Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, VFR είπε

δεν είναι απραίτητα σωστό αυτό που λες, μιας και χώρες τις Ευρώπης, που έχουν κονδύλια βοηθάνε για να πάει πιο μπροστά συνολικά η Ευρωπαϊκή ένωση, τα Πανεπιστήμια κλπ. Και το Μετσόβιο παίρνει. Ε τότε να μην έπαιρνε και αυτό και να πλήρωνε το κράτος (δηλ. εμείς) οί οι φοιτητές (δηλ. εμείς πάλι).
Και εταιρίες που ΕΧΟΥΝ ιδέες, θα έπρεπε φυσικά να βοηθηθούν για να πάει μπροστά ο τόπος. Σε αυτό δεν έχω πρόβλημα. Αν έχεις ιδέες, να σε βοηθήσω. Γιατί αν σε δανείσω με τον τρόπο που δανείζει η Ελλάδα θα σε κλείσω.
Ξέρεις, έλεγα εχθές σ'εναν φίλο. Στην Αγγλία πχ, η τράπεζες είναι βοηθητικές. Τι εννοώ. Αν δανειστείς και δεν πας καλά, θα σου πάρουν ποσοστό και θα μπουν μέτοχοι για να κάνουν την εταιρία να πάει καλά αν πιστεύουν σ'αυτά που κάνεις. Εδώ, στην Ελλάδα οι τράπεζες είναι τιμωρητικές. Θα σου κλείσουν το μαγαζί και θα βγάλουν στο σφυρί ότι έχεις. ΔΕΝ θα πάμε μακριά έτσι...

Αλλιώς αν θες να κουβεντιάσουμε ''αν έπρεπε η Ελλάδα και η 'Χ'' χώρα να βάζουν χρήματα στα ταμεία της EU για τέτοια πράγματα'' , αυτή είναι άλλη κουβέντα.
Εγώ προσωπικά μιλάω με τους κανόνες που παίζουν τώρα. Σου δίνεται βοήθεια. Οκ. Μην όμως το ξεφτιλίζεις και αρχίζεις τα Ελληνικά πακέτα του ''τώρα θα βάλουμε και τον Βόλο και την Ρόδο και την Ζάντα να φάει κάτι γιατί βαριόμαστε''... Πάρε ένα κεφάλαιο και μετά προχώρα.

Εμένα με χαλάει που δεν υπάρχει έλεγχος. Και θα δεις τι εννοώ. Ο καιρός γαρ εγγύς ...
Είναι όμως μεγάλη κουβέντα, χαίρομαι να την κάνουμε χωρίς να πλατειάσουμε γιατί το θέμα μας θα γίνει χάος 😁

Το ότι η ΕΕ έχει το ταμείο συνοχής - έχω την ευκαιρία να τα ξέρω από πρώτο χέρι έχοντας παραβρεθεί σε συνδειάσεις στις Βρυξέλλες - δε σημαίνει πως η κάθε χώρα θα πρέπει να παίρνει τα λεφτά και να τα σκορπάει σε επιχειρήσεις, υπάρχουν πλειάδες επιλογών που αφορούν το σύνολο της κοινωνίας και όχι ιδιωτικά συμφέροντα. Το Μετσόβιο είναι κοινωφελές ίδρυμα, η ιδιωτική επιχείρηση δεν είναι.

Η δική μου ένσταση όμως δεν είναι καν αυτού του τύπου,
η δική μου ένσταση είναι ηθικολογική:
δεν μπορείς να γίνεσαι πλούσιος με το δημόσιο χρήμα που με τη σειρά του είναι λεφτά των άλλων.
Και ξέρω και για τις προσεγγίσεις μερίδας οικονομολόγων και επαναλαμβάνω:
είναι σκάνδαλο να χαρίζεται δημόσιο χρήμα.
Όποιος θέλει χρηματοδοτήσεις, παίρνει δανεικά 
και όποιος θέλει επιχειρηματικότητα εκ του ασφαλούς, πχ να μην αναλαμβάνει ρίσκα και υποχρεώσεις
κάτι λάθος έχει κάνει.

Επεξ/σία από nemom
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορεί να εκθέσει και το γλυπτό ως concept εφόσον το τελειώσει βέβαια, δε θα ναι ο πρώτος...
Βεβαια χωρίς να έχει γλυπτό τελειωμένο καν, καλό ΚΑΛΟ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΟΟΟ!!!!

1 λεπτό πριν, nemom είπε

Το ότι η ΕΕ έχει το ταμείο συνοχής - έχω την ευκαιρία να τα ξέρω από πρώτο χέρι έχοντας παραβρεθεί σε συνδειάσεις στις Βρυξέλλες - δε σημαίνει πως η κάθε χώρα θα πρέπει να παίρνει τα λεφτά και να τα σκορπάει σε επιχειρήσεις, υπάρχουν πλειάδες επιλογών που αφορούν το σύνολο της κοινωνίας και όχι ιδιωτικά συμφέροντα. Το Μετσόβιο είναι κοινωφελές ίδρυμα, η ιδιωτική επιχείρηση δεν είναι.

Η δική μου ένσταση όμως δεν είναι καν αυτού του τύπου,
η δική μου ένσταση είναι ηθικολογική:
δεν μπορείς να γίνεσαι πλούσιος με το δημόσιο χρήμα που με τη σειρά του είναι λεφτά των άλλων.
Και ξέρω και για τις προσεγγίσεις μερίδας οικονομολόγων και επαναλαμβάνω:
είναι σκάνδαλο να χαρίζεται δημόσιο χρήμα.

Αν πάει σε χέρια που μπορούν να τα επιστέψουν πίσω με θέσεις εργασίας, παραγωγή κτλ, δε με νοιάζει, το θέμα ειναι οτι κάνουν πάρτι τύποι που ούτε πάγκο με κουλούρια δε θα έπρεπε να τρέχουν...

• Like 1
Δημοσ.

Ηθελα να ξερα, δε τα βλεπει αυτα ο Πανοπουλος ;
Τι να σκεφτεται αραγε διαβαζοντας τα ; 
Ο Σαριμπαλοτετοιος δε βλεπει τι γινεται ;  Πως θα νιωθουν αυτοι οι ανθρωποι διαβαζοντας αυτα τα σχολια ;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GoMaR είπε

Ο Σαριμπαλοτετοιος δε βλεπει τι γινεται ;  Πως θα νιωθουν αυτοι οι ανθρωποι διαβαζοντας αυτα τα σχολια ;

Άγχος, γιατί εδώ μέσα έχουμε πληροφορίες που όχι απλώς τους βγάζουν απατεώνες, αλλά τους "κλείνουνε την ζωή τους", όπως έλεγε και ο Λεβένταρος στην ιστορική του εκπομπή 😂

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε νομιζω οτι τους ενδιαφέρει, μαλλον θα σπάνε πλάκα, όπως και οι πολιτικοί, το σχεδιο να πάει καλα... και στην υγεία των κορόιδων. Αυτό που θα πονέσει είναι να χάσουν μερος της κοινής γνώμης, όσο όλα τα μεσα αναμασούν το δελτίο τύπου του αμπαλίδη-σανόπουλου δε τρέχει μια...

4 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Άγχος, γιατί εδώ μέσα έχουμε πληροφορίες που όχι απλώς τους βγάζουν απατεώνες, αλλά τους "κλείνουνε την ζωή τους", όπως έλεγε και ο Λεβένταρος στην ιστορική του εκπομπή 😂

Προεδρααααααα!!! το θέμα είναι να βγουν τα στοιχεία, αν γίνει ίιιιισως τους χαλάσει η σουπα... 

Επεξ/σία από Shadow Explorer
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Stoliver είπε

Το λέει ποιος; Ένας που δεν έχει όλες τις λεπτομέρειες και γνώσεις που χρειάζεται; 

Η κοινή λογική . Ότι dragsterαδές υπάρχουν χιλιάδες στον κόσμο αλλά εταιρίες που μπορούν να φτιάξουν supercar  άντε να είναι 8-10 στον πλανήτη. Κατά. 99 ,9% μια εταιρία από το Μενιδι , που δεν έχει φτιάξει ποτέ αυτοκίνητο δεν είναι ανάμεσα σε αυτές . 
Υ.γ Τις λεπτομέρειες και τις γνώσεις ( για κατασκευή supercar) ποιος τις έχει , εσυ , ο Σαριμπαλ η οι λοιποί dragsterαδές ? 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, GoMaR είπε

τετοιοι τυποι τα βλεπουν κατι τετοια κ γελανε ,ξερεις γιατι; γιατι στο μυαλο τους κυριαρχει μονο το εγω κ η λογικη του με ζηλευουν επειδη θα βγαλω λεφτα κ κανω ντορο

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, simos1974 είπε

Η κοινή λογική . Ότι dragsterαδές υπάρχουν χιλιάδες στον κόσμο αλλά εταιρίες που μπορούν να φτιάξουν supercar  άντε να είναι 8-10 στον πλανήτη. Κατά. 99 ,9% μια εταιρία από το Μενιδι , που δεν έχει φτιάξει ποτέ αυτοκίνητο δεν είναι ανάμεσα σε αυτές . 
Υ.γ Τις λεπτομέρειες και τις γνώσεις ( για κατασκευή supercar) ποιος τις έχει , εσυ , ο Σαριμπαλ η οι λοιποί dragsterαδές ? 

Ρε παιδιά σόρρυ κιολας, ενα αμάξι δεν είναι μόνο τελική κι επιδώσεις, αυτό λέγεται αντίβαρο μικρού μορίου.
Πως μπορεί να μεταφραστεί σε driver's car με τέτοιους αριθμούς?  Γκάζι με το πούπουλο, φρενα κτλ...😔

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Shadow Explorer είπε

Ρε παιδιά σόρρυ κιολας, ενα αμάξι δεν είναι μόνο τελική κι επιδώσεις, αυτό λέγεται αντίβαρο μικρού μορίου.
Πως μπορεί να μεταφραστεί σε driver's car με τέτοιους αριθμούς?  Γκάζι με το πούπουλο, φρενα κτλ...😔

εδω συζηταμε για το αν υπαρχει ρεαλιστικα η ελεεινα μικρη πιθανοτητα να υπαρξει ολοκληρωμενο αυτοκινητο κ εσυ θες να πουμε για το πως θα καθεται στον δρομο κ πως θα στριβει?

Επεξ/σία από Neural_handshake
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Neural_handshake είπε

πως θα στριβει?

Νομίζω πως το έχουμε ξεκαθαρίσει (τουλάχιστον για το Zion), ότι θα είναι με λεβιέδες και tank controls.

Επεξ/σία από kostas_anes
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε τίποτα δεν υπάρχει, αυτό έχει αριθμούς dragster...χωρις (υποθετικά παντα μιλώντας) τα μειονεκτήματα που έχει ενα dragster... Το ίδιο λεω κι εγώ με τον τρόπο μου..

Επεξ/σία από Shadow Explorer
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Νομίζω πως το έχουμε ξεκαθαρίσει (τουλάχιστον για το Zion), ότι θα είναι με λεβιέδες και tank controlls.

δεν θα χρειαστει να στριβει καν φιλε ,θα στρεβλωνει τον χωροχρονο γυρω του,στην γενευη θα τα δειξει αυτα κ θα τριψει στην μουρη των φυσικων κ τα σχετικα papers με την ενοποιημενη θεωρια των παντων που εχει ετοιμη εδω κ 2 χρονια

Επεξ/σία από Neural_handshake
Δημοσ.

Πολλά από τα τρολλ σχόλια στα σοσιαλ λένε σαν αντίλογο ότι "δεν τα πήρε από τη τσέπη σου","Ξένα κεφάλαια είναι" , " και τι σε νοιάζει." Κλπ

Από τη τσέπη μου τα πήρε γιατί είναι δημόσιο/ευρωπαϊκό χρήμα. 

Όχι μόνο από τη τσέπη μου και από τη τσέπη των παιδιων μας. 

Υποτίθεται είναι χρήματα που θα πήγαιναν σε ανάπτυξη, να δημιουργήσουν δουλειές, προϊόντα να ανοίξει η οικονομία.

Κανείς τους δεν το βλέπει μακροσκοπικά γιατί δεν τον συμφέρει, δεν τον νοιάζει. Τον νοιάζει μόνο τώρα. Η φιγουρα, η ψευτιά και το circle jerking που έχει φτιάξει.

• Like 6
Δημοσ.

Εγώ πάντως βάζω στοίχημα πως και στο evo ακόμα δεν έχει τοποθετήσει  anadiaplasis πιστόνια/μπάλες/στρόφαλο. 

• Like 1
Δημοσ.

ωραια tank controls το ενα, warpdrive το άλλο (γιατι η ροδα βρίσκει diffuser) το πόλης λέτε να το φτίαξει παραδοσιακά  η με κανένα flight yoke να μας ξεβλαχεψει κι αυτος? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...