Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

NLS αν θες στειλε εσυ γιατι βλεπω οτι οι υπολοιποι εδω το χαβα τους, παω για μαμ

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, DimitrisBugatti είπε

Εγω ειμαι ναι χαχα το βρηκες! Το λουκουμι στον κυριο.

εσεις που φαγωθηκατε με την εταιρεια, ρε παιδες αυτα ολοι τα κανουν για φορολογικους λογους, οφ σορ και τετοια. Ποιος σας λεει πχ οτι αυτη η εταιρεια εχει αλλη επωνυμια και αυτο που βλεπετε ειναι κατι αχρηστο. Η εμμονη σας πραγματικα ειναι υποπτη. Θεωρειτε δεδομενο ενα αφηγημα και οτι βλεπετε πλεον το δικαιολογειτε. 

επισης προφανως και δε γινεται ενα ατομο μονο του να κανει ολη αυτη τη δουλεια και σε μια μαντρα, εκτος και εν ειστε εσεις οι αφελεις

εχεις δικιο εμεις ειμαστε οι αφελεις ή αναπτυξη αυτοκινητου απαιτει πολλα εκατομμυρια τα οποια τα βρηκε...που?

Και αν τα εχει δεν εχει εταιρεια δικια του ηδη?(σιγουρα)

Οι δικες του εργοστασιακες εγκαταστασεις που ειναι?

Χρειαζεται δεκαδες εκατομμυρια για να μας παρουσιασει αυτο που υποσχεθηκε και δεν εχει εταιρεια,δεν εχει δικες του εγκαταστασεις και λες εμας αφελεις?

Εισαι τουλαχιστον αστειος ή 18χρονος που ακομα μαθαινεις πως λειτουργει ο κοσμος

• Super Moderators
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, DimitrisBugatti είπε

Ποιο παιχνιδακι, βλεπεις φαντασματα. Να σου πω κατι; Εχεις εγκλωβιστει σε μια εμμονη και αν δεν εισαι και εσυ καποιος βαλτος απο ανταγωνιστη-εχθρο του Πανοπουλου, και αν μια στο εκατομμυριο παρουσιασει το αμαξι να δω πως θα πεισεις μετα τον εαυτο σου. Εγω δεν ξερω αν θα ναι οπως το λεει αλλα κραταω μια επιφυλαξη. Αυτα που βλεπω ειναι εξαρτηματα παντως και οχι ρεντερ και με πρωτη ματια ειναι πανεμορφα. Ξερω, ξερω, δε δουλευουν

"Μία στο εκατομμύριο" θα ήταν ένα πολύ καλό ποσοστό που θα μπορούσε να του εξασφαλίσει έστω και έναν επενδυτή! Στην περίπτωσή μας όμως μιλάμε για πιθανότητες κοντά σε αυτές να πιάσεις τον πρώτο αριθμό του Τζόκερ (μία στα 24.435.180)... :) 

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NLS είπε

Να πω ότι διαφωνώ με την επίθεση προς το Δημήτρη και του χρεώνω (θετικά) την αναζωογόνηση του thread. Πείτε και ένα ευχαριστώ.

Εγώ καταλαβαίνω τις απορίες του όταν ειδικά δεν μπορεί να έχει διαβάσει τις 160+ σελίδες.
Συζήτηση γίνεται, σιγά.

Από εκεί και πέρα φίλε Δημήτρη, στο αρχικό σου βασικό ερώτημα, ΑΝ παρουσιάσει ένα αυτοκίνητο που έχει πλαίσιο και αμάξωμα δικό του και με "περίπου" τα υλικά που είπε (έμφαση στο "περίπου") και όλα τα άλλα άσχετα με ότι είπε, ναι πάλι απατεώνας είναι και όχι δεν είναι τόσο τρομερό επίτευγμα εν έτει 2023 όταν υπάρχουν templates ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Αν ήθελε να παρουσιάσει ένα δικό του σχέδιο (χωρίς να είναι αεροδυναμιστής, σχεδιαστής κλπ.) και να υλοποιήσει ένα κομμάτι, το έχουν κάνει ακόμα και ιδιώτες.
Γιατί να λέει χαζομάρες που δεν χρειάζονται όπως:
- Τελική 500 χαω +.
- Επιτάχυνση σαν υπερ-ηλεκτρικό (μιλάω λόγω ροπής).
- Ότι θα κατασκευάζει μέχρι και τις βίδες.
Ενώ η εταιρία η πραγματική που ασχολείται με το θέμα είναι αόρατη και στους δημοσιογράφους και σε όλους ακόμα και στο κράτος.

Έχω μια υποψία (το πλασάρω ως επιπλέον θεωρία μια και οι άλλες έχουν ήδη ειπωθεί), ότι μπορεί κάτι πράγματι να φτιάχνει, σε πανικό, όχι φυσικά ότι έλεγε, αλλά κάτι αρκετό να "στολιστεί" και οι οπαδοί του να μην χρειαστεί να πουν "πωπω τι βλακείες λέγαμε και δεχόμασταν". Προσέξτε δεν είναι μικρό πράγμα να δώσεις σε κάποιον να πιαστεί από κάπου για να μην πάρει πίσω τα λόγια του. Είναι ΒΑΣΙΚΟ εργαλείο στο χειρισμό και της μάζας και του "καταναλωτή".
Γι' αυτό ακόμα και αν κάποιος πάρει το πιο ηλίθιο κινητό τηλέφωνο, θέλει να έχει έστω ένα πράγμα να πιαστεί για να πει "να είχα δίκιο, για ΑΥΤΟ το πήρα". Αυτό το παράδειγμα κολλάει στα πάντα. Για να δικαιολογηθεί κάθε βλακεία. Για τι κόμμα ψήφισε κάποιος, τι όχημα πήρε, οτιδήποτε τέτοιο.

Τώρα στην παραπάνω λίστα του @teodoreh, έχω τα εξής:
Για το #7. Βρείτε μου ρε παιδιά αυτό με το σχεδιαστή που είπε είναι δικό του το σχέδιο (του άλλου αυτοκινήτου), το έχασα αυτό.
Για το #9. Μακάρι να είχε πει το 22. Τότε εδώ που τα λέμε και το 23 "μια χαρά είναι". Αλλά δεν έχει πει μόνο το 22. Έχει πει και το 21 και το 20 και δεν ξέρω τι άλλο.

Επιστρέφω στον Δημήτρη (που δεν τον ξέρω - ναι μπορεί να είναι ο... Πανόπουλος). Κακώς τον πιάσατε από τα μούτρα και καλά το χειρίστηκε κιόλας γιατί θα είχα προσβληθεί και ξε.εσει πολύ πιο γρήγορα. Να μην φύγεις και εγώ θεωρώ ότι το thread εδώ είναι για να σχολιάσουμε (και ξεγυμνώσουμε) όλα σχετικά και ναι αν κάποιος νομίζει ότι κάτι "αμφισβητείται" εδώ είμαστε να το συζητήσουμε. Το άλλο thread που σε έστειλαν είναι κλειδωμένο 2 χρόνια τώρα. Κατασκευή από ανθρακονήματα είναι ΠΟΛΥ ευκολότερη από ότι νομίζεις. Έχω δει μπροστά μου ιδιώτη με τα κατάλληλα υλικά να φτιάχνει. Πρόσεχε τώρα όμως.
(1) Κατασκευή ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ από ανθρακονήματα είναι άλλο θέμα. Άλλο πόσο εύκολο είναι να κάνεις κάτι να μοιάζει σωστό και άλλο να είναι.
(2) Κατασκευή από ΔΗΘΕΝ ανθρακονήματα (ή με σκέτο skin), είναι ΑΚΟΜΑ πιο εύκολο. Μέχρι να εμφανιστεί ο δημοσιογράφος με τα balls (και όχι copy-paster) που θα πει "φέρε το εδώ, δείξε μου το, άσε με να το περιεργαστώ και να το χειριστώ" και το "δήθεν" μέσα στο παιχνίδι είναι.

Φίλε NLS συμφωνούμε σε πολλά. Μερικές παρατηρήσεις όμως:

Δεν χρειάζεται να έρθει εδώ ένας χρήστης για να "αναζωογονηθεί" η συζήτηση. Αυτό το thread έχει προσφέρει περισσότερο υλικό από οποιαδήποτε άλλη δημοσιογραφική απόπειρα αποκωδικοποίησης του χάους στο μυαλό του Πανόπουλου.

Συμφωνώ απόλυτα πως δεν πρέπει να υπάρχουν πεσίματα και ειρωνείες σε έναν νέο χρήστη που έρχεται να καταθέσει την δική του άποψη, όσο σωστή ή λάθος και να είναι. Μα από την συμπεριφορά του και μόνο συνειδητοποιώ πως απλά είναι χάσιμο χρόνου. Δεν μπορεί ο άλλος να σου γράφει χίλια πράγματα και να σου παραθέτει στοιχεία και εσύ να λες "δεν σου μιλάω". Είτε έμμισθος είναι, είτε πολύ αδύναμος για να δει την αλήθεια και κανένα από τα δύο, δεν είναι κολακευτικό.

Όσον αφορά το #7, κάποιος χρήστης δημοσίευσε εδώ το μήνυμα του γραφίστα που έλεγε πως το Apeiron (αν θυμάμαι καλά) είναι δικό του σχέδιο και του το έκανε (του Σανόπουλου) γιατί εκείνη την εποχή δεν είχε κάτι καλύτερο να κάνει. Δεν πληρώθηκε και του έδωσε μόνο JPEGs ενώ αυτός έχει το 3D model. Δεν θέλω να ψάχνω στο.. χάος (no pun intended) του thread, είναι κάπου εκεί πάντως.

Για τα έτη έχεις δίκιο. Εγώ τον παρακολουθούσα από παλαιότερα που έλεγε τις ιστορίες του.

Τέλος για τους αρνητές της πραγματικότητας, έχω να πως το εξής:

Το βάρος της απόδειξης, πέφτει σε αυτόν που κάνει τον ισχυρισμό. Το αστείο εδώ με τους ισχυρισμούς του Πανόπουλου, είναι πως συχνά-πυκνά ένας προς ένας, αυτοί καταρρίπτονται από τον ίδιο που αλλάζει αφήγημα!

Ένας γείτονας μου 19χρονος, έξυπνο παιδί, πέρασε ψηλά πανεπιστήμιο, πίστευε πως όλη αυτή η ιστορία είναι αληθινή. Δεν έφταιγε αυτός. Απλά δεν έκατσε να διαβάσει insomnia. Είδε λίγο ΕΡΤ, λίγο OPEN, διάβασε 5 sites που αναπαρήγαγαν το ίδιο δελτίο τύπου, πίστεψε ο άνθρωπος.

Δεν μου αρέσει να αναπαράγω θεωρίες ή πεποιθήσεις μου - θεωρώ τον εαυτό μου, πραγματιστή. Αλλά, βλέποντας την συμπεριφορά του τύπου, ειλικρινά πιστεύω πως από πίσω έχει πέσει σύρμα ή χρήμα. Υπάρχει τέτοια τυφλή αναπαραγωγή από όλους, υπάρχει τόση "ευγένεια" ακόμη και σε αυτούς που τολμάνε να προβληματίζονται , υπάρχει τόση βουβαμάρα από δημοσιογράφους του χώρου που ΣΙΓΟΥΡΑ, κάτι παίζει! Προχτές ένα site του ειδικού τύπου αναπαρήγαγε την τελευταία του μπαρούφα και τους απάντησα πως δεν είμαι βέβαιος αν ο καραγκιόζης είναι αυτός ή εκείνοι που αναπαράγουν αυτά που γράφει. Προσεβλήθηκαν και απάντησαν. Βρήκα ευκαιρία δημόσια να τους γράψω πέντε πράγματα. Ο διάλογος, σταμάτησε εκεί! Καμία απάντηση!

Κύριοι, ίσως ποτέ δεν μάθουμε ποιος ο σκοπός αυτής της τρέλας. Μπορεί αυτός ο άνθρωπος να χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης. Μπορεί να λαμβάνει κονδύλια και να γελάει μαζί μας. Μπορεί, μπορεί. Το μόνο βέβαιο είναι πως έτσι και αποκαλυφθεί κάποια στιγμή, τότε αυτό εδώ το thread φοβάμαι πως θα είναι η μοναδική απόδειξη πως όλοι ήξεραν και κανένας δεν έκανε τίποτα. Ούτε πολιτικοί, ούτε δημοσιογράφοι, ούτε κανένας. ΑΠΕ, Car&Driver, 4ΤΡΟΧΟΙ, ΕΡΤ, Open, gocar, autogreeknews, Traction, autotriti, Capital, sport24, gazzeta, autoagora και μύριοι άλλοι, είναι γελάς μαζί τους.

• Like 4
  • Thanks 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ts0ts0s είπε

Παιδια σκαει παρουσιαση

5BF0C4EB-FF01-414F-83A1-D11CE1F02239.jpeg

Τόσα λεφτά, τόση έρευνα και καινοτομία και μια σωστή ελληνική γραμματοσειρά δεν μπόρεσε ακόμη να βρει? 😛 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, DimitrisBugatti είπε

Ποιο παιχνιδακι, βλεπεις φαντασματα. Να σου πω κατι; Εχεις εγκλωβιστει σε μια εμμονη και αν δεν εισαι και εσυ καποιος βαλτος απο ανταγωνιστη-εχθρο του Πανοπουλου, και αν μια στο εκατομμυριο παρουσιασει το αμαξι να δω πως θα πεισεις μετα τον εαυτο σου. Εγω δεν ξερω αν θα ναι οπως το λεει αλλα κραταω μια επιφυλαξη. Αυτα που βλεπω ειναι εξαρτηματα παντως και οχι ρεντερ και με πρωτη ματια ειναι πανεμορφα. Ξερω, ξερω, δε δουλευουν

Καλά έχει και ανταγωνιστές-εχθρούς ο Σανόπουλος?? Ποιους?? Τις Lambo και Bugatti??? Ναι, φοβούνται μην τους πάρει τη δουλειά, seems legit. 🤣🤣🤣

Οφείλω να σου δώσω όμως το γεγονός ότι ανέστησες το thread με μεγάλη επιτυχία και περνάμε την ώρα ευχάριστα.

Περιμένω πως και πως την επόμενη μ@λ@κί@ (γράψε λάθος έργο τέχνης) που θα ανεβάσει ο καλλιτέχνης.

• Super Moderators
Δημοσ.

Πάντως να ξέρετε πως με αυτό το τοπικ δίνουμε τεράστιο traffic στις σχετικές αναζητήσεις στο διαδίκτυο, οπότε εγώ πρότεινα να το κλειδώσουμε ή να του ζητήσουμε συνδρομή για να παραμείνει ανοιχτό! :) 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jaguar13 είπε

Καλά έχει και ανταγωνιστές-εχθρούς ο Σανόπουλος?? Ποιους?? Τις Lambo και Bugatti??? Ναι, φοβούνται μην τους πάρει τη δουλειά, seems legit. 🤣🤣🤣

Οφείλω να σου δώσω όμως το γεγονός ότι ανέστησες το thread με μεγάλη επιτυχία και περνάμε την ώρα ευχάριστα.

Περιμένω πως και πως την επόμενη μ@λ@κί@ (γράψε λάθος έργο τέχνης) που θα ανεβάσει ο καλλιτέχνης.

Να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα, οι ξένοι τα κάνανε όλα, ανθελληνες κλπ κλπ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, billdanos είπε

Τόσα λεφτά, τόση έρευνα και καινοτομία και μια σωστή ελληνική γραμματοσειρά δεν μπόρεσε ακόμη να βρει? 😛 

Η γραμματοσειρά σε πείραξε ή το συντακτικό;

"Το αυτοκίνητο, αποτελείτε".

Ο άνθρωπος που θέλει να το πουλήσει τρία μύρια! :D :D :D

Επεξ/σία από teodoreh
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Πάντως να ξέρετε πως με αυτό το τοπικ δίνουμε τεράστιο traffic στις σχετικές αναζητήσεις στο διαδίκτυο, οπότε εγώ πρότεινα ή να το κλειδώσουμε ή να του ζητήσουμε συνδρομή για να παραμείνει ανοιχτό! :) 

Αν είναι traffic που οδηγεί εδώ, μια χαρά είναι! Και συνδρομή δεν θα έλεγα όχι. 😆😆😆

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...