Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Stoliver είπε

Το βρήκα! Πως ξέρω ότι είναι αυτός και δεν είναι απλός συνωνυμία;

Παρε τηλεφωνο εχει κανα 2 και ρωτα και πες μας αν ειναι αυτος η οχι. Ρε τι παθαμε.

• Like 1
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Stoliver είπε

Είχα κι εγώ την ίδια απορία με εσένα και το τσέκαρα. Ο ίδιος είναι

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Nabuko είπε

Είχα κι εγώ την ίδια απορία με εσένα και το τσέκαρα. Ο ίδιος είναι

Πως το κατάφερες θα ήθελα να ήξερα...

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Stoliver είπε

Και να μην υπάρχει, δεν λέει κάτι. Δουλεία είναι και αυτό. 

Υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ότι είναι σε πλειστηριασμό;

Το να χωνεις το κεφάλι στην άμμο και να αγνοείς την πραγματικότητα δεν σημαίνει ότι αυτή δεν υπάρχει.

• Like 3
Δημοσ.
11 minutes ago, Stoliver said:

Τα ίδια που λέτε για το αμάξι μπορώ και εγώ να λέω για τις φωτογραφίες σου.
Άμα δεν είναι επίσημο δεν το πιστεύω, μπορεί να είναι και photoshop.
Επίσης πως ξέρω αν είναι απλός συνωνυμία;

Μπορεί να είναι συνωνυμία. Με τον ίδιο ΑΦΜ. Και τους ίδιους γονείς. 

• Like 2
Δημοσ.

ΑΝ ειχε κατασκευασει κατι, θα εδειχνε καποιες φωτος απο το "εργοστασιο" παραγωγης.

Εδω για μπριζολες παμε και βγαζουμε φωτογραφιες, αυτος ολοκληρο ultra super duper car που θα στρωνει χαλι ολος ο πλανητης στο ονομα του, και δεν εχει βγαλει φωτος ΟΥΤΕ ΜΙΑ ???

@Stoliver μηπως εχεις εσυ ;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Stoliver είπε

Ίδιο όνομα, ίδιο επίθετο, ίδιο όνομα πατέρα, ίδιο όνομα μητέρας, ίδιο ΑΦΜ, αλλά και ίδια διεύθυνση.
(Θυμίζω ότι το ΑΦΜ είναι μοναδικό, προφανώς, σε περίπτωση που κάποιος δεν το ξέρει). 
Σχολίασες και πώς τα κατάφερε κάποιος και τα βρήκε, δεν είναι δύσκολο, δες την ίδρυση της SP Automotive.
https://www.businessregistry.gr/publicity/show/156866603000  
https://www.eauction.gr/Auction/Details/140813

Επεξ/σία από giannisrng0
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε 4 μηνες εδω θα ειμαστε κ θα θελα να δω τι θα πειτε τοτε τα διαφορα παπαγαλακια

ξεκαθαριζω απο τωρα ,αν εχει παιξει εσπα ,κρατικη επιχορηγηση η οποιαδηποτε αλλη αβαντα ,αν εχει δαγκωθει κοσμος με την βοηθεια σας (ακομα κ απο βλακεια ) ,τοτε ειστε συνυπολογοι 

σε 4 μηνες πρεπει να υπαρχει πληρως λειτουργικο αμαξι οπως εχει παρουσιαστει με μεγαλη σιγουρια κ 3000 αλογα που δεν θα σκορπαει στο πρωτο χλμ

κανεις μας δεν ξερει 100% τι συμβαινει αλλα τα σημαδια ειναι πολλα ,ολα τα αλλα ειναι εκ του πονηρου

edit

παρολα αυτα αν παραδωσει οσα υποσχεται σε 4 μηνες προσωπικα θα παραδεχτω οτι εκανα λαθος

Επεξ/σία από Neural_handshake
  • Like 7
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

(Σόρυ, ντάμπλ ποστ κατά λάθος)
Θα το κάνω edit να προσφέρω κάτι παραπάνω στην συζήτηση που δεν έχει αναφερθεί. Πριν κανα χρόνο ειχε έρθει στην ΕΑΒκαι παρουσίαζε ... πλαστικές 3d μπιέλες. Το δυσάρεστο είναι ότι η πλειοψηφία των συναδέλφων, τον άκουγε με ενθουσιασμό (!)

Επεξ/σία από giannisrng0
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Stoliver είπε

Πως το κατάφερες θα ήθελα να ήξερα...

Εγω δεν ξερω αν εισαι ο Σπασιμπαλιδης η ο Πρασοπουλος, αυτο μοναχα......

Τωρα αν δεν εισαι κανενας απο αυτους και δεν εχεις και καποιου ειδους συγγενεια (η εστω ρε παιδι μου να προσφερεις εργο σε αυτους τους δυο καπως....) προτεινω στα σοβαρα να ζητησεις επαγγελματικη βοηθεια.....

Οπως ειπαν και αλλοι αν σε 4 μηνες παρουσιασει λειτουργικο αμαξι που να πηγαινει εστω σε ΕΥΘΕΙΑ (οπως κατι dragster) και ας εχει 1000 και οχι 3000 αλογα (δηλαδη εστω 300 χιλιομετρα τελικη) και φυσικα ΔΕΝ σκορπισει μετα απο μερικα μετρα θα παραδεχτω και εγω πως ειχα αδικο.....

Μεχρι τοτε 1 πραγμα ειναι σιγουρο, πως ολοι θα λενε οτι ολο αυτο ειναι το κλασσικο να πεθανει η κατσικα του γειτονα.....

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, nemom είπε

Επειδή το αυτοκίνητο έχει «πατενταριστεί», οφείλει να έχει πατενταριστεί η τελική έκδοση.

Ας πούμε στον εμπρός πρόβολο, λείπει κάτι, καθρέφτες γιοκ κλπ...
Άρα είτε δεν είναι λειτουργικό πρωτότυπο η μακέτα, είτε δεν ανταποκρίνεται στην τελική έκδοση.

M674DBIVNK56FON27UQIXB6ZFGMHBGEWB3XXZ72C

Screenshot_9.jpg.4ebc72c3aea95c4f44ae6bb

Εμένα 2 πράγματα δεν μού κάνουν εντύπωση σε αυτό το ρεπορτάζ.

1. Σε ποσό χαμηλό επίπεδο ειναι τα μμε στην Ελλάδα 

2. Οτι το αυτοκίνητο απλά δεν υπάρχει ειναι μία μακέτα πάνω σε τάκους.

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, giannisrng0 είπε

(Σόρυ, ντάμπλ ποστ κατά λάθος)
Θα το κάνω edit να προσφέρω κάτι παραπάνω στην συζήτηση που δεν έχει αναφερθεί. Πριν κανα χρόνο ειχε έρθει στην ΕΑΒκαι παρουσίαζε ... πλαστικές 3d μπιέλες. Το δυσάρεστο είναι ότι η πλειοψηφία των συναδέλφων, τον άκουγε με ενθουσιασμό (!)

Αφού δεν ήταν 2D χάρτινες πάλι καλά να λες!

Αλήθεια, τι να τις κάνει η EAB τις 3D printed μπιέλες; να χάσουν τα τζιπάκια μισό κιλό; ανταλλακτικά δεν έχουν οι κινητήρες;

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι έχω μπει στο νόημα.

Το αυτοκίνητο που παρουσιάστηκε
241455886_1256585766_WhatsAppImage2021-11-06at10_19_34.jpeg.0e88fd1b72567d4a2bb392f4d4e02d6e(1).jpeg.5c5e8eb65fe69422d90387b7fbabfe3e.jpegSP-Automotive-Chaos-4-1-1.jpg.ade1d420786494b998cc9cc5e9b80bc8.jpg

είναι το ίδιο αυτοκίνητο με το ρεπορτάζ στην ΕΡΤ.
Screenshot_9.jpg.4ebc72c3aea95c4f44ae6bbcbd7c3804.jpg.427832679c8b2b46d2920bdcb119ef76.jpg

Δεν είναι θαύμα, είναι η μεταβαλλόμενη μάζα!
Και δεν το είχα καταλάβει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...