Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Nabuko είπε

Ευθέως μιλάω. Τι δεν κατάλαβες ακριβώς? Έχεις ιδέα πως λειτουργούν τα πράγματα πίσω από ένα δελτίο ειδήσεων?

όχι... εσύ είσαι δημοσιογράφος?

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GEORGEX25 είπε

όχι... εσύ είσαι δημοσιογράφος?

Αν είναι να γράφεις μόνο για να γράφεις ενώ δεν έχεις ιδέα για κάποια πράγματα θα σου πρότεινα να μην συνεχίσεις. Το αν είμαι δημοσιογράφος ή όχι δεν παίζει κανένα ρόλο στο αν γνωρίζω ή όχι το πως λειτουργεί η ροή σε ένα δελτίο ειδήσεων. 

5 λεπτά πριν, sbullakis είπε

Ναι αλλα εδω μιλαμε για επιτευγμα φυσικης και μιχανικης και Ελληνικο!και  η ερτ οποτε κσι αν μπορει! Ντροπης πραγματα!

Ναι άλλα συνήθως σε ένα δελτίο ειδήσεων προέχουν άλλα θέματα. Το "ρεπορτάζ"/συνέντευξη/διαφήμηση δεν χώραγε για σήμερα.

5 λεπτά πριν, GoMaR είπε

Καταλαβα.. Παλι ειδησεις θα δουμε και αυριο..

Και για αύριο δεν το έχω σίγουρο. Υπάρχει η πιθανότητα να παιχτεί σε νεκρή μέρα με λίγη επικαιρότητα για να γεμίσει ο χρόνος. Μπορεί και καθόλου. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Nabuko είπε

Αν είναι να γράφεις μόνο για να γράφεις ενώ δεν έχεις ιδέα για κάποια πράγματα θα σου πρότεινα να μην συνεχίσεις. Το αν είμαι δημοσιογράφος ή όχι δεν παίζει κανένα ρόλο στο αν γνωρίζω ή όχι το πως λειτουργεί η ροή σε ένα δελτίο ειδήσεων. 

Ναι άλλα συνήθως σε ένα δελτίο ειδήσεων προέχουν άλλα θέματα. Το "ρεπορτάζ"/συνέντευξη/διαφήμηση δεν χώραγε για σήμερα.

Και για αύριο δεν το έχω σίγουρο. Υπάρχει η πιθανότητα να παιχτεί σε νεκρή μέρα με λίγη επικαιρότητα για να γεμίσει ο χρόνος. Μπορεί και καθόλου. 

ρε μαν... δεν μου απαντάς... απο που ΕΣΥ γνωρίζεις την ροή και εγώ δεν την γνωρίζω??? και επίσης αφού την ξέρεις για πες την μας κι εμάς να την μάθουμε

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GEORGEX25 είπε

ρε μαν... δεν μου απαντάς... απο που ΕΣΥ γνωρίζεις την ροή και εγώ δεν την γνωρίζω??? και επίσης αφού την ξέρεις για πες την μας κι εμάς να την μάθουμε

Καλά κρασιά. Δεν το χεις "ρε μαν". Άστο, μην το κουράζουμε. Διάβασε από πάνω τι απάντησα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Shadow Explorer είπε

Πουθεναδες.... που πατε ρε γίδια χωρις 3δ πριντερς και αναδιαπλαση...
https://global.nissanstories.com/en/releases/the-essence-of-z-ness-5?fbclid=IwAR3-ZtdUacm5lC7L2L9UHLl8jCff3qTZ7U4DyRWeXPhgLQZYOk_T7jgw9dE

Αυτό το master modeler που λέει τι είναι; Έχουν και ειδικότητες εκεί; Δεν κάνει ο ίδιος άνθρωπος το r&d, τον σχεδιασμό, την κατασκευή, τις δοκιμές, τις συνεντεύξεις το μάρκετιγκ κ.ο.κ;;;; Α ρε Έλληνας που σας χρειάζεται 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, AMLS είπε

Αυτό το master modeler που λέει τι είναι; Έχουν και ειδικότητες εκεί; Δεν κάνει ο ίδιος άνθρωπος το r&d, τον σχεδιασμό, την κατασκευή, τις δοκιμές, τις συνεντεύξεις το μάρκετιγκ κ.ο.κ;;;; Α ρε Έλληνας που σας χρειάζεται 

Δεν υπάρχει κανένα προβλημα στο να τα κάνει όλα ένας άνθρωπος.
Προβλημα υπάρχει όταν  αυτος ο ανθρωπος απαξιώνει ολους τους άλλους...

Εγω απλα το ανέβασα γιατι ειναι και ο παραδοσιακός τρόπος που έρχονται στη "ζωη" τα αυτοκίνητα, και οσο κι αν βολεύει το 3δ, το hands on έχει τη δική του γοητεία.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Shadow Explorer είπε

Δεν υπάρχει κανένα προβλημα στο να τα κάνει όλα ένας άνθρωπος.
Προβλημα υπάρχει όταν  αυτος ο ανθρωπος απαξιώνει ολους τους άλλους...

Εγω απλα το ανέβασα γιατι ειναι και ο παραδοσιακός τρόπος που έρχονται στη "ζωη" τα αυτοκίνητα, και οσο κι αν βολεύει το 3δ, το hands on έχει τη δική του γοητεία.

Το ανέφερα γιατί θεωρώ αδύνατο να φέρει σε πέρας ένας άνθρωπος ένα τέτοιο εύρος εργασιών που χρειάζονται εξαιρετική εξειδίκευση

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ψυχραιμία παιδιά.. 

Αυτό που είπε κάποιος παραπάνω είναι ενδιαφέρον. Κάνω δηλαδή ντόρο για το χάος, γίνεται τεράστιο πάρτυ και στο τέλος βγάζω ποδήλατα. 

Δεν μιλάω για αυτοκίνητο, όποιος έχει ασχοληθεί έστω και ελάχιστα με γραμμές παραγωγής κι έχει παρακολουθήσει το φασόλι που είχε φάει ο Μασκ με την τεσλα θα καταλάβει ότι είναι αδύνατον να γίνουν αυτά που λέει. Εκτός κι αν έχει Κορεάτικα ναυπηγεία από πίσω του, όπως η Hyundai και ξεκινήσει και φτιάχνει και τα Τσιπάκια μόνος του. 

Ξαναλέω. Όποιος έχει ασχοληθεί κατ ελάχιστο με γραμμή παραγωγής γελάει μαζί τους και όποιος δεν έχει, ας ψάξει να δει car assembly lines στο YouTube της Mini και της Toyota να δει τι σημαίνει Just In Time και τι σημαίνει να έχεις παραγγείλει εσύ μπλε φουλ έξτρα και ο άλλος ροζ με χειμερινό πακέτο και ηλιοροφη και να είναι όλα στην ίδια γραμμή παραγωγής. Θα μου πεις εδώ μιλάμε για το ίδιο πράγμα copy paste. one off. 

Αυτό που είπε ωστόσο κάποιος παραπάνω για το kickstarter, διαφωνώ. Εκεί 99%  των περιπτώσεων υπάρχει λειτουργικό πρωτότυπο και αν δεν υπάρχει έχει γίνει σοβαρή μελέτη. Εδώ έχουμε τον τύπο που έφτιαξε το Evo του, και μπράβο και ζήτω και τώρα θα πάει να κλείσεις την bugatti. Είναι σαν να σας πω : βελτίωνα παπάκια στην  βουλιαγμένης, και τώρα θα κλείσω την καβασακι. Η να πω :Επλενα αυτοκίνητα κι έπινα καφέ στο σκιπερ, τώρα φτιάχνω πυρηνικό υποβρύχιο με αναδιαπλαση. Το κόστος των πατεντών που έχει δώσει είναι αστείο, (3κ στην χειρότερη αν είναι για Ευρώπη, κάνα χιλιάρικο αν είναι μόνο για Ελλάδα). Εγώ πιστεύω ότι ότι αποσκοπεί στο να βγάλει κέρδος. Όχι με το χάος. Αυτό θα είναι όπως πολλοί είπαν εδώ "Μας έφαγαν οι haters". Δεν είναι το αυτοκίνητο πόλης, όσοι έχουν παρακολουθήσει την πορεία του smart καταλαβαίνουν τι εννοώ και έχει από πισω του έναν κολοσσό να πληρώνει. Το iq της Toyota κλπ. Όταν δε, πετάς στην εξίσωση και υδρογόνο, τότε πρέπει να μπεις φυλακή. Οι εταιρίες που έχουν καταφέρει να βγάλουν πολιτικά αυτοκίνητο έχουν από πίσω τους καράβια ή είναι με λογαριασμούς τράπεζας με κάτι νούμερα σαν το χάος του Πανοπουλου. Αν δει κάποιος την πατέντα για το υδρογόνο θα καταλάβει ότι πρόκειται για πραγματικό απατεώνα. Είναι μόνο για τους πολίτες που θα δουν ένα χαρτί και θα πουν "ε, αφού έχει πατέντα... τι μας λένε οι haters". Όποιος θέλει να πάμε παρέα στον οβι, με 300 ευρώ κατοχυρωνουμε σχέδιο. ΔΕΝ είναι απόδειξη πρωτοπορίας η πατέντα. Μπορεί πχ να πας δικαστηρίου και να υπάρχει πιο παλιά με παρόμοιο σχέδιο και να στην ακυρώσουν. Μιλαω εκ πείρας στο κομμάτι της βιομηχανικής ιδιοκτησίας. 

Τις μη εκτυπωμένες ζάντες τις έχει και στο προφίλ του, σε φωτογραφία με την κόρη του που φαίνεται πίσω το αυτοκίνητο. 

Η απορία όλων μας πιστεύω, είναι "γιατί" να κάτσει κα κάνει μια τέτοια παντόφλα. Γιατί ακόμα και από στοκο να είναι το αυτοκίνητο, είναι παιδιά πολύ μεγάλη εργασίας να γίνει. Δεν είναι μια μέρα δουλειά. Τα γραφεία κλπ, υπολογιστές, οθόνες, τραπέζια, βιομηχανικό δάπεδο. Έχει ρίξει, έστω και λίγο χρήμα. 10-20 χιλιάδες ευρώ εύκολα είναι εκεί μέσα. Πιστεύω τώρα που το γράφω, είναι τα 50 της εταιρίας. Θα βγάλει είτε μέσω της extreme tuners μιας και υπάρχει πιστεύω κοινό που τον έκανε θρησκεία, ή μέσω του κράτους. Εδώ είχα γνωστό που τον έκανα μπαΝ στο FB που φτιάχνει ποδήλατα, θα περίμενες δηλαδή μια στοιχειώδη γνώση μηχανολογίας μια και τα ποδήλατα έχουν πλέον απίστευτη τεχνολογία, κι όμως πιστεύει ότι ο Πανοπουλος λέει αλήθεια κι όλοι θέλουν να τον φάνε γιατί ετσι είναι οι Έλληνες. Λάθος. Οι Έλληνες απλά δεν τους αρέσει να τους κοροϊδεύουν, κι αυτό κάνει ο φίλτατος. Αυτά που λέει δεν γίνονται, κι όσο για πράγματα που λέει,. μέχρι το τέλος της εβδομάδας καθίστε να δούμε, γιατί παίζει να δούμε τι εργοστάσιο παραγωγής. και δεν κάνω πλάκα... Τα φέρνει έτσι η τύχη που θα γελάνε μαζί του και τα πεζοδρόμια.... 

Αν προσέξετε στο τελευταίο βίντεο λέει τελικά στο 4.50 ότι είχε μεγάλη υποστήριξη από την κυβέρνηση και στα εργοστάσια που θέλει να ανοίξει κλπ. Οπότε όλο και κάτι θα τσιμπάει. 

Από την άλλη παιδιά, είναι ντροπή να αναφέρεται στο ίδιο ποστ, το όνομα Κορρές και Πανοπουλος. Τον πρώτο είχα την τιμή να τον γνωρίσω το 2007 σε ένα αρχιτεκτονικο γραφείο που εργαζόμουν και να γνωρίσω έστω και λίγο τα προβλήματα που είχε και αντιμετώπισε για την παράγωγη αυτοκινήτου. Τώρα με το χάος, μιλάμε για κανονκο στάβλο, γεμάτο σανο. 

πραγματικά για γέλια και για κλάματα.... 

Επεξ/σία από VFR
  • Like 10
Δημοσ.

Αδυνατο δεν ειναι, οπως κ να χει, όσο κι αν εχει φαση η καζούρα, αλλα καλο ειναι να βαζουμε και κανενα ενδιαφέρον λινκ να μαθαίνουμε και να βλεπουμε και κατι καινουριο (όχι αμεσα σχετικό με τεχνολογία) ταυτόχρονα. Κακό δε κάνει

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Α στο καλο σας, σημερα εμαθα πως το αυτοκινητο του Κορρε ειναι Supercar.......

Εγω απορω τι στο καλο αγοραζουμε Rafale με τοσα μυαλα που εχουμε στην Ελλαδα.......Με 20 Ελληνες συνολικα θα φτιαχναμε καλυτερο απο F-22 και F-35....Και ολα αυτα σε μια αποθηκη στο Μενιδι.............(και ξεχασα, μεσα σε 1 χρονο ολο το πραγμα).

Επεξ/σία από TheStranger80
Δημοσ.

@VFR

Αναφορά σε κείμενο

Είναι σαν να σας πω : βελτίωνα παπάκια στην  βουλιαγμένης, και τώρα θα κλείσω την Kαβασάκι

είμαι καβασάκιας και δε μου μεινε άντερο μιλάμε! 🤣

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...