Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι επιχειρήσεις δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα στόχο έχουν το κέρδος το ίδιο κάνουν όλες οι εταιρείες στη silicon valley.

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Pirate33 είπε

Χαιρετώ την παρέα!

Με έκπληξη διαπίστωσα ότι υπάρχουν πολλά επιστημονάκια ωραία εδώ, με αποτέλεσμα να μου έρθει  μια τρελή ιδέα:

Θέλετε να ξεκινήσουμε σεμνά και ταπεινά την δημιουργία ενός σπορ αυτοκινήτου (200-300 άλογα ίσως);;;

Mπορούμε να δουλέψουμε σε στυλ open source, να ανταλλάσουμε τις ιδέες μας αρχικά, και αργότερα να το συγκεκριμενοποιήσουμε. Άλλος θα αναλάβει το σχέδιο, άλλοι τον σχεδιασμό του σασί, άλλος το business plan( εγώ... είμαι πολύ καλός με εμπειρία σε Αμέρικα κλπ.) που θα ζητάμε επένδυση κοστολογημένη. 

Όποιος γουστάρει να μου απαντήσει. Βέβαια να έχει μια σχέση με μηχανολογία ή κάτι σχετικό. Ας κάνουμε ένα πείραμα να δούμε που θα μας βγάλει. 

Βασική αρχή: Ό,τι κάνουμε θα το κάνουμε δημόσια για να το βλέπει ο κόσμος. Θα είναι ανοιχτό πρότζεκτ χωρίς παπάτζες με πολυμετοχικό κεφάλαιο. 

ελα πανο ,δαγκωνε κ ας ειν κ ρωγες?

• Thanks 1
Δημοσ.

Ακόμη και αυτοί που έχουν φράγκα πολλά σας πληροφορώ ότι δεν δουλεύουν τσάμπα ειδικά αυτοί είναι οι πιο καρμίρηδες ούτε νερό δεν σου δίνουν που να μην στο χρεώσουν 😅

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, neo80 είπε

Ακόμη και αυτοί που έχουν φράγκα πολλά σας πληροφορώ ότι δεν δουλεύουν τσάμπα ειδικά αυτοί είναι οι πιο καρμίρηδες ούτε νερό δεν σου δίνουν που να μην στο χρεώσουν 😅

μια ζαντα ,κατι ομως?

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nicksoti είπε

@saintinos Αυτό - παραθέτομαι γιατί πάλι με πήρες σοβαρά😁

Δεν ξαναγράφω. θα πάρω ανθρώπους στον λαιμό μου.

Το καταλαβα, εμείς μπορεί να αστειευομαστε μεταξύ μας αλλά δεν θα ήθελα να παρεξηγήσει κάποιος ή να του κάνουμε τσάμπα διαφήμιση. 

Απίθανο εδώ μέσα αλλά όχι αδύνατο.

Απλά συζητάμε. 

No worries. Είμαστε γερά καρύδια.

Not my first rodeo..

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Pirate33 είπε

Χαιρετώ την παρέα!

Με έκπληξη διαπίστωσα ότι υπάρχουν πολλά επιστημονάκια ωραία εδώ, με αποτέλεσμα να μου έρθει  μια τρελή ιδέα:

Θέλετε να ξεκινήσουμε σεμνά και ταπεινά την δημιουργία ενός σπορ αυτοκινήτου (200-300 άλογα ίσως);;;

Mπορούμε να δουλέψουμε σε στυλ open source, να ανταλλάσουμε τις ιδέες μας αρχικά, και αργότερα να το συγκεκριμενοποιήσουμε. Άλλος θα αναλάβει το σχέδιο, άλλοι τον σχεδιασμό του σασί, άλλος το business plan( εγώ... είμαι πολύ καλός με εμπειρία σε Αμέρικα κλπ.) που θα ζητάμε επένδυση κοστολογημένη. 

Όποιος γουστάρει να μου απαντήσει. Βέβαια να έχει μια σχέση με μηχανολογία ή κάτι σχετικό. Ας κάνουμε ένα πείραμα να δούμε που θα μας βγάλει. 

Βασική αρχή: Ό,τι κάνουμε θα το κάνουμε δημόσια για να το βλέπει ο κόσμος. Θα είναι ανοιχτό πρότζεκτ χωρίς παπάτζες με πολυμετοχικό κεφάλαιο. 

Εγώ μπορώ να γίνω ο υπεύθυνος  ανθρώπινου δυναμικού😃 Έτσι να δημιουργούν οι Έλληνες πρέπει!! 1!1!

Επεξ/σία από Macosj
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Macosj είπε

Εγώ μπορώ να γίνω ο υπεύθυνος  ανθρώπινου δυναμικού😃 Έτσι να δημιουργούν οι Έλληνες πρέπει!! 1!1!

Μου αρέσει που ξεκινήσατε από τα βασικά. Καλά το πάτε...

38175_138012542885792_898964_n.jpg

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, saintinos είπε

Ούτε για'στειο δε θα παταγα..

Είναι γνωστά τα κατορθώματα του με τις διάφορες μπόμπες που σκαγαν κάποτε στους δρόμους. 

Αν εξαιρέσουμε τα επιταγχυμένα βίντεο που έχει ποσταρει ανά καιρούς και τα διάφορα αυτοκίνητα που απλά οι ιδιοκτήτες είναι στο κόλπο ή έχουν πετάξει τεράστια ποσά, δεν υπάρχει αυτοκίνητο που έφτιαξε τότε και να μην έχει ανατιναχθεί. Ένα Peugeot 106 ακόμα ψάχνει τα έμβολα του...

Ότι έκανε ο Koenigsegg δηλαδή. 

Ο Koenigsegg είχε δικά του κεφάλαια στη αρχή. Και έκανε πολύ μεγάλο μέρος της δουλειάς αφού δεν είχε βιοποριστικό πρόβλημα. 

Άλλο Σουηδια, άλλο Ελλάδα.

Το ξέρω φίλε μου. Είχε κατά 90% χιουμοριστικό χαρακτήρα αυτό που έγραψα. Μιλάμε για τα πιο δύσκολα πρότζεκτς που για να υλοποιηθούν απαιτούν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Μόνο κανάς Μαρινάκης αν θέλει και βάλει το χέρι βαθειά στην τσέπη, μπορεί να φτιάξει κάτι, αλλά ακόμη κι εκεί, το αποτέλεσμα θα είναι αμφιβόλου ποιότητας

• Like 2
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Pirate33 είπε

Γέμισε ο κόσμος supercars... χαχαχαχα. Ουκρανέζικο νομίζω, πριν 20 λεπτά ανέβηκε. 

κανει κ για γκρειντερ παντως

11 λεπτά πριν, fuz10n είπε

ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΩΤΟΙ

3080,5 ΑΛΟΓΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΕ RYZEN5000 ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΕ RTX3070

ΔΙΑΔΩΣΤΕ

1828837894_image1(1).jpeg.f0df6c1464db85a5576c2fc1961c70a0.jpeg

525457144_image0(1).jpeg.143a9599ccececcbc93c01b25649fc49.jpeg

φιλε εχεις stringing ομως ,αυξησε λιγο το retraction μην παρει φωτια μεσα στα κυλινδρα κ εχουμε αλλα μετα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Neural_handshake είπε

κανει κ για γκρειντερ παντως

Άσχημο είναι και αεροδυναμικά δεν στέκει. Με την ανάπτυξη των σχεδιαστικών software, ο καθένας κάνει κι από ένα σχέδιο και νομίζει ότι έφτιαξε αυτοκίνητο. Στο μέλλον, θα δούμε πάρα πάρα πολλά τέτοια. Κι ο Πανόπουλος είμαι σίγουρος, αυτό έκανε. Έφτιαξε ένα σχέδιο... ή μόνος του ή του το έφτιαξε άλλος, και την ψώνισε ότι έφτιαξε κι αμάξι.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...