Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Stoliver είπε

Δεν χρειάζεται να είσαι πλούσιος για να φτιάξεις ένα μοτέρ, εξ'άλλου αν δεν φτάνει η τσέπη σου κάτσε φρόνιμα γιατί τα γούστα πληρώνονται, δεν είναι τζάμπα. Άλλο οι μαμά μπιέλες, άλλο οι σφυρήλατες, άλλο οι τιτανίου και άλλο οι ανθρακονημάτινες. Το αμάξι του φτιάχτηκε για ένα πράγμα και μόνο, για να σπάσει τα χρονόμετρα και να γράψει ιστορία και αυτό κάνει, άλλωστε τα υλικά που φτιάχνει custom τα δοκιμάζει πρώτα σε αυτό το αυτοκίνητο για τις αντοχές και τις επιδόσεις τους και στην συνέχεια με γνώση και αυτοπεποίθηση τα εμπορεύεται. Πες μου εσύ πόσα μοτέρ τουρμπάτα γνωρίζεις που να είναι σε θέση να στροφάρουν με κόφτη στις 14.000rpm χωρίς να πετάγονται βίδες και πιστόνια να σε χαιρετάνε;

Δεν είναι έτοιμο ακόμα. Κανονικά δεν θα γινόταν ούτε καν η παρουσίαση στην ιστοσελίδα του. 

Το tldr που αγνοείς εδώ και περίπου 120 σελίδες είναι ότι κάποιος τυχάρπαστος (ναι, στον χώρο της δημιουργίας αυτοκινήτου είναι τυχάρπαστος) δηλώνει ότι θα καταρρίψει τους νόμους της φυσικής και θα βάλει τα γυαλιά σε κολοσσούς της αυτοκίνησης με χιλιάδες προσωπικό και δεκαετίες εμπειρίας με μόλις 9 αίλινες προσωπικό. Ταυτόχρονα ούτε ο ίδιος δεν ξέρει καλά καλά αν μπορεί να πετύχει κάτι τέτοιο, γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΤΕΣΤΑΡΙ. 

Όλα τα υπόλοιπα είναι περιττές αερολογίες νομίζω

• Like 2
  • Thanks 7
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Herald είπε

Το tldr που αγνοείς εδώ και περίπου 120 σελίδες είναι ότι κάποιος τυχάρπαστος (ναι, στον χώρο της δημιουργίας αυτοκινήτου είναι τυχάρπαστος) δηλώνει ότι θα καταρρίψει τους νόμους της φυσικής και θα βάλει τα γυαλιά σε κολοσσούς της αυτοκίνησης με χιλιάδες προσωπικό και δεκαετίες εμπειρίας με μόλις 9 αίλινες προσωπικό. Ταυτόχρονα ούτε ο ίδιος δεν ξέρει καλά καλά αν μπορεί να πετύχει κάτι τέτοιο, γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΤΕΣΤΑΡΙ. 

Όλα τα υπόλοιπα είναι περιττές αερολογίες νομίζω

Μόνο που με τους εκτυπωτές 3D αλλάζουν τα δεδομένα. 
Επίσης έχει πει ότι έχει 22 άτομα και όχι 9. Τον παρακολουθείς καθόλου πριν γράψεις;  

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Stoliver είπε

Επίσης έχει πει ότι έχει 22 άτομα και όχι 9. Τον παρακολουθείς καθόλου πριν γράψεις;  

Α, τότε αλλάζουν τα δεδομένα. Και αν τα κάνει 30 θα πιάσει 676 χλμ/ωρα

• Thanks 2
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Herald είπε

Α, τότε αλλάζουν τα δεδομένα. Και αν τα κάνει 30 θα πιάσει 676 χλμ/ωρα

Προσωπικα θα του πρότεινα να προσλάβει άλογα…

μεγαλύτερη προσφορά θα έχουν στην τελική ταχύτητα του αυτοκινήτου…

Δημοσ.
Μόλις τώρα, AtiX είπε

Προσωπικα θα του πρότεινα να προσλάβει άλογα…

μεγαλύτερη προσφορά θα έχουν στην τελική ταχύτητα του αυτοκινήτου…

Νομίζω δεν μετράει την δύναμη σε άλογα ο SP αλλά σε μονόκερους. Γιαυτό έχει κολλήσει στα 3.000, δεν βρίσκει άλλους μονόκερους να κάνει μετρήσεις

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Herald είπε

Νομίζω δεν μετράει την δύναμη σε άλογα ο SP αλλά σε μονόκερους. Γιαυτό έχει κολλήσει στα 3.000, δεν βρίσκει άλλους μονόκερους να κάνει μετρήσεις

Είναι που θέλει ελληνικούς μονόκερους…

άσε ζει ένα δράμα…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Stoliver είπε

Για να σπάσει τα χρονόμετρα και να γράψει ιστορία και αυτό κάνει

Άσχετο, άρα και εμείς ιστορία γράφουμε όποτε σπάμε ρεκόρ επιδόσεων σε benchmarks υπολογιστών (υγρό άζωτο, μονταρισμένο hw κτλπ)? Δεν το ξερα να το πω στην μάνα μου. 

Πάνω στο θέμα τώρα. Οι μείον 300 βαθμοί που λεει ειναι φαρενάιτ. Σωστά το είπε γιατί διάβασε το datasheet (προσπέκτου ντε) + ότι ακούγεται βαρβάτο σε κάποιον ανίδεο. Άσχετο που αυτή η μονάδα μέτρησης χρησιμοποιείται μόνο απο τους Αμερικάνους για το μαγείρεμα και τον καιρό. 

Μάλλον θα ξέχασε να κάνει μετατροπή σε Κέλβιν γι'αυτό και πήγε πίσω η "πραγματική" ανακοίνωση του ζούπερκαρ.

Όπου πραγματική = real-time, για να μην παρεξηγηθώ

Edit: το ξέρω οτι το γράφει η εταιρεία. Το προσπέκτου που λεγα διάβασε και το κράτησε αυτούσιο.

Επεξ/σία από FireKiller
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, FireKiller είπε

Πάνω στο θέμα τώρα. Οι μείον 300 βαθμοί που λεει ειναι φαρενάιτ. Σωστά το είπε γιατί διάβασε το datasheet (προσπέκτου ντε) + ότι ακούγεται βαρβάτο σε κάποιον ανίδεο. Άσχετο που αυτή η μονάδα μέτρησης χρησιμοποιείται μόνο απο τους Αμερικάνους για το μαγείρεμα και τον καιρό. 

Η ίδια εταιρία που το αγόρασε λέει για -300F στη σελίδα της. 

Επεξεργασία: Ελληνικά δεν ξέρετε να γράφετε; Πολλές ξένες λέξεις βλέπω...

Επεξ/σία από Stoliver
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Stoliver είπε

Δεν χρειάζεται να είσαι πλούσιος για να φτιάξεις ένα μοτέρ, εξ'άλλου αν δεν φτάνει η τσέπη σου κάτσε φρόνιμα γιατί τα γούστα πληρώνονται, δεν είναι τζάμπα. Άλλο οι μαμά μπιέλες, άλλο οι σφυρήλατες, άλλο οι τιτανίου και άλλο οι ανθρακονημάτινες. Το αμάξι του φτιάχτηκε για ένα πράγμα και μόνο, για να σπάσει τα χρονόμετρα και να γράψει ιστορία και αυτό κάνει, άλλωστε τα υλικά που φτιάχνει custom τα δοκιμάζει πρώτα σε αυτό το αυτοκίνητο για τις αντοχές και τις επιδόσεις τους και στην συνέχεια με γνώση και αυτοπεποίθηση τα εμπορεύεται. Πες μου εσύ πόσα μοτέρ τουρμπάτα γνωρίζεις που να είναι σε θέση να στροφάρουν με κόφτη στις 14.000rpm χωρίς να πετάγονται βίδες και πιστόνια να σε χαιρετάνε;

Δεν είναι έτοιμο ακόμα. Κανονικά δεν θα γινόταν ούτε καν η παρουσίαση στην ιστοσελίδα του. 

Δεν χρειάζεται να είσαι πλούσιος για να φτιάξεις ένα μοτέρ, εξ'άλλου αν δεν φτάνει η τσέπη σου κάτσε φρόνιμα γιατί τα γούστα πληρώνονται, δεν είναι τζάμπα.

Μαλιστα, για πες μου καποιον που εχει φτιαξει μοτερ παραγωγης ,οχι tuning  για ενα δυο αγωνες, με αποδοση 2000-3000 ιππους και το αναλογο κιβωτιο απο το μηδεν?  Εγω ξερω 4-5 εταιριες ,με ιστορια στο χωρο και δεκαδες  ατομα προσωπικο και το αναλογο μπατζετ. (Nelson, Ricardo Engineering και κολοσσους εταιριες οπως η Φερραρι και vw group).

Αλλα θα τους ξεπερασει καποιος με συνεργειο στο Μενιδι και 22 ατομα προσωπικο επειδη πηρε εκτυπωτη και χρησημοποιει "νεα τεχνολογια". 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, nodas_21greek είπε

Εσείς που κοροιδεύετε ότι δεν έχει αμάξι από το 19 και ότι το μακέτο είναι PVC και όχι ανθρακονήματα

259252331_4491707460882466_2355364135351107219_n.jpg

259927284_222991503301260_519656053243153922_n.jpg

Κλαίω απ' τα γέλια.

Δεν γίνεται, ζούμε σε σουρεαλ καταστάσεις ..

Φαίνεται επάνω δεξιά στη 2η  φωτό η λαμαρινοδουλεια...χαχαχαχαχαζαχαχ

Πώς γίνεται όλο το υπόλοιπο να είναι τριμμένο και τα κομμάτια με καρμπον να γυαλίζουν?? Σα σπυριά είναι Χαχαχχαχαχαχ

Και εδώ ο τιτανομεγιστος Σανόπουλος λέει αλουμίνιο!!! Στο 20:49

https://youtu.be/tPkGxHNod2M

Το χτυπάει και κάνει σαν γυψοσανίδα!!!

Καρμπον, αλουμινιο, ζαυλον, όλα τουρλουουιυ.  Ψέμα παντού... Έχει χασει τη μπαλα, το γήπεδο και τους παίκτες..

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Δε μπορωωωω....

Επεξ/σία από saintinos
  • Like 4
Δημοσ.

Να προσθέσω οτι στα carbon bodies απλα πετάς ένα wrap, δε βάζεις παραπάνω υλικό αν θες να σπάσεις ρεκόρ ή να τρέξεις σε αγώνες γιατί προσθέτεις βάρος...

τέτοια συμπίεση του weave ούτε χιμπατζής δεν θα κατάφερνε σε τόσο λεία επιφάνεια....😂

1 ώρα πριν, saintinos είπε

Κλαίω απ' τα γέλια.

Πώς γίνεται όλο το υπόλοιπο να είναι τριμμένο και τα κομμάτια με καρμπον να γυαλίζουν?? Σα σπυριά είναι Χαχαχχαχαχαχ

Καρμπον, αλουμινιο, ζαυλον, όλα τουρλουουιυ.  Ψέμα παντού... Έχει χασει τη μπαλα, το γήπεδο και τους παίκτες..

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Δε μπορωωωω....

ουτε εγω μπορωωω, Ι cannot unsee χαχαχαχαχα

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, saintinos είπε

Κλαίω απ' τα γέλια.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Δε μπορωωωω....

δεν έχω δει πιο δυνατή photoshopιά.. ειλικρινά πήρε το clone tool φωτιά

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...