το ότι την είδες αποδομημενη σε φωτογραφία, δεν σου κάνει? Σου παρουσίασε κάποια φωτογραφία με ολοκληρωμένη μηχανή, και σε λειτουργία? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...