Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, NT1G είπε

Μετά την προχθεσινή "συνέντευξη" στην ΕΡΤ1, βλέπω έβγαλε καινούργια συνέντευξη με τον SP, ο γνωστός δημοσιογράφος παύλα PRτζης του και διαβάζουμε,

νόμιζα ότι θα είναι 100 % ελληνικά τα πάντα και παλιότερα έλεγε ότι δεν θέλει χρήματα από εταιρίες του εξωτερικού...

:rolleyes:

Για να είναι ελληνικά τα περισσότερα, θα πρέπει να αποκτήσει η χώρα τα ανάλογα εργοστάσια, οπου θα κατασκευάζονται τα εξαρτήματα μαζικά και μη. Εμείς εδω κανουμε μπιζνα με εισαγωγές...

• Like 2
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αρα συμπερασματα απο την συνεντευξη:

1. Δεν ηταν ετοιμο οπως ειχε δηλωσει πριν τις render φωτογραφιες. 

2. Δεν ειναι 100% ελληνικο,  ολα τα parts οπως ειχε δηλωσει. 

3. Πηρε λεφτα απο το εξωτερικο που ελεγε οτι δεν θα επαιρνε. 

4. Δεν θα γινει καποια παρουσιαση στο top gear κτλ. 

5. Τωρα γινονται οι επαφες με την κυβερνηση αρα δεν ισχυε το προγραμμα που ελεγε. 

6. Θα ειναι ενα αμαξι για να σπασει ενα ρεκορ αρα δεν ειναι ενα λειτουργικο αμαξι για τον δρομο αρα δεν θα πουληθει. 

7. Δεν υπαρχει εσωτερικο κινητηρας αρα αυτο που ειδαμε ειναι οντως ενα κουφαρι. 

8. Οι φωτογραφιες που ανεβαζε και το αμαξι ετρεχε ειναι οποτε fake καθως το αμαξι δεν ειναι λειτουργικο. 

9. Το εργοστασιο ειναι εκτος Αθηνων αρα δεν ετοιμαζεται καποιο στην Αγγλια που μας το ελεγε συνεχεια καθως δεν εγινε και αναφορα σε αυτο στην συνεντευξη. 

Δεν ξερω πως το λετε εσεις στο χωριο σας ολο αυτο αλλα εμεις το λεμε κωλοτουμπα και παπατζιλικι μαζι 😂

• Like 13
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενταξει με τις παραπανω απαντησεις, εχω αρχισει να το πιστευω το προτζεκτ.

Spoiler

Δε βρισκω big facepalm γμτ.. :P 

Επεξ/σία από GoMaR
  • Like 1
Δημοσ.

Εκτος Αθηνών μπορει να σημαίνει οπουδήποτε στο ηλιακό μας σύστημα ή και στο σύμπαν, απλά οχι στην Αθήνα...

Το κουφάρι που είδαμε θα ναι το πρώτο χαος (δικά τους λόγια) 

• Like 4
Δημοσ.

Εντάξει, όπως είναι φυσικό, οδεύουμε προς... ορθολογισμό των specs και όχι μόνο:

* Τα κεφάλαια δεν είναι Ελληνικά (δεν ξέρω τί παίζει δεν σχολιάζω καν - υπάρχουν κυριολεκτικά άπειρες πιθανότητες).

* Από το "μέχρι την τελευταία βίδα" στο "ψάχνουμε κατασκευαστή ελαστικών" (δηλαδή είχαν υπολογίσει πως θα σπάσουν όλα τα ρεκόρ και δεν είχαν ιδέα τί λάστιχα θα φορέσουν - άντε καλά)!

* Από τα 500Km/h στο "και 300χλμ/ω να πιάσει, καλά θα είναι"

* Εργοστάσιο δεν λέμε πως υπάρχει, λέμε όμως πως υπάρχει ο χώρος του εργοστασίου (που θα...)

κτλ.

Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν έβαζε σε ένα σασί έναν έτοιμο κινητήρα από αλλού, και να το τσουλήσει σε κανένα λόφο στις 31-12-2022... Ενδιάμεσα, προβλέπω πως θα δούμε και SUV - για να ολοκληρωθεί η γκάμα. Τα δύο supercars είναι βενζινοκίνητα, το αυτοκίνητο πόλης ηλεκτρικό, ενώ υπάρχει και αυτοκίνητο που κινείται με υδρογόνο. Λογικό είναι λοιπόν, το SUV να κινείται με facebook likes και καρδούλες καθώς και με χυμό amita που περιέχει θετική ενέργεια...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.businessregistry.gr/publicity/show/156866603000  
https://www.eauction.gr/Auction/Details/140813

Αποφάσισα σε κάθε ποστ να ξεκινάω με αυτά γιατί είναι 76 σελίδες και κανείς δεν τις διαβάζει όλες. Έτσι, δεν θα τίθεται το ερώτημα συνωνυμίας, κακεντρέχιας και απάτης.

Είπα επίσης να αφήσω αυτό εδώ.

image.png.d4a194ae204ef722417f9cbfb33d10e4.png

Είναι μια φωτογραφία που μου έστειλε φίλος, και δείχνει μία μπιέλα Πανόπουλου με αναδιάπλαση. Απο κάτω κάτι συμβατικά γυαλιά μυωπίας (απο 2 βαθμούς και πάνω όμως) ή ηλίου, πάλι εκτυπωμένα ίσως? Ο φίλος την έπιασε και στα χέρια του, και είναι ολόϊδια με του Κου Σανόπουλου. Εκτιμώ πολύ τον συγκεκριμένο φίλο και τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια, έχουμε σπουδάσει μαζί, εργαζόμαστε μαζί κλπ.  Μου έδωσε την ακριβή διεύθυνση που βρίσκεται αυτό το αξεσουάρ. Είναι στην Αθήνα, και μπορεί κάποιος να πάει να την δεί. Δεν θα ήθελα να πω δημόσια που μου είπε ότι είναι, γιατί θα γίνει το μακελειό, αν κάποιος απο αυτούς πυο πραγματικά ενδιαφέρονται θέλει να εμφανιστεί εκεί, μπορεί να μου στείλει πμ, να βρεθούμε όλοι μαζί εκεί μια μέρα να την δούμε απο κοντά μέσα στην εβδομάδα. Με χαρά μου. Σύντομα όμως γιατί δεν ξέρω για πόσο θα κάθεται στο ράφι...

Γνωρίζω ότι πολλοί απο τους πιστευτές θα πουν ''του έδωσε το σχέδιο κι αυτός το τύπωσε για να το έχει ενθύμιο σε ένα πάγκο''. Προφανώς. Μπορεί να το έκλεψε και κάποιος για να δωρίσει τα σχέδια στην KGB (Πιο πιθανό σενάριο απο αυτό που ζούμε).

Αν διαβάζει ο Κος Πανόπουλος και ο κύριος Σαριμπαλίδης, καλό θα είναι να κινηθούν άμεσα και να δώσουν κάνα Ευρώ σε κάνα hub στο εξωτερικό αντί να φτιάχνουν σειρήνες στης Ελλάδα γιατί ο κόσμος είναι μικρός, και τα μάτια πολλά για να ξεφύγει η απάτη που κάνουν. Όσον αφορά την RedBull και το BBC, κι εγώ έχω στείλει μήνυμα. Η RB συνήθως είναι άμεση και κατεβάζει απο το ιντερνετ άμεσα ότι είναι πληγή για την εταιρία (αν πουλάνε αυτοκόλλητα με το λογότυπό της πχ κλπ). Το έχω δει να συμβαίνει, δεν το λέω απο την γκλάβα μου. Το BBC πιστέυω στα @@ του και η κυβέρνηση επίσης. Αυτοί θα χαρούν να ανεβάσουν το ηθικό των Ελλήνων του 2ου αιώνα πχ , της σημαίας και του Ελληνικού διαφωτισμού και όταν έρθει η ώρα να πετάξουν Σαριμπαλίδη και Σανόπουλο σας σφουγγαρόπανα ίσως, αφου τους πάρουν πίσω κάποια χρήματα. Δουλειά να γίνεται.

Κατά τα άλλα, κάποιος είπε γιατί ασχολείστε.
1. Γι αυτό ακριβώς που είπε ο @nemom
2. Γιατί κάποιο πασχίζουμε εδώ και χρόνια πολλά να φτιάξουμε ένα όνομα στο εξωτερικό, έχoντας γίνει ο πΩπΩς μας τετράγωνος, 24/7/365/9 (<χρόνια) και δεν δεχόμαστε να μπαίνουν τέτοιοι τραμπούκοι στον χώρο του motorsport, κι εγώ που μπορεί να θέλω να πουλήσω μετά ένα σχέδιο όντως με τεχνολογία generative design να πρέπει να αποδείξω πλέον ότι δεν είμαι ελέφαντας.

Όπως μίλησα με έναν φίλο, θα πρέπει κανονικά να πάμε σε καταγγελία στο επιμελητήριο που είναι η ΙΚΕ που έχει και αν πάρει κάποια επιδότηση ή κάτι άλλο, θα πρέπει να είναι υπεύθυνο και το επιμελητήριο γιατί αυτό πρέπει να βλέπει ποιές εταιρίες είναι υγιείς έναντι άλλων. ΙΚΕ χωρίς να έχει κύκλο εργασιών δεν μπορεί να πάρει κανονικά ούτε ένα ευρώ. Το μόνο που μπορεί είναι να της βάλει κάποιος κεφάλαιο. Αυτό μπορεί να είναι και το κράτος βέβαια (παράθυρο εδώ) και όχι ΕΣΠΑ που γενικά είναι συκγκεκριμένοι κανόνες αλλά συνήθως φωτογραφικοί οπότε δεν έχω πλήρη εικόνα σε τι αποσκοπεί ο απατεώνας. Είναι τυχαίο ότι όταν ρωτάς την Google με πόσα χρήματα ξεκινάς να φτιάχνεις αυτοκίνητα σου λέει 1οο εκκατ? Μιλάει σε δολλάρια, αλλά κι ο Πανόπουλος μιλούσε σε Φαρενάϊτ, οπότε μου φαίνεται λογικό.
https://www.trustcapitalusa.com/blog/starting-a-car-manufacturing-company-with-middle-market-financing

To κωμωδιακό σε όλη την υπόθεση είναι ότι και μία μεσαίου μεγέθους παραγωγική εταιρία στην Αμερική και ίσως και στην Ελλάδα έχει καλύτερα εργαλεία απο αυτά του παζαριού του Αγίου Παταπίου (βοήθειά μας) που παρουσιάζει ο κύριος Πανόπουλος. Εγώ, με μια ''γραμμή παραγωγής'' που έχουμε μικρή στην δουλειά (καταχρηστικά θα την πω έτσι) τα λάθη πάνε κι έρχονται και για να τα μαζέψεις πρέπει να βρεις, όντως, μόνο ρομπότ. Δεν μπορώ να διανοηθώ το μέγεθος της βλακείας που πετάει ο τύπος. Είναι βασικά αυτό που μας έλεγαν όταν είμασταν μικροί. ''Αν το ψέμα είναι πολύ μεγάλο, μπορεί και να το πιστέψουν''.
Θα μου πεις, σε μια χώρα που γεννήθηκαν τα μαθηματικά και η γεωμετρία, έχουμε καθημερινά κόσμο να κυκλοφορεί χωρίς κράνος και ζώνη γιατί ''σιγά μην τύχει σε μένα ρε μεγάλε...'' Λες και στην στατιστική, ρωτούσε ποτέ η στατιστική ''λες να κάτσει σήμερα στραβή σ'αυτόν τον τυπάκο που πάει Σινεμά να γνωρίσει το καινούργιο του αμόρε? Όχι μωρέ, άστο γι αύριο''...  Δεν μπορούμε παιδιά, (δεν μιλάω για τα τρολ, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να μην απαντάμε - κι εγώ έγραφα, κι έσβησα) να περιμένουμε πολλά πράγματα γιατί η πίστη σε κάτι ανύπαρκτο είναι πολύ δυνατή. Πιο δυνατή απο την πραγματικότητα.

3. Γιατί με λυπεί σήμερα που το μάρκετινγκ καβαλάει την επιστήμη. Με εκνευρίζει, με βγάζει εκτός εαυτού. Γιατί είναι ικανή μία κότα (συγνώμη, και εννοώ ανεξαρτήτως φύλου) να βγει στην τηλεόραση και να κάνει ρόμπα κάποιον που έχει βρεί το φάρμακο για το ζάχαρο. Γιατί μπορεί να βγει ενας Σαριμπαλίδης και να κάνει άνω κάτω όλη την κοινότητα με το να λέει , και να ξέρει ότι λέει βλακείες και να κρύβεται πίσω απο το ''Η δημοσιογραφία γίνεται στο πεζοδρόμιο'' . Έλα ρε μεγάλε τύπε του πεζοδρομίου που ένα φόρουμ απο σχετικούς άσχετους βρήκαν το πόσα χρωστάει ο Πανόπουλος, που τα χρωστάει, τι δάνεια πήρε, πότε τα πήρε, πότε έγινε η εταιρία, πού έγινε , που εκτυπώνεται η μπιέλα και δεν μπόρεσες να τα βρείς εσυ. Εσύ ο μέγας Σαριμπαλίδης που όταν σε ρωτάνε η απάντηση είναι ''εγώ? Εγώ δεν ξέρω αν ο Πανόπουλος το βάζει μπροστά το βράδυ... ''  Η απάντηση του Ποντικα θα έπρεπε να ήταν ''Την επόμενη φορά, περιμένω να τον ρωτήσεις όμως''. Αλλά ξέχασα, όταν κάποιος αποκτάει έστω και ιντερνετική δύναμη, ξαφνικά τον φοβούνται. Να φοβάσαι την γλύτσα? Κι όμως... Αυτό είναι το λυπηρό και το έχω δει να συμβαίνει σε όλους τους τομείς. Instagram, Facebook, Twitter Κλπ. Κάποιος σιγά σιγά ανεβάζει το ''προφίλ'' του και τώρα ''ότι και να πει έχει δίκιο'' . Και κάθε απόδειξη εναντίων του είναι φιταχτή. Μη πιστευτή. Φώτοσοπ.

Είδα προχθές το V for Vendetta.
Ας το ξαναδούμε λίγο. Δεν είναι μακριά κάποια πράγματα.

Επεξ/σία από VFR
  • Like 18
  • Thanks 3
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nemom είπε

236815260_Screenshotfrom2021-11-1314-41-33.png.f641331363adee0efe35b988d277d70b.png

Δε φοβάται μην του κλέψουν αμάξι 12,5 εκατομμυρίων;

Θα έχει απ' εξω αυτοκόλλητο ''προσοχή, ο σκύλος δαγκώνει'' 🤣

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, VFR είπε

Θα έχει απ' εξω αυτοκόλλητο ''προσοχή, ο σκύλος δαγκώνει'' 🤣

Βασικά το έχει κάνει failsafe.
Δεν έχει προσθέσει το εσωτερικό.
Ελληνική τεχνολογία über alles !

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nemom είπε

Βασικά το έχει κάνει failsafe.
Δεν έχει προσθέσει το εσωτερικό.
Ελληνική τεχνολογία über alles !

To ¨αλλο θα είναι το καλό.
¨Οταν ο συναγερμός εντοπίσει κλέφτες, το αυτοκίνητο αλλάζει την μάζα του και μπαίνει στο σιφώνι της τουαλέτας 😅

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, VFR είπε

To ¨αλλο θα είναι το καλό.
¨Οταν ο συναγερμός εντοπίσει κλέφτες, το αυτοκίνητο αλλάζει την μάζα του και μπαίνει στο σιφώνι της τουαλέτας 😅

Είναι και το «SCANN».
Όχι όμως αυτό μόνο του.
Εμένα μου βγάζει κάτι σε αμάξι του James Bond και Batman 2σε1.
Δοκιμασμένα πράγματα αλλά από το εξωτερικό, δίνουμε ιδέες λέμε...

Επεξ/σία από nemom

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...