Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οντως μη το ξεφτυλιζουμε επειδη δε γνωριζουμε.

Μακαρι ο Πανοπουλος να ηταν ο μισος Σουκος. Παλιος επιχειρηματιας με αρκετα αξιολογα προιοντα. Ασχετα που δεν εχει προβληθει η δουλεια του απο τα ΜΜΕ.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το οτι πιστευετε οτι ο πανοπουλος ειναι απατεωνας και οχι ο σουκος με ξεπερναει.Ας μας δειξει και ο σουκος λειτουργικα προιοντα και τα ξαναλεμε

Στις 28/11/2022 στις 9:09 ΠΜ, itanium είπε

μια αναζήτηση στο google είναι πάντα χρήσιμη πρίν εκτεθούμε

συμφωνω και επαυξανω

Επισης ελπιζω να μην πιστευτε οτι εφτιαξε τις πριζες σουκο

https://www.thessaliaeconomy.gr/blog/eidiseis/oi-trapezes-vgazoyn-se-pleistiriasmo-tin-larisini-soukos-robots

https://mlp-blo-g-spot.blogspot.com/2015/05/robomizophoenicus.html

Η εταιρία Soukos Robots αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια σημαντικά οικονομικά προβλήματα (σύμφωνα με δημοσιεύματα) και η αλήθεια είναι ότι παρά τα εντυπωσιακά συστήματα που παρουσιάζει, στην πραγματικότητα αυτά χρησιμοποιούνται από ελάχιστους έως κανέναν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το σύστημα διαχείρισης αποβλήτων “φοίνικας” της εταιρίας του οποίου η πώληση σε δήμους της χώρας χαρακτηρίστηκε από αδιαφανείς διαδικασίες (απευθειας αναθεση) και πλέον κανένα δεν λειτουργεί.

Επεξ/σία από CHRIS-999
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν μπήκα στη διαδικασία να διαβάσω όλες τις απαντήσεις και μακάρι να έβρισκα το ποστ πιο μπροστά. Συμφωνώ απόλυτα με όσα αναγράφονται και ειδικά με τον Θεόδωρο που έγραψε το σεντόνι ξεσκεπαζοντας ουσιαστικά και τυπικά τον Χ.

Το θέμα είναι ότι πρέπει να κάνουμε κάτι και να μην μείνουμε απλά θεατές του παραλόγου. Ο άνθρωπος έχει ξεκάθαρο στόχο να μαζέψει λεφτά από επενδυτές του εξωτερικού και να την κάνει με ελαφρά. Και εξηγούμε και δώστε βάση σε αυτό που θα πω: πριν λίγες μέρες έγραψα αυτό στην σελίδα του στο instagram:

"όσοι ακόμα πιστεύετε στο εγχείρημα του Χ. θα σας συνιστούσα να δείτε την σειρά the dropout στο Netflix και θα κατανοήσετε πλήρως το σχέδιο του Χ. και τι σκοπούς έχει με όλο αυτό το ντόρο που έχει ξεκινήσει. σκοπεύει να βρει επενδυτές ή θύματα να αρπάξει ότι αρπάξει και να εξαφανιστεί εν μια νυκτι".

μέσα σε 1 λεπτό είχε διαγράψει το σχόλιο μου και με κλείδωσε εκτός, δεν μπορούσα καν να βρω μετά το προφίλ του στο Instagram. την ίδια στιγμή στα σχόλια έχει εκατοντάδες haters που τους αφήνει να γράφουν. γιατί άραγε να κλείδωσε ειδικά έμενα?

τι είναι το the dropout όσοι δεν γνωρίζετε είναι ντοκυμαντερ-ταινια αληθινή ιστορία για μια κοπέλα 20 χρόνων με εξωπραγματικες αντιλήψεις ότι θα κατάφερνε να φτιάξει ένα μηχάνημα που από μια σταγόνα αίμα θα έκανε πάνω από 100 αναλύσεις μέσα σε λίγα λεπτά κανοντας διάγνωση για πόσες ασθένειες, μολύνσεις κτλ. αυτό ακόμη και σήμερα με τα σημερινά μέσα και τεχνολογίες είναι φυσικά αδύνατον. Η κοπέλα όμως είχε τόσο μεγάλη πειθώ και πείσμα που κατάφερε σιγα σιγα να φτιάξει ομάδα να προσεγγίσει μικρούς και μεγάλους επενδυτές - funds και να πείσει τόσο κόσμο ότι θα τα κατάφερνε. επειδή λοιπόν δεν τα κατάφερε άρχισε να τους παρουσιάζει ψεύτικα αποτελέσματα. Φυσικά όλα αυτά αποκαλύφθηκαν εκ των έσω κάποια στιγμή και η κοπέλα και όλο το team κατέληξαν φυλακή για 20+ ετη χωρις αναστολη αφού είχαν μαζέψει τα δισεκατομμύρια.

Θεωρώ ότι θα πρέπει να ξυπνήσουμε όσους δημοσιογράφους κανάλια περιοδικά και τύπο που διαφημίζουν τον Χ ΠΡΙΝ είναι αργά! δείτε το The dropout και θα καταλάβετε αμέσως τι προσπαθεί να κάνει και να πετύχει  ο εν λόγο κύριος.

Επεξ/σία από UserX
  • Like 3
Δημοσ.
5 ώρες πριν, UserX είπε

δεν μπήκα στη διαδικασία να διαβάσω όλες τις απαντήσεις και μακάρι να έβρισκα το ποστ πιο μπροστά. Συμφωνώ απόλυτα με όσα αναγράφονται και ειδικά με τον Θεόδωρο που έγραψε το σεντόνι ξεσκεπαζοντας ουσιαστικά και τυπικά τον ΣΠ.

....

Θεωρώ ότι θα πρέπει να ξυπνήσουμε όσους δημοσιογράφους κανάλια περιοδικά και τύπο που διαφημίζουν .... ΠΡΙΝ είναι αργά! δείτε το The dropout και θα καταλάβετε αμέσως τι προσπαθεί να κάνει και να πετύχει  ο εν λόγο κύριος.

Όλοι εδώ μέσα με επιχειρήματα, παρατηρήσεις και αποδείξεις τον έχουν ξεσκεπάσει. Απλά από ένα σημείο και μετά, είναι σαν να κυνηγάς ανεμόμυλους. Εγώ προσωπικά έχω γράψει μηνύματα σε BBC, σε RedBull ακόμη και σε εκείνους που βραβεύανε τον 3D εκτυπωτή που θα τύπωνε τα.. 3D parts. Έχω ενοχλήσει τρεις φορές τον δημοσιογράφο του οργανισμού που πρωτοέγραψε το αρχικό άρθρο για το Chaos (που αναπαράχθη αυτούσιο από δεκάδες-εκατοντάδες para-sites) έναν καθαρό στο χώρο του άνθρωπο που ξεκάθαρα δεν ήθελε να ασχοληθεί άλλο με το θέμα. Στην τελευταία μας επικοινωνία απάντησε με κάτι σαν "Θα ξαναγράψω/ασχοληθώ αν ποτέ βγει το αμάξι" και με έστειλε με ευγένεια στην πόρτα της εξόδου.

Δεν υπάρχει ούτε ένα χιλιοστό λογικής στο εγχείρημα. Μόνο τα τελευταία να δούμε: Η εταιρεία δηλώνει δημόσια, έξοδα που δεν φτάνουν για μισό υπάλληλο, όχι για 10 μηχανικούς που εδώ και - ξέρω '΄γω - 3 χρόνια φτιάχνουν hypercar! Ο άνθρωπος έλεγε πως θα σπάσει τα ρεκόρ σε συνεργασία με Red Bull και η Red Bull μου απάντησε πως δεν έχει καμία σχέση με το project. Ο άνθρωπος έλεγε πως θα κατασκευάσει τον 3D printer που θα τυπώσει τα 3D parts και μετά δημοσίευε υποψηφιότητες καινοτομίας χρησιμοποιώντας τον 3D printer της Χ εταιρείας (και ούτε γάτα ούτε ζημιά)! Στο τέλος άφησε τον γάμο να πάει για πουρνάρια. Και τον πιστεύουν όσοι ακόμη τον πιστεύουν γιατί είχε ένα... ρεκόρ για έναν κινητήρα ενός αυτοκινήτου. Δηλαδή εγώ σπάω το ρεκόρ overclocking ενός i7 και βγαίνω την άλλη μέρα και λέω "θα κατασκευάσω έναν επεξεργαστή δέκα φορές καλύτερο από την Intel". Για τέτοια παράνοια μιλάμε.

Όταν λοιπόν ένας τέτοιος παραμυθατζής φτάνει να βγαίνει Open και ΕΡΤ, όταν πριν μερικές εβδομάδες μιλούσαν γι΄αυτόν οι casters της F1, αυτό σημαίνει πως απλά έχει πλάτες για να κάνει, ότι έχει σκοπό να κάνει. Δεν είναι πως πουλάει παπά που κανείς δεν καταλαβαίνει. Στην περίπτωση της Αντωνιάδου, την βραβεύσανε (παρουσία υπουργού αν θυμάμαι καλά) την χειροκροτούσανε, στο τέλος αποκαλύφθηκε το ψέμα. Ο Πανόπουλος εδώ και 3-4 χρόνια αν δεν κάνω λάθος, υποστηρίζει το ένα πιο παράλογο πράγμα από το άλλο και όλοι... χειροκροτάνε. Γιατί; Εσύ πες μου...

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 8/12/2022 στις 5:18 ΠΜ, UserX είπε

...

Η ίδια η Holmes είναι γνωστότερη από το έργο που γυρίστηκε για αυτή:
Fake it ‘til you make it: Από την κορυφή στη φυλακή για το Νο2 της Theranos | Moneyreview.gr

...οι δίκες τώρα τελειώνουν μια μια.

Η ομορφούλα συμπαθητικούλα με το ζιβάγκο σαν τον άλλο τον παπάτζα το συγχωρεμένο τον Jobs (που όμως τελικά έφερνε σε πέρας προϊόντα, απλά στα πούλαγε για μεταξωτά και αυτό ακόμα αποδίδει σε μια παγκόσμια αγορά του "είσαι ότι δηλώσεις").

Από εκεί και πέρα δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει εμείς να τρέξουμε (έχουμε τόσα σημαντικότερα να ασχοληθούμε) όταν οι "εντός χώρου" (Τύπος για μηχανοκίνητα, Τύπος για οικονομικά) και οι "εντός αρμοδιότητας" (οικονομικές εφορίες) δεν κάνουν κάτι. Σκασίλα μας. Τα δικά μας λεφτά δεν θα τα φάει. Αυτό που θα δώσει καμιά προκαταβολάρα για παπάτζα ή δεν τον νοιάζει γιατί τα βγάζει σε 1 μέρα ή είναι ηλίθιος και τα βρήκε έτοιμα και ας το λύσει εκείνος το θέμα.

22 ώρες πριν, teodoreh είπε

...

Άριστο παράδειγμα με το CPU.

Όταν λες επικοινώνησες με τον αρχικό δημοσιογράφο, εννοείς τον Σαριμπαλίδη πως τον λένε;
Γιατί αν τώρα νίπτει τα χείρας του, να σκεφτεί ότι είναι ΥΠΟΛΟΓΟΣ και ο ίδιος (απέναντι κυρίως στους αναγνώστες του, ποινικά δεν ξέρω δεν μπαίνω σε κάτι τέτοιο), γιατί με τον τρόπο που κάλυπτε το θέμα, έδειχνε σαν να έχει δει πολλά περισσότερα από ότι άφηνε να φανεί (και που τελικά δεν εμφανίστηκαν ποτέ, χρόνια μετά) και έδειχνε και μια σχέση με τον Π. σαν να είναι κολλητοί και να παίζουν καρπαζιές. Σαν ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ στο θέμα δηλαδή.
Οπότε αυτό το Κινέζος ήμουνα, παγόδες έβλεπα, ας τα πει αλλού.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NLS είπε

Όταν λες επικοινώνησες με τον αρχικό δημοσιογράφο, εννοείς τον Σαριμπαλίδη πως τον λένε;

Γιατί αν τώρα νίπτει τα χείρας του, να σκεφτεί ότι είναι ΥΠΟΛΟΓΟΣ και ο ίδιος (απέναντι κυρίως στους αναγνώστες του, ποινικά δεν ξέρω δεν μπαίνω σε κάτι τέτοιο), γιατί με τον τρόπο που κάλυπτε το θέμα, έδειχνε σαν να έχει δει πολλά περισσότερα από ότι άφηνε να φανεί (και που τελικά δεν εμφανίστηκαν ποτέ, χρόνια μετά) και έδειχνε και μια σχέση με τον Π. σαν να είναι κολλητοί και να παίζουν καρπαζιές. Σαν ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ στο θέμα δηλαδή.
Οπότε αυτό το Κινέζος ήμουνα, παγόδες έβλεπα, ας τα πει αλλού.

Όχι, δεν αναφέρομαι στον Σαριμπαλίδη, αναφέρομαι σε δημοσιογράφο πρακτορείου ειδήσεων. Για τον Σαρ νομίζω πως όλοι συμφωνούμε πως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πως είναι αναμεμειγμένος.

Δημοσ.

έχεις δίκιο... σιγα να μην ασχοληθούμε παραπάνω με το θέμα... δικά μας λεφτα θα φάει? Βέβαια, αν τελικά σε βάθος χρόνου φάει δικά σου λεφτά έμεσα, γιατί θα τον χρηματοδοτήσουν από το κράτος, δεν θα το μάθεις ποτέ. Όλα αυτά τα λαμόγια που κατασπάραξαν τις τράπεζες, δανείστηκαν και εξαφανίστηκαν, χρωστάνε εφορίες, στα ταμεία κτλ... μάλλον εγώ κ εσύ θα την πληρώσουμε (πάλι) ή τα παιδιά μας ή τα εγγόνια μας.

Βέβαια και μόνο που έχει δημιουργηθεί ενα τεράστιο thread σε forum και γράφοντας Σπ....ς Π....ς απάτη, στο πετάει φάτσα κάρτα στο google, πάρε 157 σελίδες και διάβασε, όσοι θελήσουν να επενδύσουν τα εκατομύρια τους χαζοί δεν είναι, θα τον ψάξουν και θα καταλάβουν για τι παπάντζα τύπο μιλάμε ακόμη και αν δεν έχουν τόσο τεχνικές ή μηχανικές γνώσεις.

το χρέος μας το κάναμε

• Like 1
Δημοσ.

Μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση πως δεν έχει βγεί επίσημη απάντηση από BBC και RedBull.

Από τη μία πλευρά δεν μπορείς να αναφέρεις ονόματα τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με το υποτιθέμενο πρότζεκτ και να συνεχίζεις να κυκλοφορείς χωρίς κυρώσεις. Πως αναφέρει εταιρίες και τηλεοπτικά προγράμματα την στιγμή που δεν έχουν καμία ανάμοιξη και δεν ανοίγει ρουθούνι; Πως δεν τον κυνηγάνε οι δικηγόροι τους;

• Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, oneiricocelot είπε

Μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση πως δεν έχει βγεί επίσημη απάντηση από BBC και RedBull.

Από τη μία πλευρά δεν μπορείς να αναφέρεις ονόματα τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με το υποτιθέμενο πρότζεκτ και να συνεχίζεις να κυκλοφορείς χωρίς κυρώσεις. Πως αναφέρει εταιρίες και τηλεοπτικά προγράμματα την στιγμή που δεν έχουν καμία ανάμοιξη και δεν ανοίγει ρουθούνι; Πως δεν τον κυνηγάνε οι δικηγόροι τους;

Σιγά μην  κάτσει να ασχοληθεί το BBC ή η RedBull με οτιδήποτε λέει ο κάθε πουθενάς.
Αν ο Πανόπουλος όντως είχε αμάξι και τα έγραφε όλα αυτά, τότε ίσως. Τωρά σιγά μην ξοδέψουν λεφτά για να διαψεύσουν τον παραμυθά. Μόνο εδώ και εκεί απαντήσεις από το PR τους σε ιδιώτες, όπως έκαναν μ΄εμένα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, teodoreh είπε

Σιγά μην  κάτσει να ασχοληθεί το BBC ή η RedBull με οτιδήποτε λέει ο κάθε πουθενάς.
Αν ο Πανόπουλος όντως είχε αμάξι και τα έγραφε όλα αυτά, τότε ίσως. Τωρά σιγά μην ξοδέψουν λεφτά για να διαψεύσουν τον παραμυθά. Μόνο εδώ και εκεί απαντήσεις από το PR τους σε ιδιώτες, όπως έκαναν μ΄εμένα.

Αν τους στελναμε καμια 50αρα ατομα και το παιρνανε χαμπαρι οτι χρησιμοποιει το ονομα τους για να διαφημιστει και εχει following, θα σου ελεγα για ποτε θα ερχοτανε το cease and desist 😅

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...