Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας ,θα ήθελα να ρωτήσω κάτι,σκέφτομαι για πρώτη φορά να αγοράσω iphone.Ένας γνωστός μου,μου πουλάει το iphone 11 pro max 64 gb με 85% battery health αν δεν κάνω λάθος το έχει 2 χρόνια εξωτερικά ειναι σε άριστη κατάσταση (στα 500ευρώ) .Πιστεύετε αξίζει η αγορά του ; 

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Kaseri33 είπε

Καλησπέρα σας ,θα ήθελα να ρωτήσω κάτι,σκέφτομαι για πρώτη φορά να αγοράσω iphone.Ένας γνωστός μου,μου πουλάει το iphone 11 pro max 64 gb με 85% battery health αν δεν κάνω λάθος το έχει 2 χρόνια εξωτερικά ειναι σε άριστη κατάσταση (στα 500ευρώ) .Πιστεύετε αξίζει η αγορά του ; 

Ναι, στα 500 ειναι πολυ καλη περιπτωση αν ειναι σε καλη κατασταση. λιγο η μπαταρια ειναι πεσμενη αλλα ενταξει, μην τα θελουμε και ολα δικα μας !

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, koutsis είπε

Ναι, στα 500 ειναι πολυ καλη περιπτωση αν ειναι σε καλη κατασταση. λιγο η μπαταρια ειναι πεσμενη αλλα ενταξει, μην τα θελουμε και ολα δικα μας !

Δηλαδή να πάω και για μια αλλαγή μπαταρίας ; πόσο κοστίζει περίπου η γνησία αλλαγή μαζι με το service ;;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Kaseri33 είπε

Δηλαδή να πάω και για μια αλλαγή μπαταρίας ; πόσο κοστίζει περίπου η γνησία αλλαγή μαζι με το service ;;

Οχι δεν χρειαζεται να αλλαξεις ακομα.
αν πεσει κατω απο 80% συνηθως χρειαζεται αλλαγη.. Απο οσο ξερω κοστιζει 60 ευρω η αλλαγη σε επισημο service.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, koutsis είπε

Οχι δεν χρειαζεται να αλλαξεις ακομα.
αν πεσει κατω απο 80% συνηθως χρειαζεται αλλαγη.. Απο οσο ξερω κοστιζει 60 ευρω η αλλαγη σε επισημο service.

οκ σε ευχαριστώ πολύ!

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 1/11/2021 στις 12:20 ΠΜ, Kaseri33 είπε

εγω θα σ ελεγα να μην παρεις το 11 το ειχα και εγω και εχει ενα θεματακι με την μπαταρια.. το καλυτερο iphone απο οσα εχω παρει ηταν το 8 πλας το ειχα 1 χρονο και η υγεια μπαταριας του ειχε πεσει 1%

απο εκει και περα νομιζω μπορεις να βρεις εδω και κατβ απο 500..

Δημοσ.

Αν το βρεις κοντα στο 500, νομιζω οτι ειναι καλη τιμη.

Εγω παντως δεν θα το εδινα 500 αν το ειχα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bullrich είπε

Αν το βρεις κοντα στο 500, νομιζω οτι ειναι καλη τιμη.

Εγω παντως δεν θα το εδινα 500 αν το ειχα.

Ρς παιδιά τι τιμές έχουν τα μεταχειρισμένα στην Ελλάδα;  εγώ εδώ Αγγλία πήρα 11 pro max σαν καινούργιο με 400£ και λες ότι 500€ για το απλό 11 είναι λίγα; εδώ τα 11αρια πάνε γύρω στις 300£. Θα τρελαθούμε τελείως...

Δημοσ.
10 ώρες πριν, idefixius είπε

Για το pro max μιλάμε και εδώ αλλά όπως και να το κάνουμε εδώ στην Ελλάδα είμαστε και large τύποι :) :) 

3 ώρες πριν, Bullrich είπε

Εγω λεω για αυτο>  iphone 11 pro max

Α Οκ. Νόμιζα λέγατε για  το απλό 11. Για το 11 pro max είναι normal τιμή τα 500€ αρκεί να είναι σε άριστη κατάσταση φυσικά.

Δημοσ.

Καλημέρα. Προσωπική μου γνώμη αν μπορείς να διαθέσεις 50 με 100 ευρώ παραπάνω και να πας σε iPhone 12 που είναι και 5G. Αν κρατάς τα τηλέφωνα σου αρκετό καιρό είναι σαφώς καλύτερη επένδυση.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 22/1/2022 στις 10:24 ΠΜ, kmass είπε

Καλημέρα. Προσωπική μου γνώμη αν μπορείς να διαθέσεις 50 με 100 ευρώ παραπάνω και να πας σε iPhone 12 που είναι και 5G. Αν κρατάς τα τηλέφωνα σου αρκετό καιρό είναι σαφώς καλύτερη επένδυση.

Παρ' όλο που η σκέψη είναι σωστή από άποψη μεταπωλητικής αξίας και κατοχής ενός πιο σύγχρονου μοντέλου το pro max δεν έχει καμία σχεσή με το απλό λόγω μεγέθους , οθόνης κλπ. Ότι βολεύει τον καθένα.  

Δημοσ.

Αν είναι όντως η πρώτη σου επαφή με iPhone να το πάρεις σίγουρα 

Τα υπόλοιπα για 5G  και άλλα είναι για δεύτερα επίπεδα που τελικά ΔΕΝ θα έπρεπε να υπάρχουν 

Ή  αγοράζω κάτι ευκαιρία.    Ή παίρνω το πιο πρόσφατο μοντέλο...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...