Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Φρανκενστάιν με παρμπρίζ Toyota Corolla 95'. 

Καλυμμένο όπως πάντα από πέπλο μυστηρίου 🤣🤣🤣

Να υποθέσω το αυτοσχέδιο φανοποιείο επιπέδου McLaren και βάλε όπως και το "autoclave"......

Λαμογιιαααααα

Screenshot_20220423-132305~2.png

• Like 2
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν θα ασχοληθώ με το γεγονός πως ουκ ολίγες φορές έχει χρησιμοποιήσει παιδιά στις φωτογραφίες. 

Με τις χαρτοταινιες που καλύπτουν την γυάλινη πόρτα επιπέδου καταστήματος, τι παίζει;

Δημοσ.

Ακόμα να τον κλείσουν στο ψυχιατρείο αυτόν? Τι βύσμα έχει? Στο στρατό τον κόβω για i5 η το πολύ πολύ να καθάριζε τουαλέτες. Φανταστείτε να εμπιστευτούν όπλο σε έναν τέτοιο τι έχει να γίνει. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, teodoreh είπε

Δεν θα ασχοληθώ με το γεγονός πως ουκ ολίγες φορές έχει χρησιμοποιήσει παιδιά στις φωτογραφίες. 

Με τις χαρτοταινιες που καλύπτουν την γυάλινη πόρτα επιπέδου καταστήματος, τι παίζει;

Δεν το ξέρεις?? Αυτές δεν είναι χαρτοταινιες, είναι custom 3D printed aerogel επίστρωση γιατί η ποδοδιαπλανονανοεπιστρωμενη βαφή ψήνεται στους 5000 Celsius...εεε Fahrenheit ήθελα να πω..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πίσω δεξιά είναι η ξυλόσομπα που ζεσταίνει το φούρνο για το ψήσιμο του χρώματος;

Παραδοσιακός και ΔΕ του το χα.....να του πάμε και καμιά πίτσα να μας ψήσει;

tegea-as-sy-02-syrios-sompa-xilou-me-fourno-xaliva.jpg

Επεξ/σία από greekfragma
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Aντε να πας να κάνεις το ίδιο στο CHAOS και να ψάχνεις σε πόσα θρύψαλλα έσπασε ο πολυεστ******🤢zylon ehm......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακόμα φτιάχνει το εσωτερικό του (εδώ και 2 χρόνια είναι έτοιμο υποτίθεται) και θα το παρουσιάσει και live στην TV. 🤣 

Screenshot_2022-05-05-09-25-27-036_com.instagram.android~2.jpg

Επεξ/σία από MitsosDaBest13
Δημοσ.
Στις 23/4/2022 στις 1:33 ΜΜ, saintinos είπε

Ο Φρανκενστάιν με παρμπρίζ Toyota Corolla 95'. 

Καλυμμένο όπως πάντα από πέπλο μυστηρίου 🤣🤣🤣

Να υποθέσω το αυτοσχέδιο φανοποιείο επιπέδου McLaren και βάλε όπως και το "autoclave"......

Λαμογιιαααααα

Screenshot_20220423-132305~2.png

Πάντως οι διαστάσεις του αυτοκινήτου δεν φαίνονται φυσιολογικές.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας αφήσουμε για λίγο όλα τα στοιχεία που υποδεικνύουν πως το Chaos βρίσκεται μόνο στο μυαλό του Πανόπουλου. Ας αφήσουμε τα ψέμματα ή ακόμη και την απάντηση της Red Bull που ξεκαθαρίζει πως σε αντίθεση με τα γραφόμενα του, αυτή δεν συμμετείχε ποτέ και ούτε θα συμμετάσχει στο εν λόγω "project". Ας τα ξεχάσουμε όλα αυτά.

Ας υποθέσουμε πως ο άνθρωπος αυτός, όντως κατασκευάζει ένα αυτοκίνητο που θα το αγοράσουν κάτι ολίγοι ξένοι και που θα κοστίζει εκατομμύρια δολλάρια. Τα ερωτήματα είναι τα εξής δύο:

α. Γιατί απευθύνεται στους Έλληνες; Αφού η πελατεία του θα είναι κατά 99% διεθνείς πελάτες, τί τον νοιάζει να ενημερώσει τον κυρ Μπάμπη για τα ηλεκτρικά και τα υδραυλικά του Χάους MD;

β. Είναι δυνατόν να κατασκευάζεις το πιο τέλειο αμάξι και να απευθύνεσαι στο κοινό σου, γράφοντας σαν 14χρονη μαθήτρια που κόπηκε στα φιλολογικά; Δηλαδή:

1. "Σε όλους τους φίλους που στέλνουν μνμ";  (YOLO man, see'ya leitar!)
2. "πρόοδο του chaos" (Δηλαδή ούτε κεφαλαίο στο όνομα)
3.  "Το αυτοκίνητο δουλεύετε" (εμείς δουλεύουμε, εσείς δουλεύετε, αυτοί δουλεύουν όλον τον κόσμο)
4. "Στο εσωτερικό και ηλεκτρικά" (τα;)
5. "Και κάνει" (Ξεκινάς πρόταση με και; Why Σπύρος, why;)
5. "μπορουμε" (το ξέρω πως είσαι κουρασμένος που δουλεύεις τον κόσμο μέρα και νύχτα, αλλά πρόσεχε τις οξείες)
6. "Να μην βάλουμε φωτός" (για να μην προσβάλλουμε το άγιο φως - μέρες που είναι)
7. "γιαυτό" (αρχαία Ελληνική γραφή - σαν τότε που δεν είχανε space και δεν αφήνανε κενά)
8. "δεν βλέπετε στην σελίδα μας κάτι καινούριο" (γάμα ρε φίλε - εννοώ βάλε γάμα στη λέξη, όχι τίποτα άλλο)!
9. "απο τη σελίδα μας" (στην πρώτη δημοτικού, το παιδί μου ήδη γνωρίζει να βάζει οξεία και στην λήγουσα)
10. "Το ποτέ θα παρουσιαστεί (εδώ την έβαλες σωστά την οξεία έχω να πω)

(Για κόμματα κτλ, δεν τα γράφω, κουράστηκα. Δεν λέω πως εγώ είμαι τέλειος - αλλά από την άλλη, δεν είμαι εγώ αυτός που θα πουλήσει $5m αυτοκίνητο σε Άραβες!)

Επεξ/σία από teodoreh
  • Like 11
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...