kp1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά και καλό μήνα..έχω ένα Xiaomi mi a3 και όταν ανοίγω από χθες την εφαρμογή messenger ή πάω να ακούσω ένα ηχητικό ή να απαντήσω σε ένα ΜνΜ μου εμφανίζει την φωτό που σας παραθέτω..Καμία λύση;Γιατί δεν μπορώ να μιλήσω καν..Για να ξέρετε έχω απενεργοποίησει το fb μου και δεν έχω καν την εφαρμογή του fb αλλά μέχρι χθες δεν είχα θέμα με την εφαρμογή.(έχω κάνει επανεκκίνηση κινητού ,το έχω κλείσει κιόλας και το άνοιξα,και απεγκατηστησα την εφαρμογή και την ξανά περασα)Ευχαριστω. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2021 από kp1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Η απεγκατάσταση/επανεγκατάσταση, δεν διαγράφει κάποια αρχεία που μένουν στη συσκευή. Οπότε, σε πρώτη φάση, θα πρέπει να κάνεις ο ίδιος την εκκαθάριση, μετά την κατάργηση της εφαρμογής και τέλος την επανεγκατάστασή της. Πήγαινε στις Ρυθμίσεις --> Εφαρμογές --> Messenger --> Επιβολή διακοπής. Μετά πηγαίνεις στον αποθηκευτικό χώρο τής εφαρμογής και κάνεις εκκαθάριση. Έπειτα κάνεις κατάργηση του Messenger, μια επανεκκίνηση το κινητό σου και επανεγκατάσταση του app. Δες εάν σου δουλέψει μετά την εκκαθάριση, ειδάλλως εγκατάστησε την Lite εφαρμογή. Λογικά, δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν πάλι θες αυτό το app, τότε θα πρέπει να κάνεις επαναφορά την συσκευή σου στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα