Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλύτερο είναι επειδή η πολυκατοικία είναι παλιά, να συμφωνήσετε να βάλετε θυρεοτηλεοραση, ώστε να βλέπετε σε ποιον ανοίγετε. Πχ αυτός που λέει ότι είναι ΔΕΗ για μέτρηση είναι όντως αυτός? Το κλείδωμα μικρή ασφάλεια παρέχει, σε ένα που ξέρει από κλειδαριες, θα του πάρει για ένα κλασικό απλό αφαλό 20 δευτερόλεπτα να μπει μέσα. Αντίθετα εκτός από τα νομικά παρεπόμενα των κλειδωμάτων που αναφέρονται παραπάνω, αυτό που γίνεται πρακτικά συνήθως είναι χαλάει συχνά η κλειδαριά από κλειδώματα ξεκλείδωματα.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα . Επαναφέρω το θέμα γιατί χθες γυρίζοντας από την δουλειά σπίτι βρήκα ένα παντελόνι και ένα εσώρουχο πεταμένα μέσα στην πυλωτή της πολυκατοικίας μας καθώς και 2 μπουκάλια άδεια XANAX . Στην οικοδομή είμαστε 3 οροφοδιαμερίσματα και στον 1ο μένει ένα ζευγάρι με ένα κορίτσι 20 ετών ( ιδιοκτήτης )  , στον 2ο μια ζωντοχήρα 40 ετών που μένει μόνη της με 4 γάτες ( ενοίκιο ) και στον 3ο εγώ με την γυναίκα μου και ένα κοριτσάκι 12 ετών . Η δική μου κόρη το μεσημέρι που σχολάει και είναι σπίτι 2 παρά μέχρι να σχολάσει η γυναίκα μου στις 3 είναι μόνη . Είναι μέρα ακόμα κλειδώνει το σπίτι όταν μπαίνει και δεν αφήνει το κλειδί από πίσω για να μπορούμε να μπούμε εμείς αν συμβεί κάτι έχω κάμερα στην είσοδο του σπιτιού είμαι κάπως ήρεμος . Χθες ενημέρωσα για την κατάσταση που βρήκα τους υπόλοιπους 2 και ζήτησα να συζητήσουμε τυχόν κάμερα στον χώρο του πάρκινγκ ( ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ παρά μόνο τοίχο ) και κάποιο φως με ανιχνευτή κίνησης . Επίσης συζήτησα το ενδεχόμενο για κλείδωμα της πόρτας μετά τις 11 το βράδυ . Ο ιδιοκτήτης του 1ου συμφώνησε με όλα . Η κοπέλα στον 2ο είπε ότι δεν δέχεται να κλειδώνουμε την πόρτα και ότι υπάρχει νομοθεσία που το απαγορεύει ( δεκτό σε περίπτωση φωτιάς ή σεισμού είναι κίνδυνος η κλειδωμένη πόρτα αλλά ποιος θα έρθει 12 το βράδυ να δει αν έχουμε κλειδώσει ή όχι ) και το φως θα την ενοχλεί το άναψε σβήσε όλη νύχτα καθώς και η κάμερα είναι παραβίαση των προσωπικών στιγμών του καθενός . Η κάμερα εντομεταξύ θα χτυπάει σε σημείο που είναι τοίχος στην γωνία του σπιτιού και απλά θα δείχνει εικόνα από ένα μέρος που δεν περνάει κανείς αφού είναι στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας και ο μόνος λόγος θα είναι αν δει κίνηση που θα είναι από άνθρωπο που δεν έχει καμία δουλειά εκεί . Η ερώτηση μου είναι εφόσον 2 στους 3 δέχονται τα μέτρα προστασίας ( φως και κάμερα ) ο τρίτος αν δεν τα δεχτεί μπορεί να μας δημιουργήσει πρόβλημα ; Επίσης αυτή σαν ενοικιαστής και όχι ιδιοκτήτρια έχει δικαίωμα να κάνει κάποια φασαρία για να ξηλωθεί η κάμερα ή το φως ; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...