Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@nemom @Neural_handshake

Παιδιά...

ΜΗΝ βρίζετε άλλα μέλη και μην το πάτε επι του προσωπικού. (θα παρακαλούσα και το μέλος παραπάνω, να ανακαλέσει ή να διορθώσει το πόστ του).
Είναι πραγματικά κρίμα να κλειδωθεί το thread για ένα άτομο που στόχος του είναι, πιθανών ακριβώς αυτός.

Επαναλαμβάνω. Δεν είναι ανάγκη για ένα μέλος που θέλει το πιο πιθανό να σπάσει τα νεύρα των άλλων, να αρχίσουν τα report και τα μπινελίκια και να κλείσει το thread να του κάνουμε την χάρη. Πείτε ότι δεν υπάρχει ρε παιδί μου, σαν το χάος...

Το λέω γιατί είναι κρίμα, άλλες πληροφορίες και αποκαλύψεις να μην μπορούν να ανεβούν γιατί ενα μέλος εδώ την έχει δει κάπως. Πιστεύω ακράδαντα, ότι όταν αποκαλυφθούν όλα, καλό θα είναι να γίνει ενα μεγάλο ποστ που θα μαζέψει κάποιος όλα τα γε-γο-νο-τα και όχι θέατρο και να γίνει η συγκεκριμένη δημοσίευση viral. Να πάει και σε κανάλια και σε ΣΔΟΕ και όπου χρειάζεται. Δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι αυτό που είπα. Μην σας παρασέρνει ένας τύπος που σκοπός του είναι αυτός, και μην ξεχνάτε ότι δεν έχουμε ιδέα, ποιός ξέρει ποιόν και με ποιόν μιλάει. Όσο χοντρένει το πράγμα, μην εμπιστεύεστε ούτε την σκιά σας, παρά μόνο αυτούς που λογικά κράζουν το σύμπαν του σανόπουλου με γεγονότα και όχι με ''κι εγώ ίσως να μην τον πιστεύω'' .

Πολύ σύντομα θα έχουμε ιδέα πιανού είναι η McLaren που κυκλοφορεί ο φούφουτος πάντως γιατί δική του δεν είναι.

• Like 8
  • Thanks 1
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πραγματικά εκτιμώ πολύ την προσπάθεια της πλειοψηφίας των μελών να αναδείξουν μια απάτη. Δείχνει ότι υπάρχει ελπίδα σε ένα κόσμο γεμάτο Σανοπουλους. Αυτό που με στεναχωρεί ειναι οτι υπάρχουν τόσες μαζεμένες πληροφορίες σε αυτό το thread και δεν ξέρω που πρέπει να σταλει ώστε να σταματήσει αυτή η κωμωδία.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αυτό που με βγάζει έξω φρενών είναι το ΘΡΑΣΟΣ. Είναι προφανές μετά από τα στοιχεία που υπάρχουν όλο αυτό το lifestyle με τα ακριβά ρολόγια, αυτοκίνητα, ταξιδια, ρεκόρ κλπ χρηματοδοτήθηκε με χρήμα κρατικό και Ευρώπης. 

Ξέροντας ο ίδιος τι έχεις κάνει για να πουλάς μούρη, εσύ και η οικογένειά σου, με τι ΘΡΑΣΟΣ βγαίνεις και το παίζεις αυτοδημιούργητος master mechanic και πουλάς φουμαρα ότι θα κοντραρεις εταιρείες σαν Bugatti. 

Το παίζεις κάποιος, χωρίς υπόβαθρο, χρεωμένος μέχρι πλειστηριασμού απλά και μόνο επειδή έχεις φτιάξει μια περσόνα ιντερνετική αγορασμενη και αυτή με δημόσιο χρήμα!!

Και το κερασάκι στη τούρτα, κατηγορείς αυτούς που σε ξεβρακωνουν και σε πήραν μυρωδιά για Ανθελληνες!!!!!

Δεν ξέρω τι πλάτες και αν έχει αυτός ο άνθρωπος αλλά βλέπω γενικά τα τελευταία χρόνια μια γραμμή ανεξέλεγκτου και τυφλού "πατριωτισμού". Βλέποντας αυτά εδώ, είτε γιατί είμαι εγώ ο πονηρός ή κακος, δεν μπορώ παρά να αναρωτηθώ μήπως κάθε φορά που ακούμε τέτοιες σειρήνες να είμαστε δίπλα και τριδιπλα προσεκτικοί??? 

Δεν ξέρω. Να με κοροϊδεύεις και να μου κουνάς το δάχτυλο μετα, τόσο πρόστυχα μέσα στη μούρη μου δεν μου κάθεται καλά. Με προσβάλει βαθειά. 

Δεν ξέρω σε πόσους άλλους τομείς γύρω μας γίνεται το ίδιο και πόσες φορές δεν έχει γίνει αντιληπτό, σίγουρα πολλές, τώρα όμως που Όλα είναι σχετικά ξεκάθαρα και είναι σε ένα τομέα κοντινό με τον δικό μου, σε χτυπάει αλλιώς. 

Αν φτιαχτεί κάποιο πακέτο πληροφοριών θα το πάω επώνυμα στη δικαιοσύνη και τα ΜΜΕ. 

Αυτά.

• Like 11
  • Thanks 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, VFR είπε

@nemom @Neural_handshake

Παιδιά...

ΜΗΝ βρίζετε άλλα μέλη και μην το πάτε επι του προσωπικού....

κάτι λάθος έχεις κάνει και αναφέρεις εμένα

ίσως είμαι εκείνος που ούτε έχει πει επί προσωπικού ούτε έχει βρίσει

για την ιστορία...

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nemom είπε

κάτι λάθος έχεις κάνει και αναφέρεις εμένα

ίσως είμαι εκείνος που ούτε έχει πει επί προσωπικού ούτε έχει βρίσει

για την ιστορία...

απλά σε αναφέρω γιατί μιλάς με το τρολ ρε συ, προς θεού.
Μην του δίνεις σημασία, ο άνθρωπος βλέπεις ότι απλά θέλει να πατάει σε προτάσεις ''Αφου απο πίσω του ήταν το αυτοκίνητο'' , κλπ. Θέλει να βλέπει τα γεγονότα που νομίζει ότι βλέπει. Δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτό.
Το πρόβλημα είναι να μην ενώνει κάποιος τις τελείες στο Μίκυ Μάους που ζούμε... Ούτε ενα κανάλι.
Αστο το τρολ να νομίζει ότι θέλει. Σκοπός είναι να πολώσει, να εκνευρίσει και να ακούει σε λίγο μπινελίκια.
Τι εννοώ. Μην του απαντάει κανείς. Ε, οκ. Θα βαρεθεί θα φύγει. Δεν θίγει κανέναν μας και δεν έχουμε όπως λένε a dog in that fight. Το κάνουμε για να καταλαβουμε τι συμβαίνει εμείς που θέλουμε. Όχι για να αλλάξουμε μυαλά σε ανθρώπους.
Βλέπουμε τι συμβαίνει γύρω μας...

39 λεπτά πριν, d4mage είπε

Ποια εισαγγελική αρχή; Εδώ το ΦΕΚ που βγάζουν οι ίδιοι ζητάει από τους ελεύθερους επαγγελματίες να ζητάνε ταυτότητα στο πιστοποιητικό εμβολιασμού και στο rapid test, πήραν άνθρωποι τηλέφωνο την αστυνομία για να ρωτήσουν εάν με το σκανάρισμα πρέπει να ζητάνε και ταυτότητα και τους είπαν ΝΑΙ! Κι όταν τους ρώτησαν εάν είναι νόμιμο ένας απλός πολίτης να ζητάει προσωπικά δεδομένα χωρίς να είναι κάποια αρμόδια αρχή τους είπαν ΟΧΙ άλλα η κυβέρνηση είπε ΝΑΙ.

Δηλαδή πως μπορεί να φωτογραφίζεται κάποιος με τον Πρωθυπουργό μιας χώρας, να δηλώνει ανοιχτά πως το κράτος τον ενίσχυσε οικονομικά, την ίδια στιγμή να παρουσιάζει έστω και ψηφιακά το αποτέλεσμα, η κυβέρνηση να μην ασχολείται με καμία αναφορά πουθενά, και κανείς να μην έχει ψάξει το παρελθόν του (εφημερίδες, κανάλια, κρατικές υπηρεσίες);

Που ναι, οκ και αλήθεια να είναι κάπου κάποιος να αναρωτηθεί ρε παιδί μου, τον καλούν σε συνεντεύξεις σα να μην συμβαίνει τίποτα και όλοι τον ρωτάνε από το σήμερα και μετά... 

Θα το δώσει λέει στο topgear! Το TOPGEAR γιατί δεν έκανε ένα story, ένα Like, δεν το ακολουθεί ούτε τον ακολουθούν. Δεν τοποθετήθηκαν πουθενά. Δηλαδή θα μου δώσει εμένα η Ferrari το νέο της αμάξι, θα το παρουσιάσω σε πίστα, θα το έχω πει ανοιχτά από πιο πριν και δεν θα μου έγραφε η Ferrari ένα CONGRATS, COMING SOON...

Έχει αναφερθεί σε χίλιους και δυο και κανείς τους δεν έβγαλε ΚΙΧ!

Δεν είναι λάθος αυτό που λές, αλλά όχι και σωστό.
Σκέψου το εξής. Λίγο σκέψου σαν υπολογιστής.

1. Ο στόχος είναι τα κλικ, η επισκεψιμότητα κλπ. ΔΕΝ είναι η ενημέρωση, ΔΕΝ είναι η μετάδοση της πραγματικότητας ΔΕΝ είναι να μείνει κάτι α-ληθινό.
2. Φωνάζω εσένα που λες ότι σε κυνήγησαν δέκα μαύροι μεταξύ Κολιάτσου - Παγκράτι. Αυτά έγιναν βράδυ, και μαζί σου ήταν και μία κοπέλα, εμφανίσιμη.
3. Γίνεται ο απίστευτος ντόρος, πλέκω και λίγο μεταναστευτικό, λίγο σεξ, βια και γυναικοκτονία.

Έχω μια πολύ καλή συνταγή για ''Διαβάστε τι έγινε εχθές στο Παγκράτι όπου αλλοδαποί κυνήγησαν γυναίκα που σώθηκε απο θαύμα''.

Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει (1) η βλακεία των παπαγάλων που κάνουν copy-paste και (2) ο επίσης ηλίθιος αλγόριθμος που θα κανονίσει να βγαίουν φόρα τέντα σε Instagram τέτοιου είδους ειδήσεις. Κι όσο βγαίνουν, τόσο ανεβαίνουν, κι όσο ανεβαίνουν, τόσο βγαίνουν. Είναι λίγο άσχετο αλλά σχετικό > Είναι καλό να δεί κανείς αυτό

Για να δει που πάμε με τους αλγόριθμους. Κάποια στιγμή είχε κάνει παντόφλα το AI του Facebook και έδειχνε κάτι συνέχεια και κάποιος τελικά σκότωσε κάποιον στην Αμερική. Αυτό το μοτίβο των αλγόριθμων, το χρησιμοποιούν πλέον και οι άνθρωποι (πουλάει?? >> δείξτο , θα φέρει πελάτη?? >> δείξτο) δεν ενδιαφέρει η ενημέρωση. Θα έπρεπε να καταργηθεί ο όρος ΜΜΕ βασικα. Ή... λάθος. Να μείνει, αλλά γιατί Ενημέρωσης, να είναι Επανάληψης γιατί αυτό κάνουν.

• Like 2
Δημοσ.

δεν έχω πρόβλημα για μια υγιή επιχειρηματολογία και δεν έχω δείξει εκνευρισμό,
ίσαι ίσα πολύ χαλαρά και με ευπρέπεια είναι ό,τι έχω πει

κι άμα θέλει ο οποιοσδήποτε, κουβέντα κάνουμε με λογική και αντίλογο
για τους υπόλοιπους δε μπορώ να ξέρω

ΥΓ: προσπωικά έχω δει έντονες διαφωνίες κι από τις δυο πλευρές,
η διαφορά είναι ότι κάποιοι επιχειρηματολογούν με λογική και άλλοι με εμπάθεια (κι από τις δυο πλευρές)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, nemom είπε

δεν έχω πρόβλημα για μια υγιή επιχειρηματολογία και δεν έχω δείξει εκνευρισμό,
ίσαι ίσα πολύ χαλαρά και με ευπρέπεια είναι ό,τι έχω πει

κι άμα θέλει ο οποιοσδήποτε, κουβέντα κάνουμε με λογική και αντίλογο
για τους υπόλοιπους δε μπορώ να ξέρω

ΥΓ: προσπωικά έχω δει έντονες διαφωνίες κι από τις δυο πλευρές,
η διαφορά είναι ότι κάποιοι επιχειρηματολογούν με λογική και άλλοι με εμπάθεια (κι από τις δυο πλευρές)

Συμφωνώ, απλά επειδή νομίζω ότι τα επιχειρήματα της άλλης πλευράς είναι γενικά ''μας είπε ότι θα το δείξει, περίμενε 4 μήνες κι αν δεν το δείξει τότε μιλάμε'' και δεν έχω δει τίποτα άλλο, ο Πανόπουλος πχ είναι πιτσιρικάς γενικά, δεν έχει Background μηχανολογικό για να κάνει αυτά που λέει (άλλο βελτιωτής κινητήρων, ας κάνει κινητήρα... και άλλο κατασκευαστής οχημάτων. ¨Οτι σχέση έχουν οι μύξες με τα αεροπλάνα...). Θέλω να πω, η άλλη πλευρά δεν αναρωτιέται (βασικό ανθρώπινο χαρακτηριστικό που βοηθάει στην εξέλιξή μας), απλά βλέπει τα γεγονότα (και καλά) που της παρουσιάζει η κάθε πλευρά. Και δεν είπα να πούμε για την Γη. Λογικά λέμε να ενώσουμε τις τελείες...

Έχουν δε, βγεί τόσα στην φόρα που μυρίζει ΕΣΠΑ απο εδώ μέχρι την Αγγλία ο τύπος, και μέσα στην εβδομάδα κάτσε να δεις κι άλλα που θα βγούν και θα γελάνε μαζί τους και τα πεζοδρόμια.

Νομίζω οι ζάντες του Σπυρίδωνα είναι αυτές.
https://m.rimstyle.com/alloywheels/wheel_by_size/20inch/zito_zs05_ssm?fbclid=IwAR03Ly1UqroB1eSJlORbrgRnISWQgF8MbXeXwKJ7sFIeEzhZXe7RS7KiFlM

https://www.wheelbasealloys.com/alloy-wheels/zito/zs05/silver/20-inch

Επεξ/σία από VFR
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, VFR είπε

Πολύ σύντομα θα έχουμε ιδέα πιανού είναι η McLaren που κυκλοφορεί ο φούφουτος πάντως γιατί δική του δεν είναι.

Ένας με άκρη σε ασφαλιστική να μάθουμε τον κάτοχο παρακαλώ; 😅

Επεξ/σία από cdallas
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, VFR είπε

Συμφωνώ, απλά επειδή νομίζω ότι τα επιχειρήματα της άλλης πλευράς είναι γενικά ''μας είπε ότι θα το δείξει, περίμενε 4 μήνες κι αν δεν το δείξει τότε μιλάμε'' και δεν έχω δει τίποτα άλλο, ο Πανόπουλος πχ είναι πιτσιρικάς γενικά, δεν έχει Background μηχανολογικό για να κάνει αυτά που λέει (άλλο βελτιωτής κινητήρων, ας κάνει κινητήρα... και άλλο κατασκευαστής οχημάτων. ¨Οτι σχέση έχουν οι μύξες με τα αεροπλάνα...) Έχουν δε, βγεί τόσα στην φόρα που μυρίζει ΕΣΠΑ απο την Αγγλία ο τύπος, και μέσα στην εδβομάδα κάτσε να δεις κι άλλα που θα βγούν και θα γελάνε μαζί τους και τα πεζοδρόμια.

Νομίζω οι ζάντες του Σπυρίδωνα είναι αυτές.
https://m.rimstyle.com/alloywheels/wheel_by_size/20inch/zito_zs05_ssm?fbclid=IwAR03Ly1UqroB1eSJlORbrgRnISWQgF8MbXeXwKJ7sFIeEzhZXe7RS7KiFlM

https://www.wheelbasealloys.com/alloy-wheels/zito/zs05/silver/20-inch

Για τις ζάντες επιβεβαιώνω και γω είναι ακριβώς αυτές. Αυτές βρήκα και γω και τις έχω ποσταρει σε προηγούμενο ποστ. Της είχε ποσταρει η γυναίκα του σε ένα review της στους extreme tuners. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, cdallas είπε

Ένας με άκρη σε ασφαλιστική να μάθουμε τον κάτοχο παρακαλώ; 😅

Την πινακίδα την ξέραμε. Τον ιδιοκτήτη θα μάθουμε αύριο. Έχει ήδη προωθηθεί στα αρμόδια τμήματα....

Επεξ/σία από VFR
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, VFR είπε

Την πινακίδα την ξέραμε. Τον ιδιοκτήτη θα μάθουμε αύριο. Έχει ήδη προωθηθεί στα αρμόδια τμήματα....

Υπάρχει νόμιμος τρόπος να μάθεις σε ποιον ανήκει; 🤔

Δημοσ.
Μόλις τώρα, saintinos είπε

Για τις ζάντες επιβεβαιώνω και γω είναι ακριβώς αυτές. Αυτές βρήκα και γω και τις έχω ποσταρει σε προηγούμενο ποστ. Της είχε ποσταρει η γυναίκα του σε ένα review της στους extreme tuners. 

Τώρα που είπες η γυναίκα του, να πούμε σε αυτό το σημείο ότι εργάζεται στην εταιρία ελαστικών, (έχει φωτό, δεν είπα κάτι κρυφό και το Profile της στο FB είναι ορθάνοιχτο).
Γενικά είναι πολύ μπλεγμένο το κουβάρι και ο ένας τύπος που έβαλε απο το linkedin o @cdallas που έχει την Frenzy, έχει ξεπατωθεί να παίρνει ΕΣΠΑ.  Πιθανότατα και ο άλλος με την Ενεργεια πως την λένε, αλλά δεν βρήκα κάτι.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Stoliver είπε

Υπάρχει νόμιμος τρόπος να μάθεις σε ποιον ανήκει; 🤔

Ναι.
Βρήκα ένα σημείωμα στο αυτοκίνητο ότι με χτύπησε αυτός ο αριθμός αυτοκινήτου 🤣😅

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, VFR είπεΝομίζω οι ζάντες του Σπυρίδωνα είναι αυτές.

Τι; Αλουμίνιο σκέτο; Όχι τέναλουμ; 😅

Δεν είναι εκτυπωμένο μαγνήσιο;

Απογοήτευση...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...