Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GoMaR είπε

Συγνωμη ρε παιδια.. ΕΡΤ δεν ειπε ; Γιατι δεν βλεπω κατι εγω ;

Θα δεις ένα "ρεπορτάζ" 2-3 λεπτών μέσα στο δελτίο

Δημοσ.

Για να έχουμε μια ιδέα τι χρόνους έχουν κάτι πουθενάδες κατασκευαστές ζμπόρ αυτοκινήτωνε,

Αναφορά σε κείμενο

Aston Martin Valkyrie Production Starts, First Hypercar Completed

Deliveries will begin in the coming weeks.

Nov 04, 2021

Aston Martin and Red Bull Racing introduced their Formula 1-inspired hypercar creation over five years ago. They called it the AM-RB 001 before naming it the Valkyrie in 2017, though the project has faced numerous hurdles and hiccups. Those are now in its rearview mirror as today, Aston Martin has announced that it has completed the first Valkyrie customer car. The company says that deliveries are expected to begin in the coming weeks.

...

Rumors that the automaker was struggling with the car’s development surfaced as late as August 2020, with reports indicating that the car was both unreliable and difficult to drive. Nothing about the Valkyrie is your standard fare when it comes to a hypercar. The Aston packs a Cosworth-built 6.5-liter V12 that pairs with a Rimac KERS hybrid system that produces an incredible 1140 horsepower (838 kilowatts).

...

Aston is only building 150 examples of the Valkyrie, but each takes over 2,000 man-hours to create with a team of “highly skilled technicians” hand-building the car. ...

https://www.motor1.com/news/545560/first-aston-martin-valkyrie-completed/

Οι πουθενάδες λοιπόν της Aston Martin, που έχουν εργοστάσιο, γραμμή παραγωγής, έχουν βγάλει και κάποια άλλα αμάξια όλα αυτά τα χρόνια, παρουσίασαν το αμάξι το 2016, φτιάχνανε, κάνανε, δοκίμαζαν, άλλαζαν, κινητήρες και άλλα εξαρτήματα σε συνεργασίες με άλλες εταιρίες, πρωτότυπα κ.τ.λ. και τους πήρε 5-6 χρόνια να το βγάλουν σε παραγωγή.

Το Χαοζ θα βγει σε 2-3-4 μήνες από 9 ΕΛΛΗΝΕΣ, θα έχει νούμερα που δεν έχει πετύχει κανείς σε αυτοκίνητο παραγωγής, θα κάνει ρεκόρ που θα ονειρεύονται όλοι άλλοι,  και το μόνο που έχουμε δει είναι renderings και μια λάμπα κάτω από τα σκεπάσματα...

ΠΟΣΙΜΠΟΛ

• Like 3
Δημοσ.

Μπορεί να παίζει και το σενάριο «αυτά σας κρύβουν και δε θέλουν να μάθετε».
Θα έχει και το έτοιμο κοινό (τους πυροβολημένους).

Ας πούμε ότι η λογική είναι πως οι άλλοι κατασκευαστές ξέρουν για τις επιδόσεις «ultracar».
Τις κρύβουν! Για να πουλάνε τα supercar !
Αλλά μόνο ο Σπύρος δε συμμετέχει στη συνωμοσία
και θα αποκαλύψει το ultracar με τη διαστημική τεχνολογία «που δε θέλουν να ξέρετε»... 😆

Δημοσ.

Με τα λεφτά του αγοράζεις 3 μπουγκατι και έχεις και ρέστα.

Μήπως έχουν ρίξει τις τιμές λόγω εμφάνισης του χάους?😆😆 3,9εκ$ τζάμπα πράμα.

Δημοσ.

Κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα. Έχει τελειώσει το δελτίο πάμε για Αθλητικά και ΧΑΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ

Και μόλις σκάει η λέξη ΧΑΟΣ λέω εδώ είμαστε!

ΔΑΧΤΥΛΟΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ 

Chaosert.jpg

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, GoMaR είπε

Συγνωμη ρε παιδια.. ΕΡΤ δεν ειπε ; Γιατι δεν βλεπω κατι εγω ;

ΙΣΧΥΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ.. ΠΡΑΓΑΜΤΙΚΑ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΔΛΔ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, greekfragma είπε

Κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα. Έχει τελειώσει το δελτίο πάμε για Αθλητικά και ΧΑΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ

Συγνώμη δεν το ξέρατε ότι οι γυναίκες εντυπωσιάζονται από τα γρήγορα αυτοκίνητα;
Εγώ να σας το πω;

Μπορεί ο Σπύρος να πήρε τη δημοσιογράφο και να πήγανε βόλτα με το ΧΑΟΣ !
Πού χρόνος για ρεπορτάζ !... 🤩

• Sad 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Chaosert.jpg

🤣🤣🤣🤣🤣🤣   ΕΣΒΗΣΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ

Δημοσ.

Και μετα εχουμε τον stoliver να μιλαει για συμπερασματα...
Εδω ο τυπος διαφημιζει 21:00 ερτ και δεν εμφανιστηκε ποτε..

Να ρωτησω εγω τωρα..
Ρε παιδια μηπως μας δουλευει ;; 😛

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Aztec είπε

Τελείωσαν οι ειδήσεις δεν έδειξε κάτι  :) 

Έχω καρφωθεί στην οθόνη του κινητού περιμένοντας το στορι στο λογαριασμό του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...