Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρον που δεν έχει ιδέα πόσο χρόνο παίρνουν κάτι πράματα σαν δοκιμές αντοχής, validation, verification, certification κ.τ.λ. σε κανονικές αυτοκινητοβιομηχανίες.

Να μου πεις δεν του χρειάζονται ως τώρα, 402 μέτρα θέλει μόνο να αντέξουν αυτά που φτιάχνει, αλλά το πραγματικό προϊόν που θέλει να πουλήσει (λέμε τώρα) πρέπει να αντέξει λίγο περισσότερο από αυτό...

• Thanks 1
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε

αυτο που δεν καταλαβαινετε καποιοι ειναι οτι ο τυπος πιστευει οτι ειναι ο καλυτερος απο ολους κ σε ολα 

δλδ πιστευει οτι αφου οραματιστηκε το αυτοκινητο μπορει κ να το φτιαξει αρκει να ασχοληθει λιγο (για αυτο δινει τρελα στενα χρονοδιαγραμματα ενω ουσιαστικα εχει μονο καβουκι κ δευτερεοντα πραγματα "ετοιμα" ,πιστευει οτι ειναι ιδιοφυια κ θα τα φτιαξει ολα γρηγορα οταν χρειαστει

Δεν νομίζω ότι πραγματικά πιστεύει ότι είναι ιδιοφυΐα ή ότι είναι σε θέση να φτιάξει το οτιδήποτε από όσα υπόσχεται. Είναι επαγγελματίας ψεύτης και το γνωρίζει. Στην καριέρα μου έχω γνωρίσει αρκετούς τέτοιους τύπους. Είναι σαν να πω εγώ θα φτιάξω έναν επεξεργαστή στο υπόγειο του σπιτιού μου. Εφοσων εξ αρχής δεν πρόκειται να υλοποιήσω κάτι που είναι το πρόβλημα να πω και ότι θα έχει και 128 πυρήνες; Μετά ας πω και ότι δεν θα χρειάζεται ψύξη και θα έχει ενσωματωμένη ram και πάει λέγοντας. Όσα ψέμματα και υπερβολες να πεις πάνω σε ένα ψέμα δεν αλλάζει τίποτα. Έχει φτιάξει μια περσονα και προσπαθεί μέσω αυτής να αντλήσει κέρδος. Και εχει πει τόσες πολλές φορές τα ίδια παραμύθια που στο τέλος αρχίζει να γίνεται η πραγματικότητα του. 

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, AMLS είπε

Δεν νομίζω ότι πραγματικά πιστεύει ότι είναι ιδιοφυΐα ή ότι είναι σε θέση να φτιάξει το οτιδήποτε από όσα υπόσχεται. Είναι επαγγελματίας ψεύτης και το γνωρίζει. Στην καριέρα μου έχω γνωρίσει αρκετούς τέτοιους τύπους. Είναι σαν να πω εγώ θα φτιάξω έναν επεξεργαστή στο υπόγειο του σπιτιού μου. Εφοσων εξ αρχής δεν πρόκειται να υλοποιήσω κάτι που είναι το πρόβλημα να πω και ότι θα έχει και 128 πυρήνες; Μετά ας πω και ότι δεν θα χρειάζεται ψύξη και θα έχει ενσωματωμένη ram και πάει λέγοντας. Όσα ψέμματα και υπερβολες να πεις πάνω σε ένα ψέμα δεν αλλάζει τίποτα. Έχει φτιάξει μια περσονα και προσπαθεί μέσω αυτής να αντλήσει κέρδος. Και εχει πει τόσες πολλές φορές τα ίδια παραμύθια που στο τέλος αρχίζει να γίνεται η πραγματικότητα του. 

ειναι ναρκισσος φιλε ,για μενα κανει μπαμ αν κ δεν ειμαι ψυχιατρος ,αν ισχυει τοτε ισχυουν 100% αυτα που σου λεω 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Neural_handshake είπε

ειναι ναρκισσος φιλε ,για μενα κανει μπαμ αν κ δεν ειμαι ψυχιατρος ,αν ισχυει τοτε ισχυουν 100% αυτα που σου λεω 

Είναι νάρκισσος συμφωνώ απόλυτα. Αλλά πηγάζει από την εξαπάτηση και όχι από τις δυνατότητες. Δηλαδή πιστεύει ότι μπορει να πει ότι σκανδαλώδες ψέμα γουστάρει και να το φάνε. Νοιωθει λαοπλάνος και ότι μπορεί να χειριστεί και να πολώσει κόσμο. Και είναι λογικό γιατί μέχρι σήμερα του έχει πετύχει. Αντί να είναι στην αφάνεια ή στο δούλεμα ασχολείται μεγάλο μερος του κόσμου μαζί του. Ακόμα και αυτά που γράφουμε εδώ τον ικανοποιούν γιατί έχουμε μπει στην διαδικασία να ασχοληθούμε με κάτι που ουσιαστικά θα επρεπε να είναι στο περιθώριο 

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, AMLS είπε

Είναι νάρκισσος συμφωνώ απόλυτα. Αλλά πηγάζει από την εξαπάτηση και όχι από τις δυνατότητες. Δηλαδή πιστεύει ότι μπορει να πει ότι σκανδαλώδες ψέμα γουστάρει και να το φάνε. Νοιωθει λαοπλάνος και ότι μπορεί να χειριστεί και να πολώσει κόσμο. Και είναι λογικό γιατί μέχρι σήμερα του έχει πετύχει. Αντί να είναι στην αφάνεια ή στο δούλεμα ασχολείται μεγάλο μερος του κόσμου μαζί του. Ακόμα και αυτά που γράφουμε εδώ τον ικανοποιούν γιατί έχουμε μπει στην διαδικασία να ασχοληθούμε με κάτι που ουσιαστικά θα επρεπε να είναι στο περιθώριο 

Ναι ειναι χειριστικοι κ συνηθως βρισκουν αδυναμους ,ευπιστους χαρακτηρες να τους θαυμαζουν κ ορκιζονται για αυτους

οντως η καλυτερη αντιμετωπιση ειναι η αγνοηση αλλα δινεται τροφη για πολυ σκεψη γυρω απο το θεμα κ προσωπικα πολλες φορες δεν μπορω να αντισταθω στον τρελο χαβαλε

ξερεις τι, ο ιδιος ξερει οτι ειναι για τα μπαζα αλλα ταυτοχρονα εχει μια ιδεα οτι ειναι θεος ξργω ,ειναι πολυ αρρωστημενες καταστασεις κ κυριως ηλιθιοτητα που ειναι ανικητη ,δλδ λιγο αντιληψη πραγματων να εχεις προσγειωνεσαι θες δεν θες 

Επεξ/σία από Neural_handshake
Δημοσ.

Παιδιά, αν ακούσετε την ραδιοφωνική κόντρα για το ρεκορ του Evo θα καταλάβετε περισσότερα για τον άνθρωπο αυτό. Θέλει να είναι ο καλύτερος στον τομέα του, να ανήκει κάπου και να δοξάζεται. Δυστυχώς, με κλανιές, αυγά δεν βάφονται.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Neural_handshake

Εμένα αυτο που με προβληματίζει είναι η κρίση του κόσμου και η στάση του τύπου. Ο καθένας μας μπορεί να βγει και να δηλώσει ότι μα ότι γουστάρει. Πρόβλημα του. Το πως ο κόσμος ισχυροποιεί αυτούς τους ισχυρισμούς είναι που με τρελαίνει. Και κατ επέκταση πως ο ειδικος τύπος αφήνει απροστάτευτο τον κόσμο να πιστεύει σε νεράιδες. Στο 2021 ζούμε ρε γαμωτο δεν είμαστε στον μεσαίωνα να πιστεύουμε ότι θα μας πέσει ο ουρανός στο κέφαλι. Ειλικρινά έχω αρχίσει να πιστεύω πως αν αγοράσω μερικούς followers βάλω και κανένα YouTuber να μου πάρει συνέντευξη μπορώ να ισχυριστώ μέχρι και ότι ανακάλυψα το φαρμάκο που θα ζεις για πάντα σαν τον highlander. 

Επεξ/σία από AMLS
  • Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, AMLS είπε

@Neural_handshake

Εμένα αυτο που με προβληματίζει είναι η κρίση του κόσμου και η στάση του τύπου. Ο καθένας μας μπορεί να βγει και να δηλώσει ότι μα ότι γουστάρει. Πρόβλημα του. Το πως ο κόσμος ισχυροποιεί αυτούς τους ισχυρισμούς είναι που με τρελαίνει. Και κατ επέκταση πως ο ειδικος τύπος αφήνει απροστάτευτο τον κόσμο να πιστεύει σε νεράιδες. Στο 2021 ζούμε ρε γαμωτο δεν είμαστε στον μεσαίωνα να πιστεύουμε ότι θα μας πέσει ο ουρανός στο κέφαλι. Ειλικρινά έχω αρχίσει να πιστεύω πως αν αγοράσω μερικούς followers βάλω και κανένα YouTuber να μου πάρει συνέντευξη μπορώ να ισχυριστώ μέχρι και ότι ανακάλυψα το φαρμάκο που θα ζεις για πάντα σαν τον highlander. 

μπα εμενα δεν μου κανουν εντυπωση αυτα ,εχω συνηδειτοποιησει διαφορα με τα χρονια ,για αυτο σου ειπα εχει πολυ ενδιαφερον το ολο θεμα κ προκυπτουν πολλα συμπερασματα ετσι κ κοιταξεις λιγο βαθυτερα

• Like 4
Δημοσ.

Όσο περισσότερο ανεβάζει, τόσο περισσότερο εκτίθεται νομίζω

24χ365χ4 κοιμήθηκε και 40 ώρες στα 4 χρόνια, τίμιο.

Επίσης μιας και όλα είναι 3d print in house, του παίρνει λιγότερο από 1 ώρα για κάθε part.

Seems legit

Δημοσ.
4 ώρες πριν, NT1G είπε

Ενδιαφέρον που δεν έχει ιδέα πόσο χρόνο παίρνουν κάτι πράματα σαν δοκιμές αντοχής, validation, verification, certification κ.τ.λ. σε κανονικές αυτοκινητοβιομηχανίες...

Το Κορρές Ρ4 τότε πως έβγαλε άδεια κυκλοφορίας; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, AMLS είπε

Δεν έχει πλέον 9 εργαζόμενους, το άρθρο είναι ξεκάθαρα γραμμένο από κάποιον Έλληνα ή βασίζεται πάνω σε κάποιον Έλληνα, που δεν ξέρει τι του γίνεται. 

Επεξ/σία από Stoliver
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρήκα και αυτήν την φωτό σε ένα από τα forum που "εξυμνουν" την βελτιωτική ικανότητα του μέγα έλληνα. Μάζευαν χρήματα ώστε να πάει στην Αμερική ο Πίπης να τους δείξει από κοντά τα ρεκόρ του. Ο κύριος δεξιά είναι ο David Buschur θρυλος στην βελτιωση των evo στο Αμερικα και ο αλλος ειναι ο Marco Passante απο την Magnus Motorsport, επισης θρυλος στην βελτιωση imports ο οποιος εχει συνεργαστει και με ελληνα βελτιωτη για την κατασκευη evo που εσπασε το ρεκορ του Σπυρου. 

image.png.f0848dc1bd4e7c27d7dae15001c4ae4b.png

7 λεπτά πριν, Stoliver είπε

Δεν έχει πλέον 9 εργαζόμενους, το άρθρο είναι ξεκάθαρα γραμμένο από κάποιον Έλληνα ή βασίζεται πάνω σε κάποιον Έλληνα, που δεν ξέρει τι του γίνεται. 

Βρε λες να βασίζεται στα λόγια του τιτανομεγιστου κατασκευαστή? Θες να μας γράψεις εσύ ένα κείμενο να αποκαλύψεις την αλήθεια μιας και εσύ ξέρεις τι σου γίνεται?

Επεξ/σία από AMLS
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...