Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, nodas_21greek είπε

Πρέπει να βολεύουν πολύ οι 4 οθόνες με τα bezels στα 5 μέτρα απόσταση

259718288_1261671947633715_6081041083573339761_n.jpg

Για να τραβάς φωτός και να τις ανεβάζεις ίνσταγκραμ βολεύουν, για να κάνεις δουλειά δεν βολεύουν.

• Like 7
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
15 minutes ago, NT1G said:

Για να τραβάς φωτός και να τις ανεβάζεις ίνσταγκραμ βολεύουν, για να κάνεις δουλειά δεν βολεύουν.

Είναι σαν τις high tech οθόνες που είχε πίσω του ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο (και καλά) αρχηγείο της αστυνομίας στο "Ετερος Εγώ"! 😛 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, nodas_21greek είπε

Πρέπει να βολεύουν πολύ οι 4 οθόνες με τα bezels στα 5 μέτρα απόσταση

259718288_1261671947633715_6081041083573339761_n.jpg

Δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι... Δεξιά έχει μια οπή με πατούρα γύρω γύρω χωρίς τρόπο να συνδέσεις κάτι, δε βλέπω σε καμία οπή σπειρώματα. Οι μπροστά οπές σε αυτά τα δύο γωνιακά πράματα είναι τυφλές. Έχει και τα δυο φτερά του Μπάτμαν δεξιά αριστερά... 

Τι είναι μάνα μου. Πες τι είναι και σε μας τους ανίδεους. Να ξέρουμε τι βλέπουμε....

Σαν να το έφτιαξε με μιξ αντικείμενα που βρήκε έτοιμα...

Αυτά τα ποστ είναι λες και δίνει χάντρες στους ιθαγενείς... ααάααα οοοοοοο αφού έχει τέσσερις οθόνες είναι legit..  

Το πάω σε προσωπικό επίπεδο και λέω είναι ανόητος ο άνθρωπος. Ένας κακος, πονηρός, ημιμαθής, ανόητος άνθρωπος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, saintinos είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι... Δεξιά έχει μια οπή με πατούρα γύρω γύρω χωρίς τρόπο να συνδέσεις κάτι, δε βλέπω σε καμία οπή σπειρώματα. Οι μπροστά οπές σε αυτά τα δύο γωνιακά πράματα είναι τυφλές. Έχει και τα δυο φτερά του Μπάτμαν δεξιά αριστερά... 

Τι είναι μάνα μου. Πες τι είναι και σε μας τους ανίδεους. Να ξέρουμε τι βλέπουμε....

Σαν να το έφτιαξε με μιξ αντικείμενα που βρήκε έτοιμα...

Αυτά τα ποστ είναι λες και δίνει χάντρες στους ιθαγενείς... ααάααα οοοοοοο αφού έχει τέσσερις οθόνες είναι legit..  

Το πάω σε προσωπικό επίπεδο και λέω είναι ανόητος ο άνθρωπος. Ένας κακος, πονηρός, ημιμαθής, ανόητος άνθρωπος. 

Τομή κυλινδροκεφαλής κινητήρα είναι. Τον κινητήρα που λέει ότι τον ετοιμάζει τώρα να τον βάλει. Εκτός και αν μας δείχνει παλιά σχέδια.

Επεξ/σία από NT1G
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NT1G είπε

Τομή κυλινδροκεφαλής κινητήρα είναι. Τον κινητήρα που λέει ότι τον ετοιμάζει τώρα να τον βάλει. Εκτός και αν μας δείχνει παλιά σχέδια.

Μάλιστα. Είναι δηλαδή τομή κάθετη χωρίς κάτι χρήσιμο να δεις. Ένα κομμάτι από ένα τυχαίο σημείο στη κυλινδροκεφαλή. Ίσως η αντίληψη μου δεν μου το επιτρέπει αλλά το μόνο που ίσως βλέπω είναι η οπή από πάνω που μπαίνει κάποιος εκχυτηρας? Και οι αναλογίες μου φαίνονται περίεργες. 

Πραγματικά δεν ξέρω... 

Χάντρες στους ιθαγενείς μου φαίνονται....

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, saintinos είπε

Μάλιστα. Είναι δηλαδή τομή κάθετη χωρίς κάτι χρήσιμο να δεις. Ένα κομμάτι από ένα τυχαίο σημείο στη κυλινδροκεφαλή. Ίσως η αντίληψη μου δεν μου το επιτρέπει αλλά το μόνο που ίσως βλέπω είναι η οπή από πάνω που μπαίνει κάποιος εκχυτηρας? Και οι αναλογίες μου φαίνονται περίεργες. 

Πραγματικά δεν ξέρω... 

Χάντρες στους ιθαγενείς μου φαίνονται....

Κάτι τέτοιο θέλει να μας δείξει

H21382-L208530149_original.jpg

H21382-L208530147.jpg

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, NT1G είπε

Κάτι τέτοιο θέλει να μας δείξει

H21382-L208530149_original.jpg

H21382-L208530147.jpg

Μάλιστα. Οπές για βαλβίδες δεν βλέπω στο δικό του, ούτε αυλους. Υποτίθεται αυτά τα δύο είναι όπως στις φωτός σας. Στο μυαλό μου δεν βγάζει νόημα. Μοιάζει σίγουρα. Αλλά λείπουν πολλα. Ο σκοπός του ποστ του ήταν απλά να δείξει κατι, και να μπερδέψει τον κοσμο. Αν ειναι αυτο είναι ημιτελές/ελλειπές.

Δεν μου μοιάζει για κάτι έτοιμο και λειτουργικό όπως υποστηρίζει.. Αν είναι ακόμα  σε αυτή φάση θέλει 15 χρόνια ακόμα για να γίνει λειτουργικό...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, paiktaras69 είπε

κάτι τετοια τα βλέπει ο Πανόπουλος και γελάει....τώρα που ολοκλήρωσε το χάος το άπειρον και το επάπειρον ( κρυφό bonus project ) ετοιμάζει airplane project το οποίο μόλις το δουν οι μάστορες της RR θα σκίσουν τα πτυχία τους . Ετσι για να σας δώσω μία πρώτη είκόνα, θα είναι η ιπτάμενη εκδοχή του άπειρον με φτερά χωρίς έλικες , ηλεκτρικό φυσικά και με το αρχαιοελληνικό όνομα ΣΟΤΟ

Αργότερα αυτά... Προς το παρόν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο "Σανόπουλος" ετοιμάζει το νέο του project με όνομα "Aoraton". 😂😂

empty-garagejpg.jpg

Επεξ/σία από MitsosDaBest13
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, MitsosDaBest13 είπε

Αργότερα αυτά... Προς το παρόν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο "Σανόπουλος" ετοιμάζει το νέο του project με όνομα "Aoraton". 😂😂

empty-garagejpg.jpg

koutouloufas-vlasis.gif

Δημοσ.
3 ώρες πριν, MitsosDaBest13 είπε

empty-garagejpg.jpg

Screenshot_2021-11-17-23-43-37-24_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Δημοσ.
6 ώρες πριν, MitsosDaBest13 είπε

empty-garagejpg.jpg

δεν υπαρχει ρε φιλε ,τι να λεμε τωρα 

Δημοσ.

Οριστε πως είναι ένα ταπεινό "hyper car" 

https://en.wikipedia.org/wiki/Bugatti_Bolide

Aυτό δεν είναι μακέτο είναι πλήρως λειτουργικό αυτοκίνητο και θα διατεθεί προς πώληση ίσως το 2024 αλλά που να ξέρουν αυτοί οι άσχετοι......

Btw που πας με 8λίτρα w16 4 τούρμπο και 1800 'αλογα και το 2024, ά δε θα ναι και efficient, ενώ από το 2022 όλως ο κόσμος θα μιλά για αυτό

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, itanium είπε

Οριστε πως είναι ένα ταπεινό "hyper car" 

https://en.wikipedia.org/wiki/Bugatti_Bolide

Aυτό δεν είναι μακέτο είναι πλήρως λειτουργικό αυτοκίνητο και θα διατεθεί προς πώληση ίσως το 2024 αλλά που να ξέρουν αυτοί οι άσχετοι......

Btw που πας με 8λίτρα w16 4 τούρμπο και 1800 'αλογα και το 2024, ά δε θα ναι και efficient, ενώ από το 2022 όλως ο κόσμος θα μιλά για αυτό

Ναι τι?τι σχέση  έχει ο πανοπουλος?Αυτό  είναι  hyper car.Ο δικός μας βγάζει ultra car

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...