Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, saintinos είπε

Το είχαμε παρατηρήσει ότι λειπαν οι εξατμίσεις. Αν βλέπω όμως τώρα είναι χωμένες μέσα?? Μάλλον στη βιασύνη τους να το κάνουν να μοιάζει έστω με μακέτα τα σκ@τ0σαν και τις έβαλαν λάθος. Ή θέλαν να τις κρύψουν για κάποιο λόγο...

χαχαχαχαχαχα

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, LordPeanut είπε

Στη πρωτη φωτογραφια τα ακροφυσια υπαρχουν , στην δευτερη φωτογραφια τα ακροφυσια δεν υπαρχουν . Αμα δεις στην πρωτη προεξεχουν και φενονται στο φως , στην δευτερη δεν προεξεχουν...

Έχει τεθει το ερώτημα και πριν.

Αν θες διάβασε το θέμα τουλάχιστον από τη 30 σελίδα και μετά να μην ποσταρουμε τα ίδια και τα ίδια...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, saintinos είπε

Το είχαμε παρατηρήσει ότι λειπαν οι εξατμίσεις. Αν βλέπω όμως τώρα είναι χωμένες μέσα?? Μάλλον στη βιασύνη τους να το κάνουν να μοιάζει έστω με μακέτα τα σκ@τ0σαν και τις έβαλαν λάθος. Ή θέλαν να τις κρύψουν για κάποιο λόγο...

Απλά είναι φωτογραφίες (οχι3d) μετά από την μεταβολή της μάζας. Άλλη μια απόδειξη ότι είναι legit το hypercar 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

''Παλιο ανθελληνες κραξτε και θα σας δειξει ο μεγας ελληνας πανοπουλος...''

Btw αυτες οι φωτο ηταν η αφορμη που εκανα λογαριασμο αλλα μου αρεσει εδω μεσα νιωθω φαμιλι φριεντλι.Ειδικα τωρα που σπουδαζω και δεν εχω τι να κανω.

Επεξ/σία από LordPeanut
  • Like 7
Δημοσ.
10 ώρες πριν, saintinos είπε

Νομίζω ότι αυτες οι πληροφορίες  αν δεν υπάρξει άλλο ποστ με περισσότερες λεπτομέρειες πρέπει να μπει στο προτεινόμενο ποστ. Όλες όσες αφορούν τα οικονομικά.

Με μια μικρή αναζήτηση των ατόμων που έχει στο linked in, το καθένα ξεχωριστά πρόκειται για κλασικούς ΕΣΠΑκιδες με εταιρίες φαντάσματα ή από αυτές που ίσα ίσα φαίνονται ότι βγαίνουν.

Αν όλες αυτές οι πληροφορίες δεν αρκούν για να μπει εισαγγελέας πραγματικά τι άλλο να κάνει πια?

Είναι τόσο συνηθισμένο στην Ελλάδα να βουτανε το ΕΣΠΑ που είναι κοινό μυστικό και δεν νοιάζει κανέναν??? 

Λογικά κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα η Ευρώπη?

Δεν ξέρω πώς δουλεύει ο μηχανισμός του ΕΣΠΑ αλλά δεν μπορούν να χορηγηθούν εκεί που υπάρχει ανάγκη και όχι στους απατ αιώνες?? 

Πώς θα ανέβει το ΑΕΠ και θα αναπτυχθεί η οικονομία αν τα κεφάλαια που υποτιθεται θα ενισχύσουν την επιχειρηματικότητα πάνε σε σκαφη, αυτοκίνητα και ακριβά ρολόγια??

Δεν είχα καθόλου εμπειρία από το πώς δουλεύει το ελληνικό επιχειρείν αλλά με αυτά που διαβάζω δεν υπαρχουν και πολλές ελπίδες για κάτι καλύτερο.......

Αυτα.

H Eλλάδα τελικά παράγει πιο πολλά λαμόγια από τι μπορεί να καταναλώσει :P 

Δημοσ.

ψαχνοντας για το θεμα (οχι ιδιαιτερα πολυ κ βαθια) απο ενα σημειο κ μετα νιωθεις οτι ασχολεισαι με χαζομαρες ,πραγματικα ειναι να απορει κανεις πως φτανουν τετοιοι τυποι να λενε ξεδιαντροπα τοσα πολλα κ χοντρα ψεμματα ,να ανακατευουν κοσμο κ κοσμακη σε ελλαδα κ εξωτερικο κ κανεις μα κανεις να μην βγαινει να αποδομησει το εμφανως λαμογιο κ να το βαλει στην θεση του

αιντε εμεις εδω δεν εχουμε τις γνωσεις αλλα ο τυπος τοσο οικονομοτεχνικα οσο κ μηχανολογικα ειναι τοσο μα τοσο φαουλ που δεν θελει προσπαθεια

οκ ολοενα κ περισσοτερο συνειδητοποιω σε ποσο αρρωστη κ σκαρτη κοινωνια ζουμε, τελικα οπως ελεγα παντα μας αξιζει οτι εχουμε κ ζουμε γιατι ακομα κ η αδιαφορια η η ηθελημενη αποχη ειναι εμμεση συμμετοχη

7 ώρες πριν, saintinos είπε

κοιτα ζωγραφικη ειναι μια βγαζει τις μπουκες λιγο πιο εξω μια τις κρυβει ,εδω θα κολλησουμε; η πρωτη ασυνεπεια που βλεπεις ειναι;

εδω το μονο που δεν εχει πει ακομα για το αυτοκινητο ειναι οτι θα σου κανει κ τα ψωνια 

7 ώρες πριν, VFR είπε

βασικά πρέπει να είναι η μεταβαλλομενη μάζα που έλεγε 😅

βασικα ειναι εξελιξη των transformers σε πιο ρευστη κ seamless κατασταση 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα, πόσο δίκιο έχεις.

Για να σε αφήσει το σύστημα να κάνεις ότι θες, πρέπει να είσαι "παιδί του, να έχεις αρκετά χρήματα να το ταΐσεις, ή να δείχνεις πως έχεις... Τότε όλα είναι οκ.

Γενικά έχω μοχθήσει αρκετά και χωρίς τα αναμενόμενα αποτέλεσμα για να μου είναι αδιάφορος ο κάθε σανόπουλος.  
Κάθε 3 κ λίγο μου στέλναν φίλοι κτλ  στείλε βιογραφικό κτλ, απ το πρώτο δευτερόλεπτο μου μύρισε SCANN, χωρίς να εχω οποιοδήποτε στοιχείο. Ε δε χρειάστηκε να το ψάξω και πολύ...

• Like 4
Δημοσ.

Καλημέρα στην κοινότητα.

1. Προτείνω να μπει σύνθημα στο συγκεκριμένο ποστ, το τραγούδι ''Σωκράτη εσυ Σουπερστάρ'' .
2. Και να αλλάξει κάποιος το ''Σωκράτη'' με το ''Σπυρίδων''. Ἀρα να έχουμε ''Σπυρίδων εσυ Σουπερστάρ'' .
3. Παραθέτω κάτι επιπλέον (σαν τα βατραχοπέδιλα) για να δούμε σιγά σιγά την σχέση.

Ο Κύριος σανόpoulos ευχαριστεί τον κύριο γερόpoulo. Βλέπω επίθετο με την ίδια κατάληξη, αλλά άστο αυτό.
Ο Geroπουλος έχει ξεκινήσει κάνα δυο τρείς εταιρίες, κάποιες παλαιότερα που φαίνονται το λιγότερο ύποπτες και ανενεργές και είναι CMBDO (κανονικά είναι CBDO - Chief Business Development Officer, αλλά κόλλησε και το Μ - μάλλον Marketing και δύο μπακαλορεά και τρία κουρίκουλουμ βίτε).

Ελπίζω μόνο να μην ξεχάσουμε.

Screenshot 2021-11-15 at 08-43-42 Spyros Panopoulos ( spyros_panopoulos) • Instagram photos and videos.jpg

Screenshot 2021-11-15 at 08-44-20 John Geropoulos ( j_geropoulos) • Instagram photos and videos.jpg

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

ελα η πολεμικη αεροπορια θα υιοθετησει τεχνολογια του πανοπουλου για να φτιαξει μη επανδρωμενα μαχητικα?

η ολη φαση πλεον ειναι για μελετη πραγματικα

τι ζουμε ρε φιλε

• Like 1
Δημοσ.

Να προσθέσω το λιθαράκι μου.  Αυτά που ακούγονταν ότι πάει στο Top Gear, ε, ρώτησα στο Top Gear και τελικά μάλλον θα κάνουν ντοκιμαντέρ "η μεγάλη απάτη"...

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εννοείται και μόλις τα μη επανδρωμένα εντοπίσουν εχθρό, 6 χάος αυτόματα θα ενωθούν και θα δημιουργήσουν τον ΤΑΛΩ, προστάτη τον ΕΛ.

meanwhile in Japan:

1 λεπτό πριν, Alex Chalkidis είπε

Να προσθέσω το λιθαράκι μου.  Αυτά που ακούγονταν ότι πάει στο Top Gear, ε, ρώτησα στο Top Gear και τελικά μάλλον θα κάνουν ντοκιμαντέρ "η μεγάλη απάτη"...

Αυτά τα δείχνουν, δε τα λενε ετσι πρωι πρωι.  Καλημέρα! 

Επεξ/σία από Shadow Explorer
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε καποια φαση σκεφτομουν οτι γινομαστε γραφικοι γιατι ειμαστε οι "μαλακες" που ψαχνουν να βρουν ακρη στα σκατα

πλεον μονο τραγελαφος κ τρελος χαβαλες απο εμενα

respect βεβαια στα παιδια που εχουν κουραγιο να κανουν ερευνα κ να ξεμπροστιαζουν

Επεξ/σία από Neural_handshake
Δημοσ.

Μα εκ των πραγμάτων οποιος ψάχνει είναι γραφικός για τους υπόλοιπους.
Για να σαι καλό παιδί και άξιο παλικάρι πρέπει να τα καταπίνεις όλα αμάσητα, βολεύει...

Όχι οτι εχω συνεισφέρει τρομερά στην έρευνα, αλλά ότι παρατηρώ και είναι οφ, δεν έχω κανένα θέμα να το προσθέσω στο θρεντ.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει πολύ βρωμιά με δαιδαλώδεις σχέσεις, διαπλοκή και διαρροή κρατικού χρήματος. 

Όταν ακούς πολύ ευπατρίδηδες τυμπανιστες, έχουν φάει. Πολλά. 

Δεν είναι τυχαίο αυτό που γίνεται, είναι συστημικό. Όταν το να ρωτήσουμε ευθέως για ευθύνες αυτόν που έχει την ευθύνη είναι ταμπού, όποιος και να κάνει την ερώτηση με οποιοδήποτε οφελος, όταν έχει γίνει ταμπού να κυνηγάς το κλέφτη με οποιοδήποτε χρώμα και αν έχει βάψει τη μούρη του, δεν πάμε καθόλου καλά. 

Όταν βγαίνει κάποιος σαν τον Π και με τέτοιο θράσος, ξεδιαντροπα και χωρίς φραγμούς κάνει το παιχνίδι του και δεν υπάρχει 1 να βγει και να πει βάλτε τον μέσα τι να περιμένεις?? 

Ή η υπόθεση με το Φουρθιώτη.. ίδια βρώμα και δυσοσμία. 

Ξεχασα, είναι επιχειρηματίες. Ελληνικό επιχειρείν. 

Ζήτω η Ελλάς!! Ζήτω οι πρωθυπουργοί!!north korea korean GIF

Α ναι ξέχασα το θρεντ είναι για το Chaos.

Περιμένω την επόμενη παπατζα αν και βλέπω στα social κατέβασε όλα τα story. Εχθές. Σίγουρα διαβάζει το θρεντ........

Επεξ/σία από saintinos
  • Like 6
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...