Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Stoliver είπε

Θα το εκτιμούσα αν είχες κάποια πηγή που να λέει πόσο καιρό θέλει η πιστοποίηση... 

Δεν είναι cookie cutter είναι case by case. Ποτέ δεν πάει κάποιος το πρότζεκτ και περνάει αμεσως. Κάνουν τις παρατηρήσεις τους και γίνονται πολλά revisions, ανάλογα με το πόσο καλό είναι το engineering εξ αρχής... 

Δεν είναι πετάξαμε ένα σχέδιο και πήρε έγκριση.

Και φυσικά πολλές χώρες έχουν δικά τους standard. Αφού θέλει να πουλήσει σε όλες τις ηπείρους πρέπει να πάρει έγκριση από όλες... 

Δεν είναι 1-2 χρόνια διαδικασία... Στη περίπτωση του θα είναι χιλιετίες.....

Κανονικά το αρχικό engineering πρέπει να είναι όσο πιο κοντά γίνεται με τις προδιαγραφές. Οι περισσότεροι κατασκευαστές έχουν συμβούλους in house και το τελικό σχέδιο είναι κοντά με αυτό που θα τρεξει. Αυτά είναι ψηλά γράμματα. Δεν θα έπρεπε να τα λέμε γιατί θα φτιάχνει και τα ανάλογα ψέματα.

Consider it a free lesson.

Επεξ/σία από saintinos
  • Like 2
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, saintinos είπε

Γιατί τα σχεδιάζει από το 2002 και έχει ξοδέψει χρόνο και χρήμα να πάρει πιστοποιησεις. Είναι επίσημα στη παραγωγή από το 2014. Και  φυσικά δεν είναι παπατζης. Το παρουσίασε όταν το είχε έτοιμο. Δουλεύει στην σχεδίαση οχημάτων από το 1989. 

Και το background του είναι πολιτικός μηχανικός με περγαμηνές και φοβερό φιλανθρωπικό έργο.

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.

Ούτε στα πιο τρελά όνειρα του Σανοπουλου.

Ετσι ακριβώς, ουδεμία σύγκριση ή είναι σαν να λέμε ότι ποδοσφαιρική ομάδα είναι και η Μπάγερν Μονάχου και ο Αγρότης Λιανοκλαδίου ( την αντιστοιχία είναι εύκολο να την κάνει κάποιος ) 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AMLS είπε

Βρήκα και αυτήν την φωτό σε ένα από τα forum που "εξυμνουν" την βελτιωτική ικανότητα του μέγα έλληνα. Μάζευαν χρήματα ώστε να πάει στην Αμερική ο Πίπης να τους δείξει από κοντά τα ρεκόρ του. Ο κύριος δεξιά είναι ο David Buschur θρυλος στην βελτιωση των evo στο Αμερικα και ο αλλος ειναι ο Marco Passante απο την Magnus Motorsport, επισης θρυλος στην βελτιωση imports ο οποιος εχει συνεργαστει και με ελληνα βελτιωτη για την κατασκευη evo που εσπασε το ρεκορ του Σπυρου. 

image.png.f0848dc1bd4e7c27d7dae15001c4ae4b.png

Βρε λες να βασίζεται στα λόγια του τιτανομεγιστου κατασκευαστή? Θες να μας γράψεις εσύ ένα κείμενο να αποκαλύψεις την αλήθεια μιας και εσύ ξέρεις τι σου γίνεται?

Όταν το είχα δει τα ποστ είχα λυθεί στα γέλια... Και υπάρχει παρασκήνιο.

Κάποια αλάνια εκεί στο Αμέρικα ΟΝΤΩΣ είχαν κανονίσει πολλά πράγματα και ας πούμε ήταν 40% έτοιμο το σκηνικό. Είχε εμπλακεί και ο ιδιοκτήτης μιας πίστας που θα έκανε δωρεάν το event. 

Guess what, εξαφανίστηκε ο Πιπς 

Μακάρι να θυμώνουν password και email να μπω να κατεβάσω τα pm..

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μαγκες ο Πανοπουλος μου εκανε καρδουλα στο τελευταιο μηνυμα που του εστειλα. Που του ειπα ; Καλησπέρα κύριε πανοπουλε, χαίρομαι που μου απαντήσατε. Και χαίρομαι που μου εγγυάται πως το αμαξι υπάρχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, LordPeanut είπε

Μαγκες ο Πανοπουλος μου εκανε καρδουλα στο τελευταιο μηνυμα που του εστειλα. Που του ειπα ; Καλησπέρα κύριε πανοπουλε, χαίρομαι που μου απαντήσατε. Και χαίρομαι που μου εγγυάται πως το αμαξι υπάρχει.

Δεν ξέρω πόσο του άρεσε που τα  ποσταρεις εδώ.. don't get your hopes up..

Απορώ που δεν σε έκανε μπλοκ..

Εμένα με έκανε σε 10 λεπτά αφού τον έκανα ταγκ στη παρουσίαση της Bugatti..

Έχει κάνει μπλοκ ανθρώπους για λιγότερα.. και δεν μου φαίνεται σωστό να του στελνεις κατευθείαν... Γίνεται πολύ προσωπικό...

Επεξ/σία από saintinos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαγκες ο Πανοπουλος μου εκανε καρδουλα στο τελευταιο μηνυμα που του εστειλα.

Επεξ/σία από itanium
  • Confused 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, saintinos είπε

Δεν ξέρω πόσο του άρεσε που τα  ποσταρεις εδώ.. don't get your hopes up..

Απορώ που δεν σε έκανε μπλοκ..

Εμένα με έκανε σε 10 λεπτά αφού τον έκανα ταγκ στη παρουσίαση της Bugatti..

Έχει κάνει μπλοκ ανθρώπους για λιγότερα.. και δεν μου φαίνεται σωστό να του στελνεις κατευθείαν... Γίνεται πολύ προσωπικό...

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι κάνει σκληρή δουλειά να μπλοκάρει αμέσως οποιονδήποτε πει κάτι έστω και ελάχιστα άβολο για την παπάτζα του, ή να ποστάρει με τα διάφορα accounts του εδώ και εκεί. Έτσι εξηγούνται τα πολλά monitors.

• Like 2
Δημοσ.

Άραγε τις ώρες που ξοδεύει στο ινσταγκραμ να ανεβάζει φωτός και βιντεάκια, να μπλοκάρει κόσμο, να απαντά στα φόρουμς, να δίνει συνεντεύξεις στον δημοσιογράφο παύλα άτυπο PR, τις μέτρα στις 35000 ώρες δουλειάς σε 4 χρόνια;

ή τις κάνει outsource σε άλλα άτομα γιατί δεν προλαβαίνει;

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, NT1G είπε

Άραγε τις ώρες που ξοδεύει στο ινσταγκραμ να ανεβάζει φωτός και βιντεάκια, να μπλοκάρει κόσμο, να απαντά στα φόρουμς, να δίνει συνεντεύξεις στον δημοσιογράφο παύλα άτυπο PR, τις μέτρα στις 35000 ώρες δουλειάς σε 4 χρόνια;

ή τις κάνει outsource σε άλλα άτομα γιατί δεν προλαβαίνει;

ο χρονος ειναι σχετικος φιλε ,ειδικα οταν εχεις κανει τους νομους του συμπαντος το πτανακι σου ξργω

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, paiktaras69 είπε

Ετσι ακριβώς, ουδεμία σύγκριση ή είναι σαν να λέμε ότι ποδοσφαιρική ομάδα είναι και η Μπάγερν Μονάχου και ο Αγρότης Λιανοκλαδίου ( την αντιστοιχία είναι εύκολο να την κάνει κάποιος ) 

Υπαινισσεσαι δηλ με αλλα λόγια οτι ο Σπυρέτος ειναι Τσαρλατάνος ;

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, nepomuk είπε

Υπαινισσεσαι δηλ με αλλα λόγια οτι ο Σπυρέτος ειναι Τσαρλατάνος ;

το παραδειγμά μου δεν αφήνει κάτι τέτοιο .... σύγκριση CL top class  με τοπικό Φθιώτιδος . . . . .

• Like 1
Δημοσ.

Μια φορά είχα μιλήσει με μία γυναίκα που το επάγγελμα της ήταν να λέει θα χαρτιά. Την πλήρωναν οι γυναίκες για να τους λέει το μέλλον τους.

Την ρώτησα, τι κάνει με αυτούς που δεν την πιστεύουν? Πώς το αντιμετωπίζει.

Μου είπε ότι απλά δεν ασχολείται με όσους δεν την πιστεύουν. Ξέρει όμως ότι 1 στους 10 την πιστεύει και θα πληρώσει για να μάθει το μέλλον του. Είτε από περιέργεια είτε επειδή πραγματικά πιστεύει ότι "βλέπει το μέλλον".

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το βάζω εδώ για να προλάβω το Σανόπουλο πριν το δει και το ανεβάσει για "work in progress at SP factory, Menidi Greece. One Greek Caterpillar driver is like ten foreign Caterpillar drivers".

https://www.caranddriver.gr/eidiseis/arthro/deite_to_neo_ypersygxrono_ergostasio_tis_rimac_video-7804525/

Επεξ/σία από cdallas
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...