tarantules Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Χάθηκε να αφαιρέσουν την μπροστινή κάμερα να έχει κάποιος καθαρή οθονούλα να μπορείς να βλέπεις πχ μια ταινία χωρίς την αντιαισθητική τρούπα; Τι διάλο , είμαι ο μοναδικός που σιχαίνεται τις μπροστινές κάμερες; Ποτέ δεν την έχω χρησιμοποιήσει.Γ@μω τα insta σας μέσα 7 1 2
AtiX Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μόνο εγώ θεωρώ την τοποθέτησης διακοσμητικών φακών, εξαπάτηση καταναλωτή ή επειδή είναι η Xiaomi δεν μας ενοχλεί και αρκούμαστε στον χαβαλέ? Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2021 από AtiX 2
anax111 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Ε ρε γέλιο που έχει να πέσει με κάτι άσχετους που θα νομίζουν ότι αγοράζουν κινητό με 5 κάμερες! Έχει να πέσει δούλεμα στα παπούδια από τους πωλητές!
nvel Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 υπάρχουν αυτοκόλλητοι φακοί που μπαίνουν σε κινητά, η xiaomi απλώς τους έβαλε εξαρχής 1
Cell_7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, tarantules είπε Τι διάλο , είμαι ο μοναδικός που σιχαίνεται τις μπροστινές κάμερες; Ποτέ δεν την έχω χρησιμοποιήσει.Γ@μω τα insta σας μέσα Ναι είσαι ο μοναδικός που πιστεύει ότι η μπροστινή κάμερα είναι μόνο για social media. Κάποιοι θέλουμε να βλέπουμε μακρινούς φίλους και συγγενείς μέσω βιντεοκλήσης. 22 λεπτά πριν, AtiX είπε Μόνο εγώ θεωρώ την τοποθέτησης διακοσμητικών φακών, εξαπάτηση καταναλωτή ή επειδή είναι η Xiaomi δεν μας ενοχλεί και αρκούμαστε στον χαβαλέ? Πως διαφέρει στη πράξη από τις κλασικές 2MP κάμερες που δεν κάνουν τίποτα και τις βάζουν σε κάθε κινέζικο κινητό όμως; Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2021 από Cell_7
AtiX Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, Cell_7 είπε Πως διαφέρει στη πράξη από τις κλασικές 2MP κάμερες που δεν κάνουν τίποτα και τις βάζουν σε κάθε κινέζικο κινητό όμως; Τουλάχιστον εκεί υπάρχει κάμερα, εδώ δεν θα υπάρχει τίποτα… 2
cat1967 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Εχει ξεφυγει η Xiaomi. Μετα τα χιλιαδες μοντελα, το μονιμως beta MIUI εχουμε και fake cameras!!! Απιστευτα τυπακια. 2
teokat Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 "Οικονομία κλίμακας" λέγεται παιδιά! Αντί να έχει 3 διαφορετικά σώματα κινητού, κρατάει ένα για όλα τα μοντέλα (απλό, pro, pro plus) και απλά αλλάζει το module των φακών της κάμερας. Απείρως φθηνότερο... 4 1
mants118 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, charalampos21 είπε Προσπερναω το ανεκδοτο περι διακοσμητικών φακών και έχω να πω πως αυτή η σειρά είναι πάρα πολύ αξιοπρεπής, ειδικά για τα λεφτά του (200-250 €). Αν και "ναυαρχιδάκιας", τον προηγούμενο μήνα χρειάστηκε να έχω ένα πρόχειρο τηλέφωνο, οπότε αγόρασα το Redmi Note 10 Pro και με έβγαλε ασπροπρόσωπο. Ειδικά για κάποιον που δεν τον ενδιαφέρουν και τόσο οι κάμερες, μπορεί άφοβα να στηριχτεί στο συγκεκριμένο τηλέφωνο, πόσο μάλλον στο 11 Pro που φαίνεται ακόμα καλύτερο. διαφωνώ αν έχεις συνηθίσει να χρησιμοποιείς ένα κινητό επιπέδου ναυαρχίδας, καλύτερα κατά τη γνώμη μια παλιά ναυαρχίδα (μέχρι 2 χρόνια παλιά και σε καλύτερη τιμή) παρά md-range.. Τονίζω: αν έχεις συνηθίσει να χρησιμοποιείς ένα κινητό επιπέδου ναυαρχίδας! 2 ώρες πριν, stefstefan είπε Όντως επιβεβαιωμένο αυτό με τους διακοσμητικούς φακούς ή έχει χαθεί κάπου στη μετάφραση η μπάλα; δες gsmarena. 2 ώρες πριν, tarantules είπε Χάθηκε να αφαιρέσουν την μπροστινή κάμερα να έχει κάποιος καθαρή οθονούλα να μπορείς να βλέπεις πχ μια ταινία χωρίς την αντιαισθητική τρούπα; Τι διάλο , είμαι ο μοναδικός που σιχαίνεται τις μπροστινές κάμερες; Ποτέ δεν την έχω χρησιμοποιήσει.Γ@μω τα insta σας μέσα εδώ θεωρείται οκ όχι μόνο η τρύπα αλλά και το σεμεδάκι που έχουν κάποιες εταιρείες. Για εμένα καλύτερα bezel (λεπτό) παρά τρύπες ή σεμεδάκια. 1 ώρα πριν, AtiX είπε Μόνο εγώ θεωρώ την τοποθέτησης διακοσμητικών φακών, εξαπάτηση καταναλωτή ή επειδή είναι η Xiaomi δεν μας ενοχλεί και αρκούμαστε στον χαβαλέ? είναι εξαπάτηση, λίγοι θα το προσέξουν. 1 ώρα πριν, nvel είπε υπάρχουν αυτοκόλλητοι φακοί που μπαίνουν σε κινητά, η xiaomi απλώς τους έβαλε εξαρχής άρα μπορείς να βάλεις και 10 αυτοκόλλητα άμα θες!!!! 😛 1
prefuse Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Αυτές οι AMOLED που βάζουν στα Redmi note 10, 11 είναι κοντά στις Samsung/apple από θέμα φωτεινότητας; Κόντρα στον ήλιο μερικές δυσκολεύονται να δεις τι απεικονίζουν.
toym78 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Χαχχαχαχ.... διακοσμητικοί φακοί!!! Ρε τι άλλο θα ακούσουμε ρε σεις....!!!!!!!
Dead_Poet Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Σημαντική η φόρτιση στα 120 watt ..Αυτό που δεν έχουνε ακόμα ξεκαθαρίσει είναι αν έχουνε βάλει sdcard! Αλλιώς είναι να 11τ προ με χαμηλότερο επεξεργαστή..
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Πρέπει να γυρίσουμε στις αποσπώμενες μπαταρίες.-
ELMastas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τι άλλο θα ακούσουμε,αντί να βάλουνε φακούς της προκοπής βάζουν ψεύτικους για εφφέ...κάτι σαν τα fake news ένα πράγμα,αλλά είναι πραγματικά fake.😸 Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2021 από ELMastas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα