Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχει άκρη να έρθουμε σε επαφή ή να βρούμε τι άλλο έχει ποστάρει σε social ο κύριος ?
Φαίνεται γνώστης και βλέπω πολύ καφέ στο γραφείο και λίγη (πιθανών μαύρη) ζάχαρη. 

Το όνομα δεν μου θυμίζει κάτι απο αυτά που έγω δει, μυρίζει μπλέξιμο κι άλλων

image.png.8dd33882ac4d4b812c2efee0bcd7098b.png

Δημοσ.

αν τους εκοβε θα κραταγανε λιγο low profile γιατι ετσι οπως εκτιθενται κ με τις χοντραδες που λενε κ κανουν δεν αποκλειεται να ξυπνησει η μεγαλη μαζα των ηλιθιων κ να τα χασουν ολα απο την κατακραυγη

γιατι ολα ειναι οκ μεχρι να παιξει θεμα με ψηφαλακια 

Δημοσ.

Τελικά τόση συμμετοχή σε μία ανάρτηση χωρίς καμμία αξία ή έστω δημιουργία γνώσης χρήσιμης στη ζωή. Νομίζω ότι έχουμε δώσει μεγάλη αξία αφιερώνοντας χρόνο σε κάτι που στην ουσία είναι ανύπαρκτο και ταυτόχρονα δεν κερδίζουμε τίποτα χλευάζοντας η κοροϊδεύοντας κάποιον.

Δεν μπορώ να καταλάβω τη δημοφιλία μιας τέτοιας ανάρτησης, όπου όλοι μπαίνουν και επαναλαμβάνουν τα ίδια και τα ίδια ειρωνικά σχόλια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, pavlitakis είπε

Τελικά τόση συμμετοχή σε μία ανάρτηση χωρίς καμμία αξία ή έστω δημιουργία γνώσης χρήσιμης στη ζωή. Νομίζω ότι έχουμε δώσει μεγάλη αξία αφιερώνοντας χρόνο σε κάτι που στην ουσία είναι ανύπαρκτο και ταυτόχρονα δεν κερδίζουμε τίποτα χλευάζοντας η κοροϊδεύοντας κάποιον.

Δεν μπορώ να καταλάβω τη δημοφιλία μιας τέτοιας ανάρτησης, όπου όλοι μπαίνουν και επαναλαμβάνουν τα ίδια και τα ίδια ειρωνικά σχόλια.

Αν βλέπεις το θρεντ άχρηστο και ασήμαντο το να ποσταρεις σε αυτο σπαταλώντας το χρόνο σου σε κάτι ασήμαντο όπως λες δεν είναι οξύμωρο? 

Thank you for you input, though.

Επεξ/σία από saintinos
  • Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, pavlitakis είπε

γιατι στο υπολοιπο insomnia διαβαζεις φιλοσοφια ξργω κ bleeding edge γνωση 

ελα τωρα πες τι σε πειραξε πραγματικα κ ασε το θεατρο

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, pavlitakis είπε

Το να μην καταφερει να φαει και αλλο δημοσιο χρημα δεν ειναι κερδος; Η το να βγαλουμε τον απατεωνα, απατεωνα, οταν πολλοι απο εμας μοχθουμε καθημερινα για να φτιαξουμε υπαρκτα και λειτουργικα πραγματα, αλλα αναγνωριση 0;

Προσωπικα παντως ετοιμαζω βιντεακι αποδομησης του απατεωνα με ολη την πληροφορια που εχει συλεχθει εδω μεσα. Προκαταβολικα, σας ευχαριστω ολους γιατι μονος μου δεν υπηρχε περιπτωση να τα ωρω ολα αυτα η να προσεξω την καθε λεπτομερεια που εχει αναφερθει!

• Like 8
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, VFR είπε

Υπάρχει άκρη να έρθουμε σε επαφή ή να βρούμε τι άλλο έχει ποστάρει σε social ο κύριος ?
Φαίνεται γνώστης και βλέπω πολύ καφέ στο γραφείο και λίγη (πιθανών μαύρη) ζάχαρη. 

Το όνομα δεν μου θυμίζει κάτι απο αυτά που έγω δει, μυρίζει μπλέξιμο κι άλλων

image.png.8dd33882ac4d4b812c2efee0bcd7098b.png

Το γειτονοπουλο με το 3Δ πριντερ, του έχει σκάσει και κάνα 50αρακι να κάνει και κάνα ποστ στα social.

Αν όχι το παραπάνω κάποια  εταιρεία που μάλλον φτιάχνει 3Δ αντικείμενα, άρα και του Π, που took offense αυτά που γράφονται και θέλει να αποδείξει κάτι??

Τα κεραμικά δεν κάνουν για τα σωθικά ττης μηχανής. 

Εκτός αν είναι και αυτός κανένας τύπου Π και πουλάει το δικό του παραμύθι. Έχει πάρει και έναν εκτυπωτή κεραμικών και μετάλλων και θα ανοίξει κι αυτός το διαγαλαξιακό ταξίδι με τη καινοτομία του.. παπατζης με μια λέξη...

Όταν μπαίνω εγώ στο προφίλ του δεν μου το βγάζει αυτό το ποστ....

Επεξ/σία από saintinos
Δημοσ.

Το επιστημονικό κομμάτι έχει λυθεί απο την μέρα 0 στο μυαλό μου.
Ενας απλός αναβάτης μοτοσυκλέτας καταλαβαίνει πλήρως αν το Τιτάνιο απορροφάει θερμοκρασία ή όχι , αν το ανθρακόνημα απορροφάει ή όχι και να λέει ο Νίκος Πιλάβιος ο παραμυθάς (συγνώμη στον Κο Νίκο) ότι έχει βγάλει έμβολα απο αυτά τα υλικά, ε, ας μας πει που πάει και η θερμοκρασία στον κύλινδρο να μάθουμε κι εμείς οι απόγονοι του Σωκράτη.

Εμένα με ενδιαφέρει λίγο να μάθω/καταλάβω πόσο μεγάλο είναι αυτό το κύκλωμα και πως ο σανόPουLος χώθηκε εκεί μέσα. Είναι θέμα κονέ? Είναι θέμα "Είμαστε και οι δύο απο Πελ/νήσο?'' , είναι θέμα ''Βρήκα κάποιον καταλάθος σε μία συνάντηση και το μπλέξαμε ωραία? , είναι θέμα ''ξέρω την ΕΑΒ την ίδια και τώρα κάνω και Drone? '' . Να καταλάβουμε που ζούμε μπας και κάποιος τελικά ξεκουκουλώσει όλο το χταπόδι και δούμε ποιοί γελοίοι εμπλέκονται.
Γιατί προς το παρών, δημόσια έχουμε
.Σαριμπαλ (πρόεδρος)
.Πανοπ (αρχηγός)
.ΜπιΛιΡ (ζαντες)
.Κουλοσούσας (υδρογόΝ)
.Γερόπουλος (υπεύθυνΟς media CBDO, CFO, Chief Executive Manager, Volkswagen σκαραβαίο)
.Mαγαζί εκτυπωτών

Όλοι αυτοί με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο γνωρίζουν...

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, saintinos είπε

Το γειτονοπουλο με το 3Δ πριντερ, του έχει σκάσει και κάνα 50αρακι να κάνει και κάνα ποστ στα social.

Αν όχι το παραπάνω κάποια  εταιρεία που μάλλον φτιάχνει 3Δ αντικείμενα, άρα και του Π, που took offense αυτά που γράφονται και θέλει να αποδείξει κάτι??

Τα κεραμικά δεν κάνουν για τα σωθικά ττης μηχανής. 

Εκτός αν είναι και αυτός κανένας τύπου Π και πουλάει το δικό του παραμύθι. Έχει πάρει και έναν εκτυπωτή κεραμικών και μετάλλων και θα ανοίξει κι αυτός το διαγαλαξιακό ταξίδι με τη καινοτομία του.. παπατζης με μια λέξη...

επειδη δουλευω απλο οικιακο εκτυπωτη αυτο δεν φαινεται να ειναι 3d εκτυπωση παντως ,δεν εχει τα χαρακτηριστικα διακριτα layers των 3d εκτυπωτων ,αν κ ξεκαθαριζω οτι δεν εχω ιδεα απο εκτυπωτες μεταλλων 

εμενα πιο πολυ για χυτο κομματι μου κανει ετσι πορωδες που φαινεται, τωρα βεβαια χυτο μπιελοπιστονο σε τετοιες καταπονησεις που θεωρητικα θα πρεπει να ανταπεξελθει δεν ξερω

Επεξ/σία από Neural_handshake
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Το να μην καταφερει να φαει και αλλο δημοσιο χρημα δεν ειναι κερδος; Η το να βγαλουμε τον απατεωνα, απατεωνα, οταν πολλοι απο εμας μοχθουμε καθημερινα για να φτιαξουμε υπαρκτα και λειτουργικα πραγματα, αλλα αναγνωριση 0;

Προσωπικα παντως ετοιμαζω βιντεακι αποδομησης του απατεωνα με ολη την πληροφορια που εχει συλεχθει εδω μεσα. Προκαταβολικα, σας ευχαριστω ολους γιατι μονος μου δεν υπηρχε περιπτωση να τα ωρω ολα αυτα η να προσεξω την καθε λεπτομερεια που εχει αναφερθει!

Ολεεεε!!!!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Neural_handshake είπε

επειδη δουλευω απλο οικιακο εκτυπωτη αυτο δεν φαινεται να ειναι 3d εκτυπωση παντως ,δεν εχει τα χαρακτηριστικα διακριτα layers των 3d εκτυπωτων ,αν κ ξεκαθαριζω οτι δεν εχω ιδεα απο εκτυπωτες μεταλλων 

εμενα πιο πολυ για χυτο κομματι μου κανει ετσι πορωδες που φαινεται, τωρα βεβαια χυτο μπιελο πιστονι σε τετοιες καταπονησεις που θεωρητικα θα πρεπει να ανταπεξελθει δεν ξερω

Τα κεραμικά σαν υλικά, τα περισσότερα, από τη φύση τους είναι πορώδη. Έχω δει 3Δ κεραμικές εκτυπώσεις, πρόχειρες όμως για τη δημιουργία περίπλοκων καλουπιών αλουμινίου. Είναι πορώδη και smooth. Αν θυμάμαι καλά με λέιζερ είναι και αυτοί. Θα κάνω φακτ τσεκ τη δήλωση μου όμως γιατί δεν θυμάμαι. 

Δημοσ.

Στο βίντεο με τους αργεντίνους, οι ανθρωποι είπαν οτι θελει πολύ δουλεια η τεχνολογία αυτη, δεν αντέχει σε μεγάλες θερμοκρασίες, γι αυτο του έσκασε και το εβο...
Μαλλιστα ανεφεραν οτι με οτι υλικό και να το κανεις, έχει παρόμοια συμπεριφορά.

Ανετα με τις καταλληλες πλατες, εβγαινα αυριο κ ελεγα φτιαχνω αμαξι, ποιο πειστικό απ το χαος θα ταν...

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, VFR είπε

Το επιστημονικό κομμάτι έχει λυθεί απο την μέρα 0 στο μυαλό μου.
Ενας απλός αναβάτης μοτοσυκλέτας καταλαβαίνει πλήρως αν το Τιτάνιο απορροφάει θερμοκρασία ή όχι , αν το ανθρακόνημα απορροφάει ή όχι και να λέει ο Νίκος Πιλάβιος ο παραμυθάς (συγνώμη στον Κο Νίκο) ότι έχει βγάλει έμβολα απο αυτά τα υλικά, ε, ας μας πει που πάει και η θερμοκρασία στον κύλινδρο να μάθουμε κι εμείς οι απόγονοι του Σωκράτη.

Εμένα με ενδιαφέρει λίγο να μάθω/καταλάβω πόσο μεγάλο είναι αυτό το κύκλωμα και πως ο σανόPουLος χώθηκε εκεί μέσα. Είναι θέμα κονέ? Είναι θέμα "Είμαστε και οι δύο απο Πελ/νήσο?'' , είναι θέμα ''Βρήκα κάποιον καταλάθος σε μία συνάντηση και το μπλέξαμε ωραία? , είναι θέμα ''ξέρω την ΕΑΒ την ίδια και τώρα κάνω και Drone? '' . Να καταλάβουμε που ζούμε μπας και κάποιος τελικά ξεκουκουλώσει όλο το χταπόδι και δούμε ποιοί γελοίοι εμπλέκονται.
Γιατί προς το παρών, δημόσια έχουμε
.Σαριμπαλ (πρόεδρος)
.Πανοπ (αρχηγός)
.ΜπιΛιΡ (ζαντες)
.Κουλοσούσας (υδρογόΝ)
.Γερόπουλος (υπεύθυνΟς media CBDO, CFO, Chief Executive Manager, Volkswagen σκαραβαίο)
.Mαγαζί εκτυπωτών

Όλοι αυτοί με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο γνωρίζουν...

Κάπως έτσι είναι αυτοί που είναι απ' το ίδιο συναφι, καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο. Είναι και αυτοί μια "αγορά". 

Σίγουρα υπάρχουν πολλοί περισσότεροι σε πολλούς τους κλαδους που υπάρχουν κονδύλια για φάγωμα.

Γνωρίζουν χρόνια ένα σύστημα με πολλές τρύπες και τώρα που το έδαφος είναι ευνοϊκό στους "επιχειρηματίες" είναι όλοι τους all in για τη μπάζα του αιώνα. Να βουτήξουν από όπου μπορούν ΕΣΠΑ, κράτος, άτυχους επενδυτές, παιδιά με 65 ευρω στο κουμπάρα. Ότι αρπάξουν. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε

εμενα πιο πολυ για χυτο κομματι μου κανει ετσι πορωδες που φαινεται, τωρα βεβαια χυτο μπιελο πιστονι σε τετοιες καταπονησεις που θεωρητικα θα πρεπει να ανταπεξελθει δεν ξερω

Έχω ασχοληθεί με την εργασία μου με εκτύπωση απο πλαστικό, μέταλλο, πορσελάνη και όλα τα συναφή.

Τα μεταλλικά επειδή είναι σε Layer διακριτά, φαίνεται καθαρά η εκτύπωση (Lase sintering). Αυτά που βλέπουμε είναι MJF που μπορείς να πάρεις απο site τύπου imaterialise και να γουστάρεις. Έχω και στο μαγαζί. Σε αυτά και στις ρητίνες δεν βλέπεις διακριτά layer, αναλόγως την ανάλυση πάντα που θα επιλέξει ο χρήστης, απλά στα MJF λόγω της τεχνολογίας τους τα Layer δεν θα τα δεις παρά μόνο με φακό.

Παραθέτω exhibit A:
https://i.materialise.com/en/3d-printing-materials

Ο τύπος απλά εκτυπώνει και βάφει. Και δεν ξέρει και να βάφει. Το μαγνήσιο δεν έχει καν αυτό το χρώμα...

Για τον θεό (τον όποιον...) τώρα, αυτός ο στρόφαλος έχει κανείς εικόνα το υδροδυναμικό drag και τον αφρισμό που θα κάνει? Σαν μίξερ είναι. Δεν μιλάω για το μηχανολογικό πάλι, γιατί αυτό είναι δεδομένο ότι δεν θα κάνει.
Ο κάθε σωστός τύπος κάνει το εξής >

Πάμε να δούμε πυκνότητες? Πάμε.

Prepreg Carbon >  1.5 g/ cm3
Magnesium > 1.73 g/ cm3
Aluminium > 2.7 g/ cm3
Ceramics >  2 - 6 g/ cm3 (Η Ζιρκόνια για παράδειγμα 5,68)
Titanium > 4.23 g/ cm3
Steel >  7.75 - 8 g/ cm3

Άρα δες και πες με το να έχει το ίδιο σχέδιο με τα κεραμικά, τα τιτάνια και δεν ξέρω γω τι, τι εννοεί ο ποιητής. Πιθανολογώ ότι ούτε έχει εικόνα για τα παραπάνω...

Επεξ/σία από VFR
  • Like 3
  • Thanks 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...