mamouros Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχω αγοράσει το εξής router https://www.skroutz.gr/s/21207089/Xiaomi-Mi-Router-4A-Ασύρματο-Router-Wi-Fi-5-με-2-Θύρες-Ethernet.html το οπόιο αντί για την παλιά τηλεφωνική πρίζα rj11, έχει σαν είσοδο την νέα τύπου lan rj45 είσοδο. Δοκίμασα μ έναν splitter [rj11 -> rj11 and rj45] να το συνδέσω αλλά το router δεν αναγνωρίζει καν ότι έχει μπει καλώδιο, πόσο μάλλον να συνδεθεί στο internet. Έχω καταφέρει να συνδέσω την είσοδο του router με μία απο τις θύρες lan στο παλιό routerκαι αναγνώρισε ότι μπηκε καλώδιο και επίσης έδινε internet που έπαιρνε από το παλιό router επιβεβαιώνοντας τουλάχιστον ότι δεν είναι ελαττωματικό. Η απορία μου τελικά είναι αν μπορώ να συνδέσω τελικά αυτό το router με την πρίζα τηλεφώνου και να τραβάω internet από αυτό και αν ναι, πως και τι μπορεί να φταίει. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2021 από mamouros Διόρθωση
NikosKallithea Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Aυτο που πηρες είναι απλό ρούτερ. Τα μοντεμ κάνουν την σύνδεση με τον πάροχο
poulinos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 On 01/11/2021 at 16:59, mamouros said: Έχω αγοράσει το εξής router https://www.skroutz.gr/s/21207089/Xiaomi-Mi-Router-4A-Ασύρματο-Router-Wi-Fi-5-με-2-Θύρες-Ethernet.html το οπόιο αντί για την παλιά τηλεφωνική πρίζα rj11, έχει σαν είσοδο την νέα τύπου lan rj45 είσοδο. Δοκίμασα μ έναν splitter [rj11 -> rj11 and rj45] να το συνδέσω αλλά το router δεν αναγνωρίζει καν ότι έχει μπει καλώδιο, πόσο μάλλον να συνδεθεί στο internet. Έχω καταφέρει να συνδέσω την είσοδο του router με μία απο τις θύρες lan στο παλιό routerκαι αναγνώρισε ότι μπηκε καλώδιο και επίσης έδινε internet που έπαιρνε από το παλιό router επιβεβαιώνοντας τουλάχιστον ότι δεν είναι ελαττωματικό. Η απορία μου τελικά είναι αν μπορώ να συνδέσω τελικά αυτό το router με την πρίζα τηλεφώνου και να τραβάω internet από αυτό και αν ναι, πως και τι μπορεί να φταίει. οχι .τα modem router παιρνουν τηλεφωνικο καλωδιο διοτι ειναι και router.τα σκετα router παιρνουν rj45 δηλαδη ethernet
xsterg Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 πηγαινετε και αγοραζετε πραγματα που δεν ξερετε καλα καλα τι ειναι. αυτο συνδεεται σε μοντεμ-ρουτερ του παροχου. γιατι το αγορασες? τι ηθελες να πετυχεις?
poulinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 On 05/11/2021 at 20:41, xsterg said: πηγαινετε και αγοραζετε πραγματα που δεν ξερετε καλα καλα τι ειναι. αυτο συνδεεται σε μοντεμ-ρουτερ του παροχου. γιατι το αγορασες? τι ηθελες να πετυχεις? παρα πολυς κοσμος εχει κανει το ιδιο λαθος διοτι δεν ξερουν οτι το ενα ειναι modem router και το αλλο σκετο Router. απλα βλεπουν router και το παιρνουν.δεν βλεπουν οτι εχει πχ rj45 και ειναι ethernet port(wan) και οχι xdsl.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα