Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μερικοί το έχετε τερματίσει όμως. Μπαίνετε σε άσχετα βίντεο και ρωτάτε για το chaos? ☹️

Παράδειγμα στο τελευταίο βίντεο του δημοσιογράφου αυτοκινήτου Σαρημπαλίδη που αφορά ένα Skoda

ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ!: Καλησπερα σε ολους! Μηπως πρεπει να ξανασκεφτουμε τι διαλεγουμε να βλεπουμε να ακουμε κτλ στη ζωη μας? Δεχομαστε να μας βουλωνουν το στομα (κλεινοντας τα σχολια μας) να μας βιάζουν την σκεψη μας να εργαλοποιουν την χωρα μας (αφου την επικαλουνται..) και επιπλεον να πλανευουν κ να παραπλανουν το κοινο αισθημα.. Καλα κανουν κ μας τα πασαρουν εμεις τι κανουμε...food for thought.. Προς Σαρημπαλιδη Βασιλειο 1. Χαιρομαι που απαντας σε ολα σχολια ενω προ chaos εποχη δεν το εκανες...(μηπως κατι δειχνει λεω τωρα εγω? Διαθεση αποενοχοποιησης με ενστικο επιβιωσης?) 2. Οκ τα αυτοκινητα που παρουσιαζεις αλλα οταν εχεις συνδυασει το ονομα σου με ??? μια θολη (τουλαχιστον..) ιστορια αναρωτιεμαι πως ειναι να συνεχιζεις ως να μην εγινε τιποτα? Ποιος παρουσιασε το anyparkton? ποιος εκανε την συνεντευξη κ τοσες αλλες πιο πριν? Τωρα τιποτα ολα καλα? Μην μου πεις για το skoda...ας μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας ε? Οφειλεις σε αυτους που παρουσιασες... δηλαδη πως μπορεις κ στεκεσαι οταν απο τη μια παρουσιαζουμε μπλα μπλα κτλ...κ απ την αλλη βγαινει στην φορα ενα ματσο pixels.. ΠΩΣ ΣΤΕΚΕΣΑΙ? απο 'τι εχουμε ολοι χαμπαριασει δεν εχετε μονο επαγγελματικη επαφη με τον Πανοπουλο (αρα η αντικειμενικοτητα παει χαθηκε..εκ των πραγματων...) ειστε και φιλοι και αν λαβω υποψη τον λαο μας "δειξε μου τον φιλο σου..." Με καλη διαθεση ...χαιρετω σας

Καλημέρα και από εμένα. Καταρχάς σε λάθος video έχεις αναρτήσει τα ερωτήματα που έχεις αλλά θα σου απαντήσω γιατί το κάνεις χωρίς να προσβάλεις.
Σχετικά με το τι βλέπει ο καθένας είναι επιλογή του, οπότε κανένας δεν αναγκάζει κανέναν να δει αυτό που θέλει. Σου απαντώ στα ερωτήματα που έθεσες:

1. Απαντώ στα περισσότερα μνμ που μπορώ και όχι μόνο στο Youtube αλλά όπου αλλού μπορώ (social, mail κ.λπ.). Καταλαβαίνεις πως είναι αδύνατον να μπορώ να ανταποκριθώ σε όλα. Στο Chaos η κατάσταση ξέφυγε τελείως από μερίδα κόσμου που αντί να εκφράσει την άποψή, τη γνώμη του κ.λπ. έβριζε, πρόσβαλε και έκανε σημαία πράγματα που δεν είχαν σχέση με την πραγματικότητα. Επειδή ήταν αδύνατον να τα ξεχωρίσω αποφάσισα να τα απενεργοποιήσω. Προς ενημέρωση ΔΕΝ κατεβάζω ποτέ σχόλια που είναι σωστά και απλά εκφέρουν γνώμη και άποψη κάτι που κάνω σε όλα τα Video. Δεν επιτρέπω όμως σε κανέναν να προσβάλει και να συμπεριφέρεται όπως γουστάρει και να το κάνει ανώνυμα. Ανώνυμα το κάνεις και εσύ αλλά επειδή ακολουθείς τους κανόνες σου απαντώ. Το έχω γράψει πολλές φορές στο παρελθόν πως όποιος δεν ακολουθεί κανόνες, βρίζει και προσβάλει μπορεί να πάει να το κάνει αλλού. Αν θέλει να πει την άποψή του εννείται πως δεν υπάρχει κανένα θέμα.

2. Έχω συνδυάσει το όνομά μου με ένα θέμα όπως είναι το Chaos αλλά και με άλλα στο παρελθόν γιατί ασχολήθηκα επαγγελματικά με αυτά! Τα έψαξα, ρώτησα, ασχολήθηκα και δεν ήμουν… περαστικός. Δε περίμενα να μου έρθει η είδηση στο πιάτο, να με καλέσουν και να την σερβίρω όπως γίνεται συνήθως γιατί με ενδιαφέρει η πρωτότυπη θεματολογία και όχι αυτή που μπορούν να κάνουν οι περισσότεροι. Η δουλειά μου είναι δημοσιογράφος αυτοκινήτου και ασχολούμαι με τα αυτοκίνητα 20 χρόνια άρα μου λες να σταματήσω να το κάνω και να ασχολούμαι μόνο με το Chaos; Εννοείται πως θα συνεχίσω και θα βγάλω και άλλα θέματα όταν έχω να παρουσιάσω κάτι καινούριο σχετικά με SPA. Με τον Σπύρο Πανόπουλο έχουμε σχέση δημοσιογράφου με επιχειρηματία από το χώρο του αυτοκινήτου. Ούτε κολλητοί είμαστε, ούτε βγαίνουμε για φαγητό, ούτε καν για καφέ (!) αλλού ούτε οι γυναίκες μας κάνουν παρέα. Αν συμβεί στο μέλλον θα σε ενημερώσω. Μέχρι σήμερα τίποτα από τα παραπάνω.

Ολοκληρώνοντας να σε ενημερώσω πως ΔΕΝ εργάζομαι στην SPA, δεν είμαι το γραφείο Τύπου του αλλά ούτε ο άνθρωπος που θα του υποδείξει πως θα κινηθεί επαγγελματικά. Ενημερωτικά αρθρογραφώ στο Newsauto.gr, στον Όμιλο Πρώτο Θέμα και μέχρι… εκεί.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να ψάχνω την είδηση και όχι να με «ψάχνει» αυτή περιμένοντας στον καναπέ του σπιτιού μου ή στο γραφείο. Αν έχεις χρόνο ψάξε να δεις τι θεματολογία έχω κάνει, τι έχω βγάλει στη δημοσιότητα και πώς το έχω κάνει. Έλα μία μέρα να δεις πως κάνουμε γύρισμα, πώς ψάχνουμε την είδηση, πώς περνάμε και θα πάρεις μόνος σου απαντήσεις. Αν θέλεις έλα και για καφέ να συζητήσουμε. Να έχεις προσωπική άποψη. Δυστυχώς αυτό το επάγγελμα έχει τις δυσκολίες του αλλά στο τέλος καταλαβαίνεις πως αξίζει τον κόπο γιατί δικαιώνεσαι.

Σχετικά με το Chaos σε προτρέπω να κάνεις λίγη υπομονή και στο τέλος νομίζω θα δικαιωθούμε όλοι όσοι αγαπάμε το αυτοκίνητο και θέλουμε κάτι να αλλάξει στην Ελλάδα. Προσωπικά όταν το δω να κινείται και να πιάνει τα 350-400 χλμ./ώρα θα είμαι υπερήφανος και ως Έλληνας. Αν καταφέρει ο Σπύρος όλα όσα λέει τότε νομίζω πως θα αλλάξουν πάρα πολλά στον χώρο μας…

Ελπίζω να σου απάντησα. Αν όχι στείλε στο saribal@otenet.gr

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Γεια σου ρε Μπιλάρα ! Θέλω να μου πεις πως αισθάνεσαι που το όνομα σου είναι πλέον άμεσα συνδεδεμένο με το ελληνικό Nikola Motors ; :) Σβήσε όλα τα βίντεο & τα άρθρα που έχεις κάνει με τον τσαρλατάνο, βγάλε μια ανακοίνωση και καλή τύχη

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Βασίλης Σαρημπαλίδης

πριν από 1 ημέρα

Φίλε μου δεν είμαι εταιρεία να βγάλω ανακοίνωση!!! Συνδεδεμένο είναι όπως λες γιατί πήγα και χτύπησα την πόρτα για να κάνω συνέντευξη!! Όπως έχω γράψει θα περιμένω και στο τέλος εδώ θα είμαστε (όχι οι... περαστικοί) να σχολιάσουμε τα καλά και άσχημα! Σε κάθε περίπτωση υπομονή και κοιτάμε μπροστά!

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου φαινεται, η ο Σαριμπαλ πραγματοποιει περιτεχνη κυβισθιση, σαν Ολυμπιονικης αθλητης της ρυθμικης γυμναστικης;

• Like 5
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostas_anes είπε

Μου φαινεται, η ο Σαριμπαλ πραγματοποιει περιτεχνη κυβισθιση, σαν Ολυμπιονικης αθλητης της ρυθμικης γυμναστικης;

Σα Μανωλιός μαλλον....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας αφήσουμε και αυτά εδώ, δεν ξερεις τι γίνεται...

21.oo Ελλάδα, 18.οο Αγγλία.
Σε ποιόν πλανήτη απ '΄ ολους? Μέχρι τώρα είχαμε δύο ώρες διαφορά. Θα είναι μάλλον στην εξίσωση με τους Έλληνες. 1 Έλληνας 100 ξένοι + μία ώρα Αγγλίας + 2 CFD υπο κλίμακα = χάος...

sp01.jpg

sp02.jpg

EDIT: Εκεί φτάσαμε. Να τρολάρει το τρολ...

sp04.jpg

Επεξ/σία από VFR
  • Thanks 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, VFR είπε

Σε ποιόν πλανήτη απ '΄ ολους? Μέχρι τώρα είχαμε δύο ώρες διαφορά. Θα είναι μάλλον στην εξίσωση με τους Έλληνες. 1 Έλληνας 100 ξένοι + μία ώρα Αγγλίας + 2 CFD υπο κλίμακα = χάος...

sp01.jpg

sp02.jpg

sp04.jpg

Το έφτιαξαν τώρα,είμαστε στις 2  ωρες πάλι.13:45 ωρα Αγγλίας.

Δημοσ.

Τα δικα μ ειναι realitime χαχαχαχαχα....

25 λεπτά πριν, VFR είπε

sp01.jpg

sp02.jpg

sp04.jpg

Είπαμε γραφει και τους δικούς του νόμους φυσικής, δε σλοουερ δε ταιμ πασιζ μπαι, δε φαστερ δε καρ λουκς το μπεεεεεεε

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει πολύ ψωμί η ιστορία από πίσω και είναι προφανές ότι τους έχουν ξεφύγει άπειρες λεπτομέρειες ή απλώς μας περνάνε για ηλίθιους.

Ο John Geropoulos για παράδειγμα, https://www.facebook.com/frenzyiceberg, που στο LinkedIn εμφανίζεται ως Chief Marketing Officer της SP Automotive, https://www.linkedin.com/company/sp-automotive/people/, είναι ταυτόχρονα ο ιδρυτής της Frenzy, https://frenzy.gr/, της εταιρείας που έχει σχεδιάσει το website της SP Automotive και που -πιθανολογώ- είναι υπεύθυνη για όλες αυτές τις φωτοσοπιές.

Ο δε Vaios Koulosousas (επίσης Βολιώτης), https://www.facebook.com/koulosousasvaios, υπεύθυνος των τμημάτων EV και υδρογόνου στην SP Automotive σύμφωνα με το LinkedIn, είναι ιδιοκτήτης της "Ενεργειακή", https://www.facebook.com/energiakicom/, που κάνει... εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών στο Βόλο.

Screenshot 2021-11-10 at 16.19.50.png

Screenshot 2021-11-10 at 16.23.41.png

Επεξ/σία από cdallas
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, AMLS είπε

Έκατσα και διάβασα όλο το thread και πραγματικά κάπως ηρέμησα βλέποντας ότι υπάρχει κριτική σκέψη στηριγμένη σε επιχειρήματα. Τόσες μέρες διαβάζοντας σχόλια στα σοσιαλ είχα αρχίσει να πιστεύω πως η πρακτική της λοβοτομής είχε άνθιση το τελευταίο διαστήμα. Αυτό που με θλίβει πραγματικά όμως είναι ότι δημιουργούμε τρομερά κακό προηγούμενο προς τα έξω όταν παράγουμε απατεώνες με τέτοια συνέπεια και συχνότητα. Και όλοι αυτοί οι απόγονοι του Λεωναϊντας που αγαπάνε το μηχανοκίνητο αν θέλαν σε πραγματικό επίπεδο να νοιωσουν μια υπερηφάνεια θα κοίταζαν σε ανθρώπους όπως ο Νικολας Τομπάζης και όχι σε παπατζιδες διαγαλαξιακου βεληνεκούς. 

Κριτική σκέψη... επειδή κάποιοι είναι απατεώνες, τότε και αυτός είναι; Αυτό το λες κριτική σκέψη; 
Κριτική σκέψη επειδή δεν είπε -300 βαθμούς F; 
Λίγο σοβαρότητα δεν βλάπτει. Αυτά τα επιχειρήματα δεν είναι σοβαρά. Ο χρόνος θα δείξει αν λέει αλήθειες ο τύπος. Προς τα παρών έχει δείξει κάποιες δουλειές και τώρα πάει να δείξει αυτοκίνητο εξολοκλήρου δικό του. Δεν γίνεται με τίποτα αυτό νομίζεις; Θυμήσου το Κορρές Ρ4, ο κινητήρας δεν ήταν δικός του, αλλά σχεδόν όλα τα υπόλοιπα δικά του (του Δημήτρη Κορρέ) ήταν.
Έλεος ποια... δεν θα σας πούμε μπράβο που βρήκατε τον δήθεν απατεώνα, λίγη υπομονή και μετά θα βγάλουμε τα συμπεράσματα. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Stoliver είπε

Προς τα παρών έχει δείξει κάποιες δουλειές και τώρα πάει να δείξει αυτοκίνητο εξολοκλήρου δικό του.

Βρε άνθρωπε του θεού,

ανέβασε εδώ ΜΙΑ, ΜΙΑ μόνο φωτογραφία από ένα εξάρτημα που έχει φτιάξει/σχεδιάσει/κατασκευάσει ο Πανόπουλος από το 2013 μέχρι σήμερα και είναι σε χρήση κάπου, σε αυτοκίνητο, πύραυλο, διαστημόπλοιο, αεροπλάνο, φρεγάτα, ταξί, σε κάτι τέλοσπαντων.

Από πραγματικό όμως εξάρτημα, τοποθετημένο και έτοιμο για λειτουργία, όχι από 3D printer του 500άρικου τυπωμένο σε PLA με τα supports ακόμα να "κρέμονται" από πάνω του και να το κρατάει στο χέρι καμαρώνοντας. Τέτοια σου τυπώνω όσα γουστάρεις από το thingverse.

Η αλήθεια είναι ότι δεν θα βρεις ούτε μια. Σε group με βελτιώσεις στο facebook ακόμα περιμένουν φωτογραφίες από τις εκτυπωμένες μπιέλες που έλεγε ότι φοράει το μοτέρ στο EVO του πριν χρόνια, να τις δουν φορεμένες στο στρόφαλο.

Και μη μου πεις ότι έφτιαξε τέτοιο πράγμα και "ξέχασε" να τραβήξει φωτό όταν έδενε τον κινητήρα.

Πάρε και ένα δωράκι τώρα γιατί με έφτιαξες...982854096_WhatsAppImage2021-11-09at5_01_04PM.jpeg.cdaa300c541ffa638dedbf03c03a275e.jpeg

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, cdallas είπε

ανέβασε εδώ ΜΙΑ, ΜΙΑ μόνο φωτογραφία από ένα εξάρτημα που έχει φτιάξει/σχεδιάσει/κατασκευάσει ο Πανόπουλος από το 2013 μέχρι σήμερα και είναι σε χρήση κάπου, σε αυτοκίνητο, πύραυλο, διαστημόπλοιο, αεροπλάνο, φρεγάτα, ταξί, σε κάτι τέλοσπαντων..

Αυτές σου κάνουν; https://www.drive.com.au/news/say-hello-to-the-fastest-mitsubishi-evo-in-the-world/ 
Και να μην σου κάνουν, σκασίλα μου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πιο παράξενο πάντως στην όλη υπόθεση, είναι ότι πρέπει βασικά στα online media, να γίνονται συστάσεις. 

Θυμάμαι όταν πηγαίναμε σε meeting, σε μεγάλες εταιρίες έξω, αλλά και γενικά, ο καθένας μας είχε 2, 3 λεπτά κι έλεγε είμαι αυτός, κάνω αυτό, έχω κάνει εκείνο, ειδικεύομαι στο άλλο κλπ. 

online, που δεν ξέρει ο καθένας μας με ποιον μιλάει, η απαξίωση πάει σύννεφο. Δυστυχώς. Μου θυμίζει λίγο Big bang theory η φάση που ο Σέλντον βρίζοταν με κάποιον σε κάποιο φόρουμ, και τελικά ο κάποιος ήταν ο Χωκινς. 

Οι περισσότεροι σε αυτό το ποστ, φαίνεται να γνωρίζουν πολύ καλά συγκεκριμένα αντικείμενα. Άλλοι μηχανολογικά, άλλοι σχεδιαστικά. Πάντως ραφτρες δεν κατάλαβα. 

Αυτοί, οι κάποιοι γνωρίζοντες, είπαν πολύ συγκεκριμένο πράγματά σε αυτό το ποστ, και καλό θα ήταν πάλι να τα μαζέψουμε σε ένα. 

Εγωισμό γουστάρω απίστευτα να βγει πάντως, και να πει "είστε όλοι στα media χαζοί και το απέδειξα μέσα σε δύο χρόνια χωρίς φόβο και πάθος". Γιατί κάποιο από εδώ, αν μαζέψει το υλικό και πάρει σε κάνα κανάλι, έχει βγάλει μεροκάματο.... 

Επεξ/σία από VFR
  • Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, cdallas είπε

Έχει πολύ ψωμί η ιστορία από πίσω και είναι προφανές ότι τους έχουν ξεφύγει άπειρες λεπτομέρειες ή απλώς μας περνάνε για ηλίθιους.

Ο John Geropoulos για παράδειγμα, https://www.facebook.com/frenzyiceberg, που στο LinkedIn εμφανίζεται ως Chief Marketing Officer της SP Automotive, https://www.linkedin.com/company/sp-automotive/people/, είναι ταυτόχρονα ο ιδρυτής της Frenzy, https://frenzy.gr/, της εταιρείας που έχει σχεδιάσει το website της SP Automotive και που -πιθανολογώ- είναι υπεύθυνη για όλες αυτές τις φωτοσοπιές.

Ο δε Vaios Koulosousas (επίσης Βολιώτης), https://www.facebook.com/koulosousasvaios, υπεύθυνος των τμημάτων EV και υδρογόνου στην SP Automotive σύμφωνα με το LinkedIn, είναι ιδιοκτήτης της "Ενεργειακή", https://www.facebook.com/energiakicom/, που κάνει... εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών στο Βόλο.

Screenshot 2021-11-10 at 16.19.50.png

Screenshot 2021-11-10 at 16.23.41.png

Οργανωμένη η μπίζνα βλέπω.
Μυρίστηκαν χρήμα από τις επιδοτήσεις για τα Πανοπουλέϊκα φίδια και τρέχουν για την πίτα.
Εδώ άλλοι και άλλοι, βλέπε λαμογιές με φωτοβολταϊκά/εταιρίες ηλεκτρισμού/ΜΚΟ κ.ο.κ, έβγαλαν εκατομμύρια από τους μαλ..Έλληνες φορολογούμενους, να μην προσπαθήσουν και αυτοί;

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Stoliver είπε

Κριτική σκέψη... επειδή κάποιοι είναι απατεώνες, τότε και αυτός είναι; Αυτό το λες κριτική σκέψη; 
Κριτική σκέψη επειδή δεν είπε -300 βαθμούς F; 
Λίγο σοβαρότητα δεν βλάπτει. Αυτά τα επιχειρήματα δεν είναι σοβαρά. Ο χρόνος θα δείξει αν λέει αλήθειες ο τύπος. Προς τα παρών έχει δείξει κάποιες δουλειές και τώρα πάει να δείξει αυτοκίνητο εξολοκλήρου δικό του. Δεν γίνεται με τίποτα αυτό νομίζεις; Θυμήσου το Κορρές Ρ4, ο κινητήρας δεν ήταν δικός του, αλλά σχεδόν όλα τα υπόλοιπα δικά του (του Δημήτρη Κορρέ) ήταν.
Έλεος ποια... δεν θα σας πούμε μπράβο που βρήκατε τον δήθεν απατεώνα, λίγη υπομονή και μετά θα βγάλουμε τα συμπεράσματα. 

Φίλε μου,

το thread έχει 55 σελίδες που τόσοι άνθρωποι παραθέτουν με επιχειρήματα όλες τις αοριστίες που έχει πει ο Σανοπουλος και που σε κάποιον που έχει κριτική σκέψη θα του κινούσαν τουλάχιστον υποψίες απάτης. Τώρα το αν έχει δείξει δουλειές που να του επιτρέπει να κατασκευάσει έστω και τα μισά από αυτά που δηλώνει επέτρεψε μου να διαφωνήσω. Το ότι έχει φτιάξει ένα ντραγστεραδικο αυτοκίνητο δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Με την ίδια λογική ο Καταραμένος μπορεί να φτιάξει αμαξι από το μηδέν ο Βλάχος και όλοι αυτοί που τρέχουν τόσο καιρό σε αντίστοιχους αγώνες.
Τώρα αν εσυ θεωρείς πως έχει δείξει την δουλειά του κάποιος που τον ψάχνει η μισή Αμερική για άπατες, που τον κατηγορούν όλοι ότι παιρνει εξαρτήματα άλλων κατασκευαστών και βάζει το όνομα του επάνω και τόσα πολλά αλλά τότε I rest my case. Συμφωνούμε ότι έχει αποδείξει το τι δουλειά κάνει αλλά μάλλον με διαφορετική έννοια. 
Τώρα αν βγω εγώ αύριο και πω ότι ετοιμάζω διαστημικό προγραμμα πλήρως ελληνικό με έδρα το Κιτσι αττικής δείξω ένα super πύραυλο που ζωγράφισε ο ανιψιός μου και μου πάρει συνέντευξη ο Σαριμπαλ εσυ να λες ότι περιμένετε να δείξει ο άνθρωπος τι έφτιαξε και μετά τον λέμε απατεώνα. 

Τέλος το οτι αδυνατείς να δεις το εξωφθαλμο της υπόθεσης θα με προβλημάτιζε αν ήμουν στην θέση σου γιατί η πραγματική ζωή δεν συγχωρεί λογικές τύπου άσε να δούμε πρώτα αν πετάει ο γάιδαρος και μετά κρίνουμε. 

• Like 10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...