_Biohazard_ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, PLACEBO_89 είπε Με προλαβες! Οριακα, με μόλις 12 ώρες διαφορά 😆
TechnoState Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Για όποιον ενδιαφέρεται για φορτιστή μπαταρίας αυτοκινήτου, μηχανής, μικρού σκάφους... Μπορεί να βρει στο crazy sundays του eshop ξανά, τον Einhell CE-BC 2 M 1002215, στα 22€. Να ξεκαθαρίσω ότι: Η τιμή δεν αποτελεί προσφορά (σε σχέση με τον ανταγωνισμό). Ο φορτιστής έχει παίξει κατά καιρούς κ κοντά στα 18€ (στην εξέλιξη τιμής του skroutz/best price τουλάχιστον) Δεν είμαι υπέρ των φθηνών φορτιστών (χρησιμοποιώ Nocco και Ctek, πολλαπλάσιας τιμής κ δυνατοτήτων) όμως κατά καιρούς έχω διαβάσει διθυραμβικά σχόλια για την τιμιότητα του εν λόγω φορτιστή. Στα lidl όποτε βγαίνει, διαβάζω (από σχόλια χρηστών) ότι γίνεται ανάρπαστος κ στην επαρχία, τα διαθέσιμα τεμάχια είναι δραματικά περιορισμένα. Σαφώς παίζει σε αυτήν τιμή κ στα skrourz/best price αλλά για κάποιους με έδρα εκτός των αστικών κέντρων (Θεσσαλονίκη/Αθήνα) με eshop point στην περιοχή τους...θα μπορέσουν να εξοικονομήσουν το κόστος μεταφορικών έστω. Τοποθετήθηκα εδώ (συγνώμη εάν παραβαίνω κάποιον κανόνα ή θίγω/αδικώ κάποιον χρήστη) καθαρά επειδή ήταν το πιο πρόσφατο θέμα συζήτησης, σχετικό με το αντικείμενο. Μέτρα ασφαλείας πάντα κατά την χρήση. https://www.e-shop.gr/fortistis-mpatarias-aytokinitoy-einhell-ce-bc-2-m-1002215-p-TLS.051660 Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2021 από TechnoState
meletis_m Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Συνεχίζω στο ίδιο θέμα . Αγόρασα ένα μεταχειρισμένο αμάξι . Η μπαταρία του είναι μια Varta Blue Dynamic 40 Ah από το 2017 . Το αμάξι κάνει καθημερινά 120 χιλιόμετρα οπότε δεν τίθεται ακινησίας . Σημάδια δέ έχει δώσει ακόμη στή εκκίνηση παρόλο που είμαι σε βόρεια περιοχή . Στο αμάξι πρόσφατα επισκευάστηκε η μίζα του . Έχω παρατηρήσει οτι εάν είναι ρελαντί και εχω φώτα αναμμένα αρχίζει και τρεμοπαίζει ο εσωτερικός φωτισμός. Το δυναμό έχει μετρηθεί και δουλεύει μια χαρά . Ωστόσο έχω δανειστεί ενα φορτιστή , θα κάνει καλό στην μπαταρία μια πλήρη φόρτιση ; Καλό είναι να αφαιρεθεί εντελώς απο το όχημα ή τήν φορτίζουν επάνω στο όχημα με βγαλμένους τούς πόλους . Ρωτάω καθώς δέ έχω χρησιμοποιήσει φορτιστή .
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, meletis_m είπε Συνεχίζω στο ίδιο θέμα . Αγόρασα ένα μεταχειρισμένο αμάξι . Η μπαταρία του είναι μια Varta Blue Dynamic 40 Ah από το 2017 . Το αμάξι κάνει καθημερινά 120 χιλιόμετρα οπότε δεν τίθεται ακινησίας . Σημάδια δέ έχει δώσει ακόμη στή εκκίνηση παρόλο που είμαι σε βόρεια περιοχή . Στο αμάξι πρόσφατα επισκευάστηκε η μίζα του . Έχω παρατηρήσει οτι εάν είναι ρελαντί και εχω φώτα αναμμένα αρχίζει και τρεμοπαίζει ο εσωτερικός φωτισμός. Το δυναμό έχει μετρηθεί και δουλεύει μια χαρά . Ωστόσο έχω δανειστεί ενα φορτιστή , θα κάνει καλό στην μπαταρία μια πλήρη φόρτιση ; Καλό είναι να αφαιρεθεί εντελώς απο το όχημα ή τήν φορτίζουν επάνω στο όχημα με βγαλμένους τούς πόλους . Ρωτάω καθώς δέ έχω χρησιμοποιήσει φορτιστή . Βγάζεις τον ένα πόλο και την φορτίζεις.Αν παρκάρεις στον δρόμο δεν.....καλυτερα βγάλε την μπαταρία και κάνε το στο σπιτι.Φυσιολογικό να πέφτει η ένταση των φωτων στο ρελαντί.Και δεν έχει να κάνει η μίζα αλλά με τον εναλλάκτη που φορτίζει την μπαταρία.Οριακά θα έλεγα ότι είναι η μπαταρία.Μπορεί να βγάλει τον χειμώνα μπορεί και όχι.Η φόρτιση θα της δωσει παράταση ζωής.Δεν χανεις τίποτα να την φορτίσεις. 1
vasilllis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, meletis_m είπε Συνεχίζω στο ίδιο θέμα . Αγόρασα ένα μεταχειρισμένο αμάξι . Η μπαταρία του είναι μια Varta Blue Dynamic 40 Ah από το 2017 . Το αμάξι κάνει καθημερινά 120 χιλιόμετρα οπότε δεν τίθεται ακινησίας . Σημάδια δέ έχει δώσει ακόμη στή εκκίνηση παρόλο που είμαι σε βόρεια περιοχή . Στο αμάξι πρόσφατα επισκευάστηκε η μίζα του . Έχω παρατηρήσει οτι εάν είναι ρελαντί και εχω φώτα αναμμένα αρχίζει και τρεμοπαίζει ο εσωτερικός φωτισμός. Το δυναμό έχει μετρηθεί και δουλεύει μια χαρά . Ωστόσο έχω δανειστεί ενα φορτιστή , θα κάνει καλό στην μπαταρία μια πλήρη φόρτιση ; Καλό είναι να αφαιρεθεί εντελώς απο το όχημα ή τήν φορτίζουν επάνω στο όχημα με βγαλμένους τούς πόλους . Ρωτάω καθώς δέ έχω χρησιμοποιήσει φορτιστή . Δεν εχει κανενα προβλημα να φορτιστει με τους πολους επάνω.Αρκει να προσεξεις την πολικοτητα. Αν εχεις και πολυμετρο μπορεις να την μετρησεις σε τι κατάσταση ειναι.Αν παντως λειτουργείς το οχημα καθημερινά και ολα λειτουργουν κανονικά ,δεν θα κα΄νεις τιποτα καλυτερο στην μπαταρία. 1
achilles_g_ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Στις 7/12/2021 στις 9:44 ΜΜ, meletis_m είπε Συνεχίζω στο ίδιο θέμα . Αγόρασα ένα μεταχειρισμένο αμάξι . Η μπαταρία του είναι μια Varta Blue Dynamic 40 Ah από το 2017 . Το αμάξι κάνει καθημερινά 120 χιλιόμετρα οπότε δεν τίθεται ακινησίας . Σημάδια δέ έχει δώσει ακόμη στή εκκίνηση παρόλο που είμαι σε βόρεια περιοχή . Στο αμάξι πρόσφατα επισκευάστηκε η μίζα του . Έχω παρατηρήσει οτι εάν είναι ρελαντί και εχω φώτα αναμμένα αρχίζει και τρεμοπαίζει ο εσωτερικός φωτισμός. Το δυναμό έχει μετρηθεί και δουλεύει μια χαρά . Ωστόσο έχω δανειστεί ενα φορτιστή , θα κάνει καλό στην μπαταρία μια πλήρη φόρτιση ; Καλό είναι να αφαιρεθεί εντελώς απο το όχημα ή τήν φορτίζουν επάνω στο όχημα με βγαλμένους τούς πόλους . Ρωτάω καθώς δέ έχω χρησιμοποιήσει φορτιστή . Να ξέρεις η μίζα έχει ταλαιπωρήσει την μπαταρία.
meletis_m Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, achilles_g_ είπε Να ξέρεις η μίζα έχει ταλαιπωρήσει την μπαταρία. Το γνωρίζω . Η μίζα επισκευάστηκε . Κολλάγε το μπουτον της .Αλλά και η μπαταρία είναι του 2017 , έτσι αγοράστηκε. Σημάδια δεν έχει δώσει ακόμη , ίσως με αφήσει και ξαφνικά .
Mr_Terror Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Η εμπειρια μου με την Varta Blue ειναι θετικη.2 φορες την εβαλα.Η πρωτη κρατησε 7+ χρονια η δευτερη σχεδον 5.Ειχαν ομως ενα κοινο σημειο.Με αφησαν χωρις προειδοποηση και οι 2.Πηγα να βαλω μπροστα και δεν επαιρνε.Στο ιντερνετ που το εψαξα και αλλοι ειχανε το ιδιο παραπονο.Ξαφνικα τους αφησε μια μερα χωρις να δωσει καποια προειδοποιηση. 1
meletis_m Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Mr_Terror είπε Η εμπειρια μου με την Varta Blue ειναι θετικη.2 φορες την εβαλα.Η πρωτη κρατησε 7+ χρονια η δευτερη σχεδον 5.Ειχαν ομως ενα κοινο σημειο.Με αφησαν χωρις προειδοποηση και οι 2.Πηγα να βαλω μπροστα και δεν επαιρνε.Στο ιντερνετ που το εψαξα και αλλοι ειχανε το ιδιο παραπονο.Ξαφνικα τους αφησε μια μερα χωρις να δωσει καποια προειδοποιηση. Κάτι τέτοιο πιστεύω θα συμβεί και σε εμένα . Ήδη είναι από το 2017 . Πάντως θα τη φορτίσω αύριο και βλέπουμε . Δεν έχει δώσει σημάδια ακόμη
SR20DET Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 η μπαταρία είναι παλιά, μικρής χωρητικότητας και ταλαιπωρη από τα προβλήματα της μίζας. άλλαξέ την γιατί θα σε αφήσει στα κρύα. εκτός και αν το αμάξι είναι πολυ μικρού κυβισμού, τρικύλινδρο, προτείνω την επόμενη φορά να πας και για μεγαλύτερη στα 60A.. κανά 15ευρο παραπάνω κοστίζουν και ταλαιπωρείται λιγότερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα