Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, MikeKata είπε

Γιατί δε γίνεται από εταιρείες που έχουν τον εξοπλισμό, την τεχνογνωσία, τον αριθμό ατόμων, τις εγκαταστάσεις ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ TRACK RECORD. Όλα τα υπόλοιπα που έγραψα και δημιουργούν μία ακολουθία "ατυχών" συμπτώσεων, προφανώς και δεν τα αγγίζουμε, ε; Να κάνεις αναλογία μεταξύ "απίστων" προς το Chaos με αντιεμβολιαστές, ήξερες όμως.

Μπορεί να δουλεύουν με άλλο τρόπο και άλλους χιλιο-δυο λόγους.
Ακόμα δεν έχω καταλάβει πως γίνεται να είσαι τόσο σίγουρος χωρίς να ξέρεις. Τι θα κερδίσεις; Για να λες μετά "στα έλεγα εγώ"; Νόμιζα ότι με την αποφοίτηση σιγά σιγά ωριμάζουμε σαν άνθρωποι αλλά έκανα λάθος. 

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Stoliver είπε

Μπορεί να δουλεύουν με άλλο τρόπο και άλλους χιλιο-δυο λόγους.
Ακόμα δεν έχω καταλάβει πως γίνεται να είσαι τόσο σίγουρος χωρίς να ξέρεις. Τι θα κερδίσεις; Για να λες μετά "στα έλεγα εγώ"; Νόμιζα ότι με την αποφοίτηση σιγά σιγά ωριμάζουμε σαν άνθρωποι αλλά έκανα λάθος. 

Ακόμα δε μου απάντησες στην άκυρη σύγκριση που έκανες με τους αντιεμβολιαστές. Καλές οι τρίπλες αλλά δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Αντίθετα με σένα, εγώ έβαλα κάτω ένα προς ένα συγκεκριμένα δεδομένα που έχουμε ως τώρα, τα οποία δείχνουν προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση και κατέληξα σε ένα συμπέρασμα. Εσύ αντιθέτως απλά πιστεύεις ό,τι σου λέει ένας άνθρωπος χωρίς αποδείξεις. Αυτή είναι η διαφορά μας. Σου την έκανα κατανοητή; Α, και μιας και μίλησες για ωριμότητα. Η συσχέτιση αντιεμβολιαστών-αρνητών του Chaos είναι κλασσική "επίθεση στο ήθος του αντιπάλου". Ένας κλασσικός τρόπος αντιμετώπισης μιας κουβέντας όταν δεν έχουμε επιχείρημα. Φυσικά ήταν αβάσιμη όπως σου απέδειξα στο επόμενο σχόλιο, αλλά τι να λέει αυτό, έτσι;

Υ.Γ. Έχω γράψει τόσα πράγματα. Γιατί αρνείσαι πεισματικά να κάνεις debunk έστω ένα από αυτά που σου απάντησα στο πρώτο σχόλιο δεν καταλαβαίνω... Με "αν" δεν βγήκε κανένα τεχνολογικό επίτευγμα.

Επεξ/σία από MikeKata
  • Like 8
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, MikeKata είπε

Γιατί δε γίνεται από εταιρείες που έχουν τον εξοπλισμό, την τεχνογνωσία, τον αριθμό ατόμων, τις εγκαταστάσεις ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ TRACK RECORD. Πόσο μάλλον από μια εταιρεία που ήρθε από το 0, ενός προγραμματιστή (παρακαλώ), που δεν έχει εξοπλισμό και συστάθηκε μόλις πέρυσι. Όλα τα υπόλοιπα που έγραψα και δημιουργούν μία ακολουθία "ατυχών" συμπτώσεων, προφανώς και δεν τα αγγίζουμε, ε; Να κάνεις αναλογία μεταξύ "απίστων" προς το Chaos με αντιεμβολιαστές, ήξερες όμως.

Εντωμεταξυ ουτε προγραμματιστης ειναι προσβαλεις τον κλαδο :) 

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, NTC Labs είπε

Εντωμεταξυ ουτε προγραμματιστης ειναι προσβαλεις τον κλαδο :) 

Δεχθείτε την ειλικρινέστατη συγγνώμη μου, έτσι μου τον είπαν! 😂

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, MikeKata είπε

Αντίθετα με σένα, εγώ έβαλα κάτω ένα προς ένα συγκεκριμένα δεδομένα που έχουμε ως τώρα, τα οποία δείχνουν προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση και κατέληξα σε ένα συμπέρασμα. Εσύ αντιθέτως απλά πιστεύεις ό,τι σου λέει ένας άνθρωπος χωρίς αποδείξεις. Αυτή είναι η διαφορά μας.

Σιγά τα δεδομένα που έβαλες, αφού ακόμα δεν το έχει παρουσιάσει, γιατί να λέμε ότι δεν υπάρχει; Άμα δεν το παρουσιάσει ποτέ τότε θα ξέρουμε με σιγουριά ότι κάτι δεν πάει καλά. Μέχρι τότε, η άρνηση στο ότι δεν υπάρχει καθόλου αυτό το αμάξι, για εμένα είναι υπερβολική. 

• Sad 1
Δημοσ.

Tο μεγάλο τρολ του βίντεο του Βασίλη Σαρημπαλίδη δεν το πιάσατε γατακια ε????

Για δείτε όλοι πως ξεκινάει το βίντεο και τι intro εχει.. και θα καταλάβετε όλη την αλήθεια για τα αυτοκίνητα του Αρτέμη της αυτοκίνησης.

CHAOS_hypercar_12_5_3_000.gif

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Stoliver είπε

Σιγά τα δεδομένα που έβαλες, αφού ακόμα δεν το έχει παρουσιάσει, γιατί να λέμε ότι δεν υπάρχει;

Τα δεδομένα ως τώρα είναι οι ισχυρισμοί που έχει κάνει που καταρρίπτονται ένας προς έναν, τόσο από τους νόμους της φυσικής, όσο και από την πραγματικότητα της παραγωγής, όσο και αυτά που βλέπουμε (π.χ αεροδυναμική). Τους έχω αναφέρει όλους πιο πάνω. Θες να σου πω κι άλλον έναν ισχυρισμό που τον είδα τώρα; Πέρυσι έλεγε ότι θα το παρουσίαζε στην έκθεση της Γενεύης που τελικά ακυρώθηκε (επαναλαμβάνω, όπως είπε θα πήγαινε ΜΕ ΔΥΟ αυτοκίνητα). Για μπες και δες τη λίστα εκθετών παρακαλώ και βρες μου αν μπορείς την εταιρεία του. Ακόμα και στην κατηγορία "other exhibitors".

Μπράβο. Τώρα βάλτα ΟΛΑ αυτά κάτω ένα προς ένα και θα καταλάβεις γιατί θεωρούμε ότι δεν υπάρχει. Δε δεχόμαστε άκριτα ό,τι μας πετάξει κάποιος.

Επεξ/σία από MikeKata
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, MikeKata είπε

Μπράβο. Τώρα βάλτα ΟΛΑ αυτά κάτω ένα προς ένα και θα καταλάβεις γιατί θεωρούμε ότι δεν υπάρχει. Δε δεχόμαστε άκριτα ό,τι μας πετάξει κάποιος.

Τα ξανά βάζω κάτω και ακόμα περιμένω να δω το αμάξι να δουλεύει. Άμα δουλεύει θα σε θυμάμαι να στο στείλω... θα ήθελα να δω την μούρη σου μετά... 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, unforgiven είπε

Να ρωτήσω κάτι;
spacer.png

Το τιμόνι αυτό, πώς στρίβει; Δεν βρίσκει η πάνω μπάρα;

Το τιμονι λες εσυ;
Οι ροδες πως θα στριβουν σε αυτο δε μας λεει..

Η Spyros Panopoulos Automotive παρουσίασε τα Zion και Cubicle - Autoblog.gr

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Stoliver είπε

Τα ξανά βάζω κάτω και ακόμα περιμένω να δω το αμάξι να δουλεύει. Άμα δουλεύει θα σε θυμάμαι να στο στείλω... θα ήθελα να δω την μούρη σου μετά... 

Σύμφωνοι. Να δουλεύει όμως, έτσι; Nürburgring και τέτοια. Ή έστω τα 2000 άλογα. Όχι να βάλεις ένα κινητήρα από Evo, να ανάβει να κάνει 10 μέτρα και να τελειώνει το βίντεο. Γιατί, όπως είπα και σε προηγούμενο σχόλιο, και η Nikola τα έδειξε live τα φορτηγά σε έκθεση, και μετά έβγαλε βίντεο που "δούλευαν" και τελικά ήταν ένα άδειο πράγμα χωρίς καν μπαταρίες που το έσπρωξαν από κατηφόρα. Και το Devel 16 το έδειξαν 10 χρόνια μετά να "δουλεύει" και το πήγαιναν πιο αργά κι από σχολικό λεωφορείο. Να δουλεύει όπως μας λέει. Συμφωνούμε φαντάζομαι. Γιατί ο καθένας μπορεί να φτιάξει μια μακέτα, να κοπανήσει ένα generic κινητήρα πάνω, μια εξατμιση και να λέει "δείτε το έφτιαξα".

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kwnssk είπε

Είναι γνωστό πως όταν μια σοβαρή εταιρεία δέχεται επίθεση, η επίσημη απάντηση έρχεται από το προσωπικό Facebook του ιδιοκτήτη 

Ο καθένας με το δικό του τρόπο. Δεν είναι ανάγκη να κάνει ό,τι κάνουν οι άλλοι. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kwnssk είπε

Είναι γνωστό πως όταν μια σοβαρή εταιρεία δέχεται επίθεση, η επίσημη απάντηση έρχεται από το προσωπικό Facebook του ιδιοκτήτη 

Μη με μπλέκεις εμένα. Εγώ ανάβω flames! Αν είναι 9 άτομα πάντως δε νομίζω να έχουν δομή μια cooperate εταιρείας. Μπορεί να κάνω και λάθος. Βασικά δε με ενδιαφέρει. Έχω πει την άποψή μου για την όλη φάση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...