Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θεωρητικά πάντα τώρα.

Αν είχε λογαριασμούς ο Σανοπουλος και έβλεπε τι γράφουμε εδώ μέσα και συνεχίζει το ίδιο τροπάριο, ΠΩΣ θα φτιάξει έστω τα μισά από ότι λέει. Αν μπείτε στα video στο YouTube κάθε μέρα έχει καινούργια σχόλια σε ΟΛΑ τ βίντεο σχετικά με το θεμα. Στο ινστα σε όλα τα ποστ της SP και του προσωπικού του λογαριασμού.

Ή νομίζει ότι δεν φαίνονται τα σχόλια του? Νομίζει ότι μας ξεγελάει? Μπαμ κάνουν.

Αγορασμενα likes, δανεικά αυτοκίνητα, ρολογια, σπίτια και πλειστηριασμοί, μπας και καταφέρουμε να πάρουμε κάνα ΕΣΠΑ, και το παίξουμε αυτοδημιούργητοι στους ιθαγενείς. Το ελληνικό επιχειρείν

Θεωρητικά πάντα. 

1 ώρα πριν, infin1tyGR είπε

Όχι, δεν σας ρώτησα κάτι εσάς. Απάντησα (με παράθεση κιόλας) στο μήνυμα που είπε ότι δεν είναι αυθεντικός ο λογαριασμός του στο LinkedIn. Μήπως είστε εσείς και ο κάτοχος εκείνου του προφίλ και μπερδευτήκατε;

Μπερδεύτηκε

🤣🤣🤣🤣🤣

Πολύ γέλασα..  έσβησε και το comment! Οοοχχχχ το στομάχι μου...

• Like 4
  • Thanks 1
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ θα πω το τελευταίο μου σχόλιο σε αυτό το θέμα καθώς δεν με ενδιαφέρει προσωπικά.

Ως μη γνώστης του αντικειμένου και ως μη κάτοχος αυτοκινήτου

Δεν ξέρω αν ο συγκεκριμένος θα φτιάξει το αυτοκίνητο που λέει ή όχι

Δεν με ενδιαφέρει αν έχει αυτοκίνητα/σπίτια δικά του ή είναι σε πλειστηριασμό

Δεν ξέρω αν θα το κάνει με δικά του κεφάλαια ή μέσω κάποιου πακέτου από το ΕΣΠΑ ή μέσω της Ε.Ε. ή μέσω του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ πάντως δεν ζήτησε από κανέναν πολίτη χρήματα.

Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν ίδρυσε ΙΚΕ (εταιρεία του 1 ευρώ) σαν τους κλέφτες-απατεώνες που φτιάχνουν μαγαζιά με κινητά και ο σκοπός τους είναι η γερή μπάζα που θα κάνουν από τους πελάτες-θύματα που θα τους κάνουν τραπεζική κατάθεση.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, ikorolis είπε

Εγώ θα πω το τελευταίο μου σχόλιο σε αυτό το θέμα καθώς δεν με ενδιαφέρει προσωπικά.

Δεν ξέρω αν θα το κάνει με δικά του κεφάλαια ή μέσω κάποιου πακέτου από το ΕΣΠΑ ή μέσω της Ε.Ε. ή μέσω του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ πάντως δεν ζήτησε από κανέναν πολίτη χρήματα.

Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν ίδρυσε ΙΚΕ (εταιρεία του 1 ευρώ) σαν τους κλέφτες-απατεώνες που φτιάχνουν μαγαζιά με κινητά και ο σκοπός τους είναι η γερή μπάζα που θα κάνουν από τους πελάτες-θύματα που θα τους κάνουν τραπεζική κατάθεση.

Εγώ έστειλα ήδη τα στοιχεία μου και μπήκα σε priority list:

https://automotive.spyrospanopoulos.com/priority-list/

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ikorolis είπε

Εγώ με αφορμή αυτό το ποστ έχω μία ερώτηση.
Η ΙΚΕ που ίδρυσε ο Πανόπουλος δεν υποχρεούται (όπως όλες οι ΙΚΕ?) σε δημοσίευση των οικονομικών τους καταστάσεων στο ΓΕΜΗ? Βλέπω ότι είχε παρατεθεί η προθεσμία έως 19/11/2021.
https://www.taxheaven.gr/news/55882/hmeromhnies-sygklhshs-genikwn-syneleysewn-kai-prooesmies-anarthshs-sto-gemh-twn-egkekrimenwn-oikonomikwn-katastasewn-ths-xrhshs-2020
Είναι κάπου που μπορούμε να βρούμε αυτά τα στοιχεία?

• Like 1
Δημοσ.

Eγω δεν ξερω αν θα φτιαξει- παρουσιασει αυτοκινητο, ξερω ομως οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ , να παρουσιασει  το αυτοκινητο που λεει . Δηλ με δικο του κινητηρα 3000 ιππων και δικο του κιβωτιο ,εκ του μηδενος. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ikorolis είπε

Και όμως ΙΚΕ μορφή έχει η εταιρία του κυρίου Πανόπουλου. Και το ότι εχει ελάχιστη απαίτηση 1 ευρώ ως μετοχικό κεφάλαιο δεν την καθιστά καλή ή κακή νομική μορφή. Αν θέλει κάποιος να φάει λεφτά από τον κόσμο μπορεί να το κάνει και μέσω ανώνυμης και μέσω περιορισμένης ευθύνης. Απλά η ΙΚΕ κοστίζει λιγότερο στην σύσταση 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, AMLS είπε

Και όμως ΙΚΕ μορφή έχει η εταιρία του κυρίου Πανόπουλου. Και το ότι εχει ελάχιστη απαίτηση 1 ευρώ ως μετοχικό κεφάλαιο δεν την καθιστά καλή ή κακή νομική μορφή. Αν θέλει κάποιος να φάει λεφτά από τον κόσμο μπορεί να το κάνει και μέσω ανώνυμης και μέσω περιορισμένης ευθύνης. Απλά η ΙΚΕ κοστίζει λιγότερο στην σύσταση 

δεν ξέρω την νομική μορφή της εταιρείας του συγκεκριμένου ανθρώπου (δεν το έχω ψάξει / δεν με ενδιαφέρει) 

επίσης θα πρότεινα να ψάξεις καλύτερα τι σημαίνει εταιρεία νομικής μορφής ΙΚΕ (για αυτό το λόγο την λέω εταιρεία με κεφάλαιο του 1 ευρώ) εκεί κρύβεται το "γιατί" είναι πιο διαδεδομένη ως μορφή εταιρείας από τους κλέφτες-απατεώνες

σε αντίθεση με Α.Ε. και Ε.Π.Ε. ή Ο.Ε. ή Ε.Ε. 

δεν θυμάμαι ποιος "έξυπνος" πολιτικός μας ηγέτης στάθηκε αφορμή για τις ΙΚΕ.?

Επεξ/σία από ikorolis
  • Super Moderators
Δημοσ.
28 minutes ago, ikorolis said:

δεν ξέρω την νομική μορφή της εταιρείας του συγκεκριμένου ανθρώπου (δεν το έχω ψάξει / δεν με ενδιαφέρει) 

επίσης θα πρότεινα να ψάξεις καλύτερα τι σημαίνει εταιρεία νομικής μορφής ΙΚΕ (για αυτό το λόγο την λέω εταιρεία με κεφάλαιο του 1 ευρώ) εκεί κρύβεται το "γιατί" είναι πιο διαδεδομένη ως μορφή εταιρείας από τους κλέφτες-απατεώνες

σε αντίθεση με Α.Ε. και Ε.Π.Ε. ή Ο.Ε. ή Ε.Ε. 

δεν θυμάμαι ποιος "έξυπνος" πολιτικός μας ηγέτης στάθηκε αφορμή για τις ΙΚΕ.?

Μισό λεπτό, αν δεν ξέρεις τη νομική μορφή της εταιρείας πώς είσαι τόσο κατηγορηματικός στο προηγούμενο μήνυμα σου; 

3 hours ago, ikorolis said:

[...]

Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν ίδρυσε ΙΚΕ (εταιρεία του 1 ευρώ) σαν τους κλέφτες-απατεώνες που φτιάχνουν μαγαζιά με κινητά και ο σκοπός τους είναι η γερή μπάζα που θα κάνουν από τους πελάτες-θύματα που θα τους κάνουν τραπεζική κατάθεση.

Επίσης, δεν από τη στιγμή που, σύμφωνα με όσα εσύ γράφεις δεν είσαι ειδικός ή τέλος πάντων δεν το έχεις ψάξει, πώς είσαι τόσο κατηγορηματικός για το τι είναι η ΙΚΕ; Είναι ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία, όπως είναι και η ΕΠΕ. Κανονικότατη εταιρεία είναι. Και το ότι χρησιμοποιείται ΚΑΙ από απατεώνες, δεν σημαίνει ότι δεν χρησιμοποιείται και από νομοταγείς πολίτες.

Άσε που ωραίες κομπίνες γίνονται κι από ΟΕ/ΕΕ, όχι μόνο ΙΚΕ.

Ας προσέχουμε λίγο με τις "βεβαιότητες" και τα εύκολα αναθέματα. 

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, simos1974 είπε

Eγω δεν ξερω αν θα φτιαξει- παρουσιασει αυτοκινητο, ξερω ομως οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ , να παρουσιασει  το αυτοκινητο που λεει . Δηλ με δικο του κινητηρα 3000 ιππων και δικο του κιβωτιο ,εκ του μηδενος. 

Νομίζεις. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nabuko είπε

Νομίζετε.

Να σας πω την αλήθεια, πιστεύω ότι θα έχει παραπάνω πράγματα και επιδόσεις από αυτά που υπόσχεται... 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thanasisxask είπε

Να σας πω την αλήθεια, πιστεύω ότι θα έχει παραπάνω πράγματα και επιδόσεις από αυτά που υπόσχεται... 

λογικά θα φτάνει τα 800 km/h αλλά ο Σπύρος είναι ταπεινό παιδί και δεν θέλει να προκαλεί έτσι

Μόλις τώρα, GEORGEX25 είπε

λογικά θα φτάνει τα 800 km/h αλλά ο Σπύρος είναι ταπεινό παιδί και δεν θέλει να προκαλεί έτσι

Γι αυτό δεν το χει πει ακόμα ανοιχτά... είναι σαν easter egg σου λέει 500 km/h αλλά στο τέλος θα βγούνε άλα 300 απο το πουθενά.. αυτό θα ναι εορταστικό για το νέο έτος... christmass egg ..σορρυ

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GEORGEX25 είπε

είναι σαν easter egg σου λέει 500 km/h αλλά στο τέλος θα βγούνε άλα 300 απο το πουθενά.

Θα έχει και nitro το αμάξι. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, paredwse είπε

Μισό λεπτό, αν δεν ξέρεις τη νομική μορφή της εταιρείας πώς είσαι τόσο κατηγορηματικός στο προηγούμενο μήνυμα σου; 

Επίσης, δεν από τη στιγμή που, σύμφωνα με όσα εσύ γράφεις δεν είσαι ειδικός ή τέλος πάντων δεν το έχεις ψάξει, πώς είσαι τόσο κατηγορηματικός για το τι είναι η ΙΚΕ; Είναι ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία, όπως είναι και η ΕΠΕ. Κανονικότατη εταιρεία είναι. Και το ότι χρησιμοποιείται ΚΑΙ από απατεώνες, δεν σημαίνει ότι δεν χρησιμοποιείται και από νομοταγείς πολίτες.

Άσε που ωραίες κομπίνες γίνονται κι από ΟΕ/ΕΕ, όχι μόνο ΙΚΕ.

Ας προσέχουμε λίγο με τις "βεβαιότητες" και τα εύκολα αναθέματα. 

είμαι κατηγορηματικός γιατί δεν ζητάει "τραπεζική κατάθεση" στον λογαριασμό του από πολίτες προκειμένου να φτιάξει το "αυτοκίνητο των ονείρων του" ούτε ζητάει χρήματα από κανέναν.

δεν έχω τις νομικές γνώσεις που εσύ διαθέτεις και μπράβο σου φυσικά.

αλλά με την εμπειρία μου καθώς είμαι στην οικονομική διεύθυνση/λογιστήριο πολυεθνικής εταιρείας/οργανισμού

αυτό που γνωρίζω (και από τις εμπειρίες μου μέσα σε αυτήν την διαδικτυακή κοινότητα) ότι σε εταιρείες τις μορφής ΙΚΕ αν κηρύξει πτώχευση και κλείσει η εταιρεία ο ιδιοκτήτης/επιχειρηματίας εφόσον δεν χρωστάει στο δημόσιο (που συνήθως δεν χρωστάνε) κανείς ιδιώτης δεν μπορεί να κάνει κάτι και να διεκδικήσει τα χρήματα του πίσω καθώς δεν δεσμεύεται η περιουσία του.

για αυτό συμβαίνουν όλες αυτές οι "απάτες με τα καταστήματα" που έχουν δημοσιευτεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια εδώ , έχεις δει να γίνεται κάτι με τα τόσα πρόστιμα που έχουν χώσει οι αρμόδιες αρχές προστασίας καταναλωτή γιατί εγώ δεν έχω δει να γίνεται τίποτα απολύτως οι "απατεώνες" χαίρονται τα χρήματα που απόκτησαν από τους πελάτες-θύματα και οι πελάτες-θύματα ζουν απίστευτο γολγοθά προσπαθώντας να πάρουν τα χρήματα τους πίσω με κάθε τρόπο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...