Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η κατάσταση αυτή την στιγμή στην αγορά ( ίσως να έχουμε αργήσει κιόλας) είναι ιδανική για το χτίσιμο μιας νέας Ελληνικής

αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η στροφή στην ηλεκτροκίνηση φέρνει όλους τους κατασκευαστές σε νέα μονοπάτια, πράγμα που θα μπορούσαμε να το εκμεταλλευτούμε χτίζοντας το μικρό οικονομικό ηλεκτρικό πόλης, που θα έμπαινε εύκολα και γρήγορα στην αγορά.

Ένα ηλεκτρικό των 10.000+€ με χρόνο ζωής τα 10 έτη. Δηλαδή για όσο διαρκούν οι συσσωρευτές .

Ακούει κανείς ?

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μακάρι να είναι αλήθεια και όχι ψέμα το chaos το καλό που το θέλω γιατί αν είναι ψέμα θα φάει πολύ κράξιμο. Πάντως σαν λαός είμαστε υπερβολικοί χωρίς να το δούμε στο δρόμο αμέσω κράζουμε γιατί;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, saintinos είπε

Το παλικάρι με τα ρεντερ μπορεί να τον αποκαθηλώσει. Στήνει ένα κανάλι στο YouTube, φτιάχνει ένα ωραίο 15αλεπτο βίντεο με φουλ AdSense δείχνοντας το Άπειρον που δεν έχει τα render και cfd o Σανοπουλος, προκαλώντας τον να τα δείξει.

Εξηγεί όλη την ιστορία με λεπτομέρειες. 

Δεν έχει να φοβηθεί πιστεύω τίποτα. Αν τα αρχεία του δημιουργήθηκαν στον υπολογιστή του είναι 5 λεπτά να το αποδείξει.

Αν δεν έκοψε απόδειξη για τις υπηρεσίες του σιγά και γίνει τίποτα. Θα πληρώσει ένα πρόστιμο και τελείωσε. 

Η φήμη που θα αποκτήσει μετά θα γίνει χαμός. Στη χρειροτερη με τα views του καναλιού κάνει ένα kick start στο κανάλι του και μετά ας ανεβάζει τουτοριαλ Photoshop cfd κλπ. Έτσι και αλλιώς γραφιστικά έκανε καλή δουλειά. Δεν είναι μηχανικός φτασμένος να τα κάνει τέλεια υποθέτω. Έχει skills και θα πάει μπροστά. Μετά θα σε ξέρει όλη Ελλαδα.

Πολύ θεωρητικά πράγματα. Αλλά any publicity is good publicity

Όλα αυτά προϋποθέτουν τεράστιο βάρος στις πλάτες κάποιου που μπορεί να μην ειναι διατεθειμένος να το κουβαλήσει. Μπορεί να υπάρξουν  απρόβλεπτες εξελιξεις και υπάρχει ρίσκο. 

Αν όμως βγει κάτι τέτοιο στη φόρα, νομίζω τελείωσε το παιχνίδι.

Καλημέρα, γιατι να πληρώσει πρόστιμο αν δεν έχει πληρωθεί?

Σε παρόμοια κατάσταση είμαι κι εγώ, έχω δουλέψει για έναν επίδοξο μικρό σανόπουλο με υπόσχεση πρόσληψης που δεν έγινε ποτέ. Αν δε μου δώσουν τα λεφτά μου, είμαι έτοιμος να απασφαλίσω με στοιχεία, οχι μονο μοντέλα στον υπολογιστή. συζητήσεις κτλ... 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Neural_handshake είπε

4 μηνες, μετα θα θελα να ακουσω τις δικαιολογιες των υποστηρικτων της "αναπτυξης" με καθε τροπο

Τα ίδια θα λένε. Φταίει ο Covid, ο αναδρομος ερμής, "είναι δύσκολο εγχείρημα για αυτό λογικό να υπάρχουν καθυστερήσεις", δεν θα σου δώσει και αναφορά, το αυτοκίνητο έτσι κι αλλιώς δεν είναι για σένα οπότε τι σε νοιάζει, τι ασχολείσαι, απλά τον ζηλεύεις, ότι έχει κάνει αυτός στον χώρο του αυτοκινήτου δεν έχεις κάνει εσύ καθόλου κτλ. Τις ανόητες δηλαδή non-answers.

Εδώ και ενάμιση χρόνο έλεγε ότι έχει τελειώσει μηχανικά το "αυτοκίνητο" και μένει το σαλόνι, και οι υποστηριχτές του (ή τα πληρωμένα τρολ?, μιας και συνηθίζει το χόμπι να αγοράζει φολλουερς, κομεντς κτλ) ήταν τελείως οκ με το "θα μπει ο κινητήρας και μετά το σαλόνι" που αναφέρθηκε λίγες μέρες πριν.

• Like 1
Δημοσ.

Για τους άπιστους θωμάδες που λέγανε ότι δεν υπάρχει.

Εγώ προσωπικά του εύχομαι τα καλύτερα μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται.

Και ζητάω δημοσίως συγνώμη που βιάστηκα να βγάλω συμπέρασμα.

Μακάρι να πετύχει και τον στόχο που έχει θέσει ο ίδιος. Θα κάνει τη χώρα μας περήφανη. 

• Confused 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Shadow Explorer είπε

Καλημέρα, γιατι να πληρώσει πρόστιμο αν δεν έχει πληρωθεί?

Σε παρόμοια κατάσταση είμαι κι εγώ, έχω δουλέψει για έναν επίδοξο μικρό σανόπουλο με υπόσχεση πρόσληψης που δεν έγινε ποτέ. Αν δε μου δώσουν τα λεφτά μου, είμαι έτοιμος να απασφαλίσω με στοιχεία, οχι μονο μοντέλα στον υπολογιστή. συζητήσεις κτλ... 

Σωστή η σκέψη σου. Δεν θα του κανουν τίποτα......

• Like 1
Δημοσ.

Φιλικά πάντα εγώ πιστεύω στο Έλληνα ότι μπορεί να τα καταφέρει και μάλιστα καλύτερα απο τον ξένο και δεν είναι καθόλου υπερβολή το έχω διαπιστώσει προσωπικά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, neo80 είπε

Φιλικά πάντα εγώ πιστεύω στο Έλληνα ότι μπορεί να τα καταφέρει και μάλιστα καλύτερα απο τον ξένο και δεν είναι καθόλου υπερβολή το έχω διαπιστώσει προσωπικά.

Πιστευεις στον σωστό άνθρωπο .

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, pavlitakis είπε

Φίλε κοροϊδεύετε τους εαυτούς σας αν πιστεύετε ότι έχετε λόγο στην διαχείριση της χώρας. Όλοι αυτοί έχουν καβατζες από πίσω που ούτε τις φαντάζεσαι. Τα περισσότερα από όσα λέτε είναι λάθος επιχειρήματα. Το αντίθετο μάλιστα κάνετε διαφήμιση γιατί αυτό ψάχνει. Όσο πιο πολλοί ασχολούνται τόσο μεγαλώνει η αξία του. Η αρνητική διαφήμιση είναι καλύτερη από την μη διαφήμιση. 

Τόσο πολύ να μειώσεις τους συνανθρώπους σου? Κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας? Πώς? Απλά βρίσκοντας πληροφορίες? Έστω και ένας να μπει εδώ και να αλλάξει γνώμη είναι νίκη για εμένα.

Δηλαδή έχεις πείσει τον εαυτό σου και θες να πείσεις και τους υπόλοιπους ότι εσύ δεν μπορείς να αλλάξεις η να επηρεάσεις τίποτα γύρω σου. Είμαστε έρμαιο του κάθε τυχοδιώκτη και λαοπλανου. Άς μην κάνουμε τίποτα. Για όλα τίποτα δηλαδή.. καλό, και εύκολο.

Προσωπικά δεν φοβάμαι τις καβατζες. Όσοι περισσότεροι διαπλεκόμενοι τόσο πιο μεγάλος ντόρος.

Δεν έχω δει πολλά λάθος επιχειρήματα. Ονόμασε 2.

Σωστό. Η συζήτηση εδώ μέσα όμως δεν προσφέρει και πολύ διαφήμιση.

Σήμερα φτιάχνεις στα social μια persona, με δανεικη πολυτέλεια και αγορασμενα κλικ από τις φάρμες στην Ινδία και τη Κίνα πανευκολα. Τόσο καλό είναι το σύστημα που σου φτιάχνουν λογαριασμούς στη γλώσσα σου αν θες... Να φαίνονται legit τα like. Δεν λέω ότι δεν έχει υποστηρικτές. Έχει. Τώρα που βγήκε και βαράει τα τύμπανα. Κάτι όμως μικρό/μέτριο μπορείς να το κάνεις να φαίνεται τεράστιο. 

Με την εμπειρία που έχει από τότε στα φόρουμ και τις 9 0θονες εκεί στο στούντιο..  τα comment και οι ψεύτικοι λογαριασμοι πάνε σύννεφο. Μπορεί να έχει 100αδες από δαυτους.. Αυτό κάνει καλά τόσα χρόνια, internet scamming.

7 ώρες πριν, adtakhs είπε

Η κατάσταση αυτή την στιγμή στην αγορά ( ίσως να έχουμε αργήσει κιόλας) είναι ιδανική για το χτίσιμο μιας νέας Ελληνικής

αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η στροφή στην ηλεκτροκίνηση φέρνει όλους τους κατασκευαστές σε νέα μονοπάτια, πράγμα που θα μπορούσαμε να το εκμεταλλευτούμε χτίζοντας το μικρό οικονομικό ηλεκτρικό πόλης, που θα έμπαινε εύκολα και γρήγορα στην αγορά.

Ένα ηλεκτρικό των 10.000+€ με χρόνο ζωής τα 10 έτη. Δηλαδή για όσο διαρκούν οι συσσωρευτές .

Ακούει κανείς ?

Συμφωνώ είναι Ελντοράντο εκεί έξω για ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Δυστυχώς όμως έχει επενδύσει ασύλληπτες ποσότητες χρημάτων η Κίνα. Μιλάμε 100αδες ντοπια startup σε σχέση με την ηλεκτροκίνηση. Για οχηματα, μπαταρίες, μέσα φόρτισης. Αλλά είναι Ελντοράντο. Οι επενδυτές κάνουν κρα για επενδύσεις τεχνολογίας και εξηλεκτρισμού της μετακίνησης. Δείτε τι έχει γίνει στην Ελλάδα με τα πατίνα. Μέχρι και εξειδικευμένα συνεργεία υπάρχουν.

Ευκαιρίες υπάρχουν να μπεις και συ στο χωρο. Με τα κατάλληλα άτομα όλα γίνονται. Αρκεί να βασιστείς στην επιστημονική μέθοδο και τα κατάλληλα άτομα.

• Like 2
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, neo80 είπε

Φιλικά πάντα πιστεύω σαφώς ότι μπορεί να τα καταφέρει. Αλλά το ίδιο θα σου πει πχ και ένας Ινδός, και με παραδείγματα.

Οι περιπτώσεις που θα μπορούσε να προβάλλει κάποιος ένα παρόμοιο επιχείρημα έχουν να κάνουν:

- Θέμα παράδοσης και εμπειρίας. Πχ η Ελλάδα έχει παράδοση στη ναυτιλία, άρα οι παλαιότεροι μεταλαμπαδεύουν γνώση.

- Σε σχέση με το παραπάνω, θέμα υπερηφάνειας. Πχ είμαι από τη Χίο και είναι τιμητικό για έναν Χιώτη να είναι καλός καπετάνιος.

- Θέμα κλίματος/γεωγραφικής θέσης. Είμαι καλαματιανός, το κλίμα ευνοεί, θα βγάλω το καλύτερο ελαιόλαδο και θα είμαι και υπερήφανος.

- Θέμα πρόσφατης πρόσφατων γεοπολιτικών/ιστορικών γεγονότων. Πχ "παιδιά του πολέμου" που έχουν πεινάσει και διψούν για διάκριση και μια καλύτερη ζωή. Αν και συνήθως γι αυτό μεταναστεύεις.

- Θέμα ιστορίας λαού/έθνους γενικότερα. 

Με τίποτα από τα παραπάνω δεν μπορώ να βρω αντιστοιχία. Άντε πες το τελευταίο, να πάμε πίσω χιλιάδες χρόνια και να πούμε ότι ως φορείς της κληρονομιάς του πολυμήχανου οδυσσέα, ή του Ήρων του Αλεξανδρινού, ή και νεοτέρων πολύ άξιων, μπορεί να έχουμε τον καλύτερο μηχανικό και τον λένε Πανόπουλο. Θα το δεχόμουν μόνο σε μια συγκεκριμένη περίπτωση, μια εφεύρεση, ένα συγκεκριμένο εξάρτημα που κανείς ποτέ δεν είχε σκεφτεί, σχεδιάσει. Μια συγκεκριμένη υλοποίηση. Ή εναλλακτικά, μια επιστημονική/ακαδημαϊκη/επαγγελματική καριέρα. Δεν υπάρχει όμως κάτι τέτοιο. Αντίθετα, πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο project που συνδιάζει 100άδες τεχνολογικούς τομείς, στους οποίους προφανώς δεν αρκεί μόνο η εξυπνάδα, το μεσογειακό ταμπεραμέντο και η εθνική υπερηφάνεια να κουμπώσει με διακρίσεις σε αγώνες dragster (και δεν υποτιμώ τους αγώνες dragster, και πρωταθλητής αναβάσεων να ήταν το ίδιο θα υποστήριζα). Χρειάζονται γνώσεις, χέρια, ανυπολόγιστο χρήμα, εμπειρία/τεχνογνωσία και χρόνος. Βάση αυτού και των όσων έχει υποσχεθεί-δείξει έως τώρα μπορεί κάποιος να βγάλει ένα πρώτο συμπέρασμα. Η άλλη περίπτωση είναι να έχει όντως, με κάποιο μαγικό τρόπο, το αυτοκίνητο και να αφήνει επίτηδες κενά και αντιφάσεις για να δημιουργήσει έναν ντόρο. Όμως, εκεί γιατί να κατηγορήσεις τον επικριτή ως ανθέλληνα, ή έστω ως κακόβουλο αμφισβητία, αφού εσύ ο ίδιος του πρόσφερες τα επιχειρήματα; Δεν είναι κακόβουλο αυτό;

Ο παππούς μου ήταν πανέξυπνος, ναυτικός, πολέμησε, άντεξε πολλά μεγάλωσε τα παιδιά του άξια, είμαι πολύ υπερήφανος γι αυτόν, το ότι θα του ήταν αδύνατον να υπολογίσει έστω ΝQM διάγραμμα σε πρόβολο δεν τον κάνει λιγότερο Έλληνα όμως.

Τί έχεις διαπιστώσει εσύ προσωπικά και πώς σχετίζεται με το θέμα του νήματος;

Επεξ/σία από nicksoti
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, NT1G είπε

Αν δεν έχεις πρόβλημα, ψήσου να στήσουμε μια εταιρία (νόμιμα προφανώς) να πάρουμε κανένα ΕΣΠΑ.

Έχω έτοιμο το concept. Υπερδιαστημικοί κινητήρες που μπαίνουν σε υπερδιαστημικά οχήματα.

Θα είναι V11, γιατί εμένα ο κινητήρας θέλω να πηγαίνει ως το 11 και κάθε κύλινδρος θα έχει πολύ αντοχή, ίσα με 43000 (μονάδες ισχύος που δεν είναι καθόλου κοινές)

έχω έτοιμο το πρώτο εξάρτημα, δικό μου φτιαγμένο σχεδιασμό, με αναδιάπλαση, ανάπλαση, αναδάσωση και πολλά άλλα με ανά- μέσα.

Τα βρίσκουμε στα υπόλοιπα. Πληροφορίες εντός.

compang.png.0f4b75fc6250950f560943c06ebf97fb.png

Μία χαρά, έχω και εγώ κάτι μπιελες από διαμάντι, κατευθείαν από τα ορυχεία της μοντορ. Έλα να μαζεύουμε αιλινικι υπερτεχνολογια😀

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...