Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Arkin είπε

Το 1/10 να ψαρωσε φτανει για να βγαλει εκατομμυρια ο τυπακος που δεν ξερει να φτιαχνει ουτε πατινι.

Το EVO με τα ρεκόρ δεν είναι πατίνι πάντως. 
Επίσης η ΕΡΤ δεν έχει εκατομμύρια τηλεθεατές. 

12 λεπτά πριν, AMLS είπε

Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι θα φτιάξει κανένα patreon και θα αρχίσει να ζητάει λεφτά από τον κόσμο.

Ο τύπος έχει McLaren, μην ανησυχείς δεν θα πεινάσει για να ζητήσει τα λεφτά σου. 

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Stoliver είπε

Το EVO με τα ρεκόρ δεν είναι πατίνι πάντως. 
Επίσης η ΕΡΤ δεν έχει εκατομμύρια τηλεθεατές. 

Πιο evo που εσκασε στα 100 μετρα? Το οποιο δεν ειναι πουθενα επισημο ρεκορ? Η ΕΡΤ τα αρπαζει απο ολο τον κοσμο καθε μηνα χωρις καν να μας ρωτησει. Ειναι απαραδεκτο και ανηθικο να προωθει απατεωνες στα καναλια αυτα. 

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Πιο evo που εσκασε στα 100 μετρα? Το οποιο δεν ειναι πουθενα επισημο ρεκορ? Η ΕΡΤ τα αρπαζει απο ολο τον κοσμο καθε μηνα χωρις καν να μας ρωτησει. Ειναι απαραδεκτο και ανηθικο να προωθει απατεωνες στα καναλια αυτα. 

Σε ποια επίσημη ιστοσελίδα είναι αυτά τα ρεκόρ; Δε γνωρίζω, αν μπορούσες να μου πεις θα το εκτιμούσα. 
Θα περίμενα λίγο καλύτερη δουλειά από την ΕΡΤ, αλλά ΕΡΤ είναι...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Stoliver είπε

Ο τύπος έχει McLaren, μην ανησυχείς δεν θα πεινάσει για να ζητήσει τα λεφτά σου.

Καλά το ότι δεν θα πάρει τα λεφτά μου είναι δεδομένο. Εγώ βέβαια πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο με McLaren να του βγάζουν σε πλειστηριασμό το σπίτι. Αλήθεια που ξέρεις ότι είναι δικιά του; Έχεις δει την άδεια κυκλοφορίας να λέει το όνομα του; 
Παντως έλα πες την αλήθεια. Έχεις πληρώσει τον νιγηριανό πρίγκηπα ε;

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Stoliver είπε

Σε ποια επίσημη ιστοσελίδα είναι αυτά τα ρεκόρ; Δε γνωρίζω, αν μπορούσες να μου πεις θα το εκτιμούσα. 
Θα περίμενα λίγο καλύτερη δουλειά από την ΕΡΤ, αλλά ΕΡΤ είναι...

Αυτο λεω δεν υπαρχει καποιο επισημο ρεκορ. Πηρε τον αλλο τον δημοσιογραφο που κανουν μαζι ολο αυτο και λενε οτι εκανε ρεκορ ενω εσκασε στα 100 μετρα η μηχανη. Οταν βγαζεις κατι στην τηλεοραση χωρις να το εχεις ψαξεις και το βλεπει ο καθε 50αρης που δεν γνωριζει και λεει μπραβο ενω απο πισω δεν υπαρχει τιποτα υπαρχει θεμα δεν νομιζεις? Θελει προσοχη με το Σωρρα πολλοι εχασαν αρκετα λεφτα με τις συνδρομες που ζητουσε ωστε να τους ξεπληρωσει τα χρεη. Και εδω θα υπαρξουν θυματα και ειναι κριμα δεν νομιζεις?

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, cdallas είπε

Για πάμε ένα μικρό αφιέρωμα στον οτομοτίβ περφεξιόν με το φρέσκο υλικό της ΕΡΤ...

Screenshot 2021-11-12 at 18.53.26.jpeg

....

Μόνο εμένα μου φαίνονται τα automotive perfect LEDs σαν τα κλασσικά του εμπορίου, 100 τμχ 10 €;

640px-RBG-LED.jpg

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Shadow Explorer είπε

Τετοια ρεκορ θελουν 2 runs απ οτι γνωρίζω.

Καταλαβαινεις τοτε ακομα χειροτερα. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, AMLS είπε

Καλά το ότι δεν θα πάρει τα λεφτά μου είναι δεδομένο. Εγώ βέβαια πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο με McLaren να του βγάζουν σε πλειστηριασμό το σπίτι. Αλήθεια που ξέρεις ότι είναι δικιά του; Έχεις δει την άδεια κυκλοφορίας να λέει το όνομα του; 
Παντως έλα πες την αλήθεια. Έχεις πληρώσει τον νιγηριανό πρίγκηπα ε;

Έχω δει πολλά βίντεο να τα οδηγεί και μάλιστα του έσκασε το λάστιχο και το επισκεύασε. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Stoliver είπε

...

Το σπίτι/κτήριο/κάτι που έχει γιατί θα βγει σε πλειστηριασμό από τον επόμενο χρόνο; Αν έχει McLaren δεν έχει 150000€ να ξεπληρώσει τις τράπεζες; Στο αμάξι κοιμάται;

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, NT1G είπε

Το σπίτι/κτήριο/κάτι που έχει γιατί θα βγει σε πλειστηριασμό από τον επόμενο χρόνο; Αν έχει McLaren δεν έχει 150000€ να ξεπληρώσει τις τράπεζες; Στο αμάξι κοιμάται;

Και πως ξέρω ότι αυτό που μου λες ότι ισχύει; Έχεις δει επίσημο χαρτί; 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, NT1G είπε

Μόνο εμένα μου φαίνονται τα automotive perfect LEDs σαν τα κλασσικά του εμπορίου, 100 τμχ 10 €;

Ναι, σε εμένα δεν μου φαίνονται του εμπορίου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...