Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά πάντως αυτοί που γενικά είναι θαμώνες στο thread, ρε σεις, μπορείς να φας τέτοιο ξεβράκωμα πλέον με το γάντι στο ίντερνετ που είναι απίστευτο. Δεν είχα τέτοια εικόνα, αλλά μπαίνεις και βρίσκεις το σύμπαν σε μια ώρα έχεις τα πάντα. Πιθανές διασυνδέσεις, εταιρίες, πακέτα ΕΣΠΑ, καταστατικά, ονόματα....
ΓΕΜΗ, Επιμελητήριο, Auctions Online, ΑΦΜ, Ταυτότητες, FB, Instagram, Pin , τα πάντα όλα.
Και ακόμα κι έτσι, έχουν το θράσσος και κάνουν ότι γουστάρουν. Απίστευτο....

• Like 4
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, VFR είπε

Τώρα που είπες η γυναίκα του, να πούμε σε αυτό το σημείο ότι εργάζεται στην εταιρία ελαστικών, (έχει φωτό, δεν είπα κάτι κρυφό και το Profile της στο FB είναι ορθάνοιχτο).
Γενικά είναι πολύ μπλεγμένο το κουβάρι και ο ένας τύπος που έβαλε απο το linkedin o @cdallas που έχει την Frenzy, έχει ξεπατωθεί να παίρνει ΕΣΠΑ.  Πιθανότατα και ο άλλος με την Ενεργεια πως την λένε, αλλά δεν βρήκα κάτι.

Εταιρεία ελαστικών και επισκευής ζαντών...  Μπορεί θεωρητικά να φτιάξει αρκετά πράγματα σχετικά με τους τροχούς. Όχι ο ίδιος φυσικά. Αλλά θα το παρουσιάσει σαν δικό του. 

Με τη μικρή εμπειρία που έχω με το πώς δουλεύει το σύστημα μπορείς να κρύψεις αρκετά πράγματα μέσω παράκτιων εταιριών και εταιριών φάντασμα. 

Πιο nuanced και περίπλοκο αλλά δεν αποκλείω τίποτα. Αν έχεις κεφάλαιο οι φορολογικοί παράδεισοι σε παρακαλάνε και στα κάνουν όλα εκείνοι από εκεί.

Αν παίζονται εκατομμύρια δεν είναι απίθανο. Αν σκεφτείς πόσα χρόνια λειτουργούν αυτά τα άτομα πιστεύω ότι τους βγαίνει, όπως το έχω στο νου μου μπακάλικα ..

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, VFR είπε

8 λεπτά πριν, saintinos είπε

Για τις ζάντες επιβεβαιώνω και γω είναι ακριβώς αυτές. Αυτές βρήκα και γω και τις έχω ποσταρει σε προηγούμενο ποστ. Της είχε ποσταρει η γυναίκα του σε ένα review της στους extreme tuners. 

Δεν είναι αυτές. Αυτές που βάλατε είναι 5μπούλονες. Του Chaos είναι centerlock, δηλαδή με ένα κεντρικό μπουλόνι. Ψάξτε για centerlock wheels και όλο και κάτι θα βρείτε

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, VFR είπε

Συμφωνώ, απλά επειδή νομίζω ότι τα επιχειρήματα της άλλης πλευράς είναι γενικά ''μας είπε ότι θα το δείξει, περίμενε 4 μήνες κι αν δεν το δείξει τότε μιλάμε'' και δεν έχω δει τίποτα άλλο, ο Πανόπουλος πχ είναι πιτσιρικάς γενικά, δεν έχει Background μηχανολογικό για να κάνει αυτά που λέει (άλλο βελτιωτής κινητήρων, ας κάνει κινητήρα... και άλλο κατασκευαστής οχημάτων. ¨Οτι σχέση έχουν οι μύξες με τα αεροπλάνα...). Θέλω να πω, η άλλη πλευρά δεν αναρωτιέται (βασικό ανθρώπινο χαρακτηριστικό που βοηθάει στην εξέλιξή μας), απλά βλέπει τα γεγονότα (και καλά) που της παρουσιάζει η κάθε πλευρά. Και δεν είπα να πούμε για την Γη. Λογικά λέμε να ενώσουμε τις τελείες...

Έχουν δε, βγεί τόσα στην φόρα που μυρίζει ΕΣΠΑ απο εδώ μέχρι την Αγγλία ο τύπος, και μέσα στην εβδομάδα κάτσε να δεις κι άλλα που θα βγούν και θα γελάνε μαζί τους και τα πεζοδρόμια.

Προσωπικά νομίζω ότι έχουμε φτάσει να αδικούμε την κατάσταση με τον Π και το ΕΣΠΑ,
με την έννοια ότι έχει πέσει τρελό φαγοπότι διαχρονικά από πλήθη απατεώνων
και εμείς στεκόμαστε στο αν και ίσως πότε θα πάρει και ο Π.
Αν περνούσε από το δικό μου χέρι, θα έκοβα τα ΕΣΠΑ γενικώς για το βασικό λόγο ότι δεν έχει καμία δουλειά το κράτος να μοιράζει τα λεφτά όλων μας για να κάνει πλούσιους ορισμένους.

Για τον Π έχω δει εμπαθείς από όλες τις πλευρές που δεν περιμένουν να κρίνουν με τη λογική.
Διότι λχ άλλο να σου την έχει βαρέσει ο Π επειδή έχει παρουσιάσει παπατζιλίκια και άλλο επειδή το έπαιξε Ελλάδα.

Εύχομαι το εξής:
αν είναι να διαψεύσει ο Π τα δικά του παπατζιλίκια,
τουλάχιστον να τα διαψεύσει με πάταγο για να εξιλεωθεί από το κράξιμο που (δικαίως) έφαγε.
Και αν πετύχει, περήφανος δε θα νιώσω. Η χαρά θα είναι όλη δική του και από μένα θα έχει τη συμπάθεια.

Επεξ/σία από nemom
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Δεν είναι αυτές. Αυτές που βάλατε είναι 5μπούλονες. Του Chaos είναι centerlock, δηλαδή με ένα κεντρικό μπουλόνι. Ψάξτε για centerlock wheels και όλο και κάτι θα βρείτε

Έχεις δίκιο,
πάω για κουρτίνα 2.
https://www.fvd.net/de-en/113RS121947ZVAN/bbs-motorsport-re-forged-centerlock-wheel-12-x-19-et-47-anthracite-205-lbs-93-kg.html

1 λεπτό πριν, nemom είπε

Προσωπικά νομίζω ότι έχουμε φτάσει να αδικούμε την κατάσταση με το ΕΣΠΑ,
με την έννοια ότι έχει πέσει τρελό φαγοπότι διαχρονικά από πλήθη απατεώνων
και εμείς στεκόμαστε στο αν και ίσως πότε θα πάρει και ο Π.
Αν περνούσε από το δικό μου χέρι, θα έκοβα τα ΕΣΠΑ γενικώς για το βασικό λόγο ότι δεν έχει καμία δουλειά το κράτος να μοιράζει τα λεφτά όλων μας για να κάνει πλούσιους ορισμένους.

Για τον Π έχω δει εμπαθείς από όλες τις πλευρές που δεν περιμένουν να κρίνουν με τη λογική.
Διότι λχ άλλο να σου την έχει βαρέσει ο Π επειδή έχει παρουσιάσει παπατζιλίκια και άλλο επειδή το έπαιξε Ελλάδα.

Εύχομαι το εξής:
αν είναι να διαψεύσει ο Π τα δικά του παπατζιλίκια,
τουλάχιστον να τα διαψεύσει με πάταγο για να εξιλεωθεί από το κράξιμο που (δικαίως) έφαγε.
Και αν πετύχει, περήφανος δε θα νιώσω. Η χαρά θα είναι όλη δική του και από μένα θα έχει τη συμπάθεια.

Εμένα προσωπικά το είπα και παραπάνω. Όλα αυτά που λές. Και με ενοχλεί προσωπικά γιατί ξέρω εταιρίες που κάνουν δουλειά χειρονακτική, πουλάνε έξω και τις μαυρίζει ο παπάτζας την στιγμή που μιλάμε. Άρα.

1. Έλληνας.
2. Φαγοπότι.
3. Παπάτζας.
4. Η ξεφτίλα των media.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Nabuko είπε

image.jpeg.83c7cda6f6449ca904356cc231705891.jpeg

Ίσως αυτές;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, VFR είπε

Εμένα προσωπικά το είπα και παραπάνω. Όλα αυτά που λές. Και με ενοχλεί προσωπικά γιατί ξέρω εταιρίες που κάνουν δουλειά χειρονακτική, πουλάνε έξω και τις μαυρίζει ο παπάτζας την στιγμή που μιλάμε. Άρα.

1. Έλληνας.
2. Φαγοπότι.
3. Παπάτζας.
4. Η ξεφτίλα των media.

Αυτό το έχω πει.
Δεν μπορεί κανείς να παίζει με την υπόληψη ενός λαού.
Και δεν είναι οι εταιρείες μόνο,
είναι πρώτα οι Έλληνες που βγαίνουν στο εξωτερικό και αντιμετωπίζουν χλεύη και καχυποψία.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, nemom είπε

θα έκοβα τα ΕΣΠΑ γενικώς για το βασικό λόγο ότι δεν έχει καμία δουλειά το κράτος να μοιράζει τα λεφτά όλων μας για να κάνει πλούσιους ορισμένους.

Αν δεν κάνω λάθος τα χρήματα για το ΕΣΠΑ προέρχονται από τα ταμεία της ΕΕ. 

4 λεπτά πριν, VFR είπε

3 λεπτά πριν, AMLS είπε

Ίσως αυτές;

Ίσως. Υπάρχουν πολλά παρόμοια σχέδια. Υποθέτω και σε ακριβές και σε φθηνές ζάντες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Είναι τροποποιημένες. Αυτό κάνει χρόνια. Παίρνει επώνυμα ανταλλακτικά, σβήνει τα λογότυπα και τα πουλάει για δικά του. 

Έχει τη τεχνογνωσία του πεθερού και είναι πανευκολο να τορνιρεις τις φίρμες καινά βάλεις τα δικά σου. Όπως είναι εύκολο για έναν "ζάντα" να γεμίσει τις τρύπες με τα μπουλωνια και να τις τορνιρει. Δεν μπορείς να το καταλάβεις από τις φωτό γι'αυτό και τις έχει βάψει και βερνικωσει.

Πόσο μάλλον σε μια ζάντα που δεν θα κυλήσει σε αυτοκίνητο.. 

Είναι πανευκολο. Αν κάνετε μια αναζήτηση για center lock στο Γκουγκλ θα δείτε ότι έχουν τεράστιο center lock γιατί πρέπει να δεχθεί δυνάμεις για 5 μπουλωνια..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Αν δεν κάνω λάθος τα χρήματα για το ΕΣΠΑ προέρχονται από τα ταμεία της ΕΕ. 

Σε έχουμε προλάβει και έχουμε γράψει ότι κάποιος θα το έλεγε...

Φτάσαμε βέβαια να καγχάζουμε πως και τα ταμεία της ΕΕ δεν είναι το μαγικό λεφτόδεντρο
αλλά είναι οι εθνικές συμμετοχές που τα χρηματοδοτούν, άρα και πάλι τα δικά μας λεφτά...

Sorry.

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, VFR είπε

Έχεις δίκιο,
πάω για κουρτίνα 2.
https://www.fvd.net/de-en/113RS121947ZVAN/bbs-motorsport-re-forged-centerlock-wheel-12-x-19-et-47-anthracite-205-lbs-93-kg.html

1. Έλληνας.
2. Φαγοπότι.
3. Παπάτζας.
4. Η ξεφτίλα των media.

Δεν είναι η πατούρα σωστη και το center lock είναι πολύ μεγάλο, άσε που είναι και πανακριβες με αγωνιστικές προδιαγραφές.

Πιο πιθανό να πήρε τις Ζito και να τις "διαμόρφωσε" αφού αυτή είναι η συνήθης πρακτική του ..

• Like 1
Δημοσ.

Όπως είπε ο @nemom , αν τρώγωνται μύρια παιδιά, το θέμα δεν είναι αν τα δίνει η Αμερική ή η Ευρώπη ή η Ασία.
Είναι ότι εγώ τουλάχιστον γνωρίζω δέκα τίμιες με ιδρώτα επιχ. που θα χρειαζόντουσαν βοήθεια για να απογειωθούν, αλλά όταν πάνε τα κοράκια και παίρνουν το σύμπαν δεν παίζει το έργο.

@saintinos - Αν δεις έχουν δύο σελίδες στο FB Και πήγα αρκετά πίσω στις φωτό. Έχουν χιλιάδες, μα χιλιάδες φωτογραφίες απο εργασίες τους, φαίνεται παλιά ένας συμβατικός τόρνος και μετά φαίνεται κι ένα κάθετο κέντρο επεξεργασίας. Ολοι αυτοί οι πελάτες, όλα αυτά με χασούρα απ' όταν έγινε το μαγαζί... Πες εσύ τώρα.... Κι ο άλλος έχει τέσσερα άτομα στον φούρνο και δεν προλαβαίνει να βγάλει τις τυρόπιτες ξέρω γω και να τρολάρει ο Πανόπουλος ότι 1 Ελληνας 100 ξένοι. Για μένα αυτό είναι προσβολή σε μένα. Ακόμα κι αν ήμουν υδραυλικός αγράμματος ξέρω γω. Γιατί θα έλεγα ''Καλά ρε,... Ποιόν έχει βρει αυτός που κάνει για 100 κι εγώ εδω δεν μπορώ να κάνω για έναν? ΤΟΣΟ μ@λ@κας είμαι? '' .

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, nemom είπε

Σε έχουμε προλάβει και έχουμε γράψει ότι κάποιος θα το έλεγε...

Φτάσαμε βέβαια να καγχάζουμε πως και τα ταμεία της ΕΕ δεν είναι το μαγικό λεφτόδεντρο
αλλά είναι οι εθνικές συμμετοχές που τα χρηματοδοτούν, άρα και πάλι τα δικά μας λεφτά...

Sorry.

Εντάξει ναι. Αυτή είναι μια απλοική προσέγγιση καφενειακού επιπέδου. Αλλά επειδή βαριέμαι να κάτσω να το αναλύσω ας πούμε ότι έχεις δίκιο. 🙂

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nabuko είπε

Εντάξει ναι. Αυτή είναι μια απλοική προσέγγιση καφενειακού επιπέδου. Αλλά επειδή βαριέμαι να κάτσω να το αναλύσω ας πούμε ότι έχεις δίκιο. 🙂

Καλά κάνεις. Το υπεραπλούστευσα για να το καταλάβεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...