Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vault13 είπε

Εγω εχω eth, και δεν ξερω αν πρεπει να καταγραψω κερδη ή να παω για πολλα παρισσοτερα. Σε βαθος 2-3 χρονων.

Από 20% και πάνω καλό είναι να κλειδώνουμε και τίποτα ειδικά αν πρόκειται για προϊόντα με τόσο μεγάλο volatility.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Nauths είπε

Από 20% και πάνω καλό είναι να κλειδώνουμε και τίποτα ειδικά αν πρόκειται για προϊόντα με τόσο μεγάλο volatility.

Εγώ που έφτασα 6000% με DOGE βλακεία έκανα δλδ; 😏

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Narayan είπε

Εγώ που έφτασα 6000% με DOGE βλακεία έκανα δλδ; 😏

Το hype να ξέρεις δεν είναι πάντα εδώ. Μιλάμε για σοβαρές εντός ορίων επενδύσεις. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Nauths είπε

Το hype να ξέρεις δεν είναι πάντα εδώ. Μιλάμε για σοβαρές εντός ορίων επενδύσεις. 

Ποιό hype; Ποίος δεν περίμενε να ανέβει το DOGE τη μέρα που ξεκίνησε το trading του σε δύο νέες πλατφόρμες;

Όλα είναι θέμα στόχων και να διαβάζεις συνέχεια για να δεις που υπάρχει πραγματική πίστη στο νόμισμα και που "παπαγαλάκια".  

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Narayan είπε

Ποιό hype; Ποίος δεν περίμενε να ανέβει το DOGE τη μέρα που ξεκίνησε το trading του σε δύο νέες πλατφόρμες;

Όλα είναι θέμα στόχων και να διαβάζεις συνέχεια για να δεις που υπάρχει πραγματική πίστη στο νόμισμα και που "παπαγαλάκια".  

Hype είναι τα κρυπτονομίσματα γενικά. Δες και την αντίθετη του squid, που έφαγαν τάφο.

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nauths είπε

Hype είναι τα κρυπτονομίσματα γενικά. Δες και την αντίθετη του squid, που έφαγαν τάφο.

Όποιος δεν γνωρίζει από red flags, θα φάει τα μούτρα του. Και δεν ισχύει μόνο στα κρυπτονομίσματα αυτό.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Nauths είπε

6000% δηλαδή 60x έφτασες στο peak τον Μάη ή είσαι τώρα; Πάντως αν δεν έβγαλες καθόλου profits και hodlαρεις ακόμα, μπράβο σου. Βέβαια αν κρατάς είσαι στο -60% από το peak, κοινώς τώρα είσαι στο 2400% αντί για 6000%. Not bad, προφανώς κανείς δεν αγοράζει σε ATL και πουλάει σε ATH, αλλά το dca είναι φίλος μας (και in και out).

Edit: λάθος quote έκανα, στον @Narayan ήθελα να απαντήσω

Επεξ/σία από BrocasHelm
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, BrocasHelm είπε

Θα σε αφήσω να το μαντέψεις μόνος σου.

Φιλική συμβουλή, realize profits όσο ανεβαίνουν (αν ανεβαίνουν). Μέχρι να το κάνεις, δεν έχεις πραγματικό κέρδος.

Στο λέω γιατί είχα πάρει κάτι ψιλά shiba όταν πρωτομπήκε στην Binance και με την πτώση που έγινε μετά είχα εγκλωβιστεί για μήνες μέχρι πρόσφατα που επιτέλους τα έδιωξα με κέρδος. Αλλά τα είχα ξεγράψει, φάση τα έριξα στοίχημα και τα έχασα. Πλέον μένουν μερικά ακόμα alts να φύγουν αν φτάσουν τα επίπεδα Απριλίου και θα είμαι χαρούμενος να μείνω με τα 3-4 που δεν με νοιάζει το long term hold.

το περίμενα ότι το πας εκεί . απλά ήθελα να σιγουρευτώ . Δεν μπορώ να πω ότι έχεις άδικο . Απλά και εγώ είμαι σε φάση ανακάλυψης. Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι ίσως τύχει και κάτσει κάποιο τζοκεράκι γιατί μόνο έτσι το βλέπω. αν και έχω eth δεν ξέρω στα ποσά που βάζω εγώ αν έχει νόημα να έχω τα βασικά κρυπτονομίσματα πχ btc και eth για τον λόγο ότι έχουν πολύ αργό κέρδος. Αν έβαζα μεγάλα ποσά θα ήταν αλλιώς αλλά δεν το κάνω. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, BrocasHelm είπε

6000% δηλαδή 60x έφτασες στο peak τον Μάη ή είσαι τώρα; Πάντως αν δεν έβγαλες καθόλου profits και hodlαρεις ακόμα, μπράβο σου. Βέβαια αν κρατάς είσαι στο -60% από το peak, κοινώς τώρα είσαι στο 2400% αντί για 6000%. Not bad, προφανώς κανείς δεν αγοράζει σε ATL και πουλάει σε ATH, αλλά το dca είναι φίλος μας (και in και out).

Edit: λάθος quote έκανα, στον @Narayan ήθελα να απαντήσω

Αγορά Νοέμβρη και diamond hands ακόμα, δεν με νοιάζουν τα short term profits όλα μέσα μέχρι να πιάσει 1 USD 🤲💎

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, Narayan είπε

Το συζητάγαμε χθες με γνωστούς που θέλουν να μπουν στο χώρο και δημιουργήθηκε η εξής εύλογη απορία. Όποτε κάνεις αγορά με τη Binance Visa, δίνει εκείνη τη στιγμή εντολή πώλησης για αριθμό crypto που αντιστοιχούν στην fiat αξία της αγοράς σου, ή το καλύπτει η Binance και η εντολή γίνεται αφού έχει ολοκληρωθεί η αγορά με την κάρτα; Αν είνα το πρώτο, θα πρέπει να υπάρχουν αγοραστές εκείνη τη στιγμή, τι γίνεται δεν υπάρχει ζήτηση;

Έχω την εντύπωση ότι στη binance μπαίνουν νομίσματα τα οποία είναι τσεκαρισμένα και έχουν κινητικότητα για αυτό και εκδίδει την κάρτα, καθώς μπορούν να πωληθούν όποτε χρειαστεί. Αν για παράδειγμα επέτρεπε να μπαίνουν νομίσματα τύπου squid game ή μικρότερα, και τα αγόραζες χωρίς να μπορείς να πουλήσεις, ή να εξαφανίζονταν ξαφνικά μαζί με τα κέρδη, τοτε θα υπήρχε πρόβλημα με την πίστωση. Για αυτό και λογικά δεν έχει μικρά πρωτοεμφανιζόμενα νομίσματα που ειναι μεν ευκαιρίες να κάνουν το x100 αλλά και να πατώσουν. Οπως και για αυτο, μικρότερα ανταλακτήρια δεν έχουν κάρτες, Θα ήταν εκτεθειμένα πιστωτικα.
   Βέβαια απο την άλλη δεν έχω δοκιμάσει αν στο wallet fund μπορεις να στείλεις απο όλα τα νομίσματα, ίσως αν δεν υπάρχει volatility να μην τα δεχεται. 
Οι hodlers βέβαια δεν έχουμε τέτοια προβλήματα.. απλά περιμένουμε! :)

Επεξ/σία από G.bar
Δημοσ.
Στις 3/11/2021 στις 3:52 ΜΜ, Narayan είπε

Αγορά Νοέμβρη και diamond hands ακόμα, δεν με νοιάζουν τα short term profits όλα μέσα μέχρι να πιάσει 1 USD 🤲💎

θα περιμένεις πολύ ακομα...

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Narayan είπε

Δεν πειράζει, δεν περιμένω από αυτά για να ζήσω άνετα 😎

Ας ελπίσουμε να γινεις αιωνιοβιος μήπως και πιάσεις την τιμή που έχεις βάλει στόχο 🙂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...