triplex1 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 34 λεπτά πριν, marmaga είπε Ναι σε εργοστασιακές ρυθμίσεις χωρίς boost λογικά μια καλή ψυκτρα αρκεί. Επειδή όμως έχω μια πολύ παλιά GPU R9 290 (την λες και καλοριφέρ) η οποία ανεβάζει τρελές θερμοκρασίες μέσα στο κουτί και φυσικά είναι σαν τριαξονικη νταλίκα σε όγκο, επέλεξα να πάω σε πιο safe επιλογή. Με ανοιχτο το boost στα 4.940 , θελει ψυκτρα καλη και κουτι με καλο airflow και δεν εχει απολυτως κανενα προβλημα το cpu 1
Nikdev Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Συμφωνούμε, ο επεξεργαστής έχει πολύ καλή θερμική συμπεριφορά. 1
InTheEnd Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Και εγώ επέλεξα μια υδροψυξη να με safe… Άμα λυθεί και το πρόβλημα με το dual channel θα με αστραπή.. αλλά δεν ξέρω αν γυρίζει το Bios πίσω
nickol-us Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, InTheEnd είπε Και εγώ επέλεξα μια υδροψυξη να με safe… Άμα λυθεί και το πρόβλημα με το dual channel θα με αστραπή.. αλλά δεν ξέρω αν γυρίζει το Bios πίσω Κατέβασες προηγούμενη version να κάνεις install;
InTheEnd Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Όχι το χω αφήσει έτσι προς το παρόν,περιμένω να μου απαντήσει η Gigabyte στο τικετ έτσι και αλλιώς θα βάλω 32ραμ τώρα περιμένω να έρθουν όποτε το άφησα έτσι
Herald Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Στις 2/11/2021 στις 11:48 ΠΜ, InTheEnd είπε Έχω μνημες,απλά είμαι ανάμεσα σε αυτούς τους 3 επεξεργαστές ποιος πιστεύετε ότι είναι καλύτερος και γιατί; Προφανώς ο 10900k
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα