Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Stoliver είπε

Μάλλον εσείς που λέτε ότι δεν υπάρχει είστε οι κλασσικοί συνωμοσιολόγοι. Βέβαια εσείς δεν έχετε φτιάξει κάτι... αλλά δημοκρατία έχουμε, ο κάθε άσχετος μπορεί να έχει και άποψη.

Αυτός τι έχει φτιάξει;

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Stoliver είπε

Ξέρω εγώ, δεν ήξερα ότι άλλος σου φτιάχνει το βιογραφικό σου. Γίνεται αυτό, άμα πληρώσεις.

Πάντως δεν γράφεις μόνος σου τα λήμματα για τον εαυτό σου σε wiki που μπορεί να γράψει ο κάθε ένας "develop and built (...) for devence territory" 

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Stoliver είπε

Έτσι είναι και οι άλλες παρουσιάσεις: https://automotive.spyrospanopoulos.com/zion2/

Zion-slider4.jpg
Ο συγκεκριμένος έχει δείξει τι έχει κάνει σε ένα EVO... δεν είναι ότι βρέθηκε από του πουθενά και είπε ότι θα φτιάξει αυτοκίνητο έτσι ξαφνικά χωρίς καμία γνώση.

Στο εξωτερικό είμαι έξυπνε μου. 

Εφτιαξε έβο;Γιατί ήξερα ότι είναι της Mitsubishi.

Ξεχώρισε τι είναι η κατασκευη απο το μηδέν ενός αυτοκινήτου και τι είναι η βελτίωση ενος αυτοκινήτου για dragster.

• Like 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, billdanos είπε

Ξεκίνα διαβάζοντας προσεκτικά το κείμενο στο insomnia. Μετά διάβασε εξίσου προσεκτικά το δελτίο τύπου του συγκεκριμένου επιχειρηματία (ή τέλος πάντων ο,τι δηλώνει) που έχει αναδημοσιευτεί παντού σε όλα τα sites (που σημαίνει πως έπεσε τρελή προώθηση) χωρίς τον παραμικρό σχολιασμό από την πλευρά του αρθρογράφου και μάλιστα απο σελίδες που ασχολούνται με το αυτοκίνητο κλπ!

Αν μετά από όλα αυτά εσένα σε καλύπτει αυτό το κείμενο, η δική μας γνώμη περισσεύει! :)

Παρόλα αυτά, προσωπικά έχω κάθε δικαίωμα να γελάω με όλη μου τη δύναμη... 

είσαι πολύ σωστός … απλά περιμένοντας 2 χρόνια και ακούγοντας ότι είναι ετοιμο - βγαίνει - είναι ετοιμο - βγαίνει ,,, και το ακούμε συνέχεια αυτό . Κάπου μύρισε το πράμα . Και βγαίνει και κάνει και καλά παρουσίαση !;!; Που είναι η παρουσίαση ; Το photoshop ? Και άντε πες αστο αυτό , το μοτέρ που είναι ; Παρουσίαση χωρίς να δείξει το μοτέρ ;!;!;!;! Φιλικά 

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Stoliver είπε

Τουλάχιστον δεν είμαι τόσο στόκος.
Έτσι το παρουσιάζει στις φωτογραφίες. Προφανώς είναι "ψεύτικες". Σαν αμάξι υπάρχει: https://youtu.be/tPkGxHNod2M?t=1260
Μια απορία έχω, εφόσον είσαι άσχετος, γιατί θέλεις να έχεις και γνώμη; Δικαίωμα σου είναι, απλά το έχω απορία. 

Koντεύουμε δυο χρόνια μετά και το μόνο που έχουμε δει είναι ενα πάνελ που μπορεί να είναι και απο πλυντήριο;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Εφτιαξε έβο;Γιατί ήξερα ότι είναι της Mitsubishi.

Ξεχώρισε τι είναι η κατασκευη απο το μηδέν ενός αυτοκινήτου και τι είναι η βελτίωση ενος αυτοκινήτου για dragster.

Έγινε, τώρα κατάλαβα, νόμιζα ότι ήταν δικό του 100% και όχι της Mitsubishi. Ευχαριστώ για την διόρθωση σου. 

• Sad 1
Δημοσ.

Η όλη ιστορία είναι μερικές τάξεις πιο γελοία από το να βγει ένας overclocker και να πει πως μαζί με άλλους 9 που έχουν πάθος, αλλά όχι απαραίτητα γνώσεις, έφτιαξαν έναν επεξεργαστή που διαλύει Intel και AMD.

• Like 5
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Stoliver είπε

Έγινε, τώρα κατάλαβα, νόμιζα ότι ήταν δικό του 100% και όχι της Mitsubishi. Ευχαριστώ για την διόρθωση σου. 

Καλες οι ειρωνείες αλλά ακόμα καλύτερη η πραγματικότητα. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Καλες οι ειρωνείες αλλά ακόμα καλύτερη η πραγματικότητα. 

Δικές σου είναι. Λες να μην ξέρω ότι είναι της Mitsubishi; 
Έγραψα ότι το βελτίωσε, υπάρχει και βίντεο. Επίσης λέει κατά πόσο είναι ελληνικός ο κινητήρας. 
Όπως και να έχει, έχει δείξει δουλειά, δεν βρέθηκε ξαφνικά χωρίς να δείξει τίποτα απολύτως. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Stoliver είπε

Δικές σου είναι. Λες να μην ξέρω ότι είναι της Mitsubishi; 
Έγραψα ότι το βελτίωσε, υπάρχει και βίντεο. Επίσης λέει κατά πόσο είναι ελληνικός ο κινητήρας. 
Όπως και να έχει, έχει δείξει δουλειά, δεν βρέθηκε ξαφνικά χωρίς να δείξει τίποτα απολύτως. 

Και πάλι δεν καταλαβαίνεις  πόσο μακρυά είναι η εξέλιξη ενος κινητηρα για 402 μετρα ,και ενός αυτοκινήτου απο το μηδέν.Απόδειξη πόσοι βελτιωτές υπάρχουν σε αντιδιαστολή με κάθετους κατασκευαστές αυτοκινήτων.Τωρα αν τα θεωρείς τα ίδια ..........οκ.

Στην Αμερική τον ψάχνουν πάντως για κάτι ανταλλακτικά .......

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Και πάλι δεν καταλαβαίνεις  πόσο μακρυά είναι η εξέλιξη ενος κινητηρα για 402 μετρα ,και ενός αυτοκινήτου απο το μηδέν.Απόδειξη πόσοι βελτιωτές υπάρχουν σε αντιδιαστολή με κάθετους κατασκευαστές αυτοκινήτων.Τωρα αν τα θεωρείς τα ίδια ..........οκ.

Στην Αμερική τον ψάχνουν πάντως για κάτι ανταλλακτικά .......

Έχουμε και λέμε: 
Αυτοκίνητο υπάρχει, μπορεί να μην δουλεύει, αλλά σίγουρα υπάρχει. 
Έχει βελτιώσει το Evo που υπάρχει 100% και δουλεύει. 
Ο χρόνος θα δείξει αν το αμάξι δουλεύει κανονικά. Μέχρι τότε, δεν υπάρχει λόγος για χλευασμός. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...