Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Wow!
Πες πως ο άνθρωπος αυτός, είναι μια ιδιοφυΐα τύπου Tony Stark στο Iron Man 2. Γιατί στην ευχή ψάχνει οχτρούς; Στην αρχή ήταν οι ανθέλληνες. Τώρα είναι γενικώς οι haters. Αύριο να δούμε ποιος θα φταίει που δεν τσούλησε το project.

Δεν έχω δει στη ζωή μου, άνθρωπο που καταπιάνεται με όραμα σε κάτι, να τρώει τον χρόνο του με το να ασχολείται με το τί λένε οι άλλοι γι΄αυτόν. Αυτός που έχει πίστη και δεν πουλάει αέρα, ασχολείται με το αντικείμενο του και βουλώνει στόματα όταν έρχεται η ώρα.

Εδώ, πήγε ο άλλος και γυάλισε κάτι πατώματα σε ένα γκαράζ, έβαλε κάτι οθόνες να νομίζουμε πως είναι το κέντρο ελέγχου πυρηνικών πυραύλων στο War Games και με αυτόν τον ευφυέστατο τρόπο, αποστόμωσε όλους τους επικριτές του! (πώς ακριβώς δεν κατάλαβα, αλλά τέλος πάντων).

Εντωμεταξύ αυτό τί είναι; Το.. εργοστάσιο που είναι να χτιστεί, το εργοστάσιο που χτίστηκε κι όλας ή το υπόγειο του Steve Jobs; Ακόμη και το τελευταίο πανκ συγκρότημα να είσαι, όταν βγαίνεις να τραγουδήσεις μπροστά σε τρία άτομα, λες "στα drums ο Μπάμπης, κιθάρα ο Γιώργος, πλήκτρα ο Γιάννης". Οπότε ας αρχίσουμε από τα ΒΑΣΙΚΑ που ποτέ δεν ειπώθηκαν:

"Ok, θα φτιάξεις hypercar. Δείξε μας τους μηχανικούς σου και το βιογραφικό τους."
Τόσο απλά! Γιατί προς το παρόν, ανεπίσημα, μόνο κάτι περιεργό-εσπαδο-φατσες βλέπουμε.

Εκτός και αν φοβάται να βγάλει τα στοιχεία τους σε δημόσια θέα και τους κλέψουν οι άλλοι όπως έγινε και με το σχέδιο του (γιατί οι ξένοι το γνωρίζουν - 1 Έλλην = 10 Βάρβαροι)

• Like 1
  • Thanks 4
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nodas_21greek είπε

Πονέστε Haters

257530999_301954345116179_5282689515023137666_n.jpg

Εγώ θέλω να μου πείτε ποιος σχεδιαστής ή μηχανολόγος δουλεύει από τα δύο μέτρα απόσταση με οθόνες σε διάταξη 2x2 και κενό δύο πόντους ανάμεσα, και αυτά που σχεδιάζει είναι σωστά και ίσια 😅

Απάντηση: δεν υπάρχει, γι' αυτό δεν μας τον έχει συστήσει.

• Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ.

Eγω ωστόσο εΚΣτασιάζομαι με τους τροχήλατους πίνακες που έχει δίπλα στο autoclave. Μου θυμίζει κάτι Ιατρικά ξέρω γω που κάναμε στο σχολείο... 😁

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

τον παραδεχομαι ομως ρε φιλε , ειναι πολυ μπροστα 

εχει μπει ηδη στο metaverse ,εχει φτιαξει ,γραφεια ,αυτοκινητα, εργοστασια κ εχει παρει κ κοσμο μαζι του

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Μια φωτό με κάποιον να δουλευει δεν έχουμε δει.Ολο άδειες καρεκλες και οθόνες.

Δουλευουν τον κοσμο βρε. Σιγα μην εχουν λερωσει ποτε τα χερια τους να δουλεψουν σοβαρα. Απο καλο δεν θα εχει σπιτι σε λιγο να μεινει?

Πρεπει να διαβασουν περισσοτεροι το παρον θεμα να γινει sticky σε καθε μεγαλο social site μπας και τον κλεισουν μεσα. Δεν γινεται να ρεζιλευεις την χωρα σου με μαλακιες τυπου μονο εμεις ειμαστε κτλ παπαρολογιες που καταφευγει ο καθε απατεωνας ωστε να φαει χρηματα απο κοσμο που τρωει αμασητο οτι θα δει. Δεν θα παμε μπροστα ετσι. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλό ειναι να μη ξεχνάμε οτι ένας Ελληνας = 10 ξένοι, σε μια ωρίτσα είχε βγεί η δουλειά κ έχουν σχολάσει.

Επεξ/σία από Shadow Explorer
  • Like 1
Δημοσ.

Χαιρετώ την παρέα!

Με έκπληξη διαπίστωσα ότι υπάρχουν πολλά επιστημονάκια ωραία εδώ, με αποτέλεσμα να μου έρθει  μια τρελή ιδέα:

Θέλετε να ξεκινήσουμε σεμνά και ταπεινά την δημιουργία ενός σπορ αυτοκινήτου (200-300 άλογα ίσως);;;

Mπορούμε να δουλέψουμε σε στυλ open source, να ανταλλάσουμε τις ιδέες μας αρχικά, και αργότερα να το συγκεκριμενοποιήσουμε. Άλλος θα αναλάβει το σχέδιο, άλλοι τον σχεδιασμό του σασί, άλλος το business plan( εγώ... είμαι πολύ καλός με εμπειρία σε Αμέρικα κλπ.) που θα ζητάμε επένδυση κοστολογημένη. 

Όποιος γουστάρει να μου απαντήσει. Βέβαια να έχει μια σχέση με μηχανολογία ή κάτι σχετικό. Ας κάνουμε ένα πείραμα να δούμε που θα μας βγάλει. 

Βασική αρχή: Ό,τι κάνουμε θα το κάνουμε δημόσια για να το βλέπει ο κόσμος. Θα είναι ανοιχτό πρότζεκτ χωρίς παπάτζες με πολυμετοχικό κεφάλαιο. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nicksoti είπε

Εγώ λέω να αφήσετε τις κακιούλες και να ψωνίσετε τίποτα να ενισχύσετε την προσπάθεια.

Να κάτι ενδιαφέρον.

https://www.autotriti.gr/data/autoaccessories/proionta/7922.asp

tuners.png

Ούτε για'στειο δε θα παταγα..

Είναι γνωστά τα κατορθώματα του με τις διάφορες μπόμπες που σκαγαν κάποτε στους δρόμους. 

Αν εξαιρέσουμε τα επιταγχυμένα βίντεο που έχει ποσταρει ανά καιρούς και τα διάφορα αυτοκίνητα που απλά οι ιδιοκτήτες είναι στο κόλπο ή έχουν πετάξει τεράστια ποσά, δεν υπάρχει αυτοκίνητο που έφτιαξε τότε και να μην έχει ανατιναχθεί. Ένα Peugeot 106 ακόμα ψάχνει τα έμβολα του...

6 λεπτά πριν, Pirate33 είπε

Χαιρετώ την παρέα!

Με έκπληξη διαπίστωσα ότι υπάρχουν πολλά επιστημονάκια ωραία εδώ, με αποτέλεσμα να μου έρθει  μια τρελή ιδέα:

Θέλετε να ξεκινήσουμε σεμνά και ταπεινά την δημιουργία ενός σπορ αυτοκινήτου (200-300 άλογα ίσως);;;

Mπορούμε να δουλέψουμε σε στυλ open source, να ανταλλάσουμε τις ιδέες μας αρχικά, και αργότερα να το συγκεκριμενοποιήσουμε. Άλλος θα αναλάβει το σχέδιο, άλλοι τον σχεδιασμό του σασί, άλλος το business plan( εγώ... είμαι πολύ καλός με εμπειρία σε Αμέρικα κλπ.) που θα ζητάμε επένδυση κοστολογημένη. 

Όποιος γουστάρει να μου απαντήσει. Βέβαια να έχει μια σχέση με μηχανολογία ή κάτι σχετικό. Ας κάνουμε ένα πείραμα να δούμε που θα μας βγάλει. 

Βασική αρχή: Ό,τι κάνουμε θα το κάνουμε δημόσια για να το βλέπει ο κόσμος. Θα είναι ανοιχτό πρότζεκτ χωρίς παπάτζες με πολυμετοχικό κεφάλαιο. 

Ότι έκανε ο Koenigsegg δηλαδή. 

Ο Koenigsegg είχε δικά του κεφάλαια στη αρχή. Και έκανε πολύ μεγάλο μέρος της δουλειάς αφού δεν είχε βιοποριστικό πρόβλημα. 

Άλλο Σουηδια, άλλο Ελλάδα.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Pirate33 είπε

Χαιρετώ την παρέα!

Ξέρεις πολλούς να δουλεύουν τσάμπα γιατί εγώ δεν ξέρω κάποιον.

Όταν λες έχεις δουλέψει στο Αμέρικα so what το ότι δούλεψες στο Αμέρικα εμένα δεν μου λέει κάτι ακόμη και αν δούλευες στη silicon valley 😅

Και πάνω σε τι έχεις δουλέψει στο Business Plan σιγά το οα το πως θα κάνεις swot,pest analysis.  ;)

Δημοσ.
Στις 15/11/2021 στις 3:29 ΜΜ, nicksoti είπε

Με τόσους που διαβάζουν εδώ παίζει ήδη να έβαλα ιδέες σε καμιά κατοσταριά τουλάχιστο.. οπότε μην τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά γιατί κινδυνεύεις!

Λέτε σαν λαός να αφήσουμε τις ελιές, τη φέτα και τον τουρισμό και να πιάσουμε τα ultracars; 

@saintinos Αυτό - παραθέτομαι γιατί πάλι με πήρες σοβαρά😁

Δεν ξαναγράφω. θα πάρω ανθρώπους στον λαιμό μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...