Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, georgegeou είπε

Έγινε σε ευχαριστώ πολύ και πάλι, κάτι τελευταίο (ελπίζω), το residential proof δλδ αυτο που ζητάει χαρτί απο δεη τραπεζα κλπ για την διευθηνση, είναι απαραίτητο;; για κάποιο λόγο ενώ έχω κάνει όλα τα βήματα για verify με τη ταυτοτητα και με selfie και κάθε φορά που μπαίνω στη binance και κάνω log in ουτε 2 δευτ δεν περνανε και μου πετάει την οθόνη για verify διευθηνσης ( όλοι λένε ότι είναι για διαχείρηση μεγάλων ποσόν αλλά δεν μπορώ να το παραλέιψω και δεν θα ήθελα να δώσω τέτοια στοιχέια )

Εγω το εχω κανει. Δεν γνωριζω τι γινεται σε περίπτωση που δεν κάνεις verify την διεύθυνση.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 18/12/2021 στις 9:48 ΜΜ, Liapisftw είπε

Με ρεβολουτ περναω τα χρηματα στην binance. Και οταν θελω να βγάλω λεφτα απο την binance πουλαω τα κρυπτο σε ευρώ και τα βγαζω στην revolut. Δεν μεταφέρεις κρυπτο στην ρεβολουτ για να μπλέξεις με bsc/erc20/bep κλπ.

Καλησπερα και Καλη χρονια,

εχω στειλει και εγω απο Ρεβολουτ στη Binance αλλα δεν εχω κανει αναληψη ακομα . Εσυ στελενεις απο  Binance σε καρτα της Ρεβολουτ? απο οτι βλεπω δεν εχει επιλογη να στειλεις με iban

Δημοσ.
2 ώρες πριν, simos1974 είπε

Καλησπερα και Καλη χρονια,

εχω στειλει και εγω απο Ρεβολουτ στη Binance αλλα δεν εχω κανει αναληψη ακομα . Εσυ στελενεις απο  Binance σε καρτα της Ρεβολουτ? απο οτι βλεπω δεν εχει επιλογη να στειλεις με iban

Καλή χρονιά φίλε,

εγω που δοκίμασα να κάνω ένα ''κύκλο'' τα χρήματα, οσον αναφορά το withdraw απο binance το μόνο που κάνεις είναι να μετατρέψεις το όποιοδήποτε crypto σε ευρω και έπειτα να επιλεξεις να τα βγάλεις απο binance με κάρτα(δηλ την εικονικη visa μέσω της revolut). Αν από κει και πέρα θες να τα στείλεις σε κάποιο iban, η ρεβολουτ σου το επιτρέπει κανονικά και η τράπεζά σου το διαβάζει ως έμβασμα χρεώνοντας το αντίστοιχο ποσό.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, georgegeou είπε

Καλή χρονιά φίλε,

εγω που δοκίμασα να κάνω ένα ''κύκλο'' τα χρήματα, οσον αναφορά το withdraw απο binance το μόνο που κάνεις είναι να μετατρέψεις το όποιοδήποτε crypto σε ευρω και έπειτα να επιλεξεις να τα βγάλεις απο binance με κάρτα(δηλ την εικονικη visa μέσω της revolut). Αν από κει και πέρα θες να τα στείλεις σε κάποιο iban, η ρεβολουτ σου το επιτρέπει κανονικά και η τράπεζά σου το διαβάζει ως έμβασμα χρεώνοντας το αντίστοιχο ποσό.

Aυτο ηθελα να μαθω, αν  μπορεις να στειλεις τα ευρω σε καρτα visa της ρεβολουτ. Ευχαριστω πολυ .

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι σαν αρχάριος. Ξεκίνησα και εγώ να παίζω (γιατί περί παιχνιδιού πρόκειται όταν δεν έχεις ιδέα) στο Coinbase. Από οικονομικά δεν σκαμπάζω γρι, από μαθηματικά τα πάω πολύ καλά στα βασικά. Σε κάθε κατάθεση 100-1000€ κρατάει προμήθεια γύρω στο 3-3,9% και άλλα τόσα σε κάθε ανάληψη. Άρα με το καλημέρα σε κάθε κατάθεση χάνω ένα 8% χονδρικά. Οπότε για να μιλάμε για κέρδος στο trade θα πρέπει να βλέπω τουλάχιστον ένα 12-15% αύξηση για να πω ότι αξίζει να πουλήσω. Σε όλες τις πλατφόρμες είναι τόσο μεγάλο το νταβατζιλίκι (7-8%) ή εγώ διάλεξα την χειρότερη;

Επίσης, μήπως υπάρχει δυνατότητα auto-buy και auto-sell σε τιμές που ορίζω εγώ; Ή ζητάω πολλά;

Επεξ/σία από Nakis93
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Nakis93 είπε

Παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι σαν αρχάριος. Ξεκίνησα και εγώ να παίζω (γιατί περί παιχνιδιού πρόκειται όταν δεν έχεις ιδέα) στο Coinbase. Από οικονομικά δεν σκαμπάζω γρι, από μαθηματικά τα πάω πολύ καλά στα βασικά. Σε κάθε κατάθεση 100-1000€ κρατάει προμήθεια γύρω στο 3-3,9% και άλλα τόσα σε κάθε ανάληψη. Άρα με το καλημέρα σε κάθε κατάθεση χάνω ένα 8% χονδρικά. Οπότε για να μιλάμε για κέρδος στο trade θα πρέπει να βλέπω τουλάχιστον ένα 12-15% αύξηση για να πω ότι αξίζει να πουλήσω. Σε όλες τις πλατφόρμες είναι τόσο μεγάλο το νταβατζιλίκι (7-8%) ή εγώ διάλεξα την χειρότερη;

Επίσης, μήπως υπάρχει δυνατότητα auto-buy και auto-sell σε τιμές που ορίζω εγώ; Ή ζητάω πολλά;

πήγαινε binance ή kraken...

• Thanks 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Nakis93 είπε

Καλησπέρα φίλε, απο την εμπειρια στο trading έχεις διαλέξει αν όχι το ανταλλακτηριο με τα μεγαλήτερα fees, σίγουρα ένα απο τα πιο ακριβά. Η Binance για παράδειγμα που προτιμώ εγώ κρατάει μόνo 2% σε κατάθεση από κάρτα και 1.8% για τραπεζική κατάθεση.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, georgegeou είπε

Καλησπέρα φίλε, απο την εμπειρια στο trading έχεις διαλέξει αν όχι το ανταλλακτηριο με τα μεγαλήτερα fees, σίγουρα ένα απο τα πιο ακριβά. Η Binance για παράδειγμα που προτιμώ εγώ κρατάει μόνo 2% σε κατάθεση από κάρτα και 1.8% για τραπεζική κατάθεση.

Kraken-SEPA = 0% kraken fees + bank fees (όχι % - σταθερά έως 0)

Binance credit card = 1,8 % fees

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Μου είχε σταλεί κάρτα binance αλλά ξέχασα να την ενεργοποιήσω και τώρα είναι ανενεργή.

1)Μπορώ να την ενεργοποιήσω τώρα ή πρέπει να παραγγείλω άλλη?

2)Άλλος τρόπος μεταφοράς χρημάτων από λογαριασμό εθνικής ή πειραιώς προς binance, υπάρχει?

Ευχαριστώ.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το EURI είναι το κρυπτό-ευρώ, κρυπτονόμισμα δηλαδή που έχει ισοτιμία 1:1 με το ευρώ. Οπότε στο 1ο στέλνεις ευρώ και εμφανόζονται euri σε binance

Λογικά στο 2ο στέλνεις ευρώ και εμφανίζονται ευρώ, αλλά χρεώνεσαι με 1 ευρώ. Το 1ο θα έκανα

Επεξ/σία από snot
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...