Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, VFR είπε

Είναι ότι εγώ τουλάχιστον γνωρίζω δέκα τίμιες με ιδρώτα επιχ. που θα χρειαζόντουσαν βοήθεια για να απογειωθούν, αλλά όταν πάνε τα κοράκια και παίρνουν το σύμπαν δεν παίζει το έργο.

Αν οι επιχειρήσεις όμως έχουν ανάγκη χρήματα, αυτά πρέπει να δανείζονται και όχι να χαρίζονται.

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οσον αφορα το ποστ μου, εκανα εντιτ για να μην κλεισει το θεμα αν κ δεν θεωρω οτι χαρακτηρισα το μελος αδικα που με την προκλητικη του σταση αποδεικνυει συνεχως κατ ελαχιστο τα γραφομενα μου

τωρα σχετικα με τις ζαντες νομιζω ειναι επουσιωδες να ασχολειται κανεις κ χανεται η ουσια πιστευω

τελος γιατι γραφτηκε κατι για τα εσπα ,ειναι χρηματα που συνεισφερουν τα κρατικα ταμεια των μελων χωρων οποτε ναι ειναι δημοσιο χρημα στο οποιο εχει συνεισφερει κ η ελλαδα αναλογικα ,επισης ειναι χρηματα που θα λειψουν απο καποια υγιη επιχειρηση κ κάποιον νομοταγη ανθρωπο ισως ,οποτε δεν ειναι καθολου ελα μωρε απο την τσεπη σου τα πηρε;

Επεξ/σία από Neural_handshake
  • Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Neural_handshake είπε

οσον αφορα το ποστ μου, εκανα εντιτ για να μην κλεισει το θεμα αν κ δεν θεωρω οτι χαρακτηρισα το μελος αδικα που με την προκλητικη του σταση αποδεικνυει συνεχως κατ ελαχιστο τα γραφομενα μου

τωρα σχετικα με τις ζαντες νομιζω ειναι επουσιωδες να ασχολειται κανεις κ χανεται η ουσια πιστευω

Δίκιο έχεις, όπως κ να χει δε φαίνονται για ακριβή κατασκευή, όπως και στο γλυπτό, λείπει η λεπτομέρεια και φινίρισμα που του δίνει υπεραξία πέρα του χρηστικού μέρους (λέμε τωρα) 

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, nemom είπε

Αν οι επιχειρήσεις όμως έχουν ανάγκη χρήματα, αυτά πρέπει να δανείζονται και όχι να χαρίζονται.

δεν είναι απραίτητα σωστό αυτό που λες, μιας και χώρες τις Ευρώπης, που έχουν κονδύλια βοηθάνε για να πάει πιο μπροστά συνολικά η Ευρωπαϊκή ένωση, τα Πανεπιστήμια κλπ. Και το Μετσόβιο παίρνει. Ε τότε να μην έπαιρνε και αυτό και να πλήρωνε το κράτος (δηλ. εμείς) οί οι φοιτητές (δηλ. εμείς πάλι).
Και εταιρίες που ΕΧΟΥΝ ιδέες, θα έπρεπε φυσικά να βοηθηθούν για να πάει μπροστά ο τόπος. Σε αυτό δεν έχω πρόβλημα. Αν έχεις ιδέες, να σε βοηθήσω. Γιατί αν σε δανείσω με τον τρόπο που δανείζει η Ελλάδα θα σε κλείσω.
Ξέρεις, έλεγα εχθές σ'εναν φίλο. Στην Αγγλία πχ, η τράπεζες είναι βοηθητικές. Τι εννοώ. Αν δανειστείς και δεν πας καλά, θα σου πάρουν ποσοστό και θα μπουν μέτοχοι για να κάνουν την εταιρία να πάει καλά αν πιστεύουν σ'αυτά που κάνεις. Εδώ, στην Ελλάδα οι τράπεζες είναι τιμωρητικές. Θα σου κλείσουν το μαγαζί και θα βγάλουν στο σφυρί ότι έχεις. ΔΕΝ θα πάμε μακριά έτσι...

Αλλιώς αν θες να κουβεντιάσουμε ''αν έπρεπε η Ελλάδα και η 'Χ'' χώρα να βάζουν χρήματα στα ταμεία της EU για τέτοια πράγματα'' , αυτή είναι άλλη κουβέντα.
Εγώ προσωπικά μιλάω με τους κανόνες που παίζουν τώρα. Σου δίνεται βοήθεια. Οκ. Μην όμως το ξεφτιλίζεις και αρχίζεις τα Ελληνικά πακέτα του ''τώρα θα βάλουμε και τον Βόλο και την Ρόδο και την Ζάντα να φάει κάτι γιατί βαριόμαστε''... Πάρε ένα κεφάλαιο και μετά προχώρα.

Εμένα με χαλάει που δεν υπάρχει έλεγχος. Και θα δεις τι εννοώ. Ο καιρός γαρ εγγύς ...
Είναι όμως μεγάλη κουβέντα, χαίρομαι να την κάνουμε χωρίς να πλατειάσουμε γιατί το θέμα μας θα γίνει χάος 😁

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Stoliver είπε

Μα άμα συνεχίζουμε και φτιάχνουμε καφετέριες στον πάτο της Ευρώπης θα παραμείνουμε. 

Δεν ξέρω τι παίζει πίσω από τα παρασκήνια, αλλά ξέρω ότι δεν θα σου φτιάξει καφετέρια για να το έχει έτοιμο πολύ γρήγορα. 

βασικα δεν θα φτιαξει τιποτα κατα 99,9%

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, simos1974 είπε

βασικα δεν θα φτιαξει τιποτα κατα 99,9%

Το λέει ποιος; Ένας που δεν έχει όλες τις λεπτομέρειες και γνώσεις που χρειάζεται; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Shadow Explorer είπε

Από εδώ και πέρα κλειστά τα comments🤣🤣🤣

Γάργαρα και το giveaway με τις ζάντες... Άμα τις κέρδιζα μέχρι και ανάλυση μετάλλου θα έκανα να βρω ποιος τις έφτιαξε ..

Επεξ/σία από saintinos
Δημοσ.

Εγω εριξα μια ματια στα Linkedin τους και πραγματικα, το δικτυο που εχουν (σε σχεση λαμογιες) ειναι καλα φτιαγμενο (μεχρι και εκει τα ιδια ατομα τους λενε μπραβο).

Ειλικρινα τωρα, απο την μια λεω κοιτα που εχουμε φτασει αλλα απο την αλλη τον παραδεχομαι, εχει πιασει το νοημα και ζει καλα με το να κανει μουφες.....Και δεν ειναι μονο αυτος, μην πατε μακρια, και εδω μεσα υπαρχουν πολλοι τετοιοι, δυστυχως πληρωνει ο μακακας ο Ελληνας για να τα τρωνε καποιοι που ειτε εχουν κονε ειτε ειναι μυαλα και σκεφτονται κομπινες συνεχεια......

Οσο για το ΕΣΠΑ, κατεμε η θα επρεπε να το παιρνουν ολοι (φυσικα με ξεκαθαρες διαδικασιες και αναρτηση στο ιντερνετ για να το βλεπουν ολοι) η κανεις. Το λεω αυτο γιατι τωρα το παιρνουν μονο οσοι εχουν κοννε με τα κομματα (οχι συγκεκριμενα με εκεινα που κυβερνουν αλλα γενικα). Εδω εχω 1 φιλη και 1 φιλο που μεγαλωσαμε μαζι, και οι 2 τελειωσαν ιχθυοκαλλιεργειες και τωρα ειναι και οι 2 διευθυντες σε νεες υπηρεσιες Δημων (οχι βεβαια εξαιτιας του τι τελειωσαν αλλα επειδη ηταν στα κομματα απο μικρη ηλικια, ο φιλος μου μεχρι και φυλλαδια μοιραζε).

Γιαυτο ο τοπος αυτος δεν θα παει ποτε μπροστα, οσο πιο γρηγορα το δεχτουμε αυτο τοσο ποιο γρηγορα η θα το αλλαξουμε η θα μας φανε οσοι θελουν να μεινει το ιδιο και φυσικα δεν θα αλλαξει τιποτα.

• Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ.

Και μια λεπτομέρια που λογικά οι υποστηρικτές θα βρουν ένα έστω μικρό πάτημα. 

Με τη Γενεύη 

Λένε πως είχε δηλώσει ότι θα πάει στη Γενεύη χωρίς πρωτοτυπο.?

Η σκέψη του ήταν ως εξής:

Τι να πω για να κάνω ντόρο και να είναι αληθοφανές. Ότι θα πάω Γενεύη. Και με τι θα πάω αφού δεν έχω κάτι??

Πολύ απλο. Απλά λέω ότι θα πάω ενώ δεν έχω σκοπό να πάω, το ανακοινώνω με τον δικό μου που δε θα ψάξει τίποτα και όλα ΟΚ.

Μα καλά και οταν θα γίνει, τι θα πεις?

Τίποτα. Θα τα κανονίσει όλα ο κορωνοιος. Είχε βγει η φήμη ότι δεν θα γίνει η έκθεση πριν κάνει την ανακοίνωση. Οι κύκλοι τουλάχιστον οι δημοσιογραφικοί το ξέρανε πολύ πιο νωρίς ότι δεν θα γίνει. Πολύ πριν το μάθει το κοινό. Μπορεί και να τα κανόνισαν οι δύο μεταξύ τους. 

Και έτσι, πιστεύω εγώ , έγινε η δήλωση για τη Γενεύη.

Καλό?

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...