Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, AMLS είπε

Δεν ξέρω αν είναι τόσο διαολεμένη σύμπτωση αλλά ακριβώς στην ίδια διεύθυνση με την κολοσσιαία αυτοκινητοβιομηχανία στεγάζεται αυτή η εταιρία με ίδρυση το 2019

3C689255-7307-4B0A-B80E-13D2460D0305.jpeg

Χρειάζεται λογιστής για όλη αυτή τη πλεκτάνη. Λογιστές όχι λογιστής.. Ή ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να είναι και μουφα λογιστικό-βιτρινα. Πλέον έχει χαθεί η καλή θέληση και όλα είναι πιθανά.....

• Like 1
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Shadow Explorer είπε

Μα ο στόχος ειναι το ΕΣΠΑ, οχι η δημιουργία αυτοκινήτων..

Και γω αυτό λέω.. το τελειοποιήσει σε εισαγωγικά. Δικαιολογία για να μασήσει τυχών επιδοτήσεις του ΕΣΠΑ σχετικές με το υδρογόνο....

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, saintinos είπε

Χρειάζεται λογιστής για όλη αυτή τη πλεκτάνη. Λογιστές όχι λογιστής.. Ή ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να είναι και μουφα λογιστικό-βιτρινα. Πλέον έχει χαθεί η καλή θέληση και όλα είναι πιθανά.....

Αυτό που παραθέτω είναι από τον ισολογισμός της συγκεκριμένης εταιρίας.

Το αν είναι βιτρίνα νομίζω αρχίζει να είναι πιο πιθανό 

73DFA6BE-87BC-4DC6-8E7A-DDD9B64BF33C.png

• Thanks 2
Δημοσ.

Ενδιαφέρων είναι το άλλο.
https://www.linkedin.com/in/geropoulos/

Ο κύριος εργάζεται στην SP κι έχει κάνει τρείς εταιρίες μέχρι τώρα.
Η μία (γουαϊνΤ architects) έχει πάρει ΕΣΠΑ, το γράφει στην πρώτη σελίδα.

για πείτε... λέτε να έχουν πάρει και οι άλλες? 🤣😅  Και αντί ρε φίλε να το κρατήσουν λίγο Low profile, έχουν βάλει μέσα την σάρα την μάρα (αυτή είναι ωστόσο πραγματική...) και το κακό συναπάντημα...

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Stoliver είπε

Δεν είδα να λέει 80% έτοιμο. 
Οι φωτογραφίες στους δρόμους δεν ήταν και αυτές CGI; 😂🤦‍♂️
Πάντως δεν φτιάχνει καφέ για να το έχει έτοιμο στην ώρα που μπορεί να θέλεις εσύ να είναι έτοιμο. 

Αυτος βεβαια ελεγε οτι θα το ειχε ετοιμο το προηγουμενο Μαρτιο για τη Γενευη και ο Σαριμπαλ ,ελεγε οτι η φωτο ειναι απο τις εγκαταστασεις του εργοστασιου.  Οταν επεσε το κραξιμο ο ενας ελεγε οτι δεν ειναι ακομα ετοιμο και ο αλλος εσβησε τα περι "φωτο εγκαταστασεων". Απο εκει καταλαβαινεις το παπατζιλικι που πουλα και ο ενας και ο αλλος

• Like 9
Δημοσ.

Προσωπικά θα προσπαθήσω να συγκεντρώσω όσα στοιχεία έχουν παρατεθεί εδώ μέσα και να τα στείλω σε όσα ΜΜΕ μπορώ, μήπως βρεθεί κάποιος με πρόθεση να κάνει σοβαρό ρεπορτάζ. Η όλη ιστορία με τους πλειστηριασμούς, τα χρέη και τις επιχειρήσεις φαντάσματα είναι το λιγότερο ύποπτη. 

• Like 6
  • Thanks 5
Δημοσ.

Από ένα σημείο και μετά όλη αυτή η φάση με τον Πανόπουλο κούρασε πολύ, όπου υπάρχει πολύ θεωρία δίχως πράξη το τελικό αποτέλεσμα είναι είναι ΜΗΔΕΝ. 

Αρχικά ήταν ένας τύπος που έδειχνε οικονομική άνεση, με τα rolexάκια του, με τα ακριβά του αμάξια, με τα γούστα του κλπ κλπ που οκ υπάρχουν πολλοί τέτοιοι.

Ο Πανόπουλος μιλάει για μια συνεργασία του με την McLaren σε κάτι εγκεφάλους. Που είναι η McLaren να τοποθετηθεί;

Έχει λέει ένα κουτί για μεταλλικά αντικείμενα μοριακής δομής. Αφού λοιπόν τόσα χρόνια δεν είχε χορηγίες, δεν είχε κρατικά προγράμματα, δεν είχε βοήθεια, που βρήκε τα λεφτά και πόσα λεφτά τέλος πάντων έχει κάποιος για πέταμα; Επειδή συνήθως οι λεφτάδες είναι και περισσότερο τσίπηδες και τα ζυγίζουν τρομακτικά πολύ.

Έχει έναν φούρνο λέει που στην Ευρώπη τον έχει αυτός και η McLaren. Ποιος είναι αυτός που μπορεί να δηλώνει έτσι ανοιχτά τέτοιου είδους περιουσιακά στοιχεία και δεν φοβάται για την ζωή του; Σε σκοτώνουν για 20 ευρώ, στο σπίτι σου έχεις ένα χιλιάρικο και για να λείψεις ή θα το θάψεις ή θα το αφήσεις σε κάποιον και ο άλλος μιλάει με ένα youtuber που έχει μερικά κονέ και διαφημίζει αυτοκίνητα για κάτι τόσο αδιανόητα τεράστιο;

Ο Μητσοτάκης γιατί δεν παίρνει θέση για όλα αυτά; Εκτός εάν είναι photoshop και η φωτογραφία τους. Δεν χρωστάει μια εξήγηση στον ελληνικό λαό για τα υποτιθέμενα προγράμματα ΕΣΠΑ ΜΕΣΠΑ που λέει δημοσίως ο Πανόπουλος; Γιατί μιλάει διαρκώς για την κυβέρνηση; Γιατί ακολουθεί όλη τη Νέα Δημοκρατία; Ο Σαριμπαλίδης επίσης τα ίδια.

Ποιοι είναι οι Έλληνες συνεργάτες με τα τεράστια μυαλά και δεν εμφανίζονται πουθενά;

Το να πληρώσει κάποιος μια εταιρεία να του φτιάξει ένα αμάξι δεν είναι απίθανο, να το πλασάρει ως δικό του concept και να κρύβονται κάποια συμβόλαια από πίσω... το να είναι όλα made in greece και από το πουθενά να σκάει ένας τύπος και να θέλει να κάνει μια εταιρεία με αμάξια 12.000.000€ ε σόρρυ άλλα τι άλλο θα δούμε σε αυτή τη χώρα;

Προφανώς και μιλάμε για μια εντελώς παρανοϊκή πλάκα που θα έχει κάποιο μεγάλο κόστος... και άντε πείτε πως έχει κάποιες γνωριμίες και με εικονικές εταιρείες να μπορεί μέσω κυβέρνησης να πάρει μερικές εκατοντάδες χιλιάδες... δηλαδή αυτά δεν γίνονται συνήθως πίσω από τις κάμερες μουλωχτά; Τι είναι όλο αυτό συμβαίνει με τον τύπο;

Αντί να αποφύγουν την ιδιωτικοποίηση στους μαϊντανούς που μέχρι και το γάλα είναι από την Βουλγαρία και τα έχουν ξεπουλήσει όλα, ψάχνουν να βρουν λύση πάνω στον Πανόπουλο;

ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, PGMIII είπε

Προσωπικά θα προσπαθήσω να συγκεντρώσω όσα στοιχεία έχουν παρατεθεί εδώ μέσα και να τα στείλω σε όσα ΜΜΕ μπορώ, μήπως βρεθεί κάποιος με πρόθεση να κάνει σοβαρό ρεπορτάζ. Η όλη ιστορία με τους πλειστηριασμούς, τα χρέη και τις επιχειρήσεις φαντάσματα είναι το λιγότερο ύποπτη. 

πραγματικα οτι ουσιαστικοτερο εχει ακουστει

μπας κ "ξυπνησουν" απο το γραφειο του πρωθυπουργου κ καμια εισαγγελικη αρχη

αν μη τι αλλο αν ολα οσα αναφερει ο vfr ειναι απτα τοτε θα ειναι πολυ υποπτο για να μην πω κατι αλλο το κουκουλωμα 

Επεξ/σία από Neural_handshake
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Shadow Explorer είπε

Μα ο στόχος ειναι το ΕΣΠΑ, οχι η δημιουργία αυτοκινήτων..

Μα άμα συνεχίζουμε και φτιάχνουμε καφετέριες στον πάτο της Ευρώπης θα παραμείνουμε. 

52 λεπτά πριν, simos1974 είπε

Αυτος βεβαια ελεγε οτι θα το ειχε ετοιμο το προηγουμενο Μαρτιο για τη Γενευη και ο Σαριμπαλ ,ελεγε οτι η φωτο ειναι απο τις εγκαταστασεις του εργοστασιου.  Οταν επεσε το κραξιμο ο ενας ελεγε οτι δεν ειναι ακομα ετοιμο και ο αλλος εσβησε τα περι "φωτο εγκαταστασεων". Απο εκει καταλαβαινεις το παπατζιλικι που πουλα και ο ενας και ο αλλος

Δεν ξέρω τι παίζει πίσω από τα παρασκήνια, αλλά ξέρω ότι δεν θα σου φτιάξει καφετέρια για να το έχει έτοιμο πολύ γρήγορα. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Stoliver είπε

Μα άμα συνεχίζουμε και φτιάχνουμε καφετέριες στον πάτο της Ευρώπης θα παραμείνουμε. 

Δεν ξέρω τι παίζει πίσω από τα παρασκήνια, αλλά ξέρω ότι δεν θα σου φτιάξει καφετέρια για να το έχει έτοιμο πολύ γρήγορα. 

Χωρίς παρεξήγηση... 

Cant See Cheech Marin GIF

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Neural_handshake είπε

μπας κ "ξυπνησουν" απο το γραφειο του πρωθυπουργου κ καμια εισαγγελικη αρχη

Ποια εισαγγελική αρχή; Εδώ το ΦΕΚ που βγάζουν οι ίδιοι ζητάει από τους ελεύθερους επαγγελματίες να ζητάνε ταυτότητα στο πιστοποιητικό εμβολιασμού και στο rapid test, πήραν άνθρωποι τηλέφωνο την αστυνομία για να ρωτήσουν εάν με το σκανάρισμα πρέπει να ζητάνε και ταυτότητα και τους είπαν ΝΑΙ! Κι όταν τους ρώτησαν εάν είναι νόμιμο ένας απλός πολίτης να ζητάει προσωπικά δεδομένα χωρίς να είναι κάποια αρμόδια αρχή τους είπαν ΟΧΙ άλλα η κυβέρνηση είπε ΝΑΙ.

Δηλαδή πως μπορεί να φωτογραφίζεται κάποιος με τον Πρωθυπουργό μιας χώρας, να δηλώνει ανοιχτά πως το κράτος τον ενίσχυσε οικονομικά, την ίδια στιγμή να παρουσιάζει έστω και ψηφιακά το αποτέλεσμα, η κυβέρνηση να μην ασχολείται με καμία αναφορά πουθενά, και κανείς να μην έχει ψάξει το παρελθόν του (εφημερίδες, κανάλια, κρατικές υπηρεσίες);

Που ναι, οκ και αλήθεια να είναι κάπου κάποιος να αναρωτηθεί ρε παιδί μου, τον καλούν σε συνεντεύξεις σα να μην συμβαίνει τίποτα και όλοι τον ρωτάνε από το σήμερα και μετά... 

Θα το δώσει λέει στο topgear! Το TOPGEAR γιατί δεν έκανε ένα story, ένα Like, δεν το ακολουθεί ούτε τον ακολουθούν. Δεν τοποθετήθηκαν πουθενά. Δηλαδή θα μου δώσει εμένα η Ferrari το νέο της αμάξι, θα το παρουσιάσω σε πίστα, θα το έχω πει ανοιχτά από πιο πριν και δεν θα μου έγραφε η Ferrari ένα CONGRATS, COMING SOON...

Έχει αναφερθεί σε χίλιους και δυο και κανείς τους δεν έβγαλε ΚΙΧ!

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Stoliver είπε

Στο ξαναλέω, η αλήθεια που επικαλείσαι,
δε δίνει βαρύτητα στον ισχυρισμό σου ότι ο Π παράγει έργο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, d4mage είπε

Ποια εισαγγελική αρχή; Εδώ το ΦΕΚ που βγάζουν οι ίδιοι ζητάει από τους ελεύθερους επαγγελματίες να ζητάνε ταυτότητα στο πιστοποιητικό εμβολιασμού και στο rapid test, πήραν άνθρωποι τηλέφωνο την αστυνομία για να ρωτήσουν εάν με το σκανάρισμα πρέπει να ζητάνε και ταυτότητα και τους είπαν ΝΑΙ! Κι όταν τους ρώτησαν εάν είναι νόμιμο ένας απλός πολίτης να ζητάει προσωπικά δεδομένα χωρίς να είναι κάποια αρμόδια αρχή τους είπαν ΟΧΙ άλλα η κυβέρνηση είπε ΝΑΙ.

Δηλαδή πως μπορεί να φωτογραφίζεται κάποιος με τον Πρωθυπουργό μιας χώρας, να δηλώνει ανοιχτά πως το κράτος τον ενίσχυσε οικονομικά, την ίδια στιγμή να παρουσιάζει έστω και ψηφιακά το αποτέλεσμα, η κυβέρνηση να μην ασχολείται με καμία αναφορά πουθενά, και κανείς να μην έχει ψάξει το παρελθόν του (εφημερίδες, κανάλια, κρατικές υπηρεσίες);

Που ναι, οκ και αλήθεια να είναι κάπου κάποιος να αναρωτηθεί ρε παιδί μου, τον καλούν σε συνεντεύξεις σα να μην συμβαίνει τίποτα και όλοι τον ρωτάνε από το σήμερα και μετά... 

Θα το δώσει λέει στο topgear! Το TOPGEAR γιατί δεν έκανε ένα story, ένα Like, δεν το ακολουθεί ούτε τον ακολουθούν. Δεν τοποθετήθηκαν πουθενά. Δηλαδή θα μου δώσει εμένα η Ferrari το νέο της αμάξι, θα το παρουσιάσω σε πίστα, θα το έχω πει ανοιχτά από πιο πριν και δεν θα μου έγραφε η Ferrari ένα CONGRATS, COMING SOON...

Έχει αναφερθεί σε χίλιους και δυο και κανείς τους δεν έβγαλε ΚΙΧ!

μα εδω που εχουμε φτασει ως κοινωνια μονο οταν το πραγμα φτανει στα καναλια κ στα μμε ξυπνανε οι υπευθυνοι ,ισως δλδ γιατι κ τοτε δεν ειναι σιγουρο

διαφορετικα δεν ασχολειται κανεις κ η αδιαφορια κ ανικανοτητα ειναι το λιγοτερο που μπορει να σκεφθει κανεις οπως καταλαβαινεις

τυποι σαν τον πανοπουλο ανομολογητα θεωρουνται μαγκες για πολυ κοσμο οποτε δεν φτασαμε εδω που φτασαμε τυχαια

οταν δε σου πετανε κ κατι ατακες για καφετεριες οπως ο τυπος παραπανω που θεωρει την λαμογια επιχειρηματικοτητα ε εκει ειναι που λες καμια ελπιδα

Επεξ/σία από Neural_handshake
  • Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...