Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παρέα. 

Θέλω να αντικαταστήσω μερικούς διακόπτες στο πληκτρολόγιό μου (Μotospeed CK104) και ψάχνω Outemu κόκκινους διακόπτες.
Υπάρχει κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα που θα μπορούσα να τους βρω;
Εχω βρει από διάφορα κινεζομάγαζα (κυρίως από Ali) με αποστολή από Ευρωπαική αποθήκη αρκετά φτηνά θα έλεγα, αλλά αν υπάρχει κάτι Ελλάδα για απευθείας αγορά θα το προτιμούσα.
Στο Skroutz βρίσκω μόνο κάποια "Glorious PC Gaming Race Panda switches" τα οποία δεν τα γνωρίζω.

Αν έχει προμηθευτεί κάποιος Outemu διακόπτες θα με βοηθούσε πολύ!
Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, anestis_top said:

Καλησπέρα παρέα. 

Θέλω να αντικαταστήσω μερικούς διακόπτες στο πληκτρολόγιό μου (Μotospeed CK104) και ψάχνω Outemu κόκκινους διακόπτες.
Υπάρχει κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα που θα μπορούσα να τους βρω;
Εχω βρει από διάφορα κινεζομάγαζα (κυρίως από Ali) με αποστολή από Ευρωπαική αποθήκη αρκετά φτηνά θα έλεγα, αλλά αν υπάρχει κάτι Ελλάδα για απευθείας αγορά θα το προτιμούσα.
Στο Skroutz βρίσκω μόνο κάποια "Glorious PC Gaming Race Panda switches" τα οποία δεν τα γνωρίζω.

Αν έχει προμηθευτεί κάποιος Outemu διακόπτες θα με βοηθούσε πολύ!
Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Ειναι απο τους καλυτερους διακοπτες αν τους βαλεις λιπαντικό (pun not intended). Αλλα ειναι σαν brown και για να τους αλλάξεις σε ολο το πληκτρολόγιο θελεις κανενα 100ρικο.

Απο αλι υπαρχει σχετικο θεμα για να μην εχεις τελωνείο.

Επεξ/σία από mp44christos
  • Like 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, mp44christos είπε

Ειναι απο τους καλυτερους διακοπτες αν τους βαλεις λιπαντικό (pun not intended). Αλλα ειναι σαν brown και για να τους αλλάξεις σε ολο το πληκτρολόγιο θελεις κανενα 100ρικο.

Απο αλι υπαρχει σχετικο θεμα για να μην εχεις τελωνείο.

Ευχαριστώ για την πληροφορία φίλε μου. Οχι η αλήθεια είναι πως δεν με ενδιαφέρει να αλλάξω όλους τους διακόπτες στο πληκτρολόγιο, και ειδικά σε κάτι τόσο ακριβό 😅 Σε αυτή την περίπτωση δεν θα κρατούσα καν το φτηνό Motospeed. Θα προτιμούσα να κρατήσω χαμηλά το budget. 
Δεν είναι φόβος μου το τελωνείο, γνωρίζω τι πρέπει να κάνω γιαυτό. Απλά για την αμεσότητα περισσότερο ρώτησα, μήπως υπάρχει περίπτωση να βρω Outemu σε Ελληνικό κατάστημα.

Δημοσ.

Δυσκολο απο Ελλαδα.Προσωπικα ειχα παρει απο ebay καμια 5αδα για καβατζα και μου χρειστηκαν κιολας οταν καποιοι σταματησαν να δουλευουν.

Τα ξυλωσα ολα και τους καθαρισα με σπρευ επαφων,καποιοι επανηλθαν ,ενας νομιζω οχι και τον αντικατεστησα.

Θελει κολλητηρι για να τον αλλαξεις.

• Like 1
Δημοσ.

Αν έχεις σκοπό να κάνεις αυτή τη δουλειά, καλό είναι να πείσεις τον εαυτό σου να φάς μερικά ευρώ παραπάνω και να τελειώνεις μία και καλή. 
Gateron CAP Milky Yellow V2 Switch Extras 5pin RGB Linear 63g mx stem switch for mechanical keyboard 50m with Acrylic Base Case|Keyboards| - AliExpress

Μπορείς να βρεις στα 10 ευρώ την 35αδα από καλούς και φθηνούς Linear. Βγαίνει στα 30 λεπτά ο διακόπτης περίπου. 
Είναι κρίμα να ανοίξεις όλο το πληκτρολόγιο και να κάνεις desolder ένα διακόπτη. 
Βάλε τουλάχιστον στα κύρια πλήκτρα και κάνε tune τα stabilizer. Θα αλλάξει τελείως η αίσθηση που έχει. 

Μπορείς να βρεις και από Ευρωπαικά καταστήματα αλλά θα φας το 15αρι των μεταφορικών. 
Σου προτείνω να δεις για διακόπτες στα 30-40 λεπτά το κομμάτι από keygem.store που υπάρχει περίπτωση να τα στέλνει με 5-6 ευρώ μεταφορικά. 
Ειδικά κάποιοι Gateron έχουν πολύ καλό VFM. 

• Like 1
Δημοσ.

Και θα κατσει να αλλαξει ολους τους διακοπτες?

Ας παει να παρει αλλο πληκτρολογιο καλυτερα,δεν ειναι εφαρμοσιμο αυτο που λες.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Dr.Tesla είπε

Αν έχεις σκοπό να κάνεις αυτή τη δουλειά, καλό είναι να πείσεις τον εαυτό σου να φάς μερικά ευρώ παραπάνω και να τελειώνεις μία και καλή. 
Gateron CAP Milky Yellow V2 Switch Extras 5pin RGB Linear 63g mx stem switch for mechanical keyboard 50m with Acrylic Base Case|Keyboards| - AliExpress

Μπορείς να βρεις στα 10 ευρώ την 35αδα από καλούς και φθηνούς Linear. Βγαίνει στα 30 λεπτά ο διακόπτης περίπου. 
Είναι κρίμα να ανοίξεις όλο το πληκτρολόγιο και να κάνεις desolder ένα διακόπτη. 
Βάλε τουλάχιστον στα κύρια πλήκτρα και κάνε tune τα stabilizer. Θα αλλάξει τελείως η αίσθηση που έχει. 

Μπορείς να βρεις και από Ευρωπαικά καταστήματα αλλά θα φας το 15αρι των μεταφορικών. 
Σου προτείνω να δεις για διακόπτες στα 30-40 λεπτά το κομμάτι από keygem.store που υπάρχει περίπτωση να τα στέλνει με 5-6 ευρώ μεταφορικά. 
Ειδικά κάποιοι Gateron έχουν πολύ καλό VFM. 

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω να κάνω desolder όλους τους διακόπτες για ένα πληκτρολόγιο των 30€. Απλά όπως και στην περίπτωση του παραπάνω φίλου, θέλω να έχω μερικούς διακόπτες καβάτζα για να αντικαταστήσω αυτούς που δεν επανερχονται με καθαριστικό επαφών. Ειμαι αρκετά ευχαριστημένος με τους Outemu για τις απαιτήσεις μου. Εχω ακούσει όντως τα καλύτερα για τους Gateron. Ισως πάω σε αυτή την επιλογή όταν και αν παρω ποτέ καποιο Custom πληκτρολόγιο που να εχει board που δεν θέλει soldering στα Switches. Οπως και να χει με βοήθησες και πάλι σε ευχαριστώ.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Dantε είπε

Και θα κατσει να αλλαξει ολους τους διακοπτες?

Όχι όλους είπαμε, σε πληκτρολόγιο των 40 ευρώ δεν έχει νόημα αυτό. Αλλά αν το έχει για gaming το να αλλάξει WASD - Shift - Space, άντε και μερικά ακόμα θα είναι σαν να έχει άλλο πληκτρολόγιο. 
Έτσι κι αλλιώς το πιθανότερο είναι να βρει 10αδα. 5αδες ή μόνοι τους είναι αρκετά σπάνιοι να βρεθούν. 
5-6 κύρια κουμπιά, να το χαρεί.. Θα δώσει τα κοντά 10 ευρώ για διακόπτες, είτε σε 10αδα και μεταφορικά, είτε σε μεγαλύτερο πακέτο και αναμονή 1 μήνα, μην το κάνει για έναν μόνο. 

Αντί για τα 2 λεπτά με 1 διακόπτη να αφιερώσει 15 λεπτά για 5 διακόπτες και space - shift stabilizer. 
Το motorspeed τρίζει δίχως αύριο. άλλο πληκτρολόγιο θα είναι μετά από αυτά. 

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Dr.Tesla είπε

Όχι όλους είπαμε, σε πληκτρολόγιο των 40 ευρώ δεν έχει νόημα αυτό. Αλλά αν το έχει για gaming το να αλλάξει WASD - Shift - Space, άντε και μερικά ακόμα θα είναι σαν να έχει άλλο πληκτρολόγιο. 
Έτσι κι αλλιώς το πιθανότερο είναι να βρει 10αδα. 5αδες ή μόνοι τους είναι αρκετά σπάνιοι να βρεθούν. 
5-6 κύρια κουμπιά, να το χαρεί.. Θα δώσει τα κοντά 10 ευρώ για διακόπτες, είτε σε 10αδα και μεταφορικά, είτε σε μεγαλύτερο πακέτο και αναμονή 1 μήνα, μην το κάνει για έναν μόνο. 

Αντί για τα 2 λεπτά με 1 διακόπτη να αφιερώσει 15 λεπτά για 5 διακόπτες και space - shift stabilizer. 
Το motorspeed τρίζει δίχως αύριο. άλλο πληκτρολόγιο θα είναι μετά από αυτά. 

Ετσι όπως το λες έχει ένα νοημα. Θα το σκεφτώ φίλε μου να σαι καλα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...