Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, Stoliver said:

Δεν έχω καμία σχέση, απλά είδα την παράνοια σε αυτό το θέμα.

ecabea0f21d780a638f96fdffff6927c.jpg

2 hours ago, Stoliver said:

Πάντως δεν φτιάχνει καφέ για να το έχει έτοιμο στην ώρα που μπορεί να θέλεις εσύ να είναι έτοιμο. 

Πάντως όπως είπαμε ούτε καφέ δεν θα μπορούσε να φτιάξει. 

• Like 1
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, NickTG είπε

Είσαι σίγουρος ότι ξέρεις τι σημαίνει "πραγματικό αμάξι"? 

Όχι δεν ξέρω. Αλλά βρήκα αυτό: 

Αναφορά σε κείμενο

Το αυτοκίνητο που έδειξε την Πέμπτη το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ είναι το ίδιο που θα δούμε στο δρόμο; Ναι. Αυτό θα είναι και το πρώτο Chaos που κοστίζει 12.5 εκατομμύρια ευρώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, Stoliver said:

Όχι δεν ξέρω. Αλλά βρήκα αυτό: 

Επειδή φαίνεται ότι δεν ξέρεις μήπως να απέφευγες το σχολιασμό? 

Όχι τίποτα άλλο αλλά λόγω αυτής σου της άγνοιας πιστεύεις ότι βρίσκεις. 

Επεξ/σία από NickTG
  • Like 1
Δημοσ.

Από τα πιο αστεία σχόλια που διάβασα σήμερα σε άρθρο για το Forza Horizon 5, ήταν το ότι μόλις θα μπει και το Chaos στο παιχνίδι, θα είναι το καλύτερο από όλο το Roster εταιριών που υπάρχουν ήδη και θα βουλώσει στόματα γιατί είναι "Αιλλινηκώ". Γιατί τέτοιο "λαό" ψάχνει ο Σανόπουλος...

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, NickTG είπε

Επειδή φαίνεται ότι δεν ξέρεις μήπως να απέφευγες το σχολιασμό? 

Όχι τίποτα άλλο αλλά λόγω αυτής σου της άγνοιας πιστεύεις ότι βρίσκεις. 

Έχω δικαίωμα να έχω άποψη και εγώ όπως και εσύ. Επειδή ο τύπος έχει δείξει αρκετά στο παρελθόν, δεν θεωρώ αδύνατο να φτιάξει αμάξι. Έχουμε δει ελληνικό αμάξι και αυτό είναι του Κορρέ. 
Είμαι πιο ρεαλιστής... πως να το κάνουμε; 

Δημοσ.
Just now, Stoliver said:

Έχω δικαίωμα να έχω άποψη και εγώ όπως και εσύ. Επειδή ο τύπος έχει δείξει αρκετά στο παρελθόν, δεν θεωρώ αδύνατο να φτιάξει αμάξι. Έχουμε δει ελληνικό αμάξι και αυτό είναι του Κορρέ. 

Τα αρκετά είπαμε για όποιον το ξεχνάει είναι ένα σπασμένο μοτέρ Evo. Μετά από αυτό όντως φτιάχνεις άνετα αυτοκίνητο. 

Όπως εγώ έφτιαχνα κτήρια με Lego και πλέον σχεδιάζω τον πρώτο ουρανοξύστη 1274 μέτρων στην επιφάνεια του Δία. 

Το ότι έχει φτιάξει κάτι κάποιος άλλος πραγματικά δεν έχει καμία σχέση. Δεν ξέρω καν πως θα μπορούσε κάποιος να το αναφέρει ως επιχείρημα. 

6 minutes ago, Stoliver said:

CleanLikelyAzurewingedmagpie-size_restri

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Stoliver είπε

Αφού λέει ότι δεν είναι έτοιμο, αλλά διαβεβαίωσε ότι αυτό θα είναι που θα μπει ο κινητήρας.

Δηλαδή δεν έλεγε ότι είναι έτοιμο; 😋

«...και η δεύτερη έκδοση που είναι ήδη έτοιμη...»

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Stoliver είπε

ελα σε παρακαλω επιτελους 

αρκετα με την κοροιδια 

οποτε θες δεν καταλαβαινεις δεν βλεπεις δεν ακουσες δεν ξερεις κ καπακι αναμασας αποδεδειγμενα ψεμματα 

@vfr (btw ειχα παλιοτερα το 800 vtec ,απιστευτη μηχανη) 

δλδ τι θα φοβηθουμε τον απατεωνα κ θα κανουμε μοκο ξργω ,θα καθομαστε να μας πουλανε τρελιτσα οι λαμογιοσυνεταιροι του?

ε οχι ρε

Επεξ/σία από Neural_handshake
  • Like 7
Δημοσ.

παιδιά φωνάζει scam από χιλιόμετρα. 

O τύπος δεν έχει φτιάξει τίποτα και προσπαθεί να μαζέψει χρήμα. Απλά τα πράγματα. 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, VFR είπε

Μέχρι να βρώ τα υπόλοιπα όσων αφορά τις ζάντες, που έβαλε κάποιος παραπάνω,
Να πω τι θα γίνει όταν σκάσει η φούσκα.

ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ.
Ούτε ντόρος, ούτε YouTube, Ούτε τίποτα.
Αν σας έλεγε κάποιος το εξής:  ''Θα πάρεις κάνα 600άρι με τα Ευρωπαϊκά Πακέτα, και κάνα 100άρι απο εδώ, θα σου μείνουν τουλάχιστον 400 για να κάνεις μια μπίζνα αλλά θα πρέπει να εξαφανιστείς για λίγο απο τα media'' . Που ούτως η αλλιώς τα Media το κάνουν.

Έχει ντόρο στα Media το ''Ελληνικό ΣουπερΚαΡΡΡΡ έτοιμο'' , πόσο πιστεύετε ότι έχει ντόρο το:  ''Ο Σανόπουλος τελικά, ήταν άλλος ένας Ελληνας που πήγε να φάει φράγκα με τους φίλους του και τους γνωστούς του? '' . Δεν πουλάει μία. Γι αυτό και δεν ακούμε ούτε τι έχει γίνει με φυλακισμένους, με ποινές, με φαγοπότια και με τα εκατομμύρια που μασάνε.

H φωτογραφία του σανόπουλου με την κριτική, είναι περίπου πριν ένα χρόνο.
Στο προφίλ του ΜπεLiris tires, Μπορεί να δει κάποιος την McLaren, φωτογραφημένη ακριβώς στον ίδιο χώρο. Τις συγκεκριμένες φωτογραφίες τις βρήκα μόνο στο FB του Belήρη και όχι σε σανόπουλο η SPα . Είναι δε ανεβασμένες τον λογαριασμό του τύπου που φτιάχνει ζάντες. Η εταιρία είναι αυτή
https://www.businessregistry.gr/publicity/show/8146901000

Αυτά ξαναγράφω είναι δημόσια έγγραφα και μπορεί να τα δεί ο καθένας.
Μπορείτε να δείτε την οικονομική κατάσταση της εταιρίας, καθώς και την κίνηση πελατών στο FB και να αναρωτηθείτε εύλογα, πως είναι δυνατόν να έχεις ζημιές όλα αυτά τα χρόνια. Ο σανόπουλος είναι γαμπρός του ιδιοκτήτη. Ο οποίος στο FB έχει κάτι ποστ με βάρκες και ταξίδια και μπάνια και δεν ξέρω γω τι, και στο ΓΕΜΗ είναι αναφορές για ζημιές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

ΛονΓΚ στόρυ σοRT.
Πάει για ένα ωραίο Ευρωπαϊκό ΕΣΠΑ, να το μοιραστεί με κάποιες εταιρίες και οικογενειακούς φίλους, αλλά και τον saριball. Μέχρι τώρα σε δημόσια έγγραφα στο ΓΕΜΗ και σε άλλα Online συστήματα υπάρχουν σε εμπλεκόμενες εταιρίες κοντά στο 1 μύριο ευρώ (είπατε κάτι? δεν άκουσα καλά....)

Για μένα το θέμα προσωπικά, κλείνει εδώ. Μου αρέσει να ψάχνω να δω τι και πως και γιατί, βλέπω όμως ότι μπαίνουμε σε χωράφια άγνωστα, με πολλά, πολλά, πάρα πολλά χρήματα φαγωμένα ήδη, απο εταιρίες τουλάχιστον παράξενες, και με άτομα που φαίνεται να έχουν το λιγότερο έναν πολιτικό απο πίσω για τα εγχώρια ΕΣΠΑ). Που μέσα σε 5 χρόνια βρήκαν ξαφνικά 600 χιλιάδες ευρώ (ξαναλέω, είναι δημόσια τα έγγραφα, δεν είμαι χάκερ, αλλά ωραία θα ήταν να είμαι...)

Όμως με στενοχωρεί ότι αυτός ο τόπος δεν θα πάει ποτέ μπροστά. Ποτέ. Δεν πα να περάσουν 500 χρόνια, σαν την τελική του Πανόπουλο. Βρήκαμε με άνθρωπο που κι αυτός το ψάχνει, πατέντες ανθρώπων για να πάρουν ΕΣΠΑ στον ΟΒΙ, βλέπουμε να εμπλέκονται οικογένειες (και λυπόμουν μήπως το μάθει η γυναίκα του... ΝΑ μ@λ@κα < μούτζα στον εαυτό μου) και τα φαγωμένα χρήματα, ξαναλέω είναι της τάξεως του εκατ. ευρώ. Ήδη.

Αυτό που είναι μαγικό, είναι το ξεβράκωμα που μπορείς να φας με το FB. Μπαίνεις, βλέπεις φωτογραφίες, tag και ξαφνικά βλέπω πχ. ότι ο κουμπάρος του σανόπουλο είναι κολλητός με κάτι άτομα με θέσεις κλειδί ίσως,

Στην υγειά του βρυκόλακα παιδιά, δεν ακούμε τόσα χρόνια για τον Κορρέ, και το ξεχάσαμε. Υπάρχον αυτοκίνητο. Ποιος ασχολείται τώρα πιά με την κοπέλα με το βιτριόλι? Κάνεις... Δεν πουλάει πια η είδηση. Έτσι, απλά κάποια στιγμή δεν θα ακούμε για Πανόπουλο. Αυτός όμως θα βρει τις άκρες του, θα κάνει τα κονέ του, έχει ήδη ξεκινήσει βάση μαθήματος που λογικά θα πήρε απο άλλη εταιρία που έκανε ακριβώς τα ίδια, και με λιγότερο ντόρο στα media, και όταν πάρει κάνα Horizon, τότε θα κάνει ένα ωραίο μαγαζάκι και θα συνεχίζει να ροκανίζει, επειδή τον αφήνει το σύστημα.

Τελικά, κανείς δεν ξέρει αν το μπλε ή το κόκκινο χάπι είναι το καλύτερο. Όταν είδα τα νούμερα, δεν ξέρω αν θα ήταν καλυτερα να μην τα ξέρω. Και εννοώ εγώ, ενας απλός πολίτης. Γιατί σίγουρα, ένας δημοσιογράφος θα μπορούσε να τα βρεί, να τα πάει στο κανάλι και να τον κάνει ρόμπα  ξεκούμπωτη να μην ξέρει που να κρυφτεί. Και να ξεκινήσει κάνα ψάξιμο που να βρεθεί η άκρη του κουβαριού και να φανεί ποιός έχει φάει και ποιός είναι να φάει και γιατί τόσοι πολλοί έφαγαν και συνεχίζουν και τρώνε...

Screenshot 2021-11-14 at 13-23-43 Billiris S A - Αναζήτηση Google.png

Screenshot 2021-11-14 at 13-49-14 Facebook.png

Screenshot 2021-11-14 at 13-17-16 3dcorner Greece's ( 3dcorner gr) Instagram profile • 0 photos and videos.jpg

Screenshot 2021-11-14 at 13-48-51 Facebook.png

Νομίζω ότι αυτες οι πληροφορίες  αν δεν υπάρξει άλλο ποστ με περισσότερες λεπτομέρειες πρέπει να μπει στο προτεινόμενο ποστ. Όλες όσες αφορούν τα οικονομικά.

Με μια μικρή αναζήτηση των ατόμων που έχει στο linked in, το καθένα ξεχωριστά πρόκειται για κλασικούς ΕΣΠΑκιδες με εταιρίες φαντάσματα ή από αυτές που ίσα ίσα φαίνονται ότι βγαίνουν.

Αν όλες αυτές οι πληροφορίες δεν αρκούν για να μπει εισαγγελέας πραγματικά τι άλλο να κάνει πια?

Είναι τόσο συνηθισμένο στην Ελλάδα να βουτανε το ΕΣΠΑ που είναι κοινό μυστικό και δεν νοιάζει κανέναν??? 

Λογικά κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα η Ευρώπη?

Δεν ξέρω πώς δουλεύει ο μηχανισμός του ΕΣΠΑ αλλά δεν μπορούν να χορηγηθούν εκεί που υπάρχει ανάγκη και όχι στους απατ αιώνες?? 

Πώς θα ανέβει το ΑΕΠ και θα αναπτυχθεί η οικονομία αν τα κεφάλαια που υποτιθεται θα ενισχύσουν την επιχειρηματικότητα πάνε σε σκαφη, αυτοκίνητα και ακριβά ρολόγια??

Δεν είχα καθόλου εμπειρία από το πώς δουλεύει το ελληνικό επιχειρείν αλλά με αυτά που διαβάζω δεν υπαρχουν και πολλές ελπίδες για κάτι καλύτερο.......

Αυτα.

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκεί που υπάρχει ανάγκη δε παίζει 

https://www.newsit.gr/ellada/allazoun-ola-me-to-neo-klimatiko-nomo-venzinokinita-kai-petrelaiokinita-telos-apo-to-2030/3407321/?fbclid=IwAR0on_UrEZcSuOpsHVblAjPRpbVbqN4qgdrSjmgoK3aYSTHCroWK2Dzwi7k

Προλαβαίνει, δε προλαβαίνει o σανόπουλος... 
Ωραία ταινία το V for Vendetta προφητική... 

Επεξ/σία από Shadow Explorer
  • Sad 2
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, saintinos είπε

Με μια μικρή αναζήτηση των ατόμων που έχει στο linked in, το καθένα ξεχωριστά πρόκειται για κλασικούς ΕΣΠΑκιδες με εταιρίες φαντάσματα ή από αυτές που ίσα ίσα φαίνονται ότι βγαίνουν.

Δεν ξέρω αν είναι τόσο διαολεμένη σύμπτωση αλλά ακριβώς στην ίδια διεύθυνση με την κολοσσιαία αυτοκινητοβιομηχανία στεγάζεται αυτή η εταιρία με ίδρυση το 2019

3C689255-7307-4B0A-B80E-13D2460D0305.jpeg

• Thanks 2
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Shadow Explorer είπε

Εκεί που υπάρχει ανάγκη δε παίζει 

https://www.newsit.gr/ellada/allazoun-ola-me-to-neo-klimatiko-nomo-venzinokinita-kai-petrelaiokinita-telos-apo-to-2030/3407321/?fbclid=IwAR0on_UrEZcSuOpsHVblAjPRpbVbqN4qgdrSjmgoK3aYSTHCroWK2Dzwi7k

Προλαβαίνει, δε προλαβαίνει o σανόπουλος... 
Ωραία ταινία το V for Vendetta προφητική... 

Θα τα κάνει με υδρογόνο. Το είπε άλλωστε το υδρογόνο είναι το μέλλον. Δεν συμμερίζεται κανένας την άποψη του αλλά όλο και κάποιο ΕΣΠΑ θα μασήσει για να "τελειοποιήσει" το υδρογόνο. 

Και μάλλον γι'αυτό το προωθεί γιατί δεν θα κυνηγά κανένας σοβαρός τις επιδοτήσεις που τρέχουν για το υδρογόνο. Λογικά για την ηλεκτροπροωση και ηλεκτροποιηση στην Ελλάδα τις έχουν πάρει αλλά λαμόγια πιο σχετικά με το κλάδο, και του μείναν του υδρογόνου ...

Oohhh Jesus Christ!!

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...