Προς το περιεχόμενο

spiderman2 demo

Nemo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα απατη το κοβω το spiderman 2..το spiderman the movie που εχω παιξει (και εληξα :o ) ηταν πολυ σπασ@ρχιδικο...αυτες οι καμερες ηταν αισχος

Δημοσ.

eixan bgei dyo spiderman... ena spiderman pikrameno, k ena pou htan psilokalo... to parathsa apla epeidh kolage to palio mou systhma k olo exana:( to the movie nomizw htan to kalo.. giati den sou arese re geran... tis cameres apla tis syni8izes;p

to demo tou 2 to xei paiksei kaneis?

Δημοσ.
eixan bgei dyo spiderman... ena spiderman pikrameno' date=' k ena pou htan psilokalo... to parathsa apla epeidh kolage to palio mou systhma k olo exana:( to the movie nomizw htan to kalo.. giati den sou arese re geran... tis cameres apla tis syni8izes;p

to demo tou 2 to xei paiksei kaneis?[/quote']

εγω δεν μπορουσα με τιποτα να τις συνηθισω...ειδικα οταν "πετουσε" στον αερα και παραλληλα αντιμετωπιζες και εχθρους σου εσπαγε τα νευρα...(αν θυμαμαι καλα ειχε και αισχος save)

nai! aisxos!grafika aisxos! kainotomia aisxos! endiaferon aisxos! egina katanohtos?

δεν νομιζω να ειπα οτι τα γραφικα ηταν αισχος...(μονο και μονο για τα γραφικα το επαιζα).. αληθεια την καινοτομια που την ειδες?

Δημοσ.
eixan bgei dyo spiderman... ena spiderman pikrameno' date=' k ena pou htan psilokalo... to parathsa apla epeidh kolage to palio mou systhma k olo exana:( to the movie nomizw htan to kalo.. giati den sou arese re geran... tis cameres apla tis syni8izes;p

to demo tou 2 to xei paiksei kaneis?[/quote']

εγω δεν μπορουσα με τιποτα να τις συνηθισω...ειδικα οταν "πετουσε" στον αερα και παραλληλα αντιμετωπιζες και εχθρους σου εσπαγε τα νευρα...(αν θυμαμαι καλα ειχε και αισχος save)

nai! aisxos!grafika aisxos! kainotomia aisxos! endiaferon aisxos! egina katanohtos?

δεν νομιζω να ειπα οτι τα γραφικα ηταν αισχος...(μονο και μονο για τα γραφικα το επαιζα).. αληθεια την καινοτομια που την ειδες?

Και μένα μου έσπαγε τα νεύρα στην αρχή αλλά μετά το συνήθησα και το τελείωσα σε μερικές ώρες. Δεν ήταν καθόλου δύσκολο παιχνίδι αλλά ήταν πολύ καλό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...