Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ εδώ και λίγη ώρα να ανανεώσω τη συνδρομή στο Netflix με revolut & paypal και απορρίπτει τη συναλλαγή.

Έχει κανείς τέτοιο πρόβλημα;

Τι άλλο μπορώ να δοκιμάσω;  Δεν θέλω να βάλω τα στοιχεία της χρεωστικής.

Δημοσ.
Στις 1/11/2021 στις 8:38 ΠΜ, gbtm είπε

Προσπαθώ εδώ και λίγη ώρα να ανανεώσω τη συνδρομή στο Netflix με revolut & paypal και απορρίπτει τη συναλλαγή.

Να μιλήσεις με την υποστήριξη πελατών είναι μια λύση

• Like 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, w95chris είπε

Να μιλήσεις με την υποστήριξη πελατών είναι μια λύση

Αυτό

Το παθαίνω αρκετά συχνά. Μίλα με Chat Support Netflix και θα το φτιάξουν αυτοί ή θα σε ενημερώσουν ακριβώς για το ποιο είναι το πρόβλημα και τρως άκυρο.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 1/11/2021 στις 8:38 ΠΜ, gbtm είπε

Αφού έχεις revolut γιατί δεν πληρώνεις με κάρτα μιας χρήσης;;; 

Έτσι δεν έχεις φόβο για κάτι....; 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι disposable καρτες  (μιας χρήσης) δεν βολεύουν για επαναλαμβανόμενες πληρωμές όπως του Netflix (ανά μηνα) γιατί θα πρέπει κάθε φορά να αλλάζουμε τα στοιχεία της κάρτας στις επιλογές πληρωμής.

Ας μιλήσει με το support του Netflix αν και νομιζω οτι το πρόβλημα ειναι σχετικό με το bin της κάρτας...

Επεξ/σία από prometheas
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.  Ελληνικό account έχω και πάντα πλήρωνα από το paypal με revolut disposable κάρτες.  Με αυτό τον τρόπο, πληρώνω πάνω από 1 χρόνο.  Δεν ξέρω τι σκάλωμα έφαγε.  Δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ αυτές τις μέρες και σήμερα έκανα διαγραφή ιστορικού, restart pc & modem, προσπάθησα ξανά και όλα καλά.

Άνοιξα το θέμα επειδή δεν είχα συναντήσει παρόμοιο θέμα στο παρελθόν και όσο έψαξα, δεν βρήκα παρόμοια περίπτωση.  Έπρεπε να επικοινωνήσω πρώτα με την υποστήριξη, όπως σωστά ειπώθηκε.  Ευχαριστώ όσους ασχοληθήκατε. 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, karnezis είπε

Eχει αγορασει κανεις καρτα netflix απ αυτες που πουλανε στο ebay? βλεπω οτι πουλανε την ultra hd 6,90

Αν και παλιό το νήμα...

Θα κοιτάξεις στις πληροφορίες αν αναγράφει ότι αναφέρει τη χώρα/νόμισμα της χώρας που είναι ενεργός ο λογαριασμός

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...