Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας και καλό μήνα,

Κάναμε την βάφτιση της κόρης μας και λάβαμε τις φωτογραφίες. Η προσφορά για εκτύπωση των άλμπουμ που λάβαμε ήταν στα 150 ευρώ. Επειδή δεν θέλουμε να διαθέσουμε τόσα χρήματα για 1-2 αλμπουμ, προτιμούμε να κατασκευάσουμε περισσότερα μόνοι μας και να τα μοιράσουμε στους συγγενείς μας.

Σαν πρώτη λύση και καλύτερη λύση, εφόσον έχω εναν εκτυπωτή που εκτυπώνει σχετικά καλές φωτογραφίες και είμαστε ευχαριστημένοι, να εκτυπώσουμε σε "καλά" φύλλα τις φωτογραφίες. Το πρόβλημα σε αυτό είναι το δέσιμο των φωτογραφιών στο άλμπουμ. Ετσι θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει εμπειρία με αλμπουμ φωτογραφιών σε ριζόχαρτο , όπως αυτό:

https://www.skroutz.gr/s/30532912/The-Paper-Box-Παιδικό-Άλμπουμ-24x24cm-Sweet-Baby-Girl-30-Θήκες-Ροζ-DBCL-30B-G-03.html

Η ερώτησεις μου είναι οι εξής:

1. Υπάρχει άλμπουμ στην αγορά όπου σου δίνει την δυνατότητα να εκτυπώσεις σε καλό χαρτί τις φωτογραφίες;

2. Αυτή η λύση με το ριζόχαρτο, σωστά καταλαβαίνω πως δεν μπορεί να αφαιρεθεί το φύλλο, να εκτυπωθεί και να μπεί πάλι μέσα στο άλμπουμ;

3.Αυτή η λύση με τα αυτοκόλλητα , κάνει δούλειά; https://www.skroutz.gr/s/28941565/Αυτοκόλλητα-φωτογραφιών-για-Άλμπουμ-με-ριζοχαρτο-500-τεμάχια-διπλής-όψης.html

4.Εχετε άλλες λύσεις να προτείνετε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Καλημέρα σας και καλό μήνα,

Κάναμε την βάφτιση της κόρης μας και λάβαμε τις φωτογραφίες. Η προσφορά για εκτύπωση των άλμπουμ που λάβαμε ήταν στα 150 ευρώ. Επειδή δεν θέλουμε να διαθέσουμε τόσα χρήματα για 1-2 αλμπουμ, προτιμούμε να κατασκευάσουμε περισσότερα μόνοι μας και να τα μοιράσουμε στους συγγενείς μας.

Απλά και συνοπτικά

• Η εκτύπωση άλμπουμ είναι ακριβή σαν διαδικασία και υλικά, αλλά  αντεχει στο χρονο. 
  • Η εκτύπωση σε εκτυπωτή είναι και ακριβή και δεν αντέχει στο χρόνο. Είναι γενικά μια μη αποδεκτή λύση.
  • Το μόνο φθηνό και ανθεκτικό σε χρόνο, είναι να εκτυπώσει σε φωτογραφείο κάποιος φωτογραφίες σκέτες. Ειναι μπακαλίστική δουλειά για να τις μοιράσεις. 
  • Αν κάποιος έχει χρόνο και θέλει να τον αφιερώσει ώστε να μην πληρώσει άλλον για τη σύνθεση του άλμπουμ και  να πάρει το καλύτερο αποτέλεσμα σε καλή τιμή, ας ασχοληθεί μόνος του να φτιάξει άλμπουμ στο https://www.myikona.gr/

* όσοι είμαστε γονείς, ξέρουμε πως αξία των φωτογραφιών του παιδιού μας, υπάρχει μόνο για εμάς. Ολοι οι άλλοι χ*στηκ@ν για τις φωτο του παιδιού μας. Έχετε το υπόψη πριν κάνετε τίποτα. Στο πρώτο παιδί όμως, δεν το βλέπεις αυτό. Μόνο αν κάνεις 2ο ή περάσουν τα χρόνια είναι ξεκάθαρο. Ο καθένας βέβαια κάνει ότι τον ευχαριστεί. 

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 3
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

* όσοι είμαστε γονείς, ξέρουμε πως αξία των φωτογραφιών του παιδιού μας, υπάρχει μόνο για εμάς. Ολοι οι άλλοι χ*στηκ@ν για τις φωτο του παιδιού μας. Έχετε το υπόψη πριν κάνετε τίποτα. Στο πρώτο παιδί όμως, δεν το βλέπεις αυτό. Μόνο αν κάνεις 2ο ή περάσουν τα χρόνια είναι ξεκάθαρο. Ο καθένας βέβαια κάνει ότι τον ευχαριστεί. 

ακριβώς αυτό. Οπότε σκέψου αν έχεις νόημα να μοιράσεις τις φωτογραφίες. Τζάμπα έξοδα για εμένα.

Μέσα στο 2021, 2 γνωστοί-φίλοι απέκτησαν παιδί. Οκ καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό τους (και τον δικό σου προφανώς), μου στείλανε και κάποιες φωτογραφίες, τις είδα αλλά μέχρι εκεί. Κοινώς, όπως είπε και ο από πάνω, χέστηκα.

Αν είναι να το κάνεις, κατα τη γνώμη μου στείλε μόνο σε γιαγιάδες/παπούδες και πουθενά αλλού. Κανείς δε πρόκειται να ασχοληθεί. Οι υπόλοιποι θα πουν τις γνωστές μ@λακίες.. αχ τι γλυκούλικο, κούκλα είναι... και θα πετάξουν στην αποθήκη τις φωτογραφίες

• Like 2
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Bitbit είπε

ακριβώς αυτό. Οπότε σκέψου αν έχεις νόημα να μοιράσεις τις φωτογραφίες. Τζάμπα έξοδα για εμένα.

1 ώρα πριν, sphinxgr είπε

Δεν θα μοιράσω παντού φωτογραφίες του παιδιού μου. 

1. Αλμπουμ δικό μας μεγάλο με πολλές φωτογραφίες

2.Αλμπουμ της νονάς με φωτογραφίες πιο focused στην νονά με το παιδί

3. Αλμπουμ των παππουδων απο την οικογενεια μου με φωτογραφίες πιο focused στα παππουδια

4.Αλμπουμ των παππουδων απο την οικογενεια της γυναικας μου με φωτογραφίες πιο focused στα παππουδια

5,6,7,8 αλμπουμ φωτογραφιών στα αδέλφια μας με focused φωτογραφίες στον καθένα ξεχωριστά.

Ουσιαστικά θα σχεδιάσουμε ενα στάνταρ μοτίβο φωτογραφιών και θα προσθέσουμε 5-10 φωτογραφίες για κάθε περίπτωση.

Προτιμούμε δηλαδή να δώσουμε 150 ευρώ για να φτιάξουμε 8 διαφορετικά αλμπουμ, παρά 1-2 αλμπουμ.

1 ώρα πριν, sphinxgr είπε

ας ασχοληθεί μόνος του να φτιάξει άλμπουμ στο https://www.myikona.gr/

Συνεπώς το παραπάνω δεν εξυπηρετεί γιατι βγαινει ακριβά για τόσα αλμπουμ.

Δημοσ.

Εκτός απ' τα παππούδια που δεν ξέρω πόσο χρονών είναι, μπορείς να τις δώσεις σε dvd ή usb stick και να τις βλέπουν σε υπολογιστή, κινητό κλπ και αν θέλουν εκτυπώνουν όποια τους αρέσει. Αν τα παππούδια έχουν σχέση με την τεχνολογία, ισχύει το ίδιο. 

Δημοσ.

Υπήρχε ένα αγγλικό site το οποίο είχε αλλάξει όνομα και στο τέλος νομίζω έκλεισε ή άλλαξε domain. Είχα σχεδιάσει 3 αλμπουμ εκεί και μου άρεσε το αποτέλεσμα.

Αν κάποιος κατάλαβε για ποιο μιλάω και έχει πληροφορίες ας γράψει. Έχουν περάσει 10 χρόνια σχεδόν από τότε που το έκανα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

το 20*29 με 26 σελίδες έχει 20€.

Πόσο πιο κάτω????

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SilentVoice είπε

Εχει καποια 30*20 σε προσφορα 1+1 και σου βγαινει αν θυμαμαι καλα 17-18€ το ένα... ΕΙναι σαφως ανώτερο απο αυτό που σκεφτεσαι να κανεις.

• Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, paylidis είπε

Εχει καποια 30*20 σε προσφορα 1+1 και σου βγαινει αν θυμαμαι καλα 17-18€ το ένα... ΕΙναι σαφως ανώτερο απο αυτό που σκεφτεσαι να κανεις.

Αν πάρεις ποσότητα πάει και 12-14€/ καθενα

image.png.44fc51a70e3f7e281e0f760bc816e1ae.png

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Myicona προτείνω κι εγώ, έχει συχνά προσφορές και το αποτέλεσμα αν ασχοληθείς λίγο με το λογισμικό που έχουν βγαίνει μια χαρά!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...