Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, saintinos είπε

Χαλάρωσε. Έκανες ότι μπορείς όπως όλοι εδώ μέσα. 

Απλά περιμένω τη στιγμή που θΑ ξεβρακωθει όλο αυτό. Θα αργήσει προφανώς. Τις ξέρει τις δουλειές αυτού του τύπου. Αυτοί που είναι από πίσω του ξέρουν και τα υπόλοιπα. 

Ο μόνος που θα ξεβρακωθει είναι αυτός. Η υπόλοιπη κλίκα απλά θα μοιράσει το χρήμα.

Θα παρουσιάσει κάτι Φρανκενστάιν στο σκηνικό που έχει, χαμηλά φώτα περίεργες γωνίες, φωτοσοπ, κάποιου είδους κινητήρα χωρίς να τον δούμε,  μόνο να κουνηθεί ίσα ίσα.

Μετά τίποτα. Σιγά σιγά θα ξεχαστεί, αφού θα έχουν πάρει το χρήμα, θα βγει και θα πει 5 μουφες να κρατήσει κάποιου είδους κοινό, τους Αιλινες που του φταίνε οι άλλοι για όλα. Αυτοί που μπορεί να μην πάρουν χαμπάρι ποτέ τι έγινε και  πόσα χρήματα φάγανε. 

Και θα γυρίσει σε αυτό που έκανε πάντα. Online scamming.

Επεξ/σία από LordPeanut
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LordPeanut είπε

Ο Σαριμπαλιδης πρεπει να πληρωσει επισης

Αυτοί οι τύποι είναι σαν τις σουπιές. Πετάνε το μελάνι και ξεμπλέκουν. Θα γυρίσει και θα πει δεν ήξερα τίποτα, όπως κάνει και τώρα... Με τη συμπεριφορα του και τα σχόλια υποστήριξης είναι προφανές ότι έχει μεγάλο συμφέρον. Στην αρχή που έσκασε αυτό ήταν all in. Εκραζε τους Ανθελληνες που τολμούσαν να παρακουσουν το κάλεσμα του Μεσσία του. Έχει μαζευτεί τώρα γιατί υπάρχουν άλλοι που προσέχουν να είναι νομοτυποι οι δημοσιογράφοι και να μην παραβαίνουν τόσο κατάφορα τον κώδικα δεοντολογίας. Τον μαζεψανε και τώρα μόνο στα comment στα social υποστηρίζει ξεδιαντροπα. Στα άρθρα του τώρα κρατάει ίσα ίσα τους τύπους και μια πισινή. Αν σου σφίξει το χέρι μη μετρήσεις τα δάχτυλα που λέει η λαϊκή σοφία, πάρε τηλέφωνο τη τράπεζα γιατί σου άδειασε το λογαριασμό...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, saintinos είπε

Αυτοί οι τύποι είναι σαν τις σουπιές. Πετάνε το μελάνι και ξεμπλέκουν. Θα γυρίσει και θα πει δεν ήξερα τίποτα, όπως κάνει και τώρα... Με τη συμπεριφορα του και τα σχόλια υποστήριξης είναι προφανές ότι έχει μεγάλο συμφέρον. Στην αρχή που έσκασε αυτό ήταν all in. Εκραζε τους Ανθελληνες που τολμούσαν να παρακουσουν το κάλεσμα του Μεσσία του. Έχει μαζευτεί τώρα γιατί υπάρχουν άλλοι που προσέχουν να είναι νομοτυποι οι δημοσιογράφοι και να μην παραβαίνουν τόσο κατάφορα τον κώδικα δεοντολογίας. Τον μαζεψανε και τώρα μόνο στα comment στα social υποστηρίζει ξεδιαντροπα. Στα άρθρα του τώρα κρατάει ίσα ίσα τους τύπους και μια πισινή. Αν σου σφίξει το χέρι μη μετρήσεις τα δάχτυλα που λέει η λαϊκή σοφία, πάρε τηλέφωνο τη τράπεζα γιατί σου άδειασε το λογαριασμό...

Screenshot_20211117-034138.png

Screenshot_20211117-034144.png

Screenshot_20211117-034148.png

Να επισημάνουμε πως ο τύπος παρόλο που λέει πως θα κάνει μοτέρ 4Κ cc και 3Κ άλογα, λέει στην συνέντευξη στην ΕΡΤ πως ο κινητήρας '' ΘΑ'' βγαίνει σε 2 κατηγορίες και γενικότερα αναφέρεται πολύ στο μέλλον, ο ίδιος το κάνει ξεκάθαρο πως δεν έχει φτιάξει τίποτα, αρχίζω και πιστεύω πως οντως το μοντέλο ειναι πολυεστερας

Επεξ/σία από LordPeanut
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, LordPeanut είπε

Screenshot_20211117-034138.png

Screenshot_20211117-034144.png

Screenshot_20211117-034148.png

Να επισημάνουμε πως ο τύπος παρόλο που λέει πως θα κάνει μοτέρ 4Κ cc και 3Κ άλογα, λέει στην συνέντευξη στην ΕΡΤ πως ο κινητήρας '' ΘΑ'' βγαίνει σε 2 κατηγορίες και γενικότερα αναφέρεται πολύ στο μέλλον, ο ίδιος το κάνει ξεκάθαρο πως δεν έχει φτιάξει τίποτα, αρχίζω και πιστεύω πως οντως το μοντέλο ειναι πολυεστερας

Διάβασε προσεκτικά το θρεντ απ' την αρχή. Είναι 100+ σελίδες το ξέρω. Αξίζει. Μην σκας δεν ιδρώνει το αυτί του.

1ον είναι άρρωστημενα νάρκισσος

2ον τα έχει ακούσει 1000 φορες. Διαβάζει το θρεντ και ξέρει ακριβώς τι σκέφτεται ο σοβαρός κόσμος. Δεν τον αγγιζουν αυτά. Στο μυαλό του είναι θεός. Έχει διασπάσει και το άτομο του υδρογόνου.... Με το δίκιο του.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, saintinos είπε

Διάβασε προσεκτικά το θρεντ απ' την αρχή. Είναι 100+ σελίδες το ξέρω. Αξίζει. Μην σκας δεν ιδρώνει το αυτί του.

1ον είναι άρρωστημενα νάρκισσος

2ον τα έχει ακούσει 1000 φορες. Διαβάζει το θρεντ και ξέρει ακριβώς τι σκέφτεται ο σοβαρός κόσμος. Δεν τον αγγιζουν αυτά. Στο μυαλό του είναι θεός. Έχει διασπάσει και το άτομο του υδρογόνου.... Με το δίκιο του.

ΜΟΥ ΑΠΆΝΤΗΣΕ Ο ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Screenshot_20211117-042343.png

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, saintinos είπε

4.30 το πρωί? Περίεργο... Ύποπτο θα έλεγα...

Πολύ περίεργο, αλλά δεν μου ανέφερε τίποτα το ουσιώδες... Του είπα πως χαίρομαι που μου εγγυάται πως το αμαξι υπάρχει... 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LordPeanut είπε

Πολύ περίεργο, αλλά δεν μου ανέφερε τίποτα το ουσιώδες... Του είπα πως χαίρομαι που μου εγγυάται πως το αμαξι υπάρχει... 

Αν είναι αλήθεια το σκηνικό

Έτσι λένε οι "επιχειρηματίες" αυτού του τύπου. Λίγο ακόμα υπομονή, κάνε υπομονή υπομονή υπομονή 

Φτιάχνουν και ένα Φρανκενστάιν αντικείμενο και μετά τίποτα. 

Τα έχουν φάει τα λεφτά. 

Και τέλος.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, saintinos είπε

Αν είναι αλήθεια το σκηνικό

Έτσι λένε οι "επιχειρηματίες" αυτού του τύπου. Λίγο ακόμα υπομονή, κάνε υπομονή υπομονή υπομονή 

Φτιάχνουν και ένα Φρανκενστάιν αντικείμενο και μετά τίποτα. 

Τα έχουν φάει τα λεφτά. 

Και τέλος.

Δεν κρατάω μεγάλο καλάθι... Σκάω μέχρι να μου το δείξει.... Φάγαμε το αρνί... Έμεινε η ουρά.... Περιμένω τόσο καιρό... Θα περιμένω μέχρι το 22...σκαω και περιμένω παρουσίαση... 

Μόλις τώρα, LordPeanut είπε

Δεν κρατάω μεγάλο καλάθι... Σκάω μέχρι να μου το δείξει.... Φάγαμε το αρνί... Έμεινε η ουρά.... Περιμένω τόσο καιρό... Θα περιμένω μέχρι το 22...σκαω και περιμένω παρουσίαση... 

Ο τύπος μου απαντάει τα ξημερώματα...γιατί όμως? Γιατί κοιτάζει τα σοσιαλ? Μήπως δουλεύει παράλληλα? Μένει ξάγρυπνος? Τι? 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, LordPeanut είπε

Ο τύπος μου απαντάει τα ξημερώματα...γιατί όμως? Γιατί κοιτάζει τα σοσιαλ? Μήπως δουλεύει παράλληλα? Μένει ξάγρυπνος? Τι? 

Αν είναι αλήθεια όλο το σκηνικό και είναι ξύπνιος τέτοια ώρα σίγουρα δεν δουλεύει 16 ώρες την ημέρα όπως  λέει...

Ιστορικά είναι internet scammer. Είμαι σίγουρος ότι είναι ξύπνιος,  είναι εδώ μέσα και στα social με ψεύτικα προφίλ και κάνει ποστ υπέρ του. Αυτό κάνει εδώ και χρόνια. Είναι τόσο χωμένος που έχει παρατήσει τα πάντα και κάνει μόνο αυτό. Social media. Αυτό θα του φέρει τη μεγάλη μπάζα. 

Φτιάχνουν και τα Μινιονς στο κοτέτσι που έχει για μαγαζί τον Φρανκενστάιν και όλα πένα. 

Αραγμα και φωτό στο ινστα .. σκοτώνεται στη δουλειά ...

Αν είναι αλήθεια το σκηνικό.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, saintinos είπε

Αν είναι αλήθεια όλο το σκηνικό και είναι ξύπνιος τέτοια ώρα σίγουρα δεν δουλεύει 16 ώρες την ημέρα όπως  λέει...

Ιστορικά είναι internet scammer. Είμαι σίγουρος ότι είναι ξύπνιος,  είναι εδώ μέσα και στα social με ψεύτικα προφίλ και κάνει ποστ υπέρ του. Αυτό κάνει εδώ και χρόνια. Είναι τόσο χωμένος που έχει παρατήσει τα πάντα και κάνει μόνο αυτό. Social media. Αυτό θα του φέρει τη μεγάλη μπάζα. 

Φτιάχνουν και τα Μινιονς στο κοτέτσι που έχει για μαγαζί τον Φρανκενστάιν και όλα πένα. 

Αραγμα και φωτό στο ινστα .. σκοτώνεται στη δουλειά ...

Αν είναι αλήθεια το σκηνικό.

IMG_20211117_045206_480.jpg.5e9c362d0b913bf802f24e25df16e491.jpg

Δημοσ.

Βρε παιδιά εντάξει μην υπερβάλουμε και εμείς στο κάθε τι.  Το ότι απάντησε  4+ δε σημαίνει κάτι.  Και εγώ δουλεύω και είναι πολλές οι φορές που έχω ξυπνήσει βράδυ και έχω απαντήσει.  Όπως και πολύς κόσμος. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτο που δεν καταλαβαινετε καποιοι ειναι οτι ο τυπος πιστευει οτι ειναι ο καλυτερος απο ολους κ σε ολα 

δλδ πιστευει οτι αφου οραματιστηκε το αυτοκινητο μπορει κ να το φτιαξει αρκει να ασχοληθει λιγο (για αυτο δινει τρελα στενα χρονοδιαγραμματα ενω ουσιαστικα εχει μονο καβουκι κ δευτερεοντα πραγματα "ετοιμα" ,πιστευει οτι ειναι ιδιοφυια κ θα τα φτιαξει ολα γρηγορα οταν χρειαστει

κ ασχολειται αλλα πολυ περισσοτερο ασχολειται με το πως φαινεται στον κοσμο, αυτο τους νοιαζει κ τους καιει ολους αυτους, οι ιδιοι βεβαια ξερουν βαθια μεσα τους οτι ειναι μουφες αλλα προσπαθουν να το ξεχνανε για να αντεξουν τον εαυτο τους ,χωρις την αποδοχη κ τον θαυμασμο των αλλων μαραζωνουν, ειναι τπτ

επισης φυσικα κ θα μασησει οτι μπορει απο χρημα μεχρι κ παιδιων ,δεν υπαρχουν ορια ηθικης για αυτους ,οι παντες γυρω του στο μυαλο του υπαρχουν μονο για να τον "υπηρετουν"

αυτοι χοντρικα ειναι οι λογοι που ειναι τοσο πειστικος ,πιστευει οτι θα αρπαξει λεφτα απο οπου μπορει (γιατι δικαιωματικα του "ανηκουν") για να φτιαξει το υπεραυτοκινητο και φυσικα δεν εχει ουτε τις γνωσεις (εχει καποιες γνωσεις βελτιωτη οπως παρα πολλοι αλλοι) ,ουτε το δυναμικο ,ουτε το χρημα για να το υποστηριξει

θα απογοητευτει πολυς κοσμος 

Επεξ/σία από Neural_handshake
  • Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...