Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοινή λογική θέλειδε χρειάζεται να σαι ειδικός
 Ο ειδικός τους αποδομεί τα επιχειρήματα με στοιχεία, κι ευτυχώς στο νήμα έχομε κι απ' αυτό.

Την ιστορία με τα τυφέκια που αναφέρεται στο βίντεο, την έχω ακούσει να τη διηγείται ο ίδιο ο κατασκευαστής,
Αν και δε συμπαθώ καθόλου τα όπλα, είναι αναγκαίο κακό και οτι συνέβη είναι παραπάνω από τράτζικ...

• Like 3
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οχι χαχαχαχαχαχααχ έχω καταντίσει να βλεπω f1 γιατί δε παίζει τπτ αλλο πλέον. το warpdrive είχε ο hamilton..

Επεξ/σία από Shadow Explorer
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η κοινη κ ψυχραιμη λογικη σημερα μεσα στο σουρεαλ κ την αρρωστια που ζουμε ειναι τελικα δυσευρετη ποσοτητα 

δωσε στον κοσμο παραμυθι να ταυτιστει μαζι σου για να μην σκεφτεται την καταντια του (κ ποσο φταιει ο ιδιος πρωτα για αυτη) κ παρτου κ την ψυχη

τεσπα απο αναβολη σε αναβολη θα πηγαινουμε ,λεφτα προφανως θα ξεκοκαλιζονται στην υγεια των ηλιθιων που θα καταπινουν αμασητες τις εθνικες κορωνες κ την "επιχειρηματικοτητα" της λαμογιας κ της αρπαχτης μεχρι που θα ξεχαστει η ολη φαση

εως τοτε ολοι εμεις που ψαχνουμε να δουμε αν κ ποσο ειναι υλοποιησιμο ολο αυτο κ ποσο αξιοπιστος ειναι ο πανοπουλος θα ειμαστε ανθελληνες ,haters ,ζηλοφθονοι κλπ κλπ

καλωσηρθατε στο συγχρονο ελλαδισταν

Επεξ/σία από Neural_handshake
  • Like 6
Δημοσ.
5 ώρες πριν, unforgiven είπε

Καλύτερα λοιπόν σε απατεώνες, παρά σε γιατρούς, δασκάλους, εναερίτες, πυροσβέστες. Μάλιστα.
Χίλιες φορές να πληρώνω κάποιον και να κάθεται, παρά αμόρφωτα λαμόγια και γλύφτες.

Οι γλύφτες τι σου έκαναν? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NT1G είπε

Αν δεν έχεις πρόβλημα, ψήσου να στήσουμε μια εταιρία (νόμιμα προφανώς) να πάρουμε κανένα ΕΣΠΑ.

Έχω έτοιμο το concept. Υπερδιαστημικοί κινητήρες που μπαίνουν σε υπερδιαστημικά οχήματα.

Θα είναι V11, γιατί εμένα ο κινητήρας θέλω να πηγαίνει ως το 11 και κάθε κύλινδρος θα έχει πολύ αντοχή, ίσα με 43000 (μονάδες ισχύος που δεν είναι καθόλου κοινές)

έχω έτοιμο το πρώτο εξάρτημα, δικό μου φτιαγμένο σχεδιασμό, με αναδιάπλαση, ανάπλαση, αναδάσωση και πολλά άλλα με ανά- μέσα.

Τα βρίσκουμε στα υπόλοιπα. Πληροφορίες εντός.

compang.png.0f4b75fc6250950f560943c06ebf97fb.png

🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Δημοσ.

Ας μην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα καλό θα ήταν να κρατήσουμε αποστάσεις. Αυτό ισχύει και για τις 2 πλευρές.

και ομιλεί κάποιος ο οποίος έχει και μηχανολογικές γνώσεις.;)

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, neo80 είπε

Ας μην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα καλό θα ήταν να κρατήσουμε αποστάσεις. Αυτό ισχύει και για τις 2 πλευρές.

και ομιλεί κάποιος ο οποίος έχει και μηχανολογικές γνώσεις.;)

Δλδ πιστευεις οτι υπαρχει εστω και μια στο τρις να υπαρξει αυτο που υποσχεται ο σανοπουλος?

Παντως σαν νουμερα δεν ειναι και επιστημονικη φαντασια.Δλδ η Chiron εχει πιασει 490χλμ,αλλα 10 χλμ ειναι το προβλημα?Η Venom F5 εχει κοντα στα 2000 αλογα,μπορεις με 2 ηλεκτροκινητηρες να αγγιξεις 3000 αλογα.Δεν νομιζω να ειπε ο σανοπουλος οτι τα 3000 θα τα βγαλει αποκλειστικα με μεκ,απλα ενα νουμερο ανακοινωσε.

Νουμερα ισως εφικτα για κατασκευαστες-τερατα του χωρου οπως Buggati ή koenigsegg,οχι τον σανοπουλο.

• Like 3
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, LouCi4er είπε

Δλδ πιστευεις οτι υπαρχει εστω και μια στο τρις να υπαρξει αυτο που υποσχεται ο σανοπουλος?

Παντως σαν νουμερα δεν ειναι και επιστημονικη φαντασια.Δλδ η Chiron εχει πιασει 490χλμ,αλλα 10 χλμ ειναι το προβλημα?Η Venom F5 εχει κοντα στα 2000 αλογα,μπορεις με 2 ηλεκτροκινητηρες να αγγιξεις 3000 αλογα.Δεν νομιζω να ειπε ο σανοπουλος οτι τα 3000 θα τα βγαλει αποκλειστικα με μεκ,απλα ενα νουμερο ανακοινωσε.

Νουμερα ισως εφικτα για κατασκευαστες-τερατα του χωρου οπως Buggati ή koenigsegg,οχι τον σανοπουλο.

Αυτά τα 10 χλμ θέλουν 500+ ίππους αν θυμάμαι καλα. Η αντίσταση του αέρα δεν είναι η ίδια από τα 100 στα 120 με τα 490 στα 500. Είναι τελείως διαφορετικός κόσμος. 

Δεν είπε απλά νούμερο έχει πει τα specs και δεν είπε πουθενά για ηλεκτρισμό. Δεν είναι τόσο απλό να πετάξεις απλά μπαταρίες και ένα μοτέρ σε ένα τέτοιο πρότζεκτ. 

Θα το είχαν κάνει αν γινόταν εύκολα οι μεγαλοι. Δεν ξέρουμε τι ετοιμαζουν με τα εκατοντάδες εκατομμύρια και ανθρώπινο δυναμικό που έχουν. Αλλά για να πας σε υβριδική κίνηση απαιτεί και αλλαγή στη πλατφορμα. Δεν έχει αναφέρει κάτι για ηλεκτροκινηση και υποθέτω το πρότζεκτ είναι σε προχωρημένο στάδιο για ριζικές αλλαγές. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, saintinos είπε

...και υποθέτω το πρότζεκτ είναι σε προχωρημένο στάδιο για ριζικές αλλαγές. 

Πιο πιθανό να είναι στο Ολυμπιακό στάδιο παρά σε προχωρημένο 😅

Επεξ/σία από cdallas
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, LouCi4er είπε

Στο ιντερνέ πάντως, στο σάιτ του, έχει το εξής, (lol για την ακρίβεια δεκαδικού σε κινητήρα που θα βγάζει 3000 άλογα ,7 έτσι, όχι ,6 ή ,8)

enguine.png.b28a4d7c25f37b8eb5febe43437a16ce.png

καμιά αναφορά σε ηλεκτροκινητήρες.

επίσης, αν δούμε την ροπή ανά λίτρο, δεν είναι απλά μεγάλη, είναι 70 % περισσότερη από τους πιο δυνατούς κινητήρες παραγωγής που υπάρχουν σήμερα. Τι πιο απλό.

Επεξ/σία από NT1G
  • Like 5
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, cdallas είπε

Πιο πιθανό να είναι στο Ολυμπιακό στάδιο παρά σε προχωρημένο 😅

Αααα έτσι μας λέει... Χαλάω εγώ χαρτηρι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...