educd18 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Καλημέρα σε όλους. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει όσον αφορά την εφαρμογή paint. Μετά την αναβάθμιση σε windows 11 όταν την ανοίγω κλείνει αυτόματα μέσα σε δευτερόλεπτα χωρίς να προλάβω να κάνω τίποτα! Επίσης το περιβάλλον που βλέπω στο youtube δεν φαίνεται το ίδιο με αυτό που μου ανοίγει. Την έχω κάνει απεγκατάσταση και πάλι εγκατάσταση. Ευχαριστώ.
Kapws Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Καλημέρα, έλεγξε στον event viewer μήπως αναφέρεται κάτι περισσότερο που θα μπορούσε να σε βοηθήσει.
jim_p Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πρωτον εινια παντελως ασχετο με hw το προβλημα σου, δευτερον εχει χιλιοειπωθει απο τοτε που τα 11 βγηκανε σαν insider preview το καλοκαιρι και τριτον υπαρχει ηδη ενα θεμα για τα 11 και αλλο ενα για την προβληματικη ζωγραφικη των 11 στο φορουμ των windows. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2021 από jim_p 1
educd18 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, jim_p είπε Πρωτον εινια παντελως ασχετο με hw το προβλημα σου, δευτερον εχει χιλιωειποθει απο τοτε που τα 11 βγηκανε σαν insider preview το καλοκαιρι και τριτον υπαρχει ηδη ενα θεμα για τα 11 και αλλο ενα για την προβληματικη ζωγραφικη των 11 στο φορουμ των windows. Καλημέρα. Επειδή δεν έχω και πολύ εξοικείωση και ψάχνω, αυτό φτιάχνετε ή όχι;; Εντωμεταξύ έχω πρόβλημα και με τις κλήσεις από messenger; Στο youtube δεν βρίσκω άκρη, αν έχει κάτι απλό για να το εφαρμόσω μου λες. Ευχαριστώ.
jim_p Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 https://www.insomnia.gr/forums/topic/780181-ζωγραφική-στα-windows11/
educd18 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Τελικά όσο απλό, το γύρισα αγγλικά , όλα οκ! Ευχαριστώ για την βοήθεια! Καλή συνέχεια! 59 λεπτά πριν, jim_p είπε https://www.insomnia.gr/forums/topic/780181-ζωγραφική-στα-windows11/ Τελικά όσο απλό, το γύρισα αγγλικά , όλα οκ! Ευχαριστώ για την βοήθεια! Καλή συνέχεια!
jim_p Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το οτι οι περισσοτεροι βρισκετε μια χαρα την αλλαγη της γλωσσας σε ενα υποτιθεται stable λειτουργικο για να παιξει μια εφαρμογη ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ του λειτουργικου, λες και ειμαστε 25 χρονια πισω με τα w95 που ειχανε τοσα προβληματα με τα μη αγγλικα encodings, με ξεπερναει. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2021 από jim_p 3
educd18 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, jim_p είπε Το οτι οι περισσοτεροι βρισκετε μια χαρα την αλλαγη της γλωσσας σε ενα υποτιθεται stable λειτουργικο για να παιξει μια εφαρμογη ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ του λειτουργικου, λες και ειμαστε 25 χρονια πισω με τα w95 που ειχανε τοσα προβληματα με τα μη αγγλικα encodings, με ξεπερναει. Όπως θα κατάλαβες, δεν έχω γνώσεις και χρόνο για να βρω άλλη λύση! Αν υπάρχει και άλλη μόνιμη , με ενημερώνεις! ΥΓ και που να ρώταγα για το messenger μου δεν κάνει κλήσεις και βιντεοκλήσεις. Ευχαριστώ και πάλι.
jim_p Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δεν πηγαινε σε σενα αποκλειστικα η κριτικη. Συγγνωμη αν ακουστηκε ετσι
SPY_oo7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Σιγουρα ειναι θεμα και δεν ειπε κανενας οτι ναι λογικο.Απο εκει και περα ειναι σαφώς μια λυση για καποιον που χρειαζεται την εφαρνογη μεχρι να φτιαχτει.Τα windows 95 γιατι τα αναφέρεις για να κοροϊδέψεις ταχα μου τα 11 αρια ??????
vps Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Συμφωνώ με τους φίλους ...είναι δυνατό ένα νέο λειτουργικό , τόσο διαφημιζόμενο , να κρασάρει σε μια απλή εφαρμογή ???... Δηλαδή αναρωτιέμαι πράγματι ..." τι μπορεί να συμβαίνει παρακάτω που δεν έχουμε αντιληφθεί ¨ Πχ μεμονωμένες εφαρμογές που τρέχουμε στο παρασκήνιο ο καθένας για RGB ή πληκτρολόγια , ποντίκια κ.α Μήπως είναι νωρίς ακόμα για το νέο λειτουργικό ??? ιδού το ερώτημα Με φιλικούς χαιρετισμούς !!!
andreas1gr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, vps είπε Συμφωνώ με τους φίλους ...είναι δυνατό ένα νέο λειτουργικό , τόσο διαφημιζόμενο , να κρασάρει σε μια απλή εφαρμογή ???... Δηλαδή αναρωτιέμαι πράγματι ..." τι μπορεί να συμβαίνει παρακάτω που δεν έχουμε αντιληφθεί ¨ Πχ μεμονωμένες εφαρμογές που τρέχουμε στο παρασκήνιο ο καθένας για RGB ή πληκτρολόγια , ποντίκια κ.α Μήπως είναι νωρίς ακόμα για το νέο λειτουργικό ??? ιδού το ερώτημα Με φιλικούς χαιρετισμούς !!! Εμένα αν και η ζωγραφική δουλεύει μια χαρά, σήμερα μου κράσαρε η εφαρμογή Snipping Tool (τράβας στιγμιότυπα οθόνης)… Οπότε δεν ξέρεις από που θα σου έρθει… Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2021 από andreas1gr
educd18 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, jim_p είπε Δεν πηγαινε σε σενα αποκλειστικα η κριτικη. Συγγνωμη αν ακουστηκε ετσι Δεν υπάρχει κανένα θέμα. Μου έδωσες άμεση λύση που ήθελα!! Καλή συνέχεια! Ακόμα δεν έχω βρει βέβαια λύση για το messenger! Ευχαριστώ και πάλι!
SPY_oo7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, vps είπε Συμφωνώ με τους φίλους ...είναι δυνατό ένα νέο λειτουργικό , τόσο διαφημιζόμενο , να κρασάρει σε μια απλή εφαρμογή ???... Δηλαδή αναρωτιέμαι πράγματι ..." τι μπορεί να συμβαίνει παρακάτω που δεν έχουμε αντιληφθεί ¨ Πχ μεμονωμένες εφαρμογές που τρέχουμε στο παρασκήνιο ο καθένας για RGB ή πληκτρολόγια , ποντίκια κ.α Μήπως είναι νωρίς ακόμα για το νέο λειτουργικό ??? ιδού το ερώτημα Με φιλικούς χαιρετισμούς !!! Κουβεντα να γινεται.Με φιλικούς χαιρετισμους!!!
vps Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, SPY_oo7 είπε Κουβεντα να γινεται.Με φιλικούς χαιρετισμους!!! Η κριτική σε ένα νέο λειτουργικό σύστημα , όταν είναι καλοπροαίρετη νομίζω φέρνει εκτός από μια απλή κουβέντα και αποτελέσματα και ίσως και λύσεις . Το θέμα είναι αν στην παρούσα φάση με τα win 11 σε δοκιμαστική περίοδο και διορθώστε με αν κάνω λάθος , αξίζει να προχωρήσεις στην αναβάθμιση ή να περιμένεις ....Δηλαδή τι κερδίζεις και τι χάνεις απλά !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα