Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, simos1974 είπε

Δεν ξέρω αν ο συγκεκριμένος θα φτιάξει το αυτοκίνητο που λέει ή όχι

Eγω δεν ξερω αν θα φτιαξει- παρουσιασει αυτοκινητο, ξερω ομως οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ , να παρουσιασει  το αυτοκινητο που λεει . Δηλ με δικο του κινητηρα 3000 ιππων και δικο του κιβωτιο ,εκ του μηδενος. 

Το Έβο είναι κατά 80 με 90% δικός του ο κινητήρας. https://youtu.be/167cq_vu_2o?t=170

Σε αυτές τις φωτογραφίες φαίνεται ο ίδιος: https://youtu.be/KAHnrX71bMw?t=43

Επεξ/σία από Stoliver
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, ikorolis είπε

αυτό που γνωρίζω (και από τις εμπειρίες μου μέσα σε αυτήν την διαδικτυακή κοινότητα) ότι σε εταιρείες τις μορφής ΙΚΕ αν κηρύξει πτώχευση και κλείσει η εταιρεία ο ιδιοκτήτης/επιχειρηματίας εφόσον δεν χρωστάει στο δημόσιο (που συνήθως δεν χρωστάνε) κανείς ιδιώτης δεν μπορεί να κάνει κάτι και να διεκδικήσει τα χρήματα του πίσω καθώς δεν δεσμεύεται η περιουσία του.

Πες μου την διαφορά με μια ΕΠΕ 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, AMLS είπε

Πες μου την διαφορά με μια ΕΠΕ 

Βάση της εμπειρίας μου θεωρώ ούτε από Ε.Π.Ε. μπορεί ιδιώτης να διεκδικήσει χρήματα πίσω αν η Ε.Π.Ε. κηρύξει πτώχευση 

άλλωστε ο συνδετικός κρίκος είναι να μην χρωστάει στο δημόσιο (εφορία/ασφαλιστικά ταμεία)

αυτά όλα δεν ισχύουν σε Α.Ε. και φυσικά στις Ο.Ε. και Ε.Ε.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Nabuko είπε

Νομίζετε.

Νομιζουν...

2 ώρες πριν, ikorolis είπε

είμαι κατηγορηματικός γιατί δεν ζητάει "τραπεζική κατάθεση" στον λογαριασμό του από πολίτες προκειμένου να φτιάξει το "αυτοκίνητο των ονείρων του" ούτε ζητάει χρήματα από κανέναν.

δεν έχω τις νομικές γνώσεις που εσύ διαθέτεις και μπράβο σου φυσικά.

αλλά με την εμπειρία μου καθώς είμαι στην οικονομική διεύθυνση/λογιστήριο πολυεθνικής εταιρείας/οργανισμού

αυτό που γνωρίζω (και από τις εμπειρίες μου μέσα σε αυτήν την διαδικτυακή κοινότητα) ότι σε εταιρείες τις μορφής ΙΚΕ αν κηρύξει πτώχευση και κλείσει η εταιρεία ο ιδιοκτήτης/επιχειρηματίας εφόσον δεν χρωστάει στο δημόσιο (που συνήθως δεν χρωστάνε) κανείς ιδιώτης δεν μπορεί να κάνει κάτι και να διεκδικήσει τα χρήματα του πίσω καθώς δεν δεσμεύεται η περιουσία του.

για αυτό συμβαίνουν όλες αυτές οι "απάτες με τα καταστήματα" που έχουν δημοσιευτεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια εδώ , έχεις δει να γίνεται κάτι με τα τόσα πρόστιμα που έχουν χώσει οι αρμόδιες αρχές προστασίας καταναλωτή γιατί εγώ δεν έχω δει να γίνεται τίποτα απολύτως οι "απατεώνες" χαίρονται τα χρήματα που απόκτησαν από τους πελάτες-θύματα και οι πελάτες-θύματα ζουν απίστευτο γολγοθά προσπαθώντας να πάρουν τα χρήματα τους πίσω με κάθε τρόπο.

SP Automotive?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

SP Automotive.

Specializing on internet scamming and trolling.. ..and some other bullcr@p about cars??!

BTW Το Audi που ποσταρισε πιθανολογω είναι και αυτό δανεικό από το πρόσωπο που έχει τη McLaren... 

51 λεπτά πριν, teodoreh είπε

https://youtube.com/watch?v=2j1llKmlEMA&feature=share

ΒΚΒ 4888

Μονος του το ποσταρε με πινακίδες. Χωρίς να τις σβήσει. Είναι πλέον δημόσια πληροφορία.

Αυτό μπροστά μπροστά άγνωστο.

Νοικιασμένο/δανεικό??

Screenshot_20211122-180646~2.png

Επεξ/σία από saintinos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, nodas_21greek είπε

Από τη ποιότητα του βίντεο ψηφίζω κλεμμένο. Και μάλιστα TikTok......

Αν δεν είναι κλεμμένο, είναι από αυτούς που όντως τους έχει παραγγείλει καινούργια εξαρτηματα, κάποιο startup του εξωτερικού, μιας και δείχνοντας τα ίδια και τα ίδια μια δεκαετία τώρα είναι too much. It's a stretch αλλά είναι το back up theory μου...

Επεξ/σία από saintinos
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 8/11/2021 στις 6:26 ΜΜ, VFR είπε

Το μόνο που ξέρουμε είναι τα 50κ που λέει το ΓΕΜΗ κάποιος τα έβαλε στην Τράπεζα (αλλιώς δεν σου ανοίγουν το μαγαζί...)

Δεν ισχύει αυτό. Σου ανοίγουν το μαγαζί και ας μην βάλεις €. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, teodoreh είπε

Ευτυχώς αυτή τη φορά  η κυβέρνηση, όπως λέει, βοηθάει... για να δούμε, άμα δεν πετύχει να μην ακούω ξανά ότι η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της... 

• Confused 1
Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Αντίκρυσα έναν απλό νέο χωρίς καμία έπαρση. ...

Ναι , φαίνεται ξεκάθαρα από όσα λέει κατά καιρούς.

Αναφορά σε κείμενο

Μετά, δημιούργησε ένα εγκέφαλο ελέγχου, βελτίωσε τις γνώσεις του για δύο χρόνια, σε εταιρεία κατασκευής υπεραυτοκινήτων ...

Ποια;  Έχουμε κάποιον για reference;

Αναφορά σε κείμενο

Δεκαπέντε χρόνια σκληρής δουλειάς, δημιουργίας, χρήση νέων υλικών –ανθρακονήματα, zylon, τιτάνιο και μαγνήσιο– κατάφερε να ξεπεράσει τις μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες με τα τεράστια τεχνικά και οικονομικά μέσα.

Υπάρχουν τόσα χρόνια όλα αυτά, ποιες εταιρίες ξεπέρασε; Με τι;  Έχει δείξει κάτι χειροπιαστό;

Αναφορά σε κείμενο

Σύντομα, θα παρουσιάσει το “Χάος” και σε λίγους μήνες θα το δοκιμάσει στην πίστα του Nürburgring, όπου θα προσπαθήσει να καταρρίψει το ρεκόρ χρόνου για το πιο γρήγορο αυτοκίνητο παραγωγής.

Οι εταιρίες που το κάνουν αυτό γράφουν δεκάδες γύρους πριν δοκιμάσουν για το ρεκόρ, αυτός θα πάει μια μέρα χαλαρά και θα τους ξεπεράσει.

Αναφορά σε κείμενο

Με τις όσες γνώσεις έχω, εκτιμώ ότι το drone του Σπύρου είναι υψηλής τεχνολογίας και πρέπει τάχιστα να κατασκευαστεί.

Εγώ με όσες γνώσεις έχω (δηλαδή καμία) εκτιμώ ότι το διαστημόπλοιο του Σπύρου ξεπερνά την SpaceX στην κούρσα για τον Άρη και πρέπει τάχιστα να κατασκευαστεί.

• Like 2
  • Thanks 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...