Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, LongTom είπε

Όταν ο Πανόπουλος φέρει εκατομμύργια, ο Σώρας θα φέρει δις.

Πάντως υπάρχουν αξιοπρεπείς (μικρές) Ελληνικές επιχειρήσεις που ασχολούνται σοβαρά με το θέμα.
Όχι ζωγραφίζοντας χάϊπερζουπερ καρ σε σόσιαλ, αλλά ως subcontractors πραγματικών ευρωπαϊκών ΟΕΜ σε θέμα embedded software και υπο-απαρτίων. Συνήθως από άτομα με κανονική εμπειρία στο εξωτερικό.
Εκεί είναι η ελπίδα για Ελληνική επιχειρηματικότητα στον τομέα που δεν είναι φούμαρα.

Εγώ δεν αποκλείω κανένα από τους 2. Τώρα εσύ αν θέλεις να κάθεσε να κάνεις τον προφήτη χωρίς να έχεις απτές αποδείξεις για την απάτη, δεν είσαι καλύτερος απ' τον κάθε τσαρλατάνο που ονομάζετε Παΐσιος ας πούμε. Μπορεί απλά να πέσεις μέσα σε 3 απ τις 10 προφητείες σου και όλοι θα σε έχουν για θεό

3 ώρες πριν, f1vettel είπε

Τον σωρο απο συντακτικα λαθη δεν μπορεις να τον διακρινεις;Μιλαμε για Αγγλικα ουτε επιπεδου lower,πιο πολυ σε ινδο scammer παραπεμπουν

Ψάξε λίγο για <<Κατηγοριακό σφάλμα>> δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο.
Αν μου έλεγες ότι για ένα τόσο μεγάλο project θα έπρεπε να επενδύσει λίγο παραπάνω σε κάποιον που γνωρίζει καλύτερα Αγγλικά θα σου έλεγα ότι έχεις δίκιο. Το ότι όμως δεν ξέρει Αγγλικά άρα δεν ξέρει από αυτοκίνητα βγάζει το ίδιο νόημα με το <<Δεν ξέρει από ελικόπτερα άρα δεν ξέρει και από πατάτες>>

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, rudd--o είπε

όπως τα λες "σχετικέ μου διαδικτυακέ φίλε .. "  Έφτιαξε CGI virtual car 12M !!  σαν τις φωτοτυπίες του Αρτέμη με την ΤΡΑΠΕΖΑ της ανατολής ένα πραγμα..  οσο για τον ιο αν είχες μαγαζί να το δεις και από την άλλη μεριά η αν είχες νταλαβέρια πήγαινε έλα με εξωτερικό θα είχες μια τεκμηριωμένη άποψη πέραν της αεροδιαστημολογιας...

με την μόνη διαφορά πως ο Αρτέμης είχε τις μετοχές απο την τράπεζα. Απλά αυτές είχαν μηδενική αξία.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Stoliver είπε

Έχουμε και λέμε: 
Αυτοκίνητο υπάρχει, μπορεί να μην δουλεύει, αλλά σίγουρα υπάρχει. 
Έχει βελτιώσει το Evo που υπάρχει 100% και δουλεύει. 
Ο χρόνος θα δείξει αν το αμάξι δουλεύει κανονικά. Μέχρι τότε, δεν υπάρχει λόγος για χλευασμός. 

ή υπάρχει ή σίγουρα υπάρχει.

Πάντως με αυτά που έχει ήδη  δείξει ............ εγω λέω ότι μονο το σεντόνι υπάρχει.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Stoliver είπε

Έχουμε και λέμε: 
Ο χρόνος θα δείξει αν το αμάξι δουλεύει κανονικά. Μέχρι τότε, δεν υπάρχει λόγος για χλευασμός. 

Τι εννοεις υπαρχει; εχει συστημα μεταδοσης;κιβωτιο;,συστημα πεδησης;λαστιχα;

ασε το μοτερ....

που τα τεσταρε ολα αυτα; 

και για να σε προλαβω...παρα πολυ εξυπνα δεν ειπε πουθενα οτι εχει γινει συναρμολογιση και τεσταρισμα. ΠΟΥΘΕΝΑ

ο ανθρωπος πηρε ενα evo το εφτιαξε απειρα αλογα και κανει 400 μετρα....μπραβο του. Αυτο δεν εχει καμια μα καμια σχεση με μια γραμμη παραγωγης

τεσπα ψιλα γραμματα για καποιους

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έχουμε τεντώσει το θέμα. Εμένα δε με απασχολούν τα renders και η γενικότερη παρουσίαση. Εξάλλου θα μου φαινόταν περισσότερο αδιανόητο να παρουσιάσει κάτι (πόσο μάλλον ένα hypercar). Μη το συγγρίνουμε όμως (όπως κάνει στο αρθρο ο σαριμπαλάκης πως λέγεται) με παρουσιάσεις άλλων μοντέλων, όπως γράφει για Porsche, alpha romeo κλπ, καθώς αυτοί έχουν βγάλει actual αυτοκίνητα.

Απλά ο τύπος θα προσπαθήσει να τσιμπήσει κανα fund (εύχομαι όχι από εμάς) κι ελπίζει να παρουσιάσει κάτι. Ομως ο τρόπος που το κάνει με "ατάκες" του στιλ "θα φτιάξουμε εργοστάσιο και αυτοί που θα εργάζονται δε χρειάζεται να είναι μηχανικοί απλά να έχουν το πάθος μας", "είμαστε 9 και κάνουμε για 900" και γενικά το στιλάκι υπέρμετρης αυτοπεποίθησης δε πείθει κανέναν. Μάλον όχι κανέναν τους περισσότερους. Μπορεί παρόλα αυτά να έχουμε να κάνουμε με ένα σπάνιο μυαλό, ταλέντο που να τα έχει βγάλει στο μυαλό του από παραγωγή εργοαστάσια αμάξια και να είμαστε λάθος.

Εγώ είμαι εναντίων έτσι κι αλλιώς. Αντί να εστιάσει και να επενδύσει κάποιος σε κάτι πιο συμφέρον για τη κοινωνία και το περιβάλλον, ασχολούμαστε με τον κάθε petrolhead, αν θα βγάλει τη καλύτερη τσιμούχα, φλάτζα και τη πιο δυνατή σκάστρα...

Επεξ/σία από mordred
  • Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Stoliver είπε

Έχουμε και λέμε: 

ποιο evo δουλεύει ρε? αυτό που έσπασε πριν 2 χρονια, που μετα το έκαναν 3000hp και δεν έτρεξε πουθενα?

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, joker9424 είπε

Τι εννοεις υπαρχει; εχει συστημα μεταδοσης;κιβωτιο;,συστημα πεδησης;λαστιχα;

Εννοώ σαν λαμαρίνα και γενικά όλα τα εξωτερικά. Άσχετα αν δουλεύει ή όχι. Εδώ οι έξυπνοι σχολιαστές νομίζουν ότι δεν υπάρχει καν, ότι δεν έχει καμία εμπειρία... Μεγάλη άρνηση της πραγματικότητας. Καλό θα ήταν να το κοιτάξετε. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Εγώ δεν αποκλείω κανένα από τους 2. Τώρα εσύ αν θέλεις να κάθεσε να κάνεις τον προφήτη χωρίς να έχεις απτές αποδείξεις για την απάτη, δεν είσαι καλύτερος απ' τον κάθε τσαρλατάνο που ονομάζετε Παΐσιος ας πούμε. Μπορεί απλά να πέσεις μέσα σε 3 απ τις 10 προφητείες σου και όλοι θα σε έχουν για θεό

Ψάξε λίγο για <<Κατηγοριακό σφάλμα>> δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο.
Αν μου έλεγες ότι για ένα τόσο μεγάλο project θα έπρεπε να επενδύσει λίγο παραπάνω σε κάποιον που γνωρίζει καλύτερα Αγγλικά θα σου έλεγα ότι έχεις δίκιο. Το ότι όμως δεν ξέρει Αγγλικά άρα δεν ξέρει από αυτοκίνητα βγάζει το ίδιο νόημα με το <<Δεν ξέρει από ελικόπτερα άρα δεν ξέρει και από πατάτες>>

μηπως πιστεύεις και στον Αη Βασίλη; ακου εκει δεν αποκλύει τον Αρτέμη.... 
ααα κυκλοφορούν και κάτι κεραλοιφες και κάτι επιστολές του Ιησού..

μην μιλήσω για νανοτεχνολογίες και νανογιλέκα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Stoliver είπε

Εννοώ σαν λαμαρίνα και γενικά όλα τα εξωτερικά. Άσχετα αν δουλεύει ή όχι. Εδώ οι έξυπνοι σχολιαστές νομίζουν ότι δεν υπάρχει καν, ότι δεν έχει καμία εμπειρία... Μεγάλη άρνηση της πραγματικότητας. Καλό θα ήταν να το κοιτάξετε. 

Φαντάζομαι το έχεις δει απο κοντά και το λες.Εχεις τραβήξει το σεντόνι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εν τω μεταξύ, δεν ξέρω αν ανέβηκε ήδη εδώ, αλλά αν κάποιος κοιτάξει στο Linked In τα άτομα που δουλεύουν στην εταιρία του, θα δει ότι τα περισσότερα προφίλ είναι ψεύτικα (δεν ανοίγω όσα φαίνονται πραγματικά, γιατί θα με δουν). Μιλάμε ότι ο τύπος πέρσι μας έλεγε ότι έχει 9 Έλληνες στην εταιρία του, που κάνουν για 90 ξένους! Και βλέπουμε φωτογραφίες Ινδών και Κινέζων. 😂 Και κάποιοι (οι περισσότεροι) τον πιστεύουν ακόμα...

FB_IMG_1635880271263.jpg

Επεξ/σία από MitsosDaBest13
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mordred είπε

ασχολούμαστε με τον κάθε petrolhead, αν θα βγάλει τη καλύτερη τσιμούχα και φλάτζα και τι κάνει πιο δυνατά βρουμ βουμ

Untitled.png

Η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας αν ο τύπος είναι όντως η ιδιοφυία που παρουσιάζεται είναι κάτι πολύ σημαντικό πάντως.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, MitsosDaBest13 είπε

Εν τω μεταξύ, δεν ξέρω αν ανέβηκε ήδη εδώ, αλλά αν κάποιος κοιτάξει στο Linked In τα άτομα που δουλεύουν στην εταιρία του, θα δει ότι τα περισσότερα προφίλ είναι ψεύτικα (δεν ανοίγω όσα φαίνονται πραγματικά, γιατί θα με δουν). Μιλάμε ότι ο τύπος πέρσι μας έλεγε ότι έχει 9 Έλληνες στην εταιρία του, που κάνουν για 90 ξένους! Και βλέπουμε φωτογραφίες Ινδών και Κινέζων. 😂 Και ακόμα κάποιοι (οι περισσότεροι) τον πιστεύουν ακόμα...

FB_IMG_1635880271263.jpg

ειναι απογονοι του Μ.Αλέξανδρου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...