Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, saintinos είπε

Μεταχειρισμένο μοτέρ από Supra σου παρουσίασε και το έφαγες αμασητο.. Κρατά πισινή. 

Που αυτο? Το εχουμε σχολιασει εδω μεσα? (στις προηγουμενες σελιδες, ως ασχετος απο αμαξια, δεν ξερω  αν βλεπω μοτερ ή κατι αλλο :P)

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, DimitrisBugatti είπε

Ελα καταλαβα τι παιζει εδω, 10 μηνυματα χρειαστηκε...ευτυχως οχι 18 χρονια. Μαλλον αλλου πεφτουν τα χαρτζηλικια.

Λοιπον αν υπαρχει καποιος σοβαρος ανθρωπος να πουμε δυο κουβεντες ας στειλει διαφορετικα το να ανταλλασουμε φιλοφρονησεις δεν εχει κανα νοημα. Αφου βγηκε πορισμα οτι ο κινητηρας ειναι απο Σουπρα και οι βιδες απο τα Λιντλ τι αλλο να πω εγω.

Δεν είναι κακό να είναι ο κινητήρας από supra το κακό είναι να λες ότι θα κατασκευάσεις από την αρχή δικό σου. Τι σοβαρές κουβέντες μπορείς να πεις για κάτι που δεν υπάρχει; (θεωρητικά υπάρχει από το 2021)

6 λεπτά πριν, DimitrisBugatti είπε

Επεξ/σία από thanasisxask
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Που αυτο? Το εχουμε σχολιασει εδω μεσα? (στις προηγουμενες σελιδες, ως ασχετος απο αμαξια, δεν ξερω  αν βλεπω μοτερ ή κατι αλλο :P)

Το ποσταρα από σελίδα 159 αν θυμάμαι καλά.. 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Εντεκάχρονος από την Κρήτη έδωσε το χαρτζιλίκι του για το ελληνικό hypercar

Αλλοι δινουν στον Πανοπουλο παντως χαρτζιλικι τους 💀

ε καλα, απο κρητη ειδικα δεν περιμεναμε κατι καλυτερο

Δημοσ.
8 ώρες πριν, DimitrisBugatti είπε

Λοιπον αν υπαρχει καποιος σοβαρος ανθρωπος να πουμε δυο κουβεντες ας στειλει 

Ειμαι σοβαρος ανθρωπος εγω.

Και ειμαι και μηχανολογος παρεπιμπτοντως.

Γραψε τις αποριες σου με σαφηνεια και θα σου τις απαντησω.

Για να ξεκινησω απαντωντας σου μια. Ειναι διαφορετικο να ειναι καρμπον το καθισμα και το να εχει ενα φυλλο καρμπον απο πανω για να φαινεται οτι ειναι.Με το ματι δε μπορεις να το διαχωρισεις.Αρα το καρμπον καθισμα που διαφημιζει στο ινστα, μπορει καλλιστα (και πιθανοτατα) να ειναι ενα παιδικο καθισμα απο το jumbo με φυλλα καρμπον περασμενα πανω ,που οντως παιρνει 3 μερες να το φτιαξει. Απο φωτο δε θα το καταλαβεις ποτε!

• Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, DimitrisBugatti είπε

Ελα καταλαβα τι παιζει εδω, 10 μηνυματα χρειαστηκε...ευτυχως οχι 18 χρονια. Μαλλον αλλου πεφτουν τα χαρτζηλικια.

Λοιπον αν υπαρχει καποιος σοβαρος ανθρωπος να πουμε δυο κουβεντες ας στειλει διαφορετικα το να ανταλλασουμε φιλοφρονησεις δεν εχει κανα νοημα. Αφου βγηκε πορισμα οτι ο κινητηρας ειναι απο Σουπρα και οι βιδες απο τα Λιντλ τι αλλο να πω εγω.

Πολλές από τις απορίες σου περί Chaos θα μπορούσαν να είχαν λυθεί από το pinned μήνυμα αλλά και από δεκάδες άλλα που ακολούθησαν και που με στοιχεία υποδεικνύουν πως ο Πανόπουλος είναι ψεύτης. Ένα στοιχείο λ.χ. που ίσως δεν διάβασες είναι που ο εν λόγω, υποστήριζε: "Προσπάθεια ρεκόρ τελικής ταχύτητας για το πιο γρήγορο αυτοκίνητο παραγωγής (Χορηγός Red Bull)".

Εγώ επικοινώνησα με red bull και μου απάντησαν πως δεν έχουν καμία σχέση με Chaos. Οπότε αποδεδειγμένα, ο τύπος είναι ψεύτης και παπατζής.

Αν εσύ όντως δεν είσαι account του Σανόπουλου και του συνεργάτη, πες μου: Γιατί να πει ψέμματα;

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δεν εχω καμια σχεση με τον Πανοπουλο, ισα ισα λεω πως αυτα που ελεγε καταδεικνυουν οτι δεν εχει ιδεα απο μαρκετινγκ και ολο αυτο ηταν ενα τεραστιο επικοινωνιακο λαθος. Επισης ολα αυτα που ελεγε εννοειται οτι ηταν ακυρα (για ρεκορ και τετοια), δε το συζηταμε. 

Απο κει και περα ομως η ταμπακερα ειναι το ιδιο το αυτοκινητο. Και πλεον βλεπω οτι αρχιζει και παρουσιαζει καποια ζωντανα εξαρτηματα και οχι render. Αρα το επιχειρημα εδω ειναι πως ολα αυτα ειναι κατα καποιο τροπο ψευτικα, δηλαδη ειτε ειναι απο αλλες εταιρειες παραποιημενα, ειτε οπως ειπε και πιο πανω καποιος - μια στρωση απο ανθρακονημα και το υπολοιπο του εμποριου.

Παρολλα αυτα ομως δε νομιζω οτι ειναι ετσι απλο καποιος να παρουσιασει ενα νεο αυτοκινητο που απο κατω να ναι εξαρτηματα αλλων. Υπαρχουν οργανισμοι πιστοποιησης που πρεπει να περασει, φανταζομαι οτι δεν ειναι ετσι απλο οπως λετε. Παρεπιμπτοντως, το καλυτερο αυτοκινητο ολων των εποχων, η McLaren F1 ξερετε φυσικα οτι εχει φωτα νομιζω απο το Νισαν 300 ZX ή κατι τετοιο τελος παντων. Οπως και αν δειτε τις εκπομπες του DougDe Muro θα διαπιστωσετε οτι τετοια εξαρτηματα μοιραζονται πληθος supercars, ειδικα απο δεκαετια 90 σε πιανουν κυριολεκτικα τα γελια με τις αλχημειες των Ιταλων και με τα δανεικα απο Φιατ κουμπια. Αυτο δεν αναιρει ομως τιποτα απο την ολη τους προσπαθεια, ουτε ειδα καποιον να λεει πως μια Αστον Μαρτιν εχει δανεικα ολα μεσα (πχ Navigator). Τσεκαρετε τις εκπομπες του και θα με καταλαβετε.

Α...μολις τωρα εκανε στορυ για τις βιδες! χαχα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DimitrisBugatti είπε

Δεν εχω καμια σχεση με τον Πανοπουλο, ισα ισα λεω πως αυτα που ελεγε καταδεικνυουν οτι δεν εχει ιδεα απο μαρκετινγκ και ολο αυτο ηταν ενα τεραστιο επικοινωνιακο λαθος. Επισης ολα αυτα που ελεγε εννοειται οτι ηταν ακυρα (για ρεκορ και τετοια), δε το συζηταμε. 

Απο κει και περα ομως η ταμπακερα ειναι το ιδιο το αυτοκινητο. Και πλεον βλεπω οτι αρχιζει και παρουσιαζει καποια ζωντανα εξαρτηματα και οχι render. Αρα το επιχειρημα εδω ειναι πως ολα αυτα ειναι κατα καποιο τροπο ψευτικα, δηλαδη ειτε ειναι απο αλλες εταιρειες παραποιημενα, ειτε οπως ειπε και πιο πανω καποιος - μια στρωση απο ανθρακονημα και το υπολοιπο του εμποριου.

Παρολλα αυτα ομως δε νομιζω οτι ειναι ετσι απλο καποιος να παρουσιασει ενα νεο αυτοκινητο που απο κατω να ναι εξαρτηματα αλλων. Υπαρχουν οργανισμοι πιστοποιησης που πρεπει να περασει, φανταζομαι οτι δεν ειναι ετσι απλο οπως λετε. Παρεπιμπτοντως, το καλυτερο αυτοκινητο ολων των εποχων, η McLaren F1 ξερετε φυσικα οτι εχει φωτα νομιζω απο το Νισαν 300 ZX ή κατι τετοιο τελος παντων. Οπως και αν δειτε τις εκπομπες του DougDe Muro θα διαπιστωσετε οτι τετοια εξαρτηματα μοιραζονται πληθος supercars, ειδικα απο δεκαετια 90 σε πιανουν κυριολεκτικα τα γελια με τις αλχημειες των Ιταλων και με τα δανεικα απο Φιατ κουμπια. Αυτο δεν αναιρει ομως τιποτα απο την ολη τους προσπαθεια, ουτε ειδα καποιον να λεει πως μια Αστον Μαρτιν εχει δανεικα ολα μεσα (πχ Navigator). Τσεκαρετε τις εκπομπες του και θα με καταλαβετε.

Στορυ για τις βίδες και απάντησε με τι? Με αυτές τις ανοησίες που τυπώνει εδώ και 3 χρόνια? Βίδα 3D printed??? Είναι σαν να λες ότι θα φτιάξεις σπίτι από φελιζολ.. 

Δεν είναι απλά ένα επικοινωνιακό λάθος. Είναι μια απάτη/παπαντζα. Ο καθένας μας μπορεί να "παρουσιάσει" ότι θέλει.. Το θέμα δεν είναι να παρουσιάσει, είναι να αποδείξει. 500χλμ και ρεκόρ Nurburgring. Τεχνητή νοημοσύνη στο εσωτερικό κλπ κλπ.

Ο Πανόπουλος δεν είναι η McLaren. Όλοι αυτοί που λες έχουν παράξει αυτοκίνητα. Ο Πανόπουλος τίποτα. Άλλο να λες V10 και να παρουσιάζεις κινητήρα από σουπρα και άλλο να είσαι η Ferrari και να πάρεις διακόπτες από τη Fiat. 

Και τι τώρα που αποδείξαμε ότι είναι μουφα τα ρεκόρ, τώρα δεν έχουν αξία? Δεν είναι ψέματα? Τι μου λέει εμένα ότι και τα υπόλοιπα δεν είναι? Ότι φτιάχνει βλακείες και τα ανεβάζει για λειτουργικά??

Αποδείξεις. Ρεκόρ, ιπποδύναμη, τεστ, εργαστήρια.. όχι ζουμαρισμενες φωτό και βιαστικά βίντεο. Υποτίθεται είναι έτοιμο εδώ και 2 χρόνια.. 

Θέλουμε αποδείξεις Σπύρο..

• Super Moderators
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, DimitrisBugatti είπε

Αν και έχει κουράσει η συγκεκριμένη ιστορία και δεν είναι καν αστείο πλέον, τα πράγματα είναι απλά: ο συγκεκριμένος κύριος ΔΕΝ μπορεί να κατασκευάσει αυτό που περιγράφει εδώ και χρόνια, γιατί πολύ απλά δεν έχει ούτε το budget αλλά ούτε και το σύνολο των ειδικών που απαιτούνται για την κατασκευή ενός αυτοκινήτου από το μηδέν. Με το να εκτυπώνεις ένα κομματάκι ενός εξαρτήματος ανά εξάμηνο, στην καλύτερη θα έχεις ένα αποτέλεσμα όπως τα συναρμολογούμενα που δίνει γνωστό περιοδικό κάθε μήνα... 😛 

Το μόνο "εντυπωσιακό" όλα αυτά τα χρόνια, είναι ο χειρισμός των social media και τα ποσά που ξοδεύονται για χορηγούμενες,   προώθηση δελτίων τύπου κλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, DimitrisBugatti είπε

Μα φίλε μου, αν κάποιος:

1. Σου λέει πως θα φτιάξει αυτοκίνητο με 10 Έλληνες προσωπικό (?)
2. Δεν τους έχει καν σε μισθοδοσία την εταιρεία του. Ποιοι είναι, πώς είναι, με τί λεφτά ζουν, άγνωστον!
3. Σου λέει πως θα κάνει ρεκόρ με Redbull και αυτοί δεν έχουν ιδέα ποιος είναι.
4. Σου λέει πως όλα μέχρι την τελευταία βίδα θα είναι Ελληνικά και αγοράζει parts εδώ κι εκεί.
5. Σου λέει πως θα κατασκευάσει τον 3D printer που θα κατασκευάσει τα 3D parts (???) και μετά συμμετέχει σε innovation awards όπου ο 3D εκτυπωτής είναι ξένης εταιρείας (αυτά να μην τα ξεχνάμε)
6. Σου βγάζει story πως θα παρατήσει λίγο το Chaos για να πάει για πουρνάρια (ρεκόρ Evo).
7. Σου εμφανίζει άλλα 2-3 αυτοκίνητα (πόλης, υδρογόνου, ηλεκτρικό) που το ένα δεν μπορεί να.. στρίψει το άλλο βγαίνει γραφίστας και λέει "είναι δικό μου, έχω τα 3D αρχεία αυτός έχει μόνο μερικά jpegs).
8. Σου λέει πως θα πάει στην έκθεση Γενεύης, αλλά δεν είναι πουθενά γραμμένος εκεί.
9. Σου λέει πως το αμάξι θα παρουσιαστεί έως το τέλος '22 και αμάξι δεν είδες.
10. Σου λέει πως θα χρησιμοποιήσει κεραμικά υλικά στον κινητήρα που ομάδες της F1 έχουν απορρίψει πριν χρόνια.
11. Σου παρουσιάζει το Chaos με μπροστινή αεροτομή που είναι δημόσιο 3D template από παλιό μονοθέσιo F1 (!!!)
12. Σου λέει πως θα παρουσιάσει το real thing και όταν τρώει κράξιμο από τα renders λέει πως αυτό ήταν το αρχικό σχέδιο.
13 Σου λέει πως είναι ο μοναδικός μαζί με την McLaren που έχει autoclave όταν φυσικά και αυτό δεν ισχύει.
14. Σου λέει πως θα ψύχει τα αντικείμενα στους -300!
15. Σου λέει πως θα κάνει... μοριακή αναδιάταξη και ιπτάμενους ελέφαντες.
16. Σου παρουσιάζει hypercar με... ζώνη τριών σημείων.
17. Σου λέει πως θα βγάζει 3000 ίππους που με μαθηματικά μηχανικών, δεν μπορούν να βγουν γιατί θα καταστραφεί το μπουζί και ο κύλινδρος.
17. χίλια άλλα που θα μπορούσα να σου βγάλω αν ξαναδιάβαζα όλο το thread.

Ε ναι ρε φίλε, αν ακόμη πιστεύεις αυτά που λέει αυτός ο τύπος, τότε δεν φταίει αυτός!

edit. Πάρτε και σε αποκλειστικότητα, την πρώτη δημόσια δοκιμή του Chaos εδώ:

Επεξ/σία από teodoreh
  • Like 10
  • Thanks 3
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, teodoreh είπε

Μα φίλε μου, αν κάποιος:

1. Σου λέει πως θα φτιάξει αυτοκίνητο με 10 Έλληνες προσωπικό (?)
2. Δεν τους έχει καν σε μισθοδοσία την εταιρεία του. Ποιοι είναι, πώς είναι, με τί λεφτά ζουν, άγνωστον!
3. Σου λέει πως θα κάνει ρεκόρ με Redbull και αυτοί δεν έχουν ιδέα ποιος είναι.
4. Σου λέει πως όλα μέχρι την τελευταία βίδα θα είναι Ελληνικά και αγοράζει parts εδώ κι εκεί.
5. Σου λέει πως κατασκευάσει τον 3D printer που θα κατασκευάσει τα 3D parts (???) και μετά συμμετέχει σε innovation awards όπου ο 3D εκτυπωτής είναι ξένης εταιρείας (αυτά να μην τα ξεχνάμε)
6. Σου βγάζει story πως θα παρατήσει λίγο το Chaos για να πάει για πουρνάρια (ρεκόρ Evo).
7. Σου εμφανίζει άλλα 2-3 αυτοκίνητα (πόλης, υδρογόνου, ηλεκτρικό) που το ένα δεν μπορεί να.. στρίψει το άλλο βγαίνει γραφίστας και λέει "είναι δικό μου, έχω τα 3D αρχεία αυτός έχει μόνο μερικά jpegs).
8. Σου λέει πως θα πάει στην έκθεση Γενεύης, αλλά δεν είναι πουθενά γραμμένος εκεί.
9. Σου λέει πως το αμάξι θα παρουσιαστεί έως το τέλος '22 και αμάξι δεν είδες.
10. Σου λέει πως θα χρησιμοποιήσει κεραμικά υλικά στον κινητήρα που ομάδες της F1 έχουν απορρίψει πριν χρόνια.
11. Σου παρουσιάζει το Chaos με μπροστινή αεροτομή που είναι δημόσιο 3D template από παλιό μονοθέσιo F1 (!!!)
12. Σου λέει πως θα παρουσιάσει το real thing και όταν τρώει κράξιμο από τα renders λέει πως αυτό ήταν το αρχικό σχέδιο.
13 Σου λέει πως είναι ο μοναδικός μαζί με την McLaren που έχει autoclave όταν φυσικά και αυτό δεν ισχύει.
14. Σου λέει πως θα ψύχει τα αντικείμενα στους -300!
15. Σου λέει πως θα κάνει... μοριακή αναδιάταξη και ιπτάμενους ελέφαντες.
16. Σου παρουσιάζει hypercar με... ζώνη τριών σημείων.
17. Σου λέει πως θα βγάζει 3000 ίππους που με μαθηματικά μηχανικών, δεν μπορούν να βγουν γιατί θα καταστραφεί το μπουζί και ο κύλινδρος.
17. χίλια άλλα που θα μπορούσα να σου βγάλω αν ξαναδιάβαζα όλο το thread.

Ε ναι ρε φίλε, αν ακόμη πιστεύεις αυτά που λέει αυτός ο τύπος, τότε δεν φταίει αυτός!

edit. Πάρτε και σε αποκλειστικότητα, την πρώτη δημόσια δοκιμή του Chaos εδώ:

Χείμαρρος, ανεμοστρόβιλος αλήθειας και γεγονότων. Θα το έκανα και αυτό το ποστ highlighted. 

Μάλλον από δω και πέρα θα πρέπει να το κάνουμε copy paste παντού😆😆😆

14 λεπτά πριν, billdanos είπε

Αν και έχει κουράσει η συγκεκριμένη ιστορία και δεν είναι καν αστείο πλέον, τα πράγματα είναι απλά: ο συγκεκριμένος κύριος ΔΕΝ μπορεί να κατασκευάσει αυτό που περιγράφει εδώ και χρόνια, γιατί πολύ απλά δεν έχει ούτε το budget αλλά ούτε και το σύνολο των ειδικών που απαιτούνται για την κατασκευή ενός αυτοκινήτου από το μηδέν. Με το να εκτυπώνεις ένα κομματάκι ενός εξαρτήματος ανά εξάμηνο, στην καλύτερη θα έχεις ένα αποτέλεσμα όπως τα συναρμολογούμενα που δίνει γνωστό περιοδικό κάθε μήνα... 😛 

Το μόνο "εντυπωσιακό" όλα αυτά τα χρόνια, είναι ο χειρισμός των social media και τα ποσά που ξοδεύονται για χορηγούμενες,   προώθηση δελτίων τύπου κλπ.

Τα χρήματα είναι πολλά, αδιευκρίνιστα και ύποπτα. 

Μακάρι να μην κλείσει το θρεντ εδώ, να υπάρχει ένα αρχείο και ένα μέρος να γίνεται update η ιστορία. Έχει απ' όλα μέσα τεχνολογία, μηχανολογία, Η/Υ, προγραμματισμό. Τουλάχιστον αυτό το θέμα να μη ξεχαστεί, όσο χαζό και να είναι... 

• Like 2
Δημοσ.

Να πω ότι διαφωνώ με την επίθεση προς το Δημήτρη και του χρεώνω (θετικά) την αναζωογόνηση του thread. Πείτε και ένα ευχαριστώ.

Εγώ καταλαβαίνω τις απορίες του όταν ειδικά δεν μπορεί να έχει διαβάσει τις 160+ σελίδες.
Συζήτηση γίνεται, σιγά.

Από εκεί και πέρα φίλε Δημήτρη, στο αρχικό σου βασικό ερώτημα, ΑΝ παρουσιάσει ένα αυτοκίνητο που έχει πλαίσιο και αμάξωμα δικό του και με "περίπου" τα υλικά που είπε (έμφαση στο "περίπου") και όλα τα άλλα άσχετα με ότι είπε, ναι πάλι απατεώνας είναι και όχι δεν είναι τόσο τρομερό επίτευγμα εν έτει 2023 όταν υπάρχουν templates ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Αν ήθελε να παρουσιάσει ένα δικό του σχέδιο (χωρίς να είναι αεροδυναμιστής, σχεδιαστής κλπ.) και να υλοποιήσει ένα κομμάτι, το έχουν κάνει ακόμα και ιδιώτες.
Γιατί να λέει χαζομάρες που δεν χρειάζονται όπως:
- Τελική 500 χαω +.
- Επιτάχυνση σαν υπερ-ηλεκτρικό (μιλάω λόγω ροπής).
- Ότι θα κατασκευάζει μέχρι και τις βίδες.
Ενώ η εταιρία η πραγματική που ασχολείται με το θέμα είναι αόρατη και στους δημοσιογράφους και σε όλους ακόμα και στο κράτος.

Έχω μια υποψία (το πλασάρω ως επιπλέον θεωρία μια και οι άλλες έχουν ήδη ειπωθεί), ότι μπορεί κάτι πράγματι να φτιάχνει, σε πανικό, όχι φυσικά ότι έλεγε, αλλά κάτι αρκετό να "στολιστεί" και οι οπαδοί του να μην χρειαστεί να πουν "πωπω τι βλακείες λέγαμε και δεχόμασταν". Προσέξτε δεν είναι μικρό πράγμα να δώσεις σε κάποιον να πιαστεί από κάπου για να μην πάρει πίσω τα λόγια του. Είναι ΒΑΣΙΚΟ εργαλείο στο χειρισμό και της μάζας και του "καταναλωτή".
Γι' αυτό ακόμα και αν κάποιος πάρει το πιο ηλίθιο κινητό τηλέφωνο, θέλει να έχει έστω ένα πράγμα να πιαστεί για να πει "να είχα δίκιο, για ΑΥΤΟ το πήρα". Αυτό το παράδειγμα κολλάει στα πάντα. Για να δικαιολογηθεί κάθε βλακεία. Για τι κόμμα ψήφισε κάποιος, τι όχημα πήρε, οτιδήποτε τέτοιο.

Τώρα στην παραπάνω λίστα του @teodoreh, έχω τα εξής:
Για το #7. Βρείτε μου ρε παιδιά αυτό με το σχεδιαστή που είπε είναι δικό του το σχέδιο (του άλλου αυτοκινήτου), το έχασα αυτό.
Για το #9. Μακάρι να είχε πει το 22. Τότε εδώ που τα λέμε και το 23 "μια χαρά είναι". Αλλά δεν έχει πει μόνο το 22. Έχει πει και το 21 και το 20 και δεν ξέρω τι άλλο.

Επιστρέφω στον Δημήτρη (που δεν τον ξέρω - ναι μπορεί να είναι ο... Πανόπουλος). Κακώς τον πιάσατε από τα μούτρα και καλά το χειρίστηκε κιόλας γιατί θα είχα προσβληθεί και ξε.εσει πολύ πιο γρήγορα. Να μην φύγεις και εγώ θεωρώ ότι το thread εδώ είναι για να σχολιάσουμε (και ξεγυμνώσουμε) όλα σχετικά και ναι αν κάποιος νομίζει ότι κάτι "αμφισβητείται" εδώ είμαστε να το συζητήσουμε. Το άλλο thread που σε έστειλαν είναι κλειδωμένο 2 χρόνια τώρα. Κατασκευή από ανθρακονήματα είναι ΠΟΛΥ ευκολότερη από ότι νομίζεις. Έχω δει μπροστά μου ιδιώτη με τα κατάλληλα υλικά να φτιάχνει. Πρόσεχε τώρα όμως.
(1) Κατασκευή ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ από ανθρακονήματα είναι άλλο θέμα. Άλλο πόσο εύκολο είναι να κάνεις κάτι να μοιάζει σωστό και άλλο να είναι.
(2) Κατασκευή από ΔΗΘΕΝ ανθρακονήματα (ή με σκέτο skin), είναι ΑΚΟΜΑ πιο εύκολο. Μέχρι να εμφανιστεί ο δημοσιογράφος με τα balls (και όχι copy-paster) που θα πει "φέρε το εδώ, δείξε μου το, άσε με να το περιεργαστώ και να το χειριστώ" και το "δήθεν" μέσα στο παιχνίδι είναι.

• Like 5
  • Super Moderators
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, saintinos είπε

Τα χρήματα είναι πολλά, αδιευκρίνιστα και ύποπτα. 

Πολλά για τον ίδιο σε προσωπικό επίπεδο όντως μπορεί και να είναι, αλλά για τη δημιουργία και την παραγωγή ενός τέτοιου project είναι ...ψίχουλα. :)

Εκτιμώ πως το κεφάλαιο που έχει η εταιρεία του (ή ό,τι άλλο έχει δημιουργήσει), δεν αντιστοιχεί ούτε καν στο κόστος για το σασί ενός μόνο μοντέλου! 

Αν δώσει τα σχέδιά του στην De Agostini για να φτιάξουμε σε 1-2 χρόνια το δικό μας συναρμολογούμενο Chaos σε κλίμακα 1:8, νομίζω πως θα βγάλει περισσότερα χρήματα! 😛 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Πολλά για τον ίδιο σε προσωπικό επίπεδο όντως μπορεί και να είναι, αλλά για τη δημιουργία και την παραγωγή ενός τέτοιου project είναι ...ψίχουλα. :)

Εκτιμώ πως το κεφάλαιο που έχει η εταιρεία του (ή ό,τι άλλο έχει δημιουργήσει), δεν αντιστοιχεί ούτε καν στο κόστος για το σασί ενός μόνο μοντέλου! 

Σίγουρα! Για πολλούς από εμάς είναι πολλά ομως, με έναν πρόχειρο υπολογισμό που έχω κάνει είναι από 20κ μέχρι 100κ πεταμένα μέχρι στιγμής ΜΟΝΟ για τη παπάτζα του Χαοζ και όχι για όλα τα υπόλοιπα ταξίδια, ακριβά αυτοκίνητα, διακοπές κλπ.. 

Το κατασκεύασμα Πανόπουλος, πιθανότατα, να έχει φάει ίσως αρκετά για ένα καλό start up capital. Σίγουρα όχι αρκετά για να είναι έτοιμο αυτό που λέει από το 20'.. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DimitrisBugatti είπε

Mπας και είσαι ο πιτσιρίκος που του έστειλε τα 65€ ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...