Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θησαυρος το διαδικτυο ! Ευρηκα το υπεραυτοκινητο των 5Κ Ιππων και μαλιστα απο το μακρινο 2013.

Σπυρετο ερχεσαι δευτερος και καταιδρωμενος ,σου τη σκασανε πολυ νωριτερα ,πριν σκαρφιστεις στον

υπολογιστη σου το χαος. Βαλε τα δυνατα σου τωρα να ξεπερασεις τους εμιρηδες των εμιρατων .

"5,000hp Devel Sixteen - Crazy V16 Hypercar with 560km/h Top Speed"

here's the Devel Sixteen, revealed at the 2013 Dubai International Motor Show.

Επεξ/σία από nepomuk
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, saintinos είπε

Συμφωνώ είναι Ελντοράντο εκεί έξω για ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Δυστυχώς όμως έχει επενδύσει ασύλληπτες ποσότητες χρημάτων η Κίνα. Μιλάμε 100αδες ντοπια startup σε σχέση με την ηλεκτροκίνηση. Για οχηματα, μπαταρίες, μέσα φόρτισης. Αλλά είναι Ελντοράντο. Οι επενδυτές κάνουν κρα για επενδύσεις τεχνολογίας και εξηλεκτρισμού της μετακίνησης. Δείτε τι έχει γίνει στην Ελλάδα με τα πατίνα. Μέχρι και εξειδικευμένα συνεργεία υπάρχουν

Η Ελλάδα δεν είναι ούτε για αυτά. Ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο μοιάζει εύκολο, αλλά θέλει μεγάλη επένδυση, η Ελλάδα δεν έχει ούτε τα χρήματα ούτε την τεχνολογία. Όπως αναφέρεις, εδώ τα κινέζικα που κάποια είναι καλύτερα και από τεσλα και δεν πωλούνται εκτός Κίνας ή είναι εντελώς άγνωστα για εμάς. Πόσο μάλλον ένα ελληνικό αυτοκίνητο που θα έπρεπε να το χρηματοδότησει η ελληνική κυβέρνηση, γιατι διαφορετικά δεν θα μπορούσε να υπάρξει 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Macosj είπε

Η Ελλάδα δεν είναι ούτε για αυτά. Ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο μοιάζει εύκολο, αλλά θέλει μεγάλη επένδυση, η Ελλάδα δεν έχει ούτε τα χρήματα ούτε την τεχνολογία. Όπως αναφέρεις, εδώ τα κινέζικα που κάποια είναι καλύτερα και από τεσλα και δεν πωλούνται εκτός Κίνας ή είναι εντελώς άγνωστα για εμάς. Πόσο μάλλον ένα ελληνικό αυτοκίνητο που θα έπρεπε να το χρηματοδότησει η ελληνική κυβέρνηση, γιατι διαφορετικά δεν θα μπορούσε να υπάρξει 

Συμφωνώ. Αλλά είναι το μέλλον και αξίζει κανείς να επενδύσει μακροσκοπικα σε αυτό το concept.

Υπάρχουν πολλές περισσότερες ευκαιρίες σε μια τεχνολογία  με ζωή μιας-δυο δεκαετιων από τις υπόλοιπες που είναι 200α χρόνια.

Θέληση πραγματική θελει, ξεκάθαρες πρακτικές και άτομα με ταλέντο και εμπειρία. Πολλά από δαυτα. Και φυσικά χρήμα. Για εμάς είναι αυτό το πρόβλημα. Σκορπάτε από εδώ και από κει. Θέλει λίγες και υψηλής ποιότητας αποφάσεις για να κάνεις κάτι ουσιαστικό. 

Ακριβώς το αντίθετο με ότι κάνουμε  ως τώρα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, nepomuk είπε

Θησαυρος το διαδικτυο ! Ευρηκα το υπεραυτοκινητο των 5Κ Ιππων και μαλιστα απο το μακρινο 2013.

Σπυρετο ερχεσαι δευτερος και καταιδρωμενος ,σου τη σκασανε πολυ νωριτερα ,πριν σκαρφιστεις στον

υπολογιστη σου το χαος. Βαλε τα δυνατα σου τωρα να ξεπερασεις τους εμιρηδες των εμιρατων .

"5,000hp Devel Sixteen - Crazy V16 Hypercar with 560km/h Top Speed"

here's the Devel Sixteen, revealed at the 2013 Dubai International Motor Show.

Εντάξει τώρα αυτό είναι απείρως τραγικότερο, με τα dummy thrust vectoring nozzleς.

Δεν μπορώ να πω, σαν ομορφιά του Πανόπουλου σκίζει, το έχω ξαναγράψει και όχι ειρωνικά. Ως ένα concept car θα το έβλεπα με εντελώς διαφορετικό μάτι.

Δημοσ.

Τιναφτο ρε, χαχαχααχαα ειμαι σίγουρος Αudi & Nismo γονυπετής έτρεξαν να τον παρακαλέσουν να τους φτιαξει παρτς...
Φαντάζομαι το συγχωρεμένο τον Divilla να ζητά παρτς για να κερδίσουν, όπως κάνει κ ο Τότο άλλωστε..

2 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

102 σελίδες το thread? Πρέπει να είναι από τα ρεκόρ. 

Μεχρι να πιάσουμε κι εμείς 500, έχουμε δρόμο...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, AMLS είπε

http://www.back.extreme-tuners.com/new.php?lang=en&id=363&mem_id=#anchor

Δοκιμασμένη συνταγή πίσω στο 2017. Τώρα με το hype που εχει παρει πιστευω θα εχει καλυτερα αποτελεσματα

Το θυμάμαι από τότε. 10 ευρώ να βάλεις το όνομα σου... Δεν είμαι σίγουρος αν αυτοί που είχαν δώσει τα χρήματα πήραν αυτό που έλεγε... Ακόμα και σε αυτό παπατζα..

Δημοσ.

Ελπίζω να μην καταδέχτηκε το χαρτζιλίκι απ το παιδάκι. και να ταν φεικ... ελεος.
Ρε NickSoti, σίγουρα βλέπουμε το ίδιο αμάξι??? νταξει δε συμπαθώ τις φερραρι με το αρκετά μεγάλο front overhang, αλλα γενικα το design είναι κακό..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε συ ναι, μην το κρίνεις με ..ταπεινούς όρους supercar, σκέψου το να ήταν όντως TO ultracar και θα έσκαγες εσύ 12 μύρια. Δεν έπρεπε κάπως να το "φωνάζει"; Πώς θα ζήλευε ο ψωρο-γείτονας που πήρε Πόρσε με 100 χιλιάρικα; υπό αυτό το πρίσμα, ναι μου αρέσει.

Επεξ/σία από nicksoti
Δημοσ.

Αυτο ουτε κάνω 200.000€ δε φωνάζει...
Μαραμένο κουφάρι, μόνο του λέει, 
θα θελα να μου φερραρι και κλαίει...😅

Και να το αγοράσει κάποιος πετραιλεάς, κλειδωμένο θα ναι μέσα σε γκαράζ ,
με καμιά 30αρια τουλάχιστον αντίστοιχα τετχοια...

Η πορσε είχε τα @@ να αποδείξει σε όλους οτι λεφτά και καλό γούστο δε πάνε πάντα μαζι (λέγε με cayenne) οκ εκει συμφωνούμε.

9 λεπτά πριν, Shadow Explorer είπε

Αυτο ουτε κάνω 200.000€ δε φωνάζει...
Μαραμένο κουφάρι, μόνο του λέει, 
θα θελα να μου φερραρι και κλαίει...😅

Και να το αγοράσει κάποιος πετραιλεάς, κλειδωμένο θα ναι μέσα σε γκαράζ ,
με καμιά 30αρια τουλάχιστον αντίστοιχα τετχοια...

Η πορσε είχε τα @@ να αποδείξει σε όλους οτι λεφτά και καλό γούστο δε πάνε πάντα μαζι (λέγε με cayenne) οκ εκει συμφωνούμε.

Untitled-1.png.f8e2a2d7dd28c8ce83144766dcdfadb6.png
Τόσες δουλειές κι όλα restricted ρε παιδί μου, κοίτα να δεις...😅😂

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Shadow Explorer είπε
Τόσες δουλειές κι όλα restricted ρε παιδί μου, κοίτα να δεις...😅😂

Ναι γιατί από ότι διάβασα στα ξένα φόρουμ του είχαν κάνει καταγγελία που αναφερόταν σε εταιρίες όπως η Mclaren

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτα ειναι... Καμια εντυπωση δε μου κάνει. Τέτοιος χασάπης ρε παιδι μου, κοιτα να δεις, ολα τα σφάζει, ολα τα μαχαιρώνει.

Δεν θα πρεπε να υπαρχει restricted περιοχη σε σελίδα, που να μπορείς να δειξεις υλικό σε λιγους, αυτο λεγεται εταιρική κατασκοπεία.

Η μπορείς να δείξεις τέτοιες δουλειές σε ολους, ή σε κανένα. 

Οπότε για χάρη των εντυπώσεων. 

Επεξ/σία από Shadow Explorer
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...