Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε

Ο Πανόπουλος ξεπέρασε κατά 27 περίπου βαθμούς κελσίου και το απόλυτο μηδέν και εσείς ακόμη δεν τον πιστεύετε!!!

Ακόμα υπάρχει κάποιος που δεν κατάλαβε ότι εννοούσε Φαρενάιτ και όχι Κελσίου/Celsius; 😂

Επεξ/σία από Stoliver
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα το κανω οσο υπεκφεύγεις  με γενικολογίες και γελακια.Ειμαι σίγουρος αλλωστε οτι δεν έχεις μπει καν στον κοπο να το διαβάσεις  για αυτο και  θα το βαζω κατω απο καθε αναρτηση σου

4 λεπτά πριν, saintinos είπε

Αν μπορείς να μη κάνεις διπλό και τριπλο ποστ με τη παράθεση. Πριν κάνεις σχόλιο κάνε εκκαθάριση την προηγούμενη παράθεση.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Stoliver είπε

Ακόμα υπάρχει κάποιος που δεν κατάλαβε ότι εννοούσε Φαρενάιτ και όχι Κελσίους; 😂

Nαι.
Ο Πανόπουλος 😅😁😅😁

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, VFR είπε

Βρε λες ??

image.png.cefb5d69f24b25098b8457adec426579.png

Μάστορα....μαζί με 300 κελσίουΣ βάλε μου και μια 12άδα κελβινς στη κατάψυξη. Έχει ΤσουΛου το βράδυ

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Stoliver είπε

Μεγάλη ζήλια... ένα πράγμα να ξέρετε, ό,τι και να λέτε, δεν μπορείτε να αλλάξετε την πραγματικότητα. 

Indeed...

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, Stoliver said:

Μεγάλη ζήλια... ένα πράγμα να ξέρετε, ό,τι και να λέτε, δεν μπορείτε να αλλάξετε την πραγματικότητα. 

Κοίτα, σοβαρά τώρα...

Καταλαβαίνω την ανάγκη να νιώσεις υπερηφάνεια για μια ελληνική προσπάθεια κλπ αλλά να σου θυμίσω επίσης το πόσος κόσμος κάποτε πίστεψε πως ένας άνθρωπος κατείχε ξαφνικά μερικά Τρις σε ομόλογα και με αυτά θα μας πλήρωνε όλο το δημόσιο χρέος! Και με αυτή τη θεωρία είχε καταφέρει να πείσει και κόσμο να σταματήσει να πληρώνει την εφορία κλπ, στέλνοντας ένα εξώδικο πως δεν χρωστάνε τίποτα αφού ο τύπος έχει προσφέρει τα Τρις του στη χώρα...

Λέω εγώ τώρα... :) 

• Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.

@billdanos

Και να φανταστείς ότι δεν θα μάθουμε ακόμα τι παίζεται απο πίσω, εδω πιτσιρίκι έστειλε χρήματα, και ο τύπος τα κράτησε ρε συ...

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, VFR είπε

@billdanos

Και να φανταστείς ότι δεν θα μάθουμε ακόμα τι παίζεται απο πίσω, εδω πιτσιρίκι έστειλε χρήματα, και ο τύπος τα κράτησε ρε συ...

Κάτσε εγώ τον βλέπω φετος να βγαινει και για κάλαντα με το τρίγωνο ντυμένος ελφ. Τα πάντα για να σωθεί το σπίτι ρε γαμωτο. Σκέφτομαι να σπάσω τον κουμπαρά για πάρτυ του. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Arkin είπε

Κάτσε εγώ τον βλέπω φετος να βγαινει και για κάλαντα με το τρίγωνο ντυμένος ελφ. Τα πάντα για να σωθεί το σπίτι ρε γαμωτο. Σκέφτομαι να σπάσω τον κουμπαρά για πάρτυ του. 

Είναι και ο πληθωρισμός στα ύψη. Να τσονταρουμε όλοι ρε παιδιά...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, billdanos είπε

Αυτό λέω, επειδή υπάρχουν απατεώνες δεν σημαίνει πως είναι όλοι. 
Εγώ προσωπικά μόνο έναν γνωρίζω που τον πίστευε (τον Α.Σ.), αλλά αυτός πιστεύει γενικά σε παπάτζες και συνομωσιολογίες. Πιστεύω πως αυτοί που τα καταπίνουν όλα αμάσητα προς τα εκεί τείνουν. Αυτός δεν είχε δείξει τίποτα χειροπιαστό, είναι εντελώς άλλη περίπτωση.
Από την άλλη τώρα, πάμε στο άλλο άκρο... δεν γίνεται να είναι όλοι απατεώνες, σε αυτή τη περίπτωση δεν βγήκε ένας με μηδέν ιστορικό σε αυτοκίνητα να πει ότι θα φτιάξει ένα... Αν γινόταν αυτό, τότε θα ήμουν πολύ επιφυλακτικός και εγώ. 

Ένα παράδειγμα ενός εντελώς καχύποπτου είναι αυτό περί βαθμών Κελσίου... είναι προφανές ότι εννοούσε Φαρενάιτ, αλλά η "πώρωση" σε κάνει να το αγνοείς αυτό. 
Για αυτό προτιμάω να μη πέφτω σε αυτές τις "παγίδες"...

Επεξ/σία από Stoliver
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Stoliver είπε

Εγώ προσωπικά μόνο έναν γνωρίζω που τον πίστευε (τον Α.Σ.), αλλά αυτός πιστεύει γενικά σε παπάτζες και συνομωσιολογίες. Πιστεύω πως αυτοί που τα καταπίνουν όλα αμάσητα προς τα εκεί τείνουν. Αυτός δεν είχε δείξει τίποτα χειροπιαστό, είναι εντελώς άλλη περίπτωση.
Από την άλλη τώρα, πάμε στο άλλο άκρο... δεν γίνεται να είναι όλοι απατεώνες, σε αυτή τη περίπτωση δεν βγήκε ένας με μηδέν ιστορικό σε αυτοκίνητα να πει ότι θα φτιάξω ένα... Αν γινόταν αυτό, τότε θα ήμουν πολύ επιφυλακτικός και εγώ. 

Αναλογικά με αυτό που θέλει να κάνει είναι 0. 

Είναι σαν ο Ντάφυ Ντάκ να θέλει να  τελειοποιήσει τη πυρηνική σύντηξη.

Επεξ/σία από saintinos
  • Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.
10 minutes ago, Stoliver said:

Από την άλλη τώρα, πάμε στο άλλο άκρο... δεν γίνεται να είναι όλοι απατεώνες, σε αυτή τη περίπτωση δεν βγήκε ένας με μηδέν ιστορικό σε αυτοκίνητα να πει ότι θα φτιάξει ένα... Αν γινόταν αυτό, τότε θα ήμουν πολύ επιφυλακτικός και εγώ. 

Ένα παράδειγμα ενός εντελώς καχύποπτου είναι αυτό περί βαθμών Κελσίου... είναι προφανές ότι εννοούσε Φαρενάιτ, αλλά η "πώρωση" σε κάνει να το αγνοείς αυτό. 
Για αυτό προτιμάω να μη πέφτω σε αυτές τις "παγίδες"...

Δεν αναφέρθηκα ποτέ σε απατεώνες στο θέμα που συζητάμε. Απλά πιστεύω πως δεν υπάρχει περίπτωση να παραδώσει αυτό που «οραματίζεται». Δεν μπορεί να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο. 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...