Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω την εν λόγω κάρτα. Διαβάζω για διάφορα προβλήματα/ασυμβατότητες των drivers της με τα Win10. Υπάρχει κάποιος που την χρησιμοποιεί με win 10 να μου πει αν εχει αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με τους drivers, για να μην μπαίνω σε άδικα έξοδα; Επίσης σε αυτο το ποσό υπάρχει κάποια καλύτερη εσωτερική και μόνο κάρτα ήχου;

Δημοσ.

Κάτοχός της σχεδόν από τότε που βγήκε,με τα 8άρια είχε θέματα,στα 10άρια παίζει άψογα,η μόνη που θα την άλλαζα είναι η ΑΕ-9 αλλά είναι overkill για αυτά που κάνω

Δημοσ.

ευχαριστω παιδιά για τις απαντήσεις, υποθέτω αξίζει η αναβάθμηση απο την on board που εχω τωρα με ενα σετ logitech 5.1 ηχείων;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί να μην προτιμήσεις μια εξωτερική που θα έχει λιγότερες παρεμβολές από το εσωτερικό του pc σου?

Γενικά οι drivers της Creative δεν έχουν για όλους την καλύτερη φήμη. Και η σειρά Ζ είναι μια gaming κάρτα με φρου-φρου και αρώματα. Κοινώς δεν είναι καλύτερη ακόμα και από παλαιότερες υλοποιήσεις της ίδιας εταιρίας. Τουλάχιστον πάρε αυτή με το shield και όχι το σκέτο pcb.

Παρεμπίπτοντος την Ζ έχω τώρα, και πάντα κάποια υλοποίηση της creative είχα, αλλά είναι η τελευταία εσωτερική κάρτα που παίρνω.

Είχα randomly audio channel swapping, που διορθωνόταν μόνο με reboot. Τελικά είχε να κάνει με το PCIE generation και βρήκα  ότι είχε αναφερθεί και από άλλους με x570 (AMD) motherboards. Δοκίμασα διάφορες "λύσεις", αλλά τελικά λύθηκε από μόνο του σε κάποιο bios update της mb και ησύχασε το κεφάλι μου. Γενικά driver problems δεν μου έτυχαν.

Επεξ/σία από iml
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η  αλήθεια είναι πως έχω αρκετά χρόνια ν'ακούσω παρεμβολές στην κάρτα,η τελευταία φορά ήταν με την fatality και ένα κωλόκουτο που κάπου έκανε κάποια επαφή (motherboard) ή έδινε επαγωγικά και άκουγα την κίνηση του ποντικιού σε ήχο 😛 .
Αυτό που με βόλεψε απίστευτα  είναι και ο κοντρόλερ της ΖΧ αλλά και το swap από ακουστικά σε ηχεία από το software,έχω χαλάσει το θυληκό βύσμα από τα logitech Z4 από το βάλε βγάλε.
Για εξωτερικές δεν έχω άποψη αλλά έχω διαβάσει κι εκεί προβλήματα κατά καιρούς σε διάφορα φόρουμς (για τις creative λέω)

Επεξ/σία από Silok

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...